Σελίδα 286 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 186236276281282283284285286287288289290291296 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.276 έως 4.290 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έχει να κάνει φίλε...

Έχει να κάνει οτι βάζουν πάνω απο όλα τον δικό τους Εγωισμό απο το καλό που μπορεί να κάνει ενας αποδεδειγμένα καλός τεχνικός στην ομάδα. Ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο.

Δεν παίζει η ΑΕΚ για τον Σέρβο... για εκείνους παίζει. Για εμάς που θέλουμε να την δούμε να παίζει μπάλα πάλι.

Οι εγωισμοί μόνο κακό προκαλούν. Και αν αυτός , θες είναι προδότης , κακός, ηλίθιος , εγωιστής, προδότης, βάτραχος κοκ... πρέπει και οι οπαδοί να φτάσουν εκεί , για να αποδείξουν αλήθεια τι;... οτι δεν τον θέλουν;...αυτό είναι γνωστό και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το δείξεις χωρίς όμως να επηρρεάσεις την ομάδα.

Σκέψου δηλαδή να παίζει η ΑΕΚ όπως τώρα, το τομάρι της πλέον και να έχεις 1000 άτομα απο πάνω που να μην τους απασχολεί αυτό , αλλά το τι κάνει ο προπονητής.

Σαν πιτσιρίκια που τσακώνονται ποιός πήρε το παιχνίδι τους, την ώρα που τους παίρνουν το σπίτι κάνουν.

Ας σώσουμε το σπίτι πρώτα και βλέπουμε για τα παιχνίδια μετά. Αυτό είναι μεγάλωμα και λογική σκέψη.

Υ.Γ. Επίσης μιλάς για προπονητή... οκ.. δείξε μου ενα με αποδεδειγμένη γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος, με αρκετά επιτεύγματα/εμπειρία σε αυτό , που να είναι ελεύθερος και να ξέρει αν μη τι άλλο τι σημαίνουν αποδυτήρια ΑΕΚ , και εγώ είμαι μαζί σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

EΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΚΡΑΖΩ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΩΛΗΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 12 ΣΕΙΡΑ 5 ΤΜΗΜΑ Β ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ....200 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    έχει να κάνει φίλε...

Έχει να κάνει οτι βάζουν πάνω απο όλα τον δικό τους Εγωισμό απο το καλό που μπορεί να κάνει ενας αποδεδειγμένα καλός τεχνικός στην ομάδα. Ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο.

Δεν παίζει η ΑΕΚ για τον Σέρβο... για εκείνους παίζει. Για εμάς που θέλουμε να την δούμε να παίζει μπάλα πάλι.

Οι εγωισμοί μόνο κακό προκαλούν. Και αν αυτός , θες είναι προδότης , κακός, ηλίθιος , εγωιστής, προδότης, βάτραχος κοκ... πρέπει και οι οπαδοί να φτάσουν εκεί , για να αποδείξουν αλήθεια τι;... οτι δεν τον θέλουν;...αυτό είναι γνωστό και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το δείξεις χωρίς όμως να επηρρεάσεις την ομάδα.

Σκέψου δηλαδή να παίζει η ΑΕΚ όπως τώρα, το τομάρι της πλέον και να έχεις 1000 άτομα απο πάνω που να μην τους απασχολεί αυτό , αλλά το τι κάνει ο προπονητής.

Σαν πιτσιρίκια που τσακώνονται ποιός πήρε το παιχνίδι τους, την ώρα που τους παίρνουν το σπίτι κάνουν.

Ας σώσουμε το σπίτι πρώτα και βλέπουμε για τα παιχνίδια μετά. Αυτό είναι μεγάλωμα και λογική σκέψη.

Gandalf
    δεν συμφωνω με τιποτα..
    και τους λογους τους εξηγησα πιο πανω στα ποστακια μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    EΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΚΡΑΖΩ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΩΛΗΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 12 ΣΕΙΡΑ 5 ΤΜΗΜΑ Β ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ....200 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ...

τΕΡΕΕΕΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

να το εισητηριο που ηθελες....

ή ήταν απλα λογια;;;;

Πάσο Γιώργο... αν και διαφωνούμε κάθετα... αποδεκτή η γνώμη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    τΕΡΕΕΕΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ή ήταν απλα λογια;;;;
    ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ...ΝΑ ΠΗΑΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ....ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ....

Πάσο Γιώργο... αν και διαφωνούμε κάθετα... αποδεκτή η γνώμη.

Gandalf
    ε ναι ρε μαγε, την γνωμη μου λεω απλα, ουτε επικρινω ουτε επιβαλω

ρε πανο, εσυ τι ανακατευεσαι ρε; αφου ψαχνει διαρκειας λεμε

όπου γης Το avatar του/της iosif
    iosif... μιλάς για το Basket;... έχω πάρει διαρκείας και όποτε μπορώ θα πηγαίνω. Αλλά τι εννοείς μέλη;

Gandalf
    ΕΝΝΟΩ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ.

http://www.aek.gr/pdf/reg_form.pdf

υγ αρκει ο ακατανομαστος να μην γινει ασπιδα για να συνεχιστει η τωρινη διοικητικη ανεπαρκεια. ελπιζω να αλλαξουν μυαλα και να ασχοληθουν σοβαρα με την ομαδα. ο ντεμης αν εφευγε στην 2ετια θαταν ηρωας. αλλα ο μετριοςδεν γνωριζει οτι εχει πεπερασμενα και χαμηλα ορια. και εαν φετος ειναι χαμενη χρονια (ενταξει τριτοι θαμαστε) του χρονου ο τιτλος ειναι μονοδρομος. μονο με τιτλο και γηπεδο (οχι βεβαια στην φυλη οπου εξαρχης λεω οτι δεν γινεται εκει για χρημοτοοικονομικους λογους αλλα και γιατι το οικοπεδο μπορει να δοθει μονο στην ερασιτεχνικη και οχι σε παε)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    τΕΡΕΕΕΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ή ήταν απλα λογια;;;;
    Τρεις μερες σκεφτετε τι θα γραψει......

Γιατι του το χαλας τωρα..???

iosif... συγχώρεσε με φίλε μου.. .αλλα γιατί να γίνω μέλος;

Τα στοιχεία μου ήδη τα έχουν απο το διαρκείας. Την "βοήθεια" μου στην ομάδα την δίνω απο εκεί. Γιατί να γίνω και μέλος;...

Και να το πω και πιο χοντρά...

Αυτά που κοροϊδεύουμε στους γαύρους θα κάνουμε; ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ...οχι ρε φίλε..προτιμώ με διαρκείας που στην τελική είναι και πιο υγιές αλλά δίνεις και προσωπική βοήθεια έτσι. Τα μέλη και λοιπά άλλα (βλ. μέτοχος) μου θυμίζουν οικονομικά κόλπα απο ανώνυμες εταιρίες για να έχουν περισσότερες εισφορές στο παγκάρι τους.

Busa μπορεί να έχω φιλαράκι αν το λές σοβαρά... θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

Gandalf

Αυτά που κοροϊδεύουμε στους γαύρους θα κάνουμε; ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ...οχι ρε φίλε..
    Gandalf
    αυτο σε πειραξε ρε μαγε;;:rotflmao: :rotflmao:
    εδω τους καταλογιζετε και το οτι ειναι καθοδηγουμενοι απο την διοικηση τους , αλλα τωρα γινεται το ιδιο με εσας ( και δεν αναφερομαι σε σενα που ειχες αυτην την γνωμη απο την αρχη)

Kalgeorge... όλοι οι οργανωμένοι ανεξαρτήτως ομάδος , κινούνται σε αγέλες.. ώς πρόβατα...

Για αυτό και κατευθύνονται πιο εύκολα απο εκείνον που μπορεί να το κάνει. Παραδείγματα άπειρα.

Για αυτό προτιμώ να είναι φίλαθλος με ατομική σκέψη..

Έχω περάσει και απο το δωματιάκι.. και απο την original παλιότερα... ξέρω πως είναι τα πράγματα. Για αυτό και λέω πως προτιμώ να είμαι ΑΕΚ παρά original.

Gandalf

Kalgeorge... όλοι οι οργανωμένοι ανεξαρτήτως ομάδος , κινούνται σε αγέλες.. ώς πρόβατα...

Gandalf
    αληθεια ρε μαγε;;
    τοτε εγω πως ειχα βρεθει σε πορεια εναντιον του να ερθει ο μπαγεβιτς στον παναθηναικο....

ρε λες να τα εχω χασει και να εχω παραισθησεις;;;

όπου γης Το avatar του/της iosif
    iosif... συγχώρεσε με φίλε μου.. .αλλα γιατί να γίνω μέλος;

Τα στοιχεία μου ήδη τα έχουν απο το διαρκείας. Την "βοήθεια" μου στην ομάδα την δίνω απο εκεί. Γιατί να γίνω και μέλος;...

Και να το πω και πιο χοντρά...

Αυτά που κοροϊδεύουμε στους γαύρους θα κάνουμε; ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ...οχι ρε φίλε..προτιμώ με διαρκείας που στην τελική είναι και πιο υγιές αλλά δίνεις και προσωπική βοήθεια έτσι. Τα μέλη και λοιπά άλλα (βλ. μέτοχος) μου θυμίζουν οικονομικά κόλπα απο ανώνυμες εταιρίες για να έχουν περισσότερες εισφορές στο παγκάρι τους.

Busa μπορεί να έχω φιλαράκι αν το λές σοβαρά... θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

Gandalf
    πορω να σε πεισω εαν θες

διοτι υπαρχουν απειρες διαφορες απο τα "μελη " του οσφπ και στην διαδικασια και στην ουσια.

διοτι ειμαστε αεκ σε ολα τα αθληματα και ιδιως σε αυτα που ειναι ερασιτεχνικα
    διοτι η αεκ ειχε καποτε 7000 ενεργα μελη και ηταν η μονη ομαδα που διατηρησε επι μακρον τη σχεση 60-40. διοτι θα εχεις λογο στην αεκ. λογο οχι μαλακιες.
    διοτι δεν θελουμε κοκκαληδες και μεσσιες.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

γιατί αυτό έλεγαν οι οργανωμένοι του ΠΑΟ...γενικά..

Δεν μιλάω μόνο μαζί σου.. ξέρω και άλλα παιδιά που είναι ή ήταν σε αντίστοιχα club. Εκείνο που έλεγαν είναι οτι δεν τον θέλουν λόγω του ιστορικού του και το τι προκαλεί σε κάθε εξέδρα.

Κουβέντα όμως για το αν είναι καλός προπονητής ή οχι.

Αλλά σου έχω μια ερώτηση... έστω και ερχόταν στον ΠΑΟ... και ο ΠΑΟ είχε τα χάλια στην προ πολυμετοχικής φάσης. Και μαζί με αυτόν ερχόταν και το "κότερο". Θα πήγαινες για να κράξεις τον προπονητή μόνο και μόνο , ή για να στηρίξεις την ομάδα σου;.. για σκέψου το λίγο.

Gandalf

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε