Σελίδα 287 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 187237277282283284285286287288289290291292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.291 έως 4.305 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αλλά σου έχω μια ερώτηση... έστω και ερχόταν στον ΠΑΟ... και ο ΠΑΟ είχε τα χάλια στην προ πολυμετοχικής φάσης. Και μαζί με αυτόν ερχόταν και το "κότερο". Θα πήγαινες για να κράξεις τον προπονητή μόνο και μόνο , ή για να στηρίξεις την ομάδα σου;.. για σκέψου το λίγο.

Gandalf
    δεν θα παταγα γηπεδο.
    αυτοι που με ξερουν μπορουν να στο επιβεβαιωσουν
    θα πηγαινα (και θα το σκεφτομουν πολυ ) μονο οταν εφευγε.
    οπως εγινε και οταν αφησε εξω τους οργανωμενους. μπορουσα ανετα να παω γηπεδο να υποστηριξω την ομαδα μου, αλλα ενα ολοκληρο χρονο δεν πατησα ουτε σε ενα παιχνιδι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    iosif... τα περί λόγου τα έλεγαν και στον ΟΣΦΠ ... και τα ίδια περί Μεσσιών κτλ..

Ο φίλαθλος έχει λόγο διά της παρουσίας του ή της απουσίας του στην εξέδρα. Και είναι και πολύ ηχηρός και σημαντικός (όβολος διά εισητηρίων). Οι αποφάσεις δεν παίρνονται πλέον διά της βοής πλήθους.. οι κρίσιμες αποφάσεις (και οχι μόνο οι εκλογές) παίρνονται απο μια χούφτα ανθρώπων.

Οπότε κάθε προσπάθεια "πολιτικοποιημένης ένταξης" διά των μελών-μικρομετόχων σε μια εταιρία δεν είναι παρά ενα καλό κόλπο για να έχουν κάποιοι ενισχυμένη εξουσία ή οικονομική δυνατότητα.

Άστο ρε φιλαράκι σου λέω έχω περάσει πολύ πιο πριν απο εκεί. Τα ξέρω καλά τα κόλπα και τα τερτίπια...

Ελα μαζί αν θες να φωνάξουμε για την ΑΕΚ.. να δούμε μπάλα... να το διασκεδάσουμε με καφέ και μπυρίτσα και βρώμικο μαζί.. να κάνουμε πλακίτσα με φιλαράκια κόκκινους και πράσινους... αλλά αυτά περί μελών και είστε η βάση μας... είναι για εκείνους που έχουν άλλους σκοπούς με εμάς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

δεν θα παταγα γηπεδο.
    αυτοι που με ξερουν μπορουν να στο επιβεβαιωσουν
    θα πηγαινα (και θα το σκεφτομουν πολυ ) μονο οταν εφευγε.
    οπως εγινε και οταν αφησε εξω τους οργανωμενους. μπορουσα ανετα να παω γηπεδο να υποστηριξω την ομαδα μου, αλλα ενα ολοκληρο χρονο δεν πατησα ουτε σε ενα παιχνιδι.
    Γιά σου ρε Γιώργη.. για αυτό σε παραδέχομαι.. γιατί αυτή είναι υγιής αντίδραση. Αυτό λέω και για εμάς...

Μην τον γουστάρετε... δεν τον αντέχετε;.. μην πάτε γήπεδο.. αλλά αυτό με το να πας γήπεδο μόνο και μόνο για να βρίσεις κάποιον , είναι ρε παιδάκι μου , μη υγιές.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Busa μπορεί να έχω φιλαράκι αν το λές σοβαρά... θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

Gandalf
    Δεν συνηθειζω να κανω πλακα σε τετοια θεματα...ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΕΚΤΖΗ...ΕΓΩ ΠΙΑ ΔΕΝ....

Γιά σου ρε Γιώργη.. για αυτό σε παραδέχομαι.. γιατί αυτή είναι υγιής αντίδραση. Αυτό λέω και για εμάς...

Μην τον γουστάρετε... δεν τον αντέχετε;.. μην πάτε γήπεδο.. αλλά αυτό με το να πας γήπεδο μόνο και μόνο για να βρίσεις κάποιον , είναι ρε παιδάκι μου , μη υγιές.

Gandalf
    και παλι ειναι θεμα το πως το βλεπει κανεις.
    δηλαδη...υπηρχαν παρα πολλοι που πηγαιναν μονο και μονο για να φωναξουν για την επιστροφη μας στο γηπεδο, και για να βρισουν τον τζιγγερ.
    και αυτη, ειναι μια σωστη τακτικη, μην νομιζεις.
    δεν μπορει να πατας 20-30 χρονια γηπεδο για παραδειγμα, και να ερχεται ο καθε τζιγγερ και να σε διωχνει

Καλη επιτυχια ΝΙΚΟΛΑ...

απο οτι φαινεται σιγα σιγα αρχιζουν να τρωνε/ξενερωνουν/διωχνουν τους λιγους αεκτζηδες που εμειναν στα δυσκολα κοντα στην ομαδα...σειρα βλεπω να εχει ο ''παππους''...το μελλον θα δειξει...

έλα ρε busa...ποιός τον έδιωξε;

Ο Κωστένογλου και καλά κάνει, αναλαμβάνοντας την θέση του πρώτου προπονητή σε μια ελπιδοφόρα ομάδα! Ακόμα και αν όπως λένε οι φήμες του έγινε πρόταση για το τεχνικό τιμ (δεν νομίζω αλλά λέμε...) καλά κάνει και επιλέγει να πάει εκεί. Το μέλλον του πρέπει να κοιτάξει.

Σταματήστε να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα..

Αν ηταν να διώξει ΑΕΚτζήδες, είναι πολλοί μέσα στην ομάδα που θα έφευγαν. Όπως ο Μανωλάς (που θα μπορούσε να αρνηθεί)... ο Σαβέβσκι (που και αυτός θα μπορούσε να φέρει αντιδράσεις σε περιπτώσεις συνεργασίας) κτλ.

Οι άνθρωποι αυτοί περα απο το οτι είναι ΑΕΚ , είναι και επαγγελματίες και κοιτάνε να ζήσουν. Καλά κάνει το παληκάρι και πηγε εκεί που πήγε και μακάρι να έχει μεγάλη σταδιοδρομία.

Gandalf

Oταν καθεσαι σε μια ομαδα με τοσα προβληματα,τοσα χρονια,το κανεις για 2 λογους...ενα επειδη ειναι η ομαδα που γουσταρεις (λογικα παντα) και δευτερο γιατι περιμενεις να σου δωσουν την ευκαιρια να αποδειξεις τι αξιζεις....μια μικροευκαρια την πηρε περυσι και τα πηγε περιφημα χωρις να αντιδρασει...φετος παλι εκατσε κανοντας την παπια βλεποντας να ερχετε ο Δωνης....και την χρονικη στιγμη που επιτελους ειναι η ωρα σου,πανε και σου φερνουν καποιον αλλον....δεν χρειαζεται να σου πουν φυγε...απλα χρειαζεται να στο δειξουν οτι δεν σε υπολογιζουν και πολυ....και αυτο κανανε λεγοντας του κατσε 6 μηνες και βλεπουμε(δηλαδη παρε τον μπουλο)....και ακουει και για συμβολαιο 2,5 χρονων...τι να κανει δηλαδη???

ειμαι περιεργος να δω τα γλεντια και τις κωλοτουμπες απο καποιους σε μια ενδεχομενη επιστροφη Μελισσανιδη....απο καποιους που τον κραζανε και λεγανε κιολας οτι θα τον επνιγαν....

ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΕΙΠΕ... ο ΑΕΚΤΖΗΣ προεδρος που επι εποχης του εγιναν οι χειροτερες σφαγες απο τον ΚΟΚΚΑΛΗ και βεβαια ειναι και επαγγελματιας ειχε αναλαβει προσωπικα τον γαυρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

''Να είστε σίγουροι πως αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβλεπε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, δεν θα δεχόταν να επιστρέψει.''

ωπα ωπα ωπα....τελικα αγαπαει την ΑΕΚ η την υστεροφημια του???

''Η πολυμετοχική διοίκηση που δεν στηρίζει τα πάντα σε ένα μόνο άνθρωπο, τον Ντέμη Νικολαΐδη, με τη σύμπραξη των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιου Μανωλά μπορεί να πετύχει πολλά.''

αυτα κυριε Νικολαου τα λεμε στην ωρα τους...και ο κολιος τον αυγουστο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ

όπου γης Το avatar του/της iosif
    E ΜΑΓΕ

εξαρταται πως βλεπεις την σχεση σου με την ομαδα , με το σωματειο. (οχι με την παε) ειμαι μελος στην ερα απο το 2000 και μετανιωσα που δεν ημουν απο πιο παλια.
    προσωπικα δεν αντιλαμβανομαι τη σχεση μου με την αεκ μονο "πελατειακα" μεσω εισητηριου ή σαν σοου που με διασκεδαζει.

ας εχουμε και ενα παραμυθι-εν γνωσει μας- να πιστευουμε. οπως λενε οι αγγλοι "football is the second best thing" με την ΖΩΗ το πρωτο.

φανταζομαι και η μπαρτσελονα και η ρεαλ των 80.000 μελων δεν ειναι ακριβως στρατοι....
    το αν καποιος 'στρατολογειται" επαφιεται στην ικανοτητα του να αντιλαμβανεται καταστασεις και στην αξιοπρεπεια του

αλλωστε δεν μιλαμε για μετοχους σε αε αλλα για μελη σε σωματειο. η διαφορα προφανης.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Καλά για τις μαλακίες που λέει ο Νικολάου συμφωνώ ... δεν τίθεται θέμα.

Gandalf

Iosif...

Το ποδόσφαιρο σε σχέση με άλλα πράγματα στην ζωή μου , έρχεται πολύ τελευταίο... γενικά θα έλεγα κάθε άθλημα που μόνο ευχαρίστηση προσφέρει σαν θέαμα ή όταν παίζουμε εμείς (όσο κουλοί και αν είμαστε)

Ακόμα και στον τομέα της διασκέδασης - hobby αν θες, προτιμώ κάτι άλλο.

Η συμμετοχή μου εδώ στις ποδοσφαιρικές συζητήσεις γίνεται για τον χαβαλέ και κυρίως επειδή έχει πλάκα το πικάρισμα... αλλά μέχρι εκεί.

Για μένα είναι ενα show με ακριβοπληρωμένου συμμετέχοντες που είναι οτι πρέπει για να ξεδίνεις απο την καθημερινότητα και να πικάρεις φίλους... οχι όμως όπως λένε και οι κρυόκωλοι Αγγλοσάξωνες "the next best thing"... με την καμία όμως.

Gandalf

Iosif...

Το ποδόσφαιρο σε σχέση με άλλα πράγματα στην ζωή μου , έρχεται πολύ τελευταίο... γενικά θα έλεγα κάθε άθλημα που μόνο ευχαρίστηση προσφέρει σαν θέαμα ή όταν παίζουμε εμείς (όσο κουλοί και αν είμαστε)

Ακόμα και στον τομέα της διασκέδασης - hobby αν θες, προτιμώ κάτι άλλο.

Η συμμετοχή μου εδώ στις ποδοσφαιρικές συζητήσεις γίνεται για τον χαβαλέ και κυρίως επειδή έχει πλάκα το πικάρισμα... αλλά μέχρι εκεί.

Για μένα είναι ενα show με ακριβοπληρωμένου συμμετέχοντες που είναι οτι πρέπει για να ξεδίνεις απο την καθημερινότητα και να πικάρεις φίλους... οχι όμως όπως λένε και οι κρυόκωλοι Αγγλοσάξωνες "the next best thing"... με την καμία όμως.

Gandalf

Τοτε ρε Μαγε αρκεσου στις αναλυσεις σου και δηλωνε φιλαθλος της μπαλλας (οταν δεν εχεις κατι πιο σοβαρο να κανεις).....και οχι οπαδος της ΑΕΚ και με αποψη....

γιατι υπαρχουν παρα πολλοι που εχουν μεγαλωσει με αυτην ομαδα,εχουν κλαψει,εχουν χαρει,εχουν φαει ξυλο απο μπατσους,εχουν φαει πετρες απο αντιπαλους (χωρις να εχουν καμμια θεληση για επισοδεια τονιζω) μονο και μονο επειδη την ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΣ...σιγουρα δεν ειναι η ζωη μας οπως λενε καποιοι καμμενοι (που και αυτοι καλα κανουν και το πιστευουν) αλλα ειναι ενα κομματι της....οπως ειναι και πολλα αλλα που γουσταρουμε και δεν θα ειμασταν ευτυχισμενοι χωρις αυτα...αλλα ολα ειναι ενα παζλ....

φιλικοτατα παντα

δεν κατάλαβα... δηλαδή δεν δικαιούμαι να έχω άποψη επειδή είμαι απλά φίλαθλος και οχι οπαδός με παρωπίδες;... ξέρεις πόσο φασιστικό ακούγεται αυτό;

Όσο φασιστικό ακουγόταν και στο δωματιάκι οτι όλοι πρέπει να στηρίξουν τον τάδε ή τον δείνα, μόνο και μόνο επειδή κάνει τα χατήρια της Original..

Και δεν έχεις πραγματικά ιδέα, αν έχω παίξει ξύλο στο δασάκι πίσω απο το γήπεδο, αν έχω ζήσει μέσα στην σκεπαστή ή ... τέλος πάντων...

Αυτές οι απόψεις των οργανωμένων είναι που μου θυμίζουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι απλά show και δεν αξίζει να χαλάς το κέφι σου και την ζωή σου για αυτό.

Για το αν μεγάλωσες με την ΑΕΚ καλά έκανες και τιμή σου, αλλά σε κανένα σημείο δεν σου δίνει το δικαίωμα να αμφισβητείς άλλους μόνο και μόνο , επειδή οτι λένε δεν συμφωνεί με αυτό που σκέφτεσαι εσύ...

Gandalf

Ενας προπονητης και τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω.Αν πραγματικα αγαπαει την ομαδα και το ολο θεμα ηταν μια παρεξηγηση ή/και κακη στιγμη ή/και παρεξηγηση ή/και ο,τιδηποτε θα φανει.Οποιος υποστηριζει μια ομαδα μπορει να λεει την αποψη του ελευθερα,παντα και παντου.Ο καθενας κανει τις επιλογες του και δεχεται τις συνεπειες.Δεν κοβω το γηπεδο για τον Μπαγιεβιτς.Το ειχα κοψει για τον Τροχανα τοτε.

Απο εκει και περα το παρακατω αποκαλυπτει πως σκεφτονται οι οργανωμενοι και τι πιστευουν...ΑΕΚ=Οριτζιναλ???????

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ...

http://www.original21.com/domatiaki.php

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα