και παλι καλο ταξιδι
και παλι καλο ταξιδι
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Μανο..τιμη μου που σε γνωρισα...και αναμεσα στις εντουραδες σου πιες και κανα τσιπουρακι με τον πατερα μου...σιγουρα θα σε συμπαθησει...δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε συμπαθησει...εδω σε γουσταρε τοσο πολυ ο θεος και σε πηρε τοσο γρηγορα απο κοντα μας...απο τοσους και τοσους διαλεξε εσενα...κατι θα ξερει αυτος...οχι οτι πιστευω...αλλα τιποτα δεν γινετε στην τυχη...για καποιον λογο εγιναν ολα αυτα...παντα υπαρχει καποιος λογος...καποια στιγμη ο καθενας θα καταλαβει τον λογο του...
υ.γ. και με τον Θωμα ηρεμα το τσιπουρο εεεεε...δεν το αντεχει και πολυ...αλλα θα σου πει ιστοριες που θα με κανουν ρομπα...αλλα εχουν γελιο...α ρε μπαγασα...α ρε Μανο...
καλο ταξιδι...
ψιτ......... μανο φιλαρακι μη μασας που γραφουμε εμεις εδω τα δικα μας..........μονταρισε το AFRICA εσυ εκει πανω και οργωσε οτι υπαρχει.........συνεφα βουνα ποταμια περνα με σουζα τον αχεροντα γεμισε χωμα και σκονη το τοπο.........δωσε καμια βολτα στον αδερφο μου θα του εχει λειψει η μηχανη και στον μπαρμπα λια τον πατερα μου κερασε τον μια ρακι...............το πρωτο παντα κερασμενο δεν ελεγες παντα?
σημερα δεν εφυγες μανο, εγινες πολλα μικρα κοματια και ολοι οσοι ημασταν εκει κρατησαμε απο ενα μεσα μας για παντα...........σαν να γιναμε ολοι λιγο καλυτεροι και σοφοτεροι εβλεπες στα βλεμματα στα προσωπα..........
κριμα που σε γνωρισα τοσο λιγο αλλα εμαθα πολλα και σιγουρα ολοι οσοι σε ηξεραν νοιωθουν το ιδιο.......
μη σε κουραζω αλλο...........καλες βολτες χαμογελαστε λεβεντη ..................
Ησουνα παντα προσχαρος,γεματος καλοσυνη,το γελιο δεν σου ελειψε ποτε απο τα χειλη,μα ξαφνικα ενα πρωι εσβησες σαν κερακι και οι καρδιες μας ραισαν,ποτιστηκαν φαρμακι.
Και κλαψαμε ολοι φιλε μου τον αδικο χαμο σου και ακομα δεν πιστευουμε το τελος το δικο σου.
και εγω απο το σπιτι σου τα βραδια σαν περνω,νομιζω στο μπαλκονι σου πως θα σε ξαναδω,με το γλυκο χαμογελο την πορτα να μου ανοιγεις!μα ολα μειναν ονειρα και η πορτα κλειδωμενη και τα παραθυρα κλειστα και η γειτονια θλιμενη.
Για εμας ομως δεν πεθανες θα ζεις μες την καρδια μας,θα εισαι μες την σκεψη μας και μες τα ονειρα μας.
Να ξερεις ομως παντοτε πως ολοι οι δικοι σου αδελφια,φιλοι,και γνωστοι,θα εχουμε στη σκεψη μας τη μνημη τη δικη σου και ησυχα ας αναπαυεται η ομορφη ψυχη σου!
Υ.Γπριν 22 χρονια το ειχα γραψει για ενα αδελφικο μου φιλο τον φωτη,τωρα ενιωσα την αναγκη να το αφιερωσω και στην μνημη του ΜΑΝΟΥ!
καλη ανταμωση και μεχρι να σας βρω να μου προσεχετε την μανα μου!
http://www.youtube.com/watch?v=D1_mgydMYm0&feature
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Άγγελε εσύ περαματάρη , ανέβηκε στη βάρκα σου ο καλυτερός μας.
Μη ζηλέψεις άγγελε , που χει από σένα πιο λαμπρή θωριά.
Και μην σαστίσεις , μια μηχανή και μια πυξίδα σαν ζητήσει.
Τα θέλει , και ας έχει πια δικά του φτερά.
Ακλούθα τον , σε μονοπάτια αγέρωχα θα σε πάει.
Γιατί είναι ο Μάνος ο Χωμάτινος ο Ιχνηλάτης .
Καλή Αντάμωση Ψυχάρα βαθιά …
αντιο...
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
ποσο λυπαμαι που δεν μπορεσα να ερθω!
οπως ειπε και ο Γιωργος ομως, αρκετοι που δεν ηρθαμε ημασταν εκει με καποιο τροπο....
Μανο αγορι μου, τα εχουν πει οι φιλοι μας ολα παραπανω...και θα γραφτουν και άλλα τοσα...
εγω ποτε δεν ημουν καλος στα λογια και τις πραξεις, τουλαχιστον οχι τοσο οσο θα ηθελα
τ αφηνω εδω λοιπον
ευχομαι να εισαι καλυτερα απο εδω που σε γνωρισαμε και σε αγαπησαμε!
Καλούς δρόμους....
Λιγες ανταλλαγες λεξεων,τεραστιο το νοημα απο εναν ανθρωπο που ξερει να γευεται την ζωη.
Στο περσυνο παρτυ με πηρες απο νωρις ,διατεθημενος να με βοηθησεις σ'οτι μπορεις, ησουν απο νωρις εκει κανοντας οτι περνουσε απο το χερι σου.
Ενα πμ. μετα αλληλοβοηθειας , και μετα ηρθε η πιτα.Σ'αγκαλιασα σε φιλησα και μου πες να το κανουμε φετος διημερο το παρτυ, σου ειπα δυσκολο και εσυ μου ειπες ευκολο.
Μανο ζω πλεον σε τροχοσπιτο,ενθουσιαστηκες και μου ελεγες ποσο σου αρεσε η ιδεα.Σε καλεσα να ρθεις να φαμε και να πιουμε,και δεχτηκες να τα πουμε.
Την εκανες πολυ αποτομα,οσο αποτομα φευγουν οι καλες ψυχες για εναν καλυτερο μερος με αγαπη,φως, και ελευθερια, ησουν πολυς για μας εδω κατω.
Ξερω οτι εισαι καλα γιατι παντα επελεγες να εισαι καλα,ο χρονος σου εδω τελειωσε.
Κοιταω τον ουρανο και σου χαμογελω ,οπως μου εδειξες να χαμογελω.
Δεν φοβαμαι ξερω οτι θα τα ξαναπουμε, ησουν φτιαγμενος για να θαυμαζεις και να ατενιζεις το ολο,ετσι θα σε θυμαμαι και ετσι θα σε ξαναδω.
Φιλουμπες Μανο.
![]()
Μάνο σου ζητώ συγγνώμη που δεν ήρθα, το δίλλημα μεγάλο, 3 η ώρα στο Φάληρο ή 4 στο Λαύριο, Μάνο μου συγγνώμη αλλά έπρεπε να αποχαιρετίσω χθες τον άλλο φίλο τον Νίκο και ήταν δύσκολο γιατί είμαστε κολλητοί, σου υπόσχομαι πως θα έρθω να σε αποχαιρετίσω και σένα σύντομα μόλις αρχίσω να περπατάω χωρίς τις πατερίτσες. Να σταθώ όρθια και να σου πω καλό ταξίδι Μάνο μου και χαιρετίσματα σε όλους εκεί πανω.
Ιωάννα
τα ειπες ΟΛΑ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Ήμουν εκεί... Ήθελα να σε συνοδεύσω στη στερνή σου επίγεια βόλτα. Ήταν όλοι εκεί. Πρόσωπα γνωστά, οικεία, βουβά, σκυθρωπά και ναι... αυτό που σου είπε ο φίλος σου ο TROOPER είναι αλήθεια. Έπρεπε να δεις με πόση αγάπη και στοργή αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον. Πόσο τρυφερές ήταν οι ματιές, πόση αγάπη... σκόρπισες γύρω σου. Πόσα "πρόσεχε ρε" ακούστηκαν από φίλους σε φίλους.
Και ξέρεις κάτι ρε Μάνο; Κάτι άλλαξε μέσα μου.
Μια ζωή τρέχω σαν μαλάκας να προλάβω αυτό που μου έχουν μάθει ότι είναι ζωή, καταξίωση, ευπρέπεια και τόσες άλλες παπαριές... Δουλειές, υποχρεώσεις, γκελ στο πάτο του βαρελιού και πάλι από την αρχή. Σκατά!!!
Δεν ξέρω αν θέλω πια τα... "μεγάλα" και τα "σωστά", δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω για όσα "καλά" κατέκτησα... τοις εκείνων ρήμασιν πειθόμενος, δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω για όσα γούσταρα και δεν πάλεψα... δεν ξέρω αν γουστάρω άλλο το τερατάκι των 1300 κυβικών... ΞΕΡΩ όμως ότι γουστάρω ένα μηχανάκι να κάνω ταξίδια, να μπω σε δάση, να ακολουθώ ορεινά στροφιλίκια και να είμαι χαρούμενος.
Το μόνο που μπορώ τώρα να κάνω (και το έκανα μόλις γύρισα σπίτι), είναι να συμβουλεύσω το γιο μου να μην κάνει φτηνούς συμβιβασμούς και να κατακτήσει την ευτυχία του, να είναι πάντα γελαστός, όπως εσύ.
Φιλαράκι... σε ευχαριστούμε που σήμερα γίναμε πιο ανθρώπινοι, σε ευχαριστώ για το μάθημα ζωής, που μακάρι να μην είχα πάρει ποτέ.
Καλό σου ταξίδι
![]()
![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Μου ράγισε η καρδιά στον τελευταίο ασπασμό ...τότε ίσως κατάλαβα ότι δεν θα σε ξαναδώ....Είμαι τυχερός όμως που σε γνώρισα και υπερήφανος που με θεώρησες φίλο σου !!! Μάνο δεν θα σε ξεχάσω ποτέ !!!!