Σελίδα 288 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 188238278283284285286287288289290291292293 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.306 έως 4.320 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ?ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΑΜΕ Η ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ .

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αυτά έβλεπα ρε Mats και την έκανα με ελαφρά απο το δωματιάκι και τα ρέστα.

Όπως είπες και εσύ το αν θα πάω γήπεδο να δώ την ΑΕΚ , δεν το κανονίζει κανείς για μένα.. ούτε η original όυτε ο Σέρβος ούτε κανείς. Αν θέλω να περάσω καλά θα πάω... αλλιώς θα κάνω κάτι άλλο.

Αν θέλουν να έρθουν να βρίσουν τον Σέρβο ας έρθουν .,..μόνοι τους θα είναι πάλι. Η πλειοψηφία δεκάρα δεν δίνει για εγωισμούς και κόντρες ηλικίας κάποιων ετών.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

<<Προπονητής της ΑΕΚ και τυπικά είναι από την Πέμπτη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα πως ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στους Θρακομακεδόνες σήμερα στις 16:00.>>

Υπομονη και επιμονη....Ελπιζω να τους αφησουν να κανουν δουλεια,οποιος δεν συμφωνει μπορει να μην παει γηπεδο...Οχι γιατι το λεω εγω,αλλα γιατι δεν συμφωνει με την διοικηση και τις επιλογες της.Που ξερουμε,μπορει να ειναι η αρχη μιας νεας εποχης και ο Μπαγιεβιτς να <<διορθωσει>> τις οποιες λαθος κινησεις/επιλογες του και να <<ξεχρεωσει>> ενω παραλληλα να ανεβασει την ΑΕΚ στο αγωνιστικο επιπεδο που της αρμοζει.

Αν οχι,βλεπουμε

ΥΓ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [B]Αυτά έβλεπα ρε Mats και την έκανα με ελαφρά απο το δωματιάκι και τα ρέστα./B]
    Εγω αυτα ειδα και δεν οργανωθηκα ποτε ενω ειμουν σκεπαστη συνεχεια απο μικρη ηλικια και με παρεα απο παιδια που ηταν οργανωμενοι

δεν κατάλαβα... δηλαδή δεν δικαιούμαι να έχω άποψη επειδή είμαι απλά φίλαθλος και οχι οπαδός με παρωπίδες;... ξέρεις πόσο φασιστικό ακούγεται αυτό;

Όσο φασιστικό ακουγόταν και στο δωματιάκι οτι όλοι πρέπει να στηρίξουν τον τάδε ή τον δείνα, μόνο και μόνο επειδή κάνει τα χατήρια της Original..

Και δεν έχεις πραγματικά ιδέα, αν έχω παίξει ξύλο στο δασάκι πίσω απο το γήπεδο, αν έχω ζήσει μέσα στην σκεπαστή ή ... τέλος πάντων...

Αυτές οι απόψεις των οργανωμένων είναι που μου θυμίζουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι απλά show και δεν αξίζει να χαλάς το κέφι σου και την ζωή σου για αυτό.

Για το αν μεγάλωσες με την ΑΕΚ καλά έκανες και τιμή σου, αλλά σε κανένα σημείο δεν σου δίνει το δικαίωμα να αμφισβητείς άλλους μόνο και μόνο , επειδή οτι λένε δεν συμφωνεί με αυτό που σκέφτεσαι εσύ...

Gandalf
    Δεν σου απαγορεψα να εχεις αποψη....αλλα ως γνωστων ολοι εχουμε απο μια....αποψη εννοουσα....

Δεν πηγα ποτε δωματιακι γιατι δεν ειμουνα ποτε στην Οriginal....και δεν δεχομουνα ποτε ντιρεκτιβες....ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...ουτε απο την Θ21 οπου ειμουνα γραμμενος για να παιρνω εισητιρια η να μπορω να πηγαινω στα εκτος...

Το να παιζεις ξυλο δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο (εγω δεν εχω παιξει ποτε) ουτε βεβαια να εισαι στην σκεπαστη...

