Σελίδα 284 από 359 ΠρώτοΠρώτο ... 184234274279280281282283284285286287288289294334 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.246 έως 4.260 από 5376

Θέμα: ΝΕΑ MOTO GP ΚΑΙ WSBK ΓΕΝΙΚΑ !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Πιο ευκολο ειναι να πιασεις το τζοκερ παρα να προβλεψεις τι θα γινει με την Honda.Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι (προσπαθει να) κανει.

News coming out today via Motosprint that apparently Joan Mir is in discussions with Gresini to hop on a Ducati for 2024!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	362275263_750148067114511_2174659254761987956_n.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	102,9 KB 
ID:	444949

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Πιο ευκολο ειναι να πιασεις το τζοκερ παρα να προβλεψεις τι θα γινει με την Honda.Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι (προσπαθει να) κανει.

News coming out today via Motosprint that apparently Joan Mir is in discussions with Gresini to hop on a Ducati for 2024!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	362275263_750148067114511_2174659254761987956_n.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	102,9 KB 
ID:	444949
    τι θέλει να κάνει ή τι μπορεί να κάνει?

Κατ αρχήν ας μείνουμε στα γεγονότα
    1 Η Χ'οντα δεν έφυγε ποτέ σαν λούζερ
    2 Ένωσε το τμήμα μοτοσυκλετών με το τμήμα αυτοκινήτου (άρα θέλει αεροδυναμική και ηλεκτρονικά)
    3 Έχει 1 συμβόλαιο πολύ ακριβό με τον Μάρκες που δεν συμφέρει να σπάσει και τον γίγαντα Τάκα
    4 Έχει τον Λούτσιο Τσεκινέλο που δε γουστάρει και μιλάει με ΚΤΜ
    5 Έχει τον πιο άχρηστο Μάνατζερ όλων των εποχών και υπερμλκ των 5 ηπείρων και 7 θαλασσών τον Πούιγκ

Αν λοιπόν ο Πούιγκ δεν απολυθεί -δεν τον πετάξουν απ το παράθυρο δηλαδή- τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κρατήσει τον Λούτσιο και θα μείνουν με τους 2 πιλότους που έχουν
    Αν στρώσουν λόκω στο Λούτσιο για να μείνει τότε μπορούν να βρουν ή 2 νέους και να επενδύσουν σ αυτούς Λόπεζ Αρμπολίνο πχ μέχρι να φτιαχτεί η μηχανή

Το μαγαζί πάντως θέλει μερική κατεδάφιση και ανακαίνιση.
    (και τεχνικούς θέλουν αλλά σ αυτά οι κιτρινιάρηδες δεν είναι και πολλοί δεκτικοί)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Οι φήμες και τς δημοσιεύματα συντηρούν το θέμα στην επιφάνεια σχετικά με τον μαρκεζ
    Τώρα για LCR-KTM νομιζω παίζει σαν σενάριο , το αν θα μπει και ο κοντός στο παιχνίδι θα δειξει
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Δλδ αν παρει η LCR Ktm μοτοσακα
    θα εχουμε 8 Ντουκατι κ 6 ΚΤΜ?
    καλη φαση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Το ερώτημα για μένα δεν είναι τι κάνει βραχυπρόθεσμα, αλλά πότε θα φτιάξει μοτοσικλέτα που να παίρνει πρωτάθλημα μόνη της.

Καλώς ή κακώς αυτό το έχει καταφέρει πολλάκις στη ιστορία της και ως κολοσσός διαθέτει τα χρήματα, τους ανθρώπους και τα μέσα για να το πετύχει, μόνο που δεν γίνεται άμεσα αλλά θέλει τον χρόνο του. Κοίτα την F1 για παράδειγμα, όπου από "τζι πι του έντζιν" επί Αλόνσο έφτιαξε τον καλύτερο κινητήρα του γκριντ.

Και η Ντουκάτι αυτό κυνηγούσε και της πήρε χρόνια να το πετύχει, και δεν χρειάζεται πλέον κανέναν Μάρκεζ ή αντίστοιχό του για να κερδίζει.

Αν ο Μάρκεζ είναι ενεργός και ακόμα στην ομάδα αν /όταν συμβεί αυτό, τόσο το καλύτερο και για τους δύο.

Για μένα ο μόνος τρόπος να μην φτάσει ή πλησιάσει την κορυφή κάποια στιγμή είναι να πάθει Σουζούκι

Το θεμα ειναι οτι η Honda υποτιθεται οτι αποφασισε να αλλαξει το μηχανακι.Να το κανει πιο οδηγησιμο.Το honda εχανε το μπροστινο γιατι ο Μαρκεζ ηθελε να μπαινει με αναποδα.Το μηχανακι αυτο εξελιχθηκε για να μπαινει ετσι.Οταν το μηχανακι το ειχε ο Στονερ και ο Πεντροζα μια χαρα το πηγαιναν ολοι.Μετα μεθυσαν με τις επιτυχιες του Μαρκεζ και εκλεισαν τα αυτια σε Στονερ και Πεντροζα(τους ''εδιωξαν'' και σαν δοκιμαστες).Εγω καταλαβαινω οτι χρειαζεται χρονος για να αλλαξει ολο αυτο.Αλλα το να σε λενε Honda και να μη μπορεις εστω να δωσεις μια ελπιδα,ενα φως στο τουνελ,σε Mir και Rins...και να κοιτανε και οι δυο πως να φυγουν αρον αρον....Πραγματικα δε το περιμενα.Η Honda πηρε ''ολη'' τη suzuki.Πηρε και Rins και Mir και τον αρχιμαστορα Kawauchi.Αυτο σημαινει οτι θεωρητικα το μηχανακι δε στηνεται/εξελισσεται με βαση τα θελω του Μαρκεζ.Εχει ''χαλασει'' και γι αυτον το μηχανακι πια και του λενε με λιγα λογια ''φυγε''.
    Εγω γι αυτο απορω.Ειναι να φυγει ο Μαρκεζ.Αλλα θελουν να φυγουν και οι Rins Mir...Ποιος θα μεινει?

Ο Puig αφου δεν τον εδιωξαν μεχρι τωρα παει να πει οτι θα φυγει οποτε γουσταρει αυτος.Ο τυπος ειναι απιστευτο βισμα εκει που ηταν General Manager στη Honda Asia talent μαλλον δημιουργησε ισχυροτατες φιλιες με τα αφεντικα.Και φυσικα μπορει να εχει και κονε με την ισπανικη Ρεπσολ.
    Το μεγαλυτερο λαθος του puig ηταν το τελευταιο συμβολαιο στον Μαρκ.Επειδη ειχαν παθει ψυχολογικα που τους εφυγε ο Ροσσι,ο Πουιγκ εδωσε γη και υδωρ στον Μαρκεζ.Παρασυρθηκε σα βλακας και εβαλε ενα πανισχυρο εργοστασιο να κρεμεται απο τ'@ρχ@ ενος οδηγου.

O Πούιγκ έχει το υπέρ ότι ανακάλυψε τον Στόνερ
    Όμως στην μετά Λίβιο Σούπο εποχή δεν υπέγραψε ΚΑΝΕΝΑ συμβόλαιο αξιόλογο
    Αν δεν είχε κλείσει και η σουζούκι θα ήταν και χωρίς πιλότους τώρα που μιλάμε

Ο Μίλλερ όμως είπε και κάτι που πολλοί έκαναν πως δεν άκουσαν
    -Όταν έχεις διώξει το 99% των καλών μηχανικών για να βάλεις φίλους σου
    Για ποιόν το έλεγε άραγες????

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    MartinatorΚάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	362523580_807130651225381_3128883499954701504_n.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	62,1 KB 
ID:	444953

Tsber

Xlitos
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 21/07/2023 στις 18:12.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Το θεμα ειναι οτι η Honda υποτιθεται οτι αποφασισε να αλλαξει το μηχανακι.Να το κανει πιο οδηγησιμο.Το honda εχανε το μπροστινο γιατι ο Μαρκεζ ηθελε να μπαινει με αναποδα.Το μηχανακι αυτο εξελιχθηκε για να μπαινει ετσι.Οταν το μηχανακι το ειχε ο Στονερ και ο Πεντροζα μια χαρα το πηγαιναν ολοι.Μετα μεθυσαν με τις επιτυχιες του Μαρκεζ και εκλεισαν τα αυτια σε Στονερ και Πεντροζα(τους ''εδιωξαν'' και σαν δοκιμαστες).Εγω καταλαβαινω οτι χρειαζεται χρονος για να αλλαξει ολο αυτο.Αλλα το να σε λενε Honda και να μη μπορεις εστω να δωσεις μια ελπιδα,ενα φως στο τουνελ,σε Mir και Rins...και να κοιτανε και οι δυο πως να φυγουν αρον αρον....Πραγματικα δε το περιμενα.Η Honda πηρε ''ολη'' τη suzuki.Πηρε και Rins και Mir και τον αρχιμαστορα Kawauchi.Αυτο σημαινει οτι θεωρητικα το μηχανακι δε στηνεται/εξελισσεται με βαση τα θελω του Μαρκεζ.Εχει ''χαλασει'' και γι αυτον το μηχανακι πια και του λενε με λιγα λογια ''φυγε''.
    Εγω γι αυτο απορω.Ειναι να φυγει ο Μαρκεζ.Αλλα θελουν να φυγουν και οι Rins Mir...Ποιος θα μεινει?

Ο Puig αφου δεν τον εδιωξαν μεχρι τωρα παει να πει οτι θα φυγει οποτε γουσταρει αυτος.Ο τυπος ειναι απιστευτο βισμα εκει που ηταν General Manager στη Honda Asia talent μαλλον δημιουργησε ισχυροτατες φιλιες με τα αφεντικα.Και φυσικα μπορει να εχει και κονε με την ισπανικη Ρεπσολ.
    Το μεγαλυτερο λαθος του puig ηταν το τελευταιο συμβολαιο στον Μαρκ.Επειδη ειχαν παθει ψυχολογικα που τους εφυγε ο Ροσσι,ο Πουιγκ εδωσε γη και υδωρ στον Μαρκεζ.Παρασυρθηκε σα βλακας και εβαλε ενα πανισχυρο εργοστασιο να κρεμεται απο τ'@ρχ@ ενος οδηγου.
    Καλά τα λες, και η Χόντα και ο Μαρκ κέρδισαν πολλά από τη συνεργασία τους αλλά κάποτε όλοι οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν άλλοι, φαύλοι.

Η Χόντα αυτή τη στιγμή μου θυμίζει τη Μερσέντες στην F1, και οι δύο συμπεριφέρονται σπασμωδικά επειδή δεν είναι πλέον τόσο ανταγωνιστικές, λες και είναι κληρονομικό τους δικαίωμα μόνο να κερδίζουν. Βάλε και τον χαρακτήρα του Μαρκέζ στην εξίσωση και καταλαβαίνεις

Όσο πιο σύντομα η Χόντα κατασταλάξει με τον Μαρκ, τόσο πιο σύντομα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αντε καλα ολα αυτα που λεμε για ΜΜ,Πουτζ κτλ
    το ερωτημα θα επρεπε να ειναι το γιατι σχεδον ταυτοχρονα παραπαιουν και τα 2 Ιαπωνικα μεγαθηρια;
    Δεν νομιζω καποιος ας πουμε να παρακαλαει να καβαλησει το Γιαμαχα

https://www.crash.net/motogp/news/10...ro-2024-lineup

Να και κατι που δεν εχω δει/διαβασει σχετικα με τον ΜΜ

"This is a stuck situation- he is not entirely innocent. His riding style now doesn't really suit these aerodynamically defaced bikes. That's why he falls so often.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    https://www.crash.net/motogp/news/10...ro-2024-lineup

Να και κατι που δεν εχω δει/διαβασει σχετικα με τον ΜΜ

"This is a stuck situation- he is not entirely innocent. His riding style now doesn't really suit these aerodynamically defaced bikes. That's why he falls so often.
    Πολυ απλοϊκη η απαντηση του Πιερερ για εναν τοσο πολυπλοκο οδηγο οπως ειναι ο Μαρκ.Ποσο σιγουρος ειναι?Εγω εχω πει και παλιοτερα οτι το στυλ του Brad Binder ειναι πολυ κοντα στου Μαρκ.Και με το ματι η οδηγηση τους κανει μπαμ...

Δε ξερουμε αν ο Μαρκ θα πεφτει συνεχεια αν παει στην ΚΤΜ ή Ducati ή Aprilia,θα πρεπει να περιμενουμε να το δουμε.

Εδω εμεις μπορει να τα λεμε αφου δεν εχει βαρυτητα η αποψη μας....Ο Πιερερ ρισκαρει με αυτη τη δηλωση.Γιατι αν ο Μαρκ παει αλλου και πηγαινει γρηγορα και δεν πεφτει,ε τοτε θα εχει πει μαλακια(που ειναι στα ορια της δυσφημισης).
    Αλλο να λες ''δε θα ταιριαζει με την ΚΤΜ''.Αυτο δεκτο..Με γεια σου με χαρα σου
    Αλλο να λες ''δε μπορει το παλικαρι λογω αεροδυναμικων βοηθηματων''.Αρα δε μπορει με καμια εταιρια.
    Εκτος κι αν ειναι κρυφο μυστικο,συμβαινει οντως,το ξερουν ΟΛΟΙ στο παντοκ,και μας το αποκαλυπτει σημερα ο Πιερερ.Εκει πασο.Αλλα εγω θα περιμενω να δω τον μαρκ με αλλη μοτο.

Μέλος
    Τον λόγο που πέφτει ο Μαρκεζ τον έχουν αναφέρει λίγο πολύ όλοι οι αναβάτες της Honda, μαζί και ο Bradl. Από τότε που επανασχεδιαστηκε εξ ολοκλήρου το RCV έχει χαθεί εντελώς η αίσθηση του μπροστινού, απλά πέφτεις χωρίς προειδοποίηση. Ο Pierer έχει ένα δίκιο στο ότι ο Μαρκ αυτή τη στιγμή οδηγεί "ευνουχισμενος", γιατί έχει μπλέξει με ένα πολύ κακό μπροστινό και ένα μπροστινό λάστιχο που με τα αεροδυναμικά βοηθήματα έχει φτάσει προ πολλού στα όρια του.

Παίδες ο Μάρκεζ δεν θα πάει πουθενά (κατά τη γνώμη μου)
    Έχει ένα αυτοκρατορικό συμβόλαιο που σίγουρα έχει και ρήτρες και τα λεφτά αυτά δεν θα τα πάρει από πουθενά.
    Η Απρίλια σίγουρα δεν μπορεί να τον πληρώσει
    στη ντουκάτι δεν πληρώνουν γενικώς μετά το Λορέντζο
    και η ΚΤΜ δεν έχει μοτοσυκλέτα ικανή για παγκόσμιο
    Για μένα πάντα αν δεν βρει εργοστασιακό ντουκάτι θα κάτσει εκεί που κάθετε
    με την προϋπόθεση να μην σκοτωθεί φυσικά γιατί έτσι όπως το πάει
    πιο πολύ για σπίτι του τον βλέπω

Η ιστορία με την LCR έκλεισε πάντως Μένουν χόντα τα παιδιά δήλωσε ο αφεντικός
    Άρα προφανώς η χόντα δεν φεύγει ούτε μετά το 24

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Εγώ νομίζω ότι θα πάει στην ΚΤΜ. Λεφτά ΠΟΛΛΑ υπάρχουν μέσω Red bull. Το κλίμα στην Χόντα είναι βαρύ, λέγονται πράγματα που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε σε ιαπωνικό εργοστάσιο.
    To ΚΤΜ είναι ικανό για νικές και ο ΜΜ έχει το κάτι παραπάνω για να πρωταγωνιστήσει. Τώρα, αυτά τα πέρι αεροδυναμικών μπορεί να είναι και κόλπα του Pierer για διαπραγμάτευση συμβολαίου. Μου θυμίζει βέβαια και λίγο την πτώση του Ρόσσι όσο τα μηχανάκια εξελίσσονταν μέσω ηλεκτρονικών.
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP και θεραπειες
    από DAYMAN στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2016, 23:53
  2. Νεα ταινία Moto GP "Fastest"
    από Joyrider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 16:44
  3. ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ Moto Gp
    από AKIS BUSA στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2009, 14:46
  4. Moto-Gp (Qatar)...Σάββατο και όχι Κυριακή ο αγώνας...
    από Stomu Yamashta στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2004, 01:48
  5. Moto GP 2
    από Omni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας