Σελίδα 283 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 183233273278279280281282283284285286287288293333 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.231 έως 4.245 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος Το avatar του/της kapetan amerika
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Το αντιθετο ακριβως εχω παρατηρησει.Ολα οσα λες ΑΛΛΑ απ τους ανεμβολιαστους,που ειναι συνηθως και μικροτερης ηλικιας.Μαλιστα σε παρατηρηση μου σε νεαρο σε σουπερ μαρκετ που την μασκα την φοραγε για να μπει μεσα ,και μολις μπηκε την κατεβασε κατω στο πηγουνι μου ειπε δεν εχεις αναγκη μπαρμπα αφου εχεις εμβολιασθει ΔΕΝ κολλας.Στην ερωτηση μου αν εχει εμβολιαθει που απαντησε τρελλος εισαι?? και γελωντας εφυγε.
    Ο ανεμβολίαστος τι ζόρι να τραβάει για τους εμβολιασμένους;
    Δεν το έχω δει. Ίσως να είναι κάποιος αγανακτισμένος από την πίεση που δέχεται από τον περίγυρό του και τα πληρωμένα μέσα εξημέρωσης. Αντίθετα βαρέθηκα να με μαλώνουν να εμβολιαστώ και η κουβέντα τελειώνει πάντα όταν εμφατικά τους δηλώνω ότι ακόμη έχω δικαίωμα να μην εμβολιαστώ.
    Τέλος, μην περιμένει κανένας τα εμβόλια να σταματήσουν τη διάδοση. Οι συνεχείς και πολλαπλές μεταλλάξεις σε χώρες με δισεκατομμύρια κατοίκους, που μπροστά τους η Ελλάδα είναι ένα μικρό χουριό και η ακραία μεταδοτικότητα που κάνει την θεωρία του κατασκευασμένου ιού σε βιολογικά εργαστήρια αδιαμφησβήτητη, δεν πρόκειται να σταματήσουν με επικίνδυνα εμβόλια αμφίβολης αποτελεσματικότητας και διάρκειας 3-4 μηνών.
    Τελευταία τροποποίηση από kapetan amerika; 14/08/2021 στις 16:35.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Lockdown στην Αυστραλια..Ετοιμαστειται για τελη Σεπτεμβρη-αρχες Οκτωμβρη..Βγειτε οσο μπορειτε γιατι ξανα μεσα θα μαστε
    Αν το δεχθούμε. Αλλιώς τι θα κάνουν;
    Στις άλλες χώρες της Ευρώπης όπως στην Σουηδία τι λένε;

Δεν υπάρχει περίπτωση στο λέω ντόμπρα, όποιος ξαναπεί ψοφήστε με τρόπο που κερδίζω για να μην ψοφήσετε με τρόπο που με εκθέτει
    είναι υπόλογος και αν ξεκινήσει μάχη, καλά θα κάνει να βάλει τους καλούς του να προστατεύουν τα σπίτια που τους έφτιαξαν προδότες.

Παλαιό μέλος
    Εγω παντως σε διακοπες που ειμαι ηδη ειδα 2 περιστατικα ολοιδια.
    Μπαινει σε μαγαζι χωρις μασκα, του λενε φορα μασκα και λεει εχω κανει εμβολιο, ειμαι ελευθερος εσεις να προσεχετε. Επιδεικτικά χωρις μασκα σε φαση δεν βαζω να πάτε να γα$&*#"τε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Αν το δεχθούμε. Αλλιώς τι θα κάνουν;
    Στις άλλες χώρες της Ευρώπης όπως στην Σουηδία τι λένε;

Δεν υπάρχει περίπτωση στο λέω ντόμπρα, όποιος ξαναπεί ψοφήστε με τρόπο που κερδίζω για να μην ψοφήσετε με τρόπο που με εκθέτει
    είναι υπόλογος και αν ξεκινήσει μάχη, καλά θα κάνει να βάλει τους καλούς του να προστατεύουν τα σπίτια που τους έφτιαξαν προδότες.
    ???????????????????τι κερδιζει ,και πως εκτιθεται
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Πήγα λίγες μέρες διακοπές και βλέπω τώρα κάτι ποστ παραπάνω ... απίστευτα , μερικοί έχετε κάνει τον φόβο σας για την βελόνα ιδεολογία ... χαλαρώστε λιγάκι , κανείς δεν νοιάζεται να σας ελέγξει ειδικά όταν είστε ήδη ελεγχόμενοι μέσω δανείων/ σοσιαλ/ φόβο για απώλεια της δουλειάς σας και πάει λέγοντας . Επιστρέφω στις διακοπές μου τώρα καλό υπόλοιπο !

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Πήγα λίγες μέρες διακοπές και βλέπω τώρα κάτι ποστ παραπάνω ... απίστευτα , μερικοί έχετε κάνει τον φόβο σας για την βελόνα ιδεολογία ... χαλαρώστε λιγάκι , κανείς δεν νοιάζεται να σας ελέγξει ειδικά όταν είστε ήδη ελεγχόμενοι μέσω δανείων/ σοσιαλ/ φόβο για απώλεια της δουλειάς σας και πάει λέγοντας . Επιστρέφω στις διακοπές μου τώρα καλό υπόλοιπο !
    Πριν λίγο μίλαγα με γνωστή μου από Ναύπλιο, εργάζεται σε μαγαζί με κοσμήματα, πρόσφατα απολύθηκαν 2 άτομα επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί... Άρα δεν είναι θέμα φόβου ελέγχου, αλλά πραγματικότητα.

Καλό υπόλοιπο διακοπών!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Πριν λίγο μίλαγα με γνωστή μου από Ναύπλιο, εργάζεται σε μαγαζί με κοσμήματα, πρόσφατα απολύθηκαν 2 άτομα επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί... Άρα δεν είναι θέμα φόβου ελέγχου, αλλά πραγματικότητα.

Καλό υπόλοιπο διακοπών!
    Φοβούνται και τον covid αντίστοιχα.
    Η κατάρα της πληροφορίας ΜΜΕ και του διαδικτύου.

Παλαιό μέλος
    Εφόσον υπάρχει το εμβόλιο και είναι δωρεάν γιατί να νοσηλεύουμε τους ανεμβολίαστους ΤΣΑΜΠΑ?
    (δε μιλάω για όσους δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο για ιατρικούς λόγους)

Πλέον είναι θέμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

Και ο εμβολιασμένος γιατί να φοράει μάσκα να προστατεύει τους ανεμβολίαστους?

Όπως πάντα με την γρίπη αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει το εμβόλιο να πάρει τα μέτρα του.
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Εφόσον υπάρχει το εμβόλιο και είναι δωρεάν γιατί να νοσηλεύουμε τους ανεμβολίαστους ΤΣΑΜΠΑ?
    Για τον ίδιο λόγο που νοσηλεύουμε κάθε ασθενή που δε γυμνάζεται, δεν τρώει 100% υγιεινά, πίνει αλκοόλ, αναψυκτικά, καπνίζει κτλ για σχετικές ασθένειες. 4353543 φορές έχει ειπωθεί το ίδιο πράγμα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Η δημοσια υγεια δεν ειναι τσαμπα, την πληρώνουμε εμεις που δουλευουμε νομιμα. Πληρωνουμε και για αυτους που δουλευουνε μαυρα επισης. Οπως πληρωσαν και οι γονεις μου και οι γονεις τους. Οταν ανοιξεις δικο σου νοσοκομειο με δικα σου λεφτά να αποφασισεις εσυ ποιον θα κερασεις κρεββατακι τσαμπα. Στο ΕΣΥ δεν ειναι τσαμπα, ειναι πλερωμενα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Και να ξαναπουμε κατι..Τα εμβολια-γενικως,οχι μονο αυτο κατα του κοβιντ-19-δεν ειναι ασπιδα μη μεταδοσης ή νοσησης.Ειναι μια πρωτη γνωριμια του οργανισμου με τον εξασθενημενο ιο ή στελεχη του ιου ετσι ωστε οταν αρρωστησεις ο οργανισμος σου δεν θα ψαχνει να βρει τι τον χτυπησε και πως θα αμυνθει αλλα θα αναγνωριζει τον ιο και θα αμυνεται ταχυτερα το ανοσοποιητικο προλαβαινοντας δυσκολες καταστασεις.Για αυτο και μεταδιδουμε και αρρωσταινουμε απο ιους για τους οποιους εχουμε εμβολιαστει,οπως η κοινη γριπη πχ.Γιατι προκαλει σε καποιους εντυπωση οτι ατομα που εχουν κανει εμβολιο νοσησαν?Μεταλλαχθει δεν μεταλλαχθει ο ιος θα μεταδιδεται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Και ο εμβολιασμένος γιατί να φοράει μάσκα να προστατεύει τους ανεμβολίαστους?
    Γιατι μεταδιδει και αυτος το ιο.Δεν παει να πει οτι Α!Εμβολιαστηκα!Αρα ο ιος δεν με ακουμπαει..

Οσον αφορα τα νοσοκομεια..Ναι πληρωνουμε μεσω των φορων και γω και συ και οι γονεις μας αλλα μονο πληρωνουμε!Ετσι και χρειαστεις ορθοπεδικο αστο..Την εκατσες..Κανα 1.5-2 μηνες αναμονη..Μεσω εοπυυ που εκλεισα ραντεβου για να με δει ορθοπεδικος μου ειπε οτι μεσω εοπυυ εξεταση με ψηλαφηση...Χαχαχα!Δλδ για οτιδηποτε παραπανω θα πλερω..Ποια νοσοκομεια τα εχει διαλυσει ολα ο μπουμπουκος ρεεε..Ενδοκρινολογος παλι που χρειαστηκα δεν υπαρχει ουτε στο νοσοκομειο ουτε καποιος συμβεβλημενος μεσω εοππυ..Πλερωσε 50ευρω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Κοίτα να δεις κάτι ομοιότητες βρε παιδί μου

https://m.tvxs.gr/mo/i/219743/f/news...-ksafnika.html

Ταινιαρα! Οπως και το ''Το πειραμα'',πανω κατω ιδιο νοημα

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