Δεν ειμαι οργανωμενος και δεν ειμουνα ποτε ξαναεπαναλαμβανω....και απο την στιγμη που ειναι show δεν χρειαζεται να υποστηριζεις κατι με τοση θερμη...απλα να απολαμβανεις αυτον που σου δινει το καλυτερο....

Αμφισβητω εσενα και ολους τους φιλαθλους του καναπε οχι για αυτα που λετε,αλλα γιατι δεν το κανετε στον χωρο που πρεπει....οχι ενα μοτοφορουμ πχ αλλα στην κερκιδα της ομαδας που γουσταρεις....ωστε οταν εμεις οι ανοργανωμενοι οργανωτοι αρχιζουμε και γιουχαρουμε ,εσεις να ειστε εκει και να μας βουλωνετε το στομα με την υποστηριξη σας στην ομαδα και στον εκαστοτε βατραχο πχ

Γιατι ποιοι ειναι οι υπολοιποι μη οργανωμενοι?Οι Ζορο της ΑΕΚ?

Αυτοκλητοι σωτηρες και υπερασπιστες ενος προσωπικου δικαιου που πρεπει να βρισκουμε εχθρους και αντιπαλους παντου?Οποιος δεν συμφωνει με κατι,που δεν του πεφτει και λογος στο κατω κατω,μπορει να παει αλλου ή να μην ασχολειται.Αν ειχα τα λεφτα του Νοτια και ειμουν μετοχος θα ειχα λογο.Τωρα δεν εχω,το μονο που εχω ειναι τα Χ ευρω που σκαω να παω γηπεδο.Αν δεν συμφωνω με την εκαστοτε διοικηση ειναι επιλογη μου να μην τους δωσω τα λεφτα.

Με τον Τροχανα επελεξα να μην του δωσω τις 100 δρχ που ειχε βαλει εισοδο στην Σκεπαστη και δεν παταγα...Με την σημερινη διοικηση δεν εχω προβλημα.Προς το παρων.

Εχω ομως προσδοκιες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    <<Προπονητής της ΑΕΚ και τυπικά είναι από την Πέμπτη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα πως ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στους Θρακομακεδόνες σήμερα στις 16:00.>>

Υπομονη και επιμονη....Ελπιζω να τους αφησουν να κανουν δουλεια,οποιος δεν συμφωνει μπορει να μην παει γηπεδο...Οχι γιατι το λεω εγω,αλλα γιατι δεν συμφωνει με την διοικηση και τις επιλογες της.Που ξερουμε,μπορει να ειναι η αρχη μιας νεας εποχης και ο Μπαγιεβιτς να <<διορθωσει>> τις οποιες λαθος κινησεις/επιλογες του και να <<ξεχρεωσει>> ενω παραλληλα να ανεβασει την ΑΕΚ στο αγωνιστικο επιπεδο που της αρμοζει.

Αν οχι,βλεπουμε

ΥΓ

Εγω αυτα ειδα και δεν οργανωθηκα ποτε ενω ειμουν σκεπαστη συνεχεια απο μικρη ηλικια και με παρεα απο παιδια που ηταν οργανωμενοι
    Φιλε αν η διοικηση θελει να πορευτει ετσι....καλα θα κανει....ομως επειδη καποιοι πιστεψαμε σε μια μεγαλυτερη λιμνη (οχι απαραιτητα με τον Ντεμη) και γυρισαμε παλι στις λακκουβες με τα λασπονερα....εχει την μαγκια να πει.....τον Ιανουαριο βγαζω ξανα διαρκειας...οποιος γουσταρει ας αγορασει....τον Ιανουαριο οποιος δεν γουσταρει αυτα που κανω να ερθει απο το ταμειο να παρει τα λεφτακια του....ντομπρα πραγματα...

υ.γ. Το διαρκειας εξακολουθει να πωληται....ειπαμε Θυρα 12 Τμημα Β Σειρα 5 θεση δεν θυμαμαι..

οτι είπε ο Mats πιο πάνω συν οτι σου είπα και πριν...

Δεν με ξέρεις πέρα απο εδώ και δεν γνωρίζεις καταρχάς αν ειμαι του καναπέ ή οχι...

Εν πάσει περιπτώσει.. αυτό το χάλι με την εικόνα διχόνοιας που παρουσιάζει η εξέδρα λόγω των εγωισμών ένθεν και ένθεν μόνο στην ΑΕΚ θα το βρείς.. για αυτό και μας κράζουν και οι υπόλοιποι για αυτό έχουν και δίκιο.

Για το λακκούβες και λασπόνερα και λίμνες και ψάρια... τα ακούω ώς γραφικά όπως και με τον Νικολαϊδη πιο πριν.

Θα δω και θα κρίνω... τα ίδια έλεγα.. τα ίδια λέω και τώρα...αρκετή διχόνοια έχει πέσει. Ας κάτσει ο καθείς και ας αναλογιστεί τι θα κάνει χωρίς να προσπαθεί να επιβάλλει απόψεις. Απο έριδες και διχόνοιες μόνο η ΑΕΚ βγαίνει χαμένη... κανείς άλλος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

οτι είπε ο Mats πιο πάνω συν οτι σου είπα και πριν...

Δεν με ξέρεις πέρα απο εδώ και δεν γνωρίζεις καταρχάς αν ειμαι του καναπέ ή οχι...

Εν πάσει περιπτώσει.. αυτό το χάλι με την εικόνα διχόνοιας που παρουσιάζει η εξέδρα λόγω των εγωισμών ένθεν και ένθεν μόνο στην ΑΕΚ θα το βρείς.. για αυτό και μας κράζουν και οι υπόλοιποι για αυτό έχουν και δίκιο.

Για το λακκούβες και λασπόνερα και λίμνες και ψάρια... τα ακούω ώς γραφικά όπως και με τον Νικολαϊδη πιο πριν.

Θα δω και θα κρίνω... τα ίδια έλεγα.. τα ίδια λέω και τώρα...αρκετή διχόνοια έχει πέσει. Ας κάτσει ο καθείς και ας αναλογιστεί τι θα κάνει χωρίς να προσπαθεί να επιβάλλει απόψεις. Απο έριδες και διχόνοιες μόνο η ΑΕΚ βγαίνει χαμένη... κανείς άλλος.

Gandalf
    Εχεις διαρκειας χριστιανε μου ναι η οχι???η πας μονο σε επιλεκτικα ματς???πχ με γαυρο με βαζελο αιντε και με ΠΑΟΚ.....αν ναι ζηταω συγνωμη....αν οχι εχει μια ευκαιρια να δειξεις την αγαπη σου στην ομαδα...

υ.γ. εγω εχω αποφασησει ΚΙΟΛΑΣ...αποχη απο το γηπεδο....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....γιατι τα λεφτα δεν φυτρωνουν στις μπανανιες...και ουτε με εδωκαν κανα διαρκειας τσαμπα τα τελευταια 4 χρονακια....

1.5 χρονο υπεγραψε...Αν φυγει το καλοκαιρι θα συνεχισεις να εχεις την ιδια αποψη επειδη αυτη η διοικηση,αν μεινει η ιδια,θα συνεχισει?

Διαρκείας στην μπάλα οχι... για τον απλό λόγο οτι το είχα δεί το έργο για αυτο το χάλι απο το καλοκαίρι. Έτσι έδωσα το ποσό για το basket.

Τώρα για διαρκείας απο του χρόνου θα ξαναπάρω αν πάει καλά η ομάδα... τόσο απλά. Ούτε για τον Σέρβο , ούτε για κανέναν. Αν τώρα η ΑΕΚ αρχίζει και παίζει μπάλα , θα πηγαίνω όσο συχνότερα μπορώ και νομίζω.

Αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου που μου θυμίζει οπως είπα και πριν τους οργανωμένους.. Δεν έχεις διαρκείας.. δεν είσαι ΑΕΚτζής...το διαρκείας δηλαδή είναι ΑΕΚομέτρο;

Είναι σαν να μου λες οτι επειδή δεν πάω σε ΟΛΕΣ τις μηχανοβόλτες συναντήσεις, δεν είμαι γνήσιος μοτοσυκλετιστής...

Tespa...οτι πείς..

Gandalf

επιβεβαιώνει οτι αρκετοί το βλέπουν διαφορετικά.. μετά το gallop του sport-fm και το gallop του sportdog.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81841

Gandalf

και για να μην λέτε οτι μόνοι οι ΑΕΚτζήδες έχουν προβλήματα (σαφώς σοβαρότερα), να και ο Μπράβο στην μπούκα του Βαλβέρδε

http://www.goalday.gr/article.asp?ca...&pubid=1514509

Όλοι οι μεγάλοι του ΠΟΚ φαίνεται τελικά οτι κάτι έχουν και τους προβληματίζει..

οχι για να μην νομίζετε οι υπολοιποι οτι σας "ξεχάσαμε".

Για να μην πιάσω και τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί την πεπατημένη με το επισόδειο Καρεμπέ για το επισόδειο Γκαρσία.. "Προκλήθηκε για αυτό αντέδρασε"

Gandalf

επιβεβαιώνει οτι αρκετοί το βλέπουν διαφορετικά.. μετά το gallop του sport-fm και το gallop του sportdog.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81841

Gandalf
    πανο ειδες;; στο πα ρε...
    θα τρελαθειτε στην κολοτουμπα στο γηπεδο :rotflmao: :rotflmao:

e... ας κάνουμε και εμείς μια... έχουμε τρελαθεί απο τις δικές σας τόσον καιρό... ας κάνουμε και εμείς μια για να μην έχετε να λέτε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Διαρκείας στην μπάλα οχι... για τον απλό λόγο οτι το είχα δεί το έργο για αυτο το χάλι απο το καλοκαίρι. Έτσι έδωσα το ποσό για το basket.

Τώρα για διαρκείας απο του χρόνου θα ξαναπάρω αν πάει καλά η ομάδα... τόσο απλά. Ούτε για τον Σέρβο , ούτε για κανέναν. Αν τώρα η ΑΕΚ αρχίζει και παίζει μπάλα , θα πηγαίνω όσο συχνότερα μπορώ και νομίζω.

Αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου που μου θυμίζει οπως είπα και πριν τους οργανωμένους.. Δεν έχεις διαρκείας.. δεν είσαι ΑΕΚτζής...το διαρκείας δηλαδή είναι ΑΕΚομέτρο;

Είναι σαν να μου λες οτι επειδή δεν πάω σε ΟΛΕΣ τις μηχανοβόλτες συναντήσεις, δεν είμαι γνήσιος μοτοσυκλετιστής...

Tespa...οτι πείς..

Gandalf
    Ενω στο basket η ομαδα πεταει....ετοιμη για το NBA ειναι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ασε που εκανε και η original ατοπημα με την ενσταση....οτι ναναι δηλαδη....

με το διαρκειας φιλε μου δειχνεις το ποσο αγαπας την ομαδα....στα δυσκολα φαινεται η αγαπη...οχι στα φρου φρου και αρωματα....και για να σε προλαβω....την καθε ομαδα εκτος απο το συμβολο την εκπροσωπει και αυτος που την διοικει...και να εχω σαν εκπροσωπο της καποιον που πριν 10 χρονια μου εκανε κολοδαχτυλα,και ελεγε οτι θα μας γαμησει,και αφου το εκανε (χαρη και σε καποια παραγκα) ασελγησε πανω στο πτωμα της....να μου λειπει....

εγω γουσταρω την ΑΕΚ που μου εμαθε ο συνχωρεμενος ο παππους μου....τριτος...τεταρτος...τελευταιος....αλλα με το σπαθι μου και με το κεφαλι ψηλα...

και επειδη εχω δεθει με αυτα τα χρωματα και με αυτο το συμβολο δεν θα ασελγησω ποτε επανω του...ΑΠΟΧΗ....και εδω ερχομαι σε συγκρουση με τον εαυτο μου αν θα γινει απο τωρα η στο τελος της χρονιας....ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....

αυτο με τις μηχανες ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟ....η μαλλον για να καταλαβεις καλυτερα....ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε