Ειλικρινά θέλεις απάντηση επ' αυτού του κατεβατού;Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
λαστ μπατ νοτ λιστ:
εισαι κομμενος σαν ασχετος απο αθλητικα
1ον. Θα κλειδώσουν το thread και δεν θέλω.
2ον. Ειλικρινά πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι με απασχολεί η γνώμη σου τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για εμένα προσωπικά; Πραγματικά απορώ ποιόν προσπαθείς να πείσεις!
3ον. Δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει ότι θέλει. Συνέχισε...
Περιμένω από όποιον θέλει απαντήσεις για συνεχόμενες μεγαλειώδεις πορείες (όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά όλων των ελληνικών ομάδων για όποιον θέλει) στη Ευρώπη μιας και οι 3 ήττες σε 25 παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι αστειότητες και συμβαίνουν κάθε μέρα στις ελληνικές ομάδες.
Επίσης περιμένω στοιχεία της έρευνας που λέει ότι το 12% στη Θεσσαλονίκη είναι π.χ. γάβροι κι άλλο τόσο βάζελοι. Πού την κάνατε την έρευνα; Μήπως ρωτούσατε τίποτα φοιτητές από άλλες πόλεις; Πώς εγώ δεν είδα κανέναν μέχρι να πάω στο πανεπιστήμιο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ξέρω, ξέρω, μικρόκοσμος... Δύο κολλητά σχολεία ήταν όλοι ΠΑΟΚ, Άρης, μερικοί Ηρακλής κι αν θυμάμαι καλά 1 γάβρος... Πουθενά σε σχολεία, φροντιστήρια, παρέες, μαγαζιά δεν είδα έναν να δηλώνει κάτι άλλο πλην των τριών της Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτοί όλοι αλλάζουν ομάδα μετά το λύκειο! Όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά τα ποσοστά αυτά για Θεσσαλονικιούς (όχι φοιτητές κλπ μην τα ξαναλέμε) είναι μη πιστευτά (τουλάχιστον από εμένα).
ΥΓ Ποτέ δεν είπα ότι είμαστε περισσότεροι από τους βάζελους... Άλλος το είπε και διαφωνώ μαζί του.
Την καλημέρα μου σε όλους...