Αμήν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
![]()
![]()
όχι ρε μπερδευτηκες...
δεν φοραει το δεκα ο Αντζας....
απλα βρηκε τη γυναικα του με 10....για αυτο μαλλον μπερδευτηκες...
Υ.Γ. ΑΝΤΖΑ Μ@Λ@Κ@ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ....![]()
Δεν σε ακουει.......
Ξυνει το κεφαλι του τωρα !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ''ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ'' ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....και οταν η σχεση/γκομενα/γυναικα,που περασατε μαζι σχεδον ολη την ζωη σας,παει να ΓΑΜΗΘΕΙ αλλου επειδη παιζουν πιο πολλα φραγκα,αφου τους ξεΚΟΚΚΑΛΗσει ολους και γυρισει σε εσας,να την πιστεψετε που θα σας πει οτι σας ΑΓΑΠΑΕΙ και παντα σας αγαπουσε....απλα εσεις φταιτε που εφυγε....
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΛΕΜΕ...
![]()
καλα ας φερει κανα τιτλο ας φτιαξει και ομαδα που απο τοτε που εφυγε (τη πρωτη φορα) ειμαστε για το πεο και μετα τον αφοριζουμε και τον διαολοστελνουμε και παλι![]()
ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ.....Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΘΕΙΟ ΛΟΥΚΑ'' ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.....
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 96 BΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ...''ΠΟΙΟΣ ΝΤΟΥΣΑΝ(ΟΥΣΤ)???ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ''
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΙΚΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΩΣ ΚΟΜΒΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ.....ΣΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 96....
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΛΕΜΕ...
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ..........ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ.....
Κανένας Ντέμης,κανένας Μπάγιεβιτς,κανένας Ψωμιάδης,Μελισσανίδης,Δώνης
ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ...........ΚΕΡΑΤΑΣ
δέν πρόκειται νά μού στερήσει τή χαρά καί τήν εύτυχία νά λατρεύω
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ.........
Κανένας δέν τό κατάφερε άπό τό 1964........ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΑΡΑ......!!!!!!!!!
Τά πρόσωπα έρχονται καί παρέρχονται......
Γιαυτό καί έκανα σκληρή κριτική στόν Νικολαίδη καί στόν ...
ΚΑΘΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ....!!!!
Η ΑΕΚ...........ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ
Άπλά τά πρόσωπα ταυτίζονται μέ τήν ΑΕΚ....
Καί άν κάποιοι λατρέψατε πρόσωπα κατά καιρούς καί τά θεοποιήσατε....
ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ..........καί άπλά έπιβεβαιώνετε τόν κανόνα,ότι θέλετε
πατρώνες όπως στήν πολιτική σκηνή.....!!!!!!
ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..............ΑΝ ΖΩ ΠΑΛΙ ΑΕΚΑΡΑ ΘΑΜΑΙ....!!!
Ό κάθε Μπάγιεβιτς,πιθανόν όχι..........!!!!!!
Θέλω ένα διαρκείας νά άγοράσω..........
Άμα τό πουλάει κανείς ,τό παίρνω όσο έκανε τόν Αύγουστο.....!!!!
Όχι όμως γιά νά κράζω...........άλλά γιά νά φωνάζω...
ΑΕΚ..........ΑΕΚ...........ΑΕΚ...........ΑΕΚ..........ΑΕΚ.........ΑΕΚ........
Ούτε έγώ είμαι πρόβατο.........ούτε όμως καί ή ΑΕΚ γκόμενα...!!!!!
ΑΕΚΑΡΑ...............ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ.........
![]()
πανο πουλα του το δικο σου ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Θέλω ένα διαρκείας νά άγοράσω..........
Άμα τό πουλάει κανείς ,τό παίρνω όσο έκανε τόν Αύγουστο.....!!!!
Όχι όμως γιά νά κράζω...........άλλά γιά νά φωνάζω...
ΑΕΚ..........ΑΕΚ...........ΑΕΚ...........ΑΕΚ..........ΑΕΚ.........ΑΕΚ........
![]()
ελα να η ευκαιρια να παρεις πισω τα λεφτα σου.
( φτου..γμτ... Και οτι ειχα πει του αδελφου μου οτι του βρηκα πελατη...)Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
πανο πουλα του το δικο σου ρε.
ελα να η ευκαιρια να παρεις πισω τα λεφτα σου.![]()
Πέστα ρε Terens...γιατί κολάνε όλοι σε πρόσωπα και ξεχνάνε οτι ο ασθενής αυτή την στιγμή (ΑΕΚ) είναι στην εντατική.
Όσοι δεν τον γουστάρετε καλά κάνετε... αλλά αν ειναι να πάτε γήπεδο, μόνο και μόνο για να τον κράξετε , επειδή ήρθε πίσω στην ΑΕΚ .... καθίστε στον καναπέ σας καλύτερα.
Λάθος που τον κάναμε πρίγκιπα... λάθος και πάλι που μπαίνει το όποιο ζήτημα σχέσεων προ 15ετιας πάνω απο το να σωθεί η ΑΕΚ..
Γιατί ότι και αν είναι ο Σέρβος (βάτραχος, κέρμιτ, κτλ.. ) δεν παύει να είναι και ο καλύτερος προπονητής που γνωρίζει το Ελληνικό περιβάλλον και μπορει να κάνει καλύτερο το χάλι που βλεπουμε.
Αίντε μπράβο... Μεγαλώστε λίγο και βαλτε το μυαλό σας να σκεφτεί.
Μαζί σου Terens σε όσα είπες.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πέστα ρε Terens...γιατί κολάνε όλοι σε πρόσωπα και ξεχνάνε οτι ο ασθενής αυτή την στιγμή (ΑΕΚ) είναι στην εντατική.
Όσοι δεν τον γουστάρετε καλά κάνετε... αλλά αν ειναι να πάτε γήπεδο, μόνο και μόνο για να τον κράξετε , επειδή ήρθε πίσω στην ΑΕΚ .... καθίστε στον καναπέ σας καλύτερα.
Λάθος που τον κάναμε πρίγκιπα... λάθος και πάλι που μπαίνει το όποιο ζήτημα σχέσεων προ 15ετιας πάνω απο το να σωθεί η ΑΕΚ..
Γιατί ότι και αν είναι ο Σέρβος (βάτραχος, κέρμιτ, κτλ.. ) δεν παύει να είναι και ο καλύτερος προπονητής που γνωρίζει το Ελληνικό περιβάλλον και μπορει να κάνει καλύτερο το χάλι που βλεπουμε.
Αίντε μπράβο... Μεγαλώστε λίγο και βαλτε το μυαλό σας να σκεφτεί.
Μαζί σου Terens σε όσα είπες.
Gandalf
κριμα.....![]()
Kalgeorge... μαζί τα είπαμε φίλε μου... και όπως σου είπα καταννοώ και αν θες συμμερίζομαι και ώς ενα σημείο εκείνο που λένε περί "προδοσίας"....
Αλλά για πολλούς απο εμάς όπως πλέον δείχνει απο κάτω....
θέση πάνω απο πρόσωπα παίρνει η ΑΕΚ. Οχι το ποιός έκανε τι πριν απο 15 χρόνια. Οπότε ναι... συμμερίζομαι όσα λένε και αν θες εν μέρει καταννοώ και την θέση τους..Σαφή θέση υπέρ της πρόσληψης του Ντούσαν Μπάγεβιτς παίρνει η πλειοψηφία των φιλάθλων. Η δημοσκόπηση του www.sport-fm.gr (στην οποία πάντως δεν υπάρχει ο περιορισμός συμμετοχής σε φιλάθλους της ΑΕΚ) είναι ενδεικτική του κλίματος. Το πρωί της Πέμπτης σε σύνολο 7.209 ψήφων το 67% (4.823 άτομα) τασσόταν υπέρ και το 33% (2.386 άτομα) κατά στο ερώτημα «Συμφωνείτε με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ;».
Αλλά απο εκεί μέχρι να αρχίσουν να βρίζουν τον προπονητή αντί να κοιτάνε πως η ΑΕΚ θα μπορέσει να ορθοποδήσει πάει αλλού το θέμα. Οι οργανωμένοι δεν είναι η ΑΕΚ... είναι απλά μέρος των οπαδών της.
Είναι κακό πράγμα το να κολλάς σε καταστάσεις που μόνο κακό θα προκαλέσουν. Αν δεν τον θέλουν ας μην του δωσουν σημασία... αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή , το μόνο που λείπει απο την ΑΕΚ για να διαλύσει τελείως είναι οι αντιδράσεις απο μια μικρή μερίδα οπαδών.
Επιτέλους ας μεγαλώσουν και ας σκεφτούν λίγο. Δεν θα τον παντρευτούν κιόλας.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αν υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως λες απο πανω ..τοτε δεν εχει θεση το παρακατωΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Kalgeorge... μαζί τα είπαμε φίλε μου... και όπως σου είπα καταννοώ και αν θες συμμερίζομαι και ώς ενα σημείο εκείνο που λένε περί "προδοσίας"....
Gandalf
¨¨Gandalf dr685sm
Αίντε μπράβο... Μεγαλώστε λίγο και βαλτε το μυαλό σας να σκεφτεί.¨¨
ωρε θα του φτιαξετε την μερα παλι του παναγιωτη.:rotflmao: :rotflmao:
και να πω και κατι αλλο;;;
ειστε ολοι τοσο σιγουροι οτι αυτο που λειπει απο την αεκ τωρα ειναι ο μπαγεβιτς;;
δηλαδη αλλοι 5.325.343..... προπονητες στον κοσμο, δεν κανουν;;;
ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα λετε ΟΛΟΙ εσεις που ξεσκιζεστε για να ερθει ο σωτηρας μπαγεβιτς στην αεκ, αν συνεχισει να πατωνει![]()