Σελίδα 29 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    μου έχει τύχει και μένα αυτό πέρισυ τέτοια εποχή

Κατέβαινα Πελοπόννησο και είχα βγάλει ένα 50ευρο από τη τράπεζα ίσα ίσα για τις βενζίνες του ταξιδιού.

πήγα στο βενζινάδικο της εθνικής (στο ΕΚΟ νομίζω προς Μέγαρα) φούλαρα και πλήρωσα μόνο 7-8 ευρώ....όσα είχα ψιλά στο πορτοφόλι μου.

Και συμφώνησα με τον υπεύθυνο να τον πληρώσω όταν επιστρέψω.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΟΝΟ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑ!

αλλά σόρρυ, ξέχασα ότι υπάρχουν εδώ μέσα μαλάκες στενόμυαλοι που βλέπουν μέχρι
    εκεί που τελειώνει το πουλάκι τους! άχρηστα πλάσματα που αντί να κοιτούν τις παπαριές
    που κάνουν σχολιάζουνε τους άλλους!!

θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουν ο κωλόβλαχος με το χρεποκορόλα. Γουστάρεις απάντηση??
    Δεν είναι δυνατόν να του ζητάς να σου βάλει χ λεφτα βενζίνη και ΑΦΟΥ σου βάλει τότε να του λες ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ μαζί με τη γκόμενα συνοδηγό από ενα Υ ποσό και κάτω δεν μπορώ να σε πληρωσω και να του λες επίσης ότι ΑΝ ποτέ περάσω από εδώ θα σου τα δώσω (ο συγκεκριμένος αυτό ακριβώς είπε). Αν ήσουν μπροστά στη φάση θα εξοργιζόσουν το ίδιο με εμένα. Στην τελική ας φωνάξει την οδική αν μείνει από κάυσιμα του ή ένα κολλητό να του φέρει λεφτά και να βάλει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα και σ αυτό είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΕΤΟΣ. Αν πάλι δε συντρέχανε αυτές οι προϋποθέσεις θα εξηγούσα την κατάσταση και ήταν στη διακριτική ευχέρια του καταστηματάρχη να μου δώσει ή όχι. Εσύ μπορεί να περνούσες να πληρώσεις γιατί είσαι ο Μπάμπης και έχεις φιλότιμο και τιμάς τα παντελόνια που φοράς. Έλα όμως και στη θέση του επιχειρηματία αν συνεχίσουν να του κάνουν το ίδιο βιολί όχι ένας αλλά χίλιοιδεκαένας και να σαι σίγουρος ότι μάλλον από φιλότιμο οι 9/10 δεν...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σας είδα να τσακώνεστε σε λίγο κι έχω καιρό να κάνω διπλό ΒΑΝ...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σας είδα να τσακώνεστε σε λίγο κι έχω καιρό να κάνω διπλό ΒΑΝ...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    από μένα τέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    τι πουστιά ρε???

στην περιπτωσή μου νόμιζα ότι είχα μια εξηντάρα πάνω μου αλλά είχα αφήσει το πενηντάρικο στο γραφείο.

πάω να τον πληρώσω κύριος και βλέπω ότι είχα κάτι φραγκοδίφραγκα.

έστω ότι είσαι επιχειρηματίας. για 15-20 ευρώ θα ρίξεις μπουνίδια? :a31:
    ε τοτε ρε μεγαλε να το κανουν ολοι αυτο στο μαγαζι σου,
    αφου για 15-20 ευρω δεν ριχνεις μπουνιες.
    και σε εμενα εχει τυχει αυτο αλλα αφησα την ταυτοτητα μου μεχρι να γυρισω να πληρωσω

Εγω που ειμαι το ζενιθ της αφηρημαδας, εχω παντα λεφτα σε συγκεκριμενο σημειο κ σε αμαξι κ σε μηχανη.

Εγω ξεχναω συνεχεια ομως
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
    Εγω που ειμαι το ζενιθ της αφηρημαδας, εχω παντα λεφτα σε συγκεκριμενο σημειο κ σε αμαξι κ σε μηχανη.

Εγω ξεχναω συνεχεια ομως
    (σπαμμάρουμε στο "σε είδα" κύριοι αλλά τέλος πάντων....)

