Dell.
θα διαφωνησω με τον απανου παροτι το γνωριζει πιο καλα το θεμα και ξερει περισσοτερα απο εμενα
surface διοτι το εχω δει σε φιλο μου και η οθονη ειναι αποσπωμενη και γινεται ταμπλετ.
Γιαννης
δεν διαφωνω καθολου κι ειμαι και fun της dell. αλλα μαρεσε το ρημαδι.
Γιαννης
Σε πολλά youtube comparison videos, εκθειάζεται η ποιότητα των Mac, αλλά το Dell τελικά κερδίζει σε αρκετά σημεία....Θα περιμένω κάτι προσφορές απο refurbished, και τα πράξω ανάλογα...
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
+1 στο macbook air γιατί το λειτουργικό το βρίσκω πιο "user friendly".
The journey is the reward!
Λοιπόν. .....
Το λαπτοπακι, σταμάτησε να σέρνεται και έχει μπει σε φάση υπερβραδυτητας.
Θα γίνει ωραιότατο σταντακι για το μοτοσακο μου.
Δώστε μου προτάσεις για ιντερνετομηχανακι.
Σωλήνα, στρημαρισμα βίντεο από νετ, σερφαρισμα κλπ.
Τιμή εννοείται χαμηλή.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δε το στέλνεις στην Αθήνα να δούμε τι παίζει? Είναι κρίμα να το παροπλίσεις και να τα σκάσεις για καινούριο αν δε το δει τεχνικός πρώτα. Μπορεί κάτι να σου ξεφεύγει.
Ρε Γιώργη, για να το στείλω σε σωστή κατάσταση πρέπει να δώσω κανένα 20ρι.
Βάλε αλλά τόσα για το γύρνα, συν τα έξοδα του τεχνικού κανένα 50ρι,πάμε στο 100ρικο.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
5 ευρω εχει το κτελ που θα βαλεις και κουριερ ρε τεο![]()
Γιαννης
Για οσους ασχολουνται με το Real Racing 3
Bρηκα ενα apk για android του real racing 3 το οποιο εχει unlimited τα παντα, ξεκλειδωνω οτι ηθελα, το εκανα upload στο cloud για να ματσαριστει με το προφιλ που ειχα και ηταν 47 level και να το γυρισω στο κανονικο και να μπω online. Οταν μπηκα ηταν ολα οκ εκτος απο το gold που ηταν -170000και τα λεφτα που ηταν +24 μυρια. Λεω δε γαμιεται και παιζω κανονικα.... σε 2 ωρες με εκανε ban για 8 μερες. Το cloud σωζει κανονικα και κανει και restore. Εκανα καποιες κινησεις με καποια αρχεια που βρηκα απο XDA απο το 2014 αλλα λογικα και οπως περιμενα δεν εγινε τιποτα γιατι τα μισα ειχαν αλλαξει ονομα και τα αλλα μισα δεν υπηρχαν. Παρολαυτα το προσπαθησα αλλα δε το πιεσα πολυ. Εβαλα παλι το χακαρισμενο apk και εκανα restore και ολα κομπλε...
Ασχολειται καποιος που εχει μπει σε τετοια διαδικασια και μπορεσε να μπει στο multiplayer?
υ.γ.: Παρα τα απειρα χακς που κυκλοφορουν και υποσχονται πολλα κανενα δε δουλευει... αλλα καποιοι απο οτι εχω δει μεσα εχουν καταφερει απιστευτα πραγματα, οποτε γινεται!
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Αφήνω τα λάπτοπς για μιά βδομαδα κλειστά, καλά, ένα 5ήμερο σκάρτο. Shutdown όχι απλά να κλείσω το καπάκι.
Το Netbook (που δεν θυμάμαι αν ήταν πλήρως φορτισμένο πριν το κλείσω) ήταν στο 74%. Αυτό βέβαια είναι και... 5ετίας; 6ετίας; Ούτε θυμάμαι, οπότε κάποιο drain ή τέλος πάντων "πέσιμο" της μπαταρίας το περιμένω.
Το HP το έκανα shutdown και για να μην μείνει με το καλώδιο συνδεδεμένο "στη φόρτιση" το έβγαλα από επάνω. Και ανάβει στο 36%... Εμ... Ναι. Δεν θα έπρεπε να είναι γεμάτο ή τέλος πάντων στο...9Χ% ας πούμε; Υπάρχει κάτι που να τραβάει ρεύμα όσο είναι "κλειστό" και να αδειάζει την μπαταρία σλόουλι;
Επίσης, είχε επάνω ένα McAfee Livesafe που έληξε και ένα Avast Secureline που έληξε. Το πρώτο αντιβάΡΙους που λέει πολύς κόσμος και φιρεγουόλ μαζί, το δεύτερο είναι... VPN από ότι κατάλαβα καλή μαγκιά για τόρεντινγκ και για σχετικά ανώνυμο browsing. Το μικρομαλακό το ενσωματωμένο αντιβιοτικό δεν είναι τσι προκοπάουας; Το McFirewall πάντως μου άρεσε γιατί είχα μπλοκάρει συγκεκριμένα σκατολοΐδια που δεν ήθελα να μπαίνουν ονλάιν και το μικρομαλακό δεν ανοίγει να δω αν μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά, διότι "έχετε άλλο μίστερ, τι θέτε από εμάς" δημόσιο στάιλ.
Αντικαταστάτες; Στο νετμπουκ τρέχει το Bitdefender free. Δεν είχα θεματάκια.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 26/08/2016 στις 18:01.