οταν δε σε θελει μια γκομενα δε σημαινει οτι ειναι λεσβια...(απαραιτητα)
οταν δε σε θελει μια γκομενα δε σημαινει οτι ειναι λεσβια...(απαραιτητα)
πρωταθλητης Ευρωπης
Μονο για αυτα που ζησαμε μιλαω και ελπιζω να μην τα ξαναζησουμε μιας και μενα πανω κατω τα ιδια μου φανηκαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από +Arxiereas+
Καλά, πέρνα μια βόλτα από τα μέρη μου και ρίχτο για ανέκδοτο!
Επειδή δεν είδαμε ακόμα τίποτα από τον νέο, ας μιλήσουμε για όσα ζήσαμε...
(με μικρές αποκλίσεις) από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ΕΩΣ και το 2004...
Νέα Δημοκρατία 47,78 %
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 43,37 %
και στις τελευταίες εκλογές:
ΠΑ.ΣΟ.Κ 58.73 %
Νέα Δημοκρατία 26.25 %
Ίδια ε! Καρμπόν μιλάμε! Μία ή άλλη μας έκατσε λέμε!
Και συμπληρώνω. Στα δελτία ειδήσεων ακούγονται-φαίνονται-είναι ίδια. Στην καθημερινότητά μας όμως αγαπητέ, υπήρξε μεγάλη διαφορά....
Που ακριβως διεφεραν? στην απατη, την ρεμουλα, τον κομματισμο, την αναξιοκρατια, το βολεμα των κομματικων στελεχων, την αλλαζονια, την αδιαφορια για την υγεια την παιδεια την ασφαλιση, την εργασια...κτλ
Αν το Πασοκ ηταν καταλληλο δεν θα εχανε την διακυβερνηση της χωρας ουτε το 93 ουτε το 04 ουτε το 07...απο την σκυλα στην χαριβδη καθε φορα παμε με βαρκα την ελπιδα, αλλα παντα μπαζει νερα και το κουπι το τραβαμε εμεις...Απο το κακο στο χειροτερο συνεχως και παντα τους ιδιους που βριζουμε ψηφιζουμε...αν τα κανει σκατα ο Γιωργακης η ΝΔ θα παρει ξανα και πανυγυρικα την εξουσια και η ζωη συνεχιεται στον ιδιο αεναο κυκλο... Καμια διαφορα φιλτατε δεν βλεπω ουσιαστικα στη χωρα και καμια προοδο περα απο την ατομικη προοδο που ο καθενας μας προσπαθει για τον εαυτο του... Ισως σε εποχες 80, την πρωτη τετραετια του Ανδρεα να ειδε ο κοσμος φραγκα στα χερια του αλλα και αυτα δανεικα ηταν και σχεδιο μηδεν...
Μακαρι να δουμε τωρα κατι καλυτερο αλλα τα ξαναπα...χλωμο το κοβω...
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ναι, συμφωνώ απόλυτα ότι είμασταν χαμηλά ή πίσω σε πολλά πράγματα, κακώς και αδικαιολογήτως, κλέβαν ληστεύαν μαμούσαν κι έδερναν όλοι. Όπως πιστεύω ότι παντού στον κόσμο γίνονται αυτά αλλά δεν είναι της παρούσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Μονο για αυτα που ζησαμε μιλαω και ελπιζω να μην τα ξαναζησουμε μιας και μενα πανω κατω τα ιδια μου φανηκαν...
Που ακριβως διεφεραν? στην απατη, την ρεμουλα, τον κομματισμο, την αναξιοκρατια, το βολεμα των κομματικων στελεχων, την αλλαζονια, την αδιαφορια για την υγεια την παιδεια την ασφαλιση, την εργασια...κτλ
Αν το Πασοκ ηταν καταλληλο δεν θα εχανε την διακυβερνηση της χωρας ουτε το 93 ουτε το 04 ουτε το 07...απο την σκυλα στην χαριβδη καθε φορα παμε με βαρκα την ελπιδα, αλλα παντα μπαζει νερα και το κουπι το τραβαμε εμεις...Απο το κακο στο χειροτερο συνεχως και παντα τους ιδιους που βριζουμε ψηφιζουμε...αν τα κανει σκατα ο Γιωργακης η ΝΔ θα παρει ξανα και πανυγυρικα την εξουσια και η ζωη συνεχιεται στον ιδιο αεναο κυκλο... Καμια διαφορα φιλτατε δεν βλεπω ουσιαστικα στη χωρα και καμια προοδο περα απο την ατομικη προοδο που ο καθενας μας προσπαθει για τον εαυτο του... Ισως σε εποχες 80, την πρωτη τετραετια του Ανδρεα να ειδε ο κοσμος φραγκα στα χερια του αλλα και αυτα δανεικα ηταν και σχεδιο μηδεν...
Μακαρι να δουμε τωρα κατι καλυτερο αλλα τα ξαναπα...χλωμο το κοβω...
![]()
Πού κολλάνε τα νούμερα? Τόσο στο ότι δεν έγινε τίποτα καλύτερο (γίνανε όμως χειρότερα) όσο και στο ότι πριν 6 χρόνια γκρίνιαζε ο κόσμος γιατί αυτοί κλέβαν κι εμείς παίρναμε 700-800Ε. Τώρα αυτοί κλέβουν όσο ο κόσμος ψάχνει να βρει δουλειά!
Δεν περιμένω ούτε εγώ. Ελπίζω όπως όλοι μας.
Fun Is Not A Straight Line
Κώστα η αριστερά έχει στο dna της τη διαφωνία και την ασυμφωνία. Τα γεγονότα της ένωσης και διάλυσής της τότε είναι τρανταχτό παράδειγμα και αποκλειστικά εσωτερικό της πρόβλημα όπου δεν της έφταιγε απολύτως κανείς άλλος για να πεις ότι τη διαίρεσαν για να βασιλεύουν. Προσωπικά εκείνη η πολιτική κίνηση μου προκαλεί απέχθεια ακόμη και τώρα. Εννοείται πως αναφέρομαι στην ηγεσία και όχι στη βάση, όπως σε κάθε κόμα κρίνουμε τις πολιτικές του επιλογές οι οποίες πολλές φορές βρίσκουν αντίθετη και σε δύσκολη θέση τη βάση του (βλ. πρόσφατο παράδειγμα ΝΔ). Η βάση όμως τιμωρεί και αυτό έγινε σε κάθε περίπτωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ξεχωρισε ομως λιγο τον Περισσο απο την βαση.Διαγραφηκαν περι τα 2000 ατομα μονο και μονο επειδη συμετειχαν σε πορειες διαμαρτυριας για την τοτε συμμετοχη τους με τον αποστατη ...
Γενικα ο ggs το εθεσε σωστα ...την αριστερα την διαιρεσαν και απο τοτε ...Βασιλευει η δεξια ...
Ψάχνουμε τώρα γιατί η κοινοβουλευτική αριστερά συγκέντρωσε τόσο χαμηλά ποσοστά. Δεν μετράμε δυνάμεις της αριστεράς σαν αφηρημένη έννοια ή σαν ακρο-αριστερά ή οποιαδήποτε εξωκοινοβουλευτική αριστερά συγκρίσιμη με τον Βεργή ή τον χαρίζω οικόπεδα. Αφού λοιπόν τα κόματα που υπάρχουν τώρα προέκυψαν από την τότε διάλυση, φέρνω σαν μέτρο σύγκρισης την περίοδο εκείνη για 2 λόγους:
1. Επειδή τότε εμφανίστηκε μεταπολιτευτικά ενωμένη χωρίς διαχωρισμούς σε ΚΚΕ εσωτερικού, εξωτερικού εντός εκτός κτλ.
2. Σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό που είχε η αριστερή ιδεολογία (στο 20-25% αν θυμάμαι καλά).
Ρωτάω λοιπόν. Πιστεύεις ότι την πίεσε τότε κανείς να ενεργήσει όπως ενήργησε?
Ή μήπως αγνόησε τις διαχωριστικές γραμμές, το θεωρητικά ιδεολογικό χάσμα, ξέγραψε αγώνες με αίμα και συμμάχησε με τη δεξιά θέλοντας να καρπωθεί επιπλέον ότι θα προέκυπτε από το διαλυμένο (όπως το ήθελαν) κέντρο?
Αυτό ήταν ή δεν ήταν πούλημα των ψηφοφόρων, αντίθεση στις αρχές του κόματος και άλλα πολλά?
Όταν έρθει η ώρα φίλε μου, η καρέκλα τους κάνει όλους και τα ξεχνάνε όλα και να φαίρονται αλόκοτα! Γι' αυτό δεν απορώ μ' αυτούς που κυβερνάνε.
Μεγάλη βρώμα η πολιτική, απ' όπου κι αν προέρχεται.
![]()
Fun Is Not A Straight Line
Η κουβέντα για την «αριστερά» σήμερα , είναι πονεμένη…
Για εμένα , έχει καταντήσει να είναι το «δεκανίκι» και το «άλλοθι» του δικομματισμού…(οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες )
Όσο αφορά το π(Α)σοκ , πέρα από την πλάκα , νομίζω ότι οι περισσότεροι ,άσχετα αν το ψηφίσαν , θέλουν να ΕΛΠΙΖΟΥΝ ότι κάτι θα αλλάξει …. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ…
Δυστυχώς , ο πρότερος πολιτικός «βίος» του πασοκ , δεν σε αφήνει να ελπίζεις και πολύ…
Νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η τελευταία ευκαιρία του «συστήματος» να διατηρήσει τα κεκτημένα του …
Αν και αυτοί τα κάνουν το ίδιο ΣΚΑΤΑ…. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό που θα ακολουθήσει…
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
OΠΩΣ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΣ........ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
Καί μού δίνεις τό δικαίωμα νά σέ τοποθετήσω ταξικά...!!
Μή κρίνετε..........λοιπόν............ίνα μή κριθείτε.....!!!
![]()
δεν εθιξα πουθενα την αριστερα, εκτος και αν ενοεις αριστερα τον συριζα..
αν εννοεις αριστερα τον συριζα, ναι φιλε μου την θιγω..
Εγω πρωτος εκραξα την νδ, και το πασοκ , και με ταυτιζεις μαζι τους?
και επισης ΑΠΑΙΤΩ οταν δεν εχω δωσει σε κανεναν δικαιωμα,
να μην εκφραζεσαι ετσι για μενα,
λεγοντας οτι κανω επανασταση σαν τους πασοκους και τους τους νδ απο το παρισι..
με θιγει ΠΑΡΑ πολυ αυτο που λες
ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙς και δεν μπορεις να μιλας για μενα ετσι, , και παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις και να μην το συνεχισεις..
οι της ηλικιας σου, μπορει και συ, τους δεχτηκαν μετα βαιων και κλαδων αυτους που αναφερεις, οχι εγω..
και κατι τελευταιο..
δεν ηρθα εδω να κανω επανασταση, και ουτε στην ελλαδα εκανα επανασταση..
τουλαχιστον οχι οπως ΕΣΥ και ο ΣΥΡΙΖΑ..
να σπουδασω ηρθα,
για να μην κανω μεταπτυχιακο στα πανεπιστημια της ελλαδας, που και εσυ εχεις βαλει το χερακι σου για την κατασταση τους..
Υ.Γ. δεν ειμαι παριζιανος, αθηναιος ειμαι..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ενω το θρασσος ιερωμενων που κοβουν λογια αραγε τι εκπληξεις να κρυβει?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το θαρρος μερικων ανθρωπων με εκπλησει ωρες ωρες!!!!![]()
οι ψαγμενοι ξερουνε..,αλλα τι γινεται με τους νεοτερους αραγε?
ψαχνουν ουσια στο ακατοικητο η λογικη σε ανεραστους συνειρμους?![]()
νιαου
Ακατανομαστε το να λες σε αυτον που εθιξες πρωτος να ανακαλεσει ειναι λιγο ατοπο και η συζητηση περι ΣΥΡΙΖΑ ειδικα ειναι πολυ μεγαλη και ακυρη για εδω μεσα...Εγω το πηρα στην πλακα παντως για να μην <<σοβαρεψει>> πολυ η κουβεντα...
![]()
ωπα μεγαλε...μισο να φωναξω τον uriah :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
ενω το θρασσος ιερωμενων που κοβουν λογια αραγε τι εκπληξεις να κρυβει?![]()
οι ψαγμενοι ξερουνε..,αλλα τι γινεται με τους νεοτερους αραγε?
ψαχνουν ουσια στο ακατοικητο η λογικη σε ανεραστους συνειρμους?![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μα τι λες ρε φιλε,Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ακατανομαστε το να λες σε αυτον που εθιξες πρωτος να ανακαλεσει ειναι λιγο ατοπο και η συζητηση περι ΣΥΡΙΖΑ ειδικα ειναι πολυ μεγαλη και ακυρη για εδω μεσα...
![]()
εγω ειπα ξεκαθαρα μια αποψη για ενα κομμα, και ο αλλος βγαινει και λεει οτι του ρθει στο κεφαλι, οτι εγω ειμαι πασοκος, νεοδημοκρατης, που ηρθα στο παρισι δηθεν να κανω επανασταση, ενω ειμαι βολεμενος, και αλλες τετοιες μ****ιες μεσα απο το κεφαλι του..
ΑΠΑΙΤΩ να ανακαλεσει..
και ας πει οτι θελει για την αριστερα..αυτο ειναι το αντιστοιχο αυτου που ειπα για τον συριζα..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μα τι λες ρε φιλε,
εγω ειπα ξεκαθαρα μια αποψη για ενα κομμα, και ο αλλος βγαινει και λεει οτι του ρθει στο κεφαλι, οτι εγω ειμαι πασοκος, νεοδημοκρατης, που ηρθα στο παρισι δηθεν να κανω επανασταση, ενω ειμαι βολεμενος, και αλλες τετοιες μ****ιες μεσα απο το κεφαλι του..
ΑΠΑΙΤΩ να ανακαλεσει..
και ας πει οτι θελει για την αριστερα..αυτο ειναι το αντιστοιχο αυτου που ειπα για τον συριζα..
Διάβασε το ποστ μου παραπάνω,προσπαθεί να σε τραβήξει στο επίπεδό του και να σε κερδίσει λόγω εμπειρίας,μην ασχολείσαι άλλο δε θα βγάλεις άκρη.Εσύ χαλιέσαι...
Fortis Fortuna Adiuvat
παρε κ την βοηθεια των λιναρντ σκιναρντ κλαυσιγελως ασχετιαδη.
ουτε στην εκθεση θεσσαλονικης καημενε φωστηρα δεν θα ξεμπουκωσει η ανασα σου
αλλα δυστυχως το βραχιολακι του ασθενους θα το φορας μεχρι να γενεις
ατοφιος κ ειλικρινης ανηρ χωρις να τσαμπουνας ηλιθιες αλλα κ καλα ευρηματικες σαχλαμαρες.
..κοιτα,δεν σε παιρνει με μενα θιασιωτη αλβανικου πανεπιστημιου οπερ κ μη με ζαλιζεις τα κακαλα
γιατι τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι μιας τριχιας αποσταση απ την διεθνη αμνηστια περι ντυμενων εντιμων ζωων..
..εν ολιγοις καλα γελασα αλλα δυστυχως εισαι ελλατωματικος.κοιτα να το κοιταξεις πριν δραστηριοποιηθεις παλε σε ηλιθια χαμογελα κ σε τσακωσει η επιτροπη ανθρωπινων δικαιωματων..
κ κοιτα???
..σ εχω χαλαρα κ μην το συνεχισεις γιατι αποκομιδη τετοιου ειδους σκουπιδιων κανουν καθε 2ο σκ..
κ ειναι κριμα να ξαναξεκινησεις απ το νηπιαγωγειο.
πολλα ειπα..φιλια..
νιαου
κυριε Ζουραρη; εσεις ειστε;Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
ατοφιος κ ειλικρινης ανηρ χωρις να τσαμπουνας ηλιθιες αλλα κ καλα ευρηματικες σαχλαμαρες.
..κοιτα,δεν σε παιρνει με μενα θιασιωτη αλβανικου πανεπιστημιου οπερ κ μη με ζαλιζεις τα κακαλα
γιατι τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι μιας τριχιας αποσταση απ την διεθνη αμνηστια περι ντυμενων εντιμων ζωων..
..εν ολιγοις καλα γελασα αλλα δυστυχως εισαι ελλατωματικος.κοιτα να το κοιταξεις πριν δραστηριοποιηθεις παλε σε ηλιθια χαμογελα κ σε τσακωσει η επιτροπη ανθρωπινων δικαιωματων..
κ κοιτα???
..σ εχω χαλαρα κ μην το συνεχισεις γιατι αποκομιδη τετοιου ειδους σκουπιδιων κανουν καθε 2ο σκ..
πολλα ειπα..φιλια..![]()
οχι,ειμαι ο νασος απο κερκυρα,ξενοπηδαω σαλονικη κ σνιφαρω κολομβιανη κοκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
κυριε Ζουραρη; εσεις ειστε;![]()
σατισφαι η να παμε στην αιθουσα σεμουναριων?![]()
νιαου
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
κ κοιτα???
πολλα ειπα..φιλια..
Κι εμείς κεφτέδες είχαμε σήμερα
Fortis Fortuna Adiuvat