Επειδή κι εμένα οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλτσχάιμερ, απλά κάνω πάντα τον ίδιο διάλογο με το βενζινά:

-Καλημέραααα... Πόσο να βάλω;
    -Καλημέρα. Μισό να δω τι κρατάω.
    <άνοιγμα πορτοφολιού>
    <διαπίστωση ότι σήμερα έκανα/δεν έκανα μ@λακία με τα λεφτά>
    -Βάλε μου Χ.... (στη χειρότερη έχω ζητήσει να βάλει τάλιρο, και δεν έχω παπί)

Σίγουρα πράγματα. :rotflmao:

@ichigo & ζεύκας: οι περιπτώσεις που περιγράφετε δεν είναι όμοιες νομίζω.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    BMW και κατσαρα πανε μαζι ετσι δεν ειναι?

στα διαλλα για καγκουρες ρε πουστη μου καθε καλοκαιρι...

Σε ειδα ( χρωματος αυτου του μυστηριου γαλαζιου) ΚΤΜ χωρις να καταλαβω τι μοντελο ακριβως, απο μακρια να κατεβαινεις την Κανελλοπουλου , εν Πατραις, πανω στην καροτσα της EUROSOS...

Ευχομαι να μην μπει βαθια στην τσεπη το χερι
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Σε ειδα τριμ@λ@κ@ ταριφα να τιναζεις το τσιγαρακι σου και η καυτρα σου να κεντραρει μεσα στο ματι μου!!! Απιστευτος πονος λεμε ισα που κρατησα τη μηχανη και καταφερα να σταματησω στην ακρη του δρομου. Νερα απο περιπτερο και ενα ματι κοκκινο να τσουζει σα διαολος...

Για οσους βιαστειτε να πειτε οτι φταιω που δεν ειχα κατεβασμενη ζελατινα σας προλαβαινω και λεω οτι ειχα...την ειχα "σκασει" λιγο στην τελευταια σκαλα. Αμα δε σε θελει...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas

Εγω ξεχναω συνεχεια ομως
    Εγώ έκανα το ίδιο ......... αλλά άρχισα να ξεχνάω την ανατροφοδοσία !!!
    Ατιμο αλτσχάϊμερ !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    σε ειδα κοιμισμένε κουτακια με το κόκκινο 107 γυρω στις 8 στη λένορμαν να κοβεις απο δεξιά τέρμα αριστερά για να κάνεις αναστροφή...το εισέπραξες όμως το βραβείο της ανοικτής παλάμης και απο μένα και από το παπί που ακολουθούσε!!!
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    σε ειδα.. μαλλον την μηχανη σου honda cbr στα χρωματα τις repsol 5 το ξημερωμα πεσμενη διπλα σε ενα περιπτερο (θεσσαλονικη) ελπιζω να εισαι καλα φιλε.. εγω τον σταυρο μου τον εκανα καθως περνουσα πιασει δεν πιασει

δεν σταματησα ειχε ερθει αστυνομια και αλλη μια μηχανη εκει.

Σε ειδα και εσενα πιτσιρικα που πηρες gsxr 1000 χωρις να εχεις ουτε 50αρακι πριν βοηθεια μας ! και βοηθεια σου !!

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

Παλαιό μέλος
    Dennis εγώ δεν ήμουν πάντως :P

Είμαι σώος και αβλαβής,ελπίζω και το παλικάρι το ίδιο ...

Σε είδα σήμερα στα Carrefour εσένα με το θυρίο σου το Varadero , να έχεις αφήσει πάνω κράνος Shoei και το μπουφάν σου και να φεύγεις μέσα για ψώνια...δεν πρόσεξα εάν τα κλείδωσες,γίατι έφευγα,ελπίζω να τα βρήκες στην θέση τους και να θυμηθηκες να τα κλειδωσεις

(Ωραιο το θυριο παντως!)

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
    Dennis εγώ δεν ήμουν πάντως :P

Είμαι σώος και αβλαβής,ελπίζω και το παλικάρι το ίδιο ...

(Ωραιο το θυριο παντως!)

[spam on]

σου λειπουν 875cc απ οτι μαθενω απο τα ρεμαλια που πηγατε για καφε για να ησουν εσυ

[spam off[

τεσπα ας ειναι καλα το παλικαρι και να μην στουκαρε στο περιπτερο. αυτη η στροφη εχει φαει πολυ κοσμο (στον δρομο για φοινικα στην παλια express service) εχω δει 3 ατυχηματα με μηχανη εκει τουλαχιστον...

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF