Σελίδα 288 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 188238278283284285286287288289290291292293298338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.306 έως 4.320 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Εγω εχω υπαρκτό παραδειγμα αλλού ιου. Εσυ εχεις παραδειγμα εμβολίου;
    Αυτά τα εμβόλια ειναι τοσο εμβόλια οσο τα scooter ειναι μοτοσυκλέτες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Αυτά τα εμβόλια ειναι τοσο εμβόλια οσο τα scooter ειναι μοτοσυκλέτες.
    Αντί να σου βάζει το mrna ιος οπως στα παλια εμβολια μπαίνει με νανο όχημα. Λιγότερες ουσίες και ασφαλέστερο τελικα

Και ετοιμαζουν εμβολια για αυτοανοσα νοσήματα!!!
    Κάτι ξερουν Ε; διαδωστε
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Αντί να σου βάζει το mrna ιος οπως στα παλια εμβολια μπαίνει με νανο όχημα. Λιγότερες ουσίες και ασφαλέστερο τελικα

Και ετοιμαζουν εμβολια για αυτοανοσα νοσήματα!!!
    Κάτι ξερουν Ε; διαδωστε
    Κλινικοι φαρμακολογοι,ανοσιολογοι ,λοιμωξιολογοι,και λοιποι ολογοι,σκιστε τα πτυχια σας και σταματηστε τις μελετες,ολη η ουσια συμπυκωμενη σε μια προταση απλη και καταννοητη σαν αναγνωστικο της πρωτης δημοτικου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Κλινικοι φαρμακολογοι,ανοσιολογοι ,λοιμωξιολογοι,και λοιποι ολογοι,σκιστε τα πτυχια σας και σταματηστε τις μελετες,ολη η ουσια συμπυκωμενη σε μια προταση απλη και καταννοητη σαν αναγνωστικο της πρωτης δημοτικου.
    Τα κατάφερα;
    Προσπαθώ για το μότο τζι αρ
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εγω εχω υπαρκτό παραδειγμα αλλού ιου. Εσυ εχεις παραδειγμα εμβολίου;
    Δε μας ενδιαφέρουν οι άλλοι ιοί και τα άλλα εμβόλια. Τα άλλα εμβόλια τα κάνουμε όταν χρειάζεται. Εδώ μιλάμε για το συγκεκριμένο.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε μας ενδιαφέρουν οι άλλοι ιοί και τα άλλα εμβόλια. Τα άλλα εμβόλια τα κάνουμε όταν χρειάζεται. Εδώ μιλάμε για το συγκεκριμένο.
    Ότι σε συμφέρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ότι σε συμφέρει
    ρε μην τσακωνεστε,ολοι θα κολλησουμε με τον ενα ή τον αλλο τροπο.τοτε θα μαθουμε,ή με τον καλο ή με τον ασχημο τροπο.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Ότι σε συμφέρει
    Βρε εσύ εξισώνεις κάθε εμβόλιο με πλήρη έγκριση που γίνεται εδώ και 40 χρόνια με ένα εμβόλιο που βγήκε πριν 7 μήνες και δεν έχει ούτε έγκριση τοπικού ψιλικατζίδικου*. Εμένα ό,τι με συμφέρει;

* Ναι, ξέρω "for emergency use".
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    είσαι στο σωστό site, εμείς εδώ "βρισκειmoto"

παλικάρια όσο δεν υπάρχουν αδιαμφησβήτητες έρευνες για το πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια κοβιντ σε σχέση με τα παραδοσιακά που γνωρίζουμε, άλλο τόσο ελλιπείς έρευνες υπάρχουν για το αν προκαλούν διάφορα κακά στον άνθρωπο
    To aστραζενεκα ειναι παλαιου τυπου,μονο 2 ειναι νομιζω mRNA

Βρε εσύ εξισώνεις κάθε εμβόλιο με πλήρη έγκριση που γίνεται εδώ και 40 χρόνια με ένα εμβόλιο που βγήκε πριν 7 μήνες και δεν έχει ούτε έγκριση τοπικού ψιλικατζίδικου*. Εμένα ό,τι με συμφέρει;

* Ναι, ξέρω "for emergency use".
    https://ec.europa.eu/cyprus/news/20210311_2_el

ε μα κι αυτοι να μην σε ρωτησουν?????τσ,τσ,τσ,τσ.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Να ξεκαθαρισω οτι δεν αμφισβητω την υπαρξη του ιου.Επειδη δεν θελω να κανω το εμβολιο δεν παει να πει οτι πιστευω πως δεν υπαρχει ιος,οτι απο πισω ειναι οι μασονοι οι εβραιοι οι ελοχιμ και ο λιακοπουλος και οτι θελουν να χτυπησουν την ορθοδοξιαχαχαχ μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ) ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ @@..

>Antoine de Saint Raki avec
    Escargots<
    Καλά το πήγαινες, αυτήν την αηδία τι την ήθελες ;;;
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    https://ec.europa.eu/cyprus/news/20210311_2_el

ε μα κι αυτοι να μην σε ρωτησουν?????τσ,τσ,τσ,τσ.
    Δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις πανάθεμά σε.

"Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε άδεια κυκλοφορίας υπό όρους για το εμβόλιο κατά της COVID-19 το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρεία Janssen Pharmaceutica NV, μία από τις φαρμακευτικές εταιρείες Janssen του ομίλου Johnson & Johnson, και γίνεται έτσι το τέταρτο εμβόλιο κατά της COVID-19 που εγκρίνεται στην ΕΕ."

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μιας πλήρους έγκρισης και μιας όχι πλήρους έγκρισης. Δηλαδή αυτό που έγραψα στο προηγούμενο ποστ (με την υπερβολή για έξτρα εφέ).

Να, από το λινκ σου:

"Η άδεια κυκλοφορίας υπό όρους είναι μια άδεια κυκλοφορίας φαρμάκου η οποία βασίζεται σε λιγότερο πλήρες σύνολο δεδομένων απ' ό,τι η κανονική άδεια κυκλοφορίας. Η άδεια κυκλοφορίας υπό όρους μπορεί να χορηγηθεί αν το όφελος από την άμεση διάθεση ενός φαρμάκου στους ασθενείς υπερτερεί σαφώς του κινδύνου που συνδέεται με το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη διαθέσιμα όλα τα δεδομένα."

Οι παγκόσμιοι οργανισμοί και οι ευρωπαϊκές επιτροπές - και ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα βασικά - δεν έχουν πλήρες σύνολο δεδομένων για να εγκρίνουν πλήρως τα εμβόλια, αλλά 2-3 χρήστες εδώ μέσα τα έχουν. ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΙΩΘΕΤΕ;!
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 18/08/2021 στις 17:59.
    Life begins at 45°.

Δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις πανάθεμά σε.

"Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε άδεια κυκλοφορίας υπό όρους για το εμβόλιο κατά της COVID-19 το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρεία Janssen Pharmaceutica NV, μία από τις φαρμακευτικές εταιρείες Janssen του ομίλου Johnson & Johnson, και γίνεται έτσι το τέταρτο εμβόλιο κατά της COVID-19 που εγκρίνεται στην ΕΕ."

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μιας πλήρους έγκρισης και μιας όχι πλήρους έγκρισης. Δηλαδή αυτό που έγραψα στο προηγούμενο ποστ (με την υπερβολή για έξτρα εφέ).
    Καταλαβαινω πολυ καλα και θα καταλαβαινες κι εσυ αν το διαβαζες ολο τι σημαινει υπο ορους.(συμφωνα με τον ευρωπαικο οργανισμο φαρμακων)
    Το οτι το επισημανες πιο πανω δεν παει να πει οτι ,και οι υπολοιποι συμμεριζονται τις αντιρρησεις σου.Εγω το δεχομαι το υπο ορους,και την επεξηγηση του,εσυ οχι.Δικαιωμα σου ,και δικαιωμα μου.Εγω εχω ηδη εμβολιασθει ,εσυ περιμενεις ακομα.Ευχομαι ουτε εσυ ,ουτε εγω να μετανοιωσουμε για τις επιλογες μας. Αν κανουμε και καμμια πλακιτσα,ας μην παρεξηγιομαστε,οπως καποιοι αλλοι γεροντοκοροι εδω μεσα.Με καλη προθεση μιλαμε φανταζομαι οι περισσοτεροι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Καταλαβαινω πολυ καλα και θα καταλαβαινες κι εσυ αν το διαβαζες ολο τι σημαινει υπο ορους.(συμφωνα με τον ευρωπαικο οργανισμο φαρμακων)
    Το οτι το επισημανες πιο πανω δεν παει να πει οτι ,και οι υπολοιποι συμμεριζονται τις αντιρρησεις σου.Εγω το δεχομαι το υπο ορους,και την επεξηγηση του,εσυ οχι.Δικαιωμα σου ,και δικαιωμα μου.Εγω εχω ηδη εμβολιασθει ,εσυ περιμενεις ακομα.Ευχομαι ουτε εσυ ,ουτε εγω να μετανοιωσουμε για τις επιλογες μας. Αν κανουμε και καμμια πλακιτσα,ας μην παρεξηγιομαστε,οπως καποιοι αλλοι γεροντοκοροι εδω μεσα.Με καλη προθεση μιλαμε φανταζομαι οι περισσοτεροι.
    Κι εγώ το δέχομαι και σαφώς καλά έκαναν, αφού όντως η κατάσταση είναι περίεργη και για ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων το εμβόλιο θα σώσει ζωές. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητο για τον καθένα ανεξαιρέτως, όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν με "αδιάσειστα" επιχειρήματα. Ούτε, φυσικά, σημαίνει απαραίτητα ότι το εμβόλιο είναι κακό και θα δημιουργήσει θέματα σε όλους. Δε λέω κάτι διαφορετικό από αυτά.
    Life begins at 45°.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF