Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
το busa με ενέπνευσε πολύ σαν μοντέλο τελικά, κι ας μην το εκτιμώ ιδιαίτερα εμφανισιακά...
...ολα εχουν λεπτομερειες που αξιζουν... κ ας ειναι.. κινεζικα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
το busa με ενέπνευσε πολύ σαν μοντέλο τελικά, κι ας μην το εκτιμώ ιδιαίτερα εμφανισιακά...
στριβω, αρα υπαρχω..
Μπονι, για του Κωστα λεει και δεν ξερει γιατι λεμε το δικο μου κινεζικοΑρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
:rotflmao:
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
.. i withdraw then..Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Μπονι, για του Κωστα λεει και δεν ξερει γιατι λεμε το δικο μου κινεζικο:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
...ολα τα αλλα μπουσα ειναι κανονικα... ιαπωνεζικα μεχρι το κοκκαλο... κ βγαζουν κ ωραιες φωτο αμα ο καλλιτεχνης εχει εμπνευση...
το δικο σου καλε μου σαολινιε ειναι μια αλλη ιστορια απ οτι εχω καταλαβει...
![]()
πολυ ωραιες οι φωτο παντως... αντικειμενικα..![]()
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Πολυ ωραια φαση....και τοσο καιρο αγνοουσα το θρεντι...
Και του χρονου....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πραγματι, περασαμε καταπληκτικα... Με ατομα απ'ολη τη Κρητη και αρκετους απο Αθηνα. Και θα ημαστσν διπλασιοι, αν δεν υπηρχε το προβλημα της βενζινης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Πολυ ωραια φαση....και τοσο καιρο αγνοουσα το θρεντι...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Μέχρι το κάμπινγκ ........... από Ηράκλειο .............. έκαψα 15 λίτρα βενζίνη και 2 Πανίνι (κοτόπουλο - μπέηκον) αυξημένων οκτανίων !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Πανινι και θεμα αυτονομιας... Ξερει ο Κωστας τι εννοω...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προσέξτε με πόση προσοχή έχω ταιριάξει την κόκκινη λωρίδα στη ζάντα, να δίνει συνέχεια στο κόκκινο λογότυπο Hayabusa, το οποίο με τη σειρά του διαδέχεται το πορτοκαλί φρυδάκι στο σαμάρι της Colori και καταλήγει στο κόκκινο χταπόδι στη σέλλα του συνεπιβάτη !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
το busa φορτωμένο!!!
![]()
![]()
![]()
Τι έχω χάσει ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
........... γιατι λεμε το δικο μου κινεζικο:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Κωστή χρειάζεσαι διακοπές και σύντομα μάλιστα, το διήμερο στο κάμπινγκ ΔΕΝ ήταν αρκετό!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Προσέξτε με πόση προσοχή έχω ταιριάξει την κόκκινη λωρίδα στη ζάντα, να δίνει συνέχεια στο κόκκινο λογότυπο Hayabusa, το οποίο με τη σειρά του διαδέχεται το πορτοκαλί φρυδάκι στο σαμάρι της Colori και καταλήγει στο κόκκινο χταπόδι στη σέλλα του συνεπιβάτη !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί ρε κολλητέ ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κωστή χρειάζεσαι διακοπές και σύντομα μάλιστα, το διήμερο στο κάμπινγκ ΔΕΝ ήταν αρκετό!![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί να είμαστε σκληροί και μοβόροι μηχανόβιοι![]()
![]()
, αλλά και μια πουτανία .......... μια χαριτωμενιά ............ κάτι τέλος πάντων !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλο μαύρο - μαύρο - μαύρο ............... αμάν πια !!!
Σε εμπριμεδάκι ......... τίποτα ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μάκη ........... ακόμα κουδουνάει το κεφάλι μου σαν Ducati ξηροκάμπανο .........Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
............ το διήμερο στο κάμπινγκ ΔΕΝ ήταν αρκετό!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε να συνέλθω πρώτα από τη μεξικάνικη ρακί που κατανάλωσα το Σαββάτο ......... γιατί ακολουθεί και η συνάντηση στον Αγιο Νικόλαο ...........![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Φρόντισε να έχεις "σοβαρή δουλειά"![]()
![]()
![]()
πάλι !!!
Να φέρεις και τη δουλειά μαζί !!!![]()
Καλό και άγιο το ταίριασμα χρυσέ μου, αυτή τη διαδοχική σειρά απορώ πως ακολούθησες..!:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γιατί ρε κολλητέ ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πότε πέφτει η συνάντηση να φτιάξω λίγο το πρόγραμμα που ούτως ή άλλως τον Αύγουστο βγαίνει αρτσιμπούλτσι και λουλάς;Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ακολουθεί και η συνάντηση στον Αγιο Νικόλαο ...........![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Φρόντισε να έχεις "σοβαρή δουλειά"![]()
![]()
![]()
πάλι !!!
Να φέρεις και τη δουλειά μαζί !!!![]()
![]()
Μετά τον 15αύγουστο θα βρίσκομαι Λασίθι για καμμιά βδομαδούλα αλλά δεν ξέρω ακόμα ακριβείς ημερομηνίες![]()
![]()
ΠΣΚ 27-28-29 αυγούστου ........Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πότε πέφτει η συνάντηση να φτιάξω λίγο το πρόγραμμα που ούτως ή άλλως τον Αύγουστο βγαίνει αρτσιμπούλτσι και λουλάς;![]()
Μετά τον 15αύγουστο θα βρίσκομαι Λασίθι για καμμιά βδομαδούλα αλλά δεν ξέρω ακόμα ακριβείς ημερομηνίες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()