έχει να κάνει φίλε...
Έχει να κάνει οτι βάζουν πάνω απο όλα τον δικό τους Εγωισμό απο το καλό που μπορεί να κάνει ενας αποδεδειγμένα καλός τεχνικός στην ομάδα. Ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο.
Δεν παίζει η ΑΕΚ για τον Σέρβο... για εκείνους παίζει. Για εμάς που θέλουμε να την δούμε να παίζει μπάλα πάλι.
Οι εγωισμοί μόνο κακό προκαλούν. Και αν αυτός , θες είναι προδότης , κακός, ηλίθιος , εγωιστής, προδότης, βάτραχος κοκ... πρέπει και οι οπαδοί να φτάσουν εκεί , για να αποδείξουν αλήθεια τι;... οτι δεν τον θέλουν;...αυτό είναι γνωστό και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το δείξεις χωρίς όμως να επηρρεάσεις την ομάδα.
Σκέψου δηλαδή να παίζει η ΑΕΚ όπως τώρα, το τομάρι της πλέον και να έχεις 1000 άτομα απο πάνω που να μην τους απασχολεί αυτό , αλλά το τι κάνει ο προπονητής.
Σαν πιτσιρίκια που τσακώνονται ποιός πήρε το παιχνίδι τους, την ώρα που τους παίρνουν το σπίτι κάνουν.
Ας σώσουμε το σπίτι πρώτα και βλέπουμε για τα παιχνίδια μετά. Αυτό είναι μεγάλωμα και λογική σκέψη.
Υ.Γ. Επίσης μιλάς για προπονητή... οκ.. δείξε μου ενα με αποδεδειγμένη γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος, με αρκετά επιτεύγματα/εμπειρία σε αυτό , που να είναι ελεύθερος και να ξέρει αν μη τι άλλο τι σημαίνουν αποδυτήρια ΑΕΚ , και εγώ είμαι μαζί σου.
Gandalf