Πρόσεχε λίγο..Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ότι δεν κατάφερε ο Λενιν θα το καταφέρει ο ΓΑΠ …. Γκρεμίζει τον καπιταλισμό ρε ο άνθρωπος …
ΗΓΕΤΗΣ….
Το Ευρώ.. Τον καπιταλισμό όχι.
Πρόσεχε λίγο..Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ότι δεν κατάφερε ο Λενιν θα το καταφέρει ο ΓΑΠ …. Γκρεμίζει τον καπιταλισμό ρε ο άνθρωπος …
ΗΓΕΤΗΣ….
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μλκ γελας αλλα κατσε να δεις που θα γινει ηρωας και μα τη ΜΠαναγια δεν θα μπορω να βρω το ποστακι μου αυτο οταν ξαναδοξαστει ο καραφλομουστακος γιατι παλι θα χει φαει κανα κοκομπλοκι το σερτς του φορουμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΗΓΕΤΗΣ….
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Θα μας παρακαλανε να μη φύγουμε ρεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΗΓΕΤΗΣ….
The move raised the possibility of a full-blown Greek default that could topple the finances of other countries, unravel the eurozone, and send the world into recession.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτό λέγεται πληρωμένο δημοσίευμα, και όχι εκτίμηση ρίσκου. Δεν μπορεί να μη το βλέπεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΗΓΕΤΗΣ….
Είναι για εσωτερική κατανάλωση και όχι για διεθνή
ρε τα παντα ολα.... μεχρι και η ινδικη ρουπια καταρεει....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πρόσεχε λίγο..
ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ!
ΦΥΣΙΚΑ ......
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ,
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ,
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΦΥΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ,
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
http://pasokhtefra.blogspot.com/
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι υποστηριζεις οτι θα αλλαζε?
Νομίζω με άλλη διαχείριση/κυβερνήσεις θα ήταν λιγότερο το χρέος.
Give me fuel, Give me fire
Δε φαντάζομαι κάποιος να πιστεύει ότι δεν κάνει πλάκα ο μπλόγκερ;Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ρε τα παντα ολα.... μεχρι και η ινδικη ρουπια καταρεει....
ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ!
ΦΥΣΙΚΑ ......
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ,
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ,
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΦΥΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ,
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
http://pasokhtefra.blogspot.com/
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Με μικρές μη ουσιώδεις παραλλαγές, ναι.
Γιατί:
α) η κρίση, δεν ήταν/είναι ζήτημα κακοδιαχείρισης, αλλά εγγενές πρόβλημα του συστήματος, προερχόμενο, όπως έχει πολλάκι ειπωθεί, στη διαφορά αξίας μεταξύ του παραγόμενου και του καταβαλλόμενου γι αυτό μισθού/μεροκάματου
β) αυτό δεν αντιμετωπίζεται με μέτρα και ημίμετρα, καθώς κάποια στιγμή το πράγμα εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να τσουλίσει. Δηλαδή η εργασία δεν μπορεί να γίνει πιο φτηνή ή το κέρδος δεν μπορεί να παραχθεί καθόλου.
γ) οι πιο "τυχεροί" ήταν υπήκοοι χωρών οι οποίες ήταν οργανωμένες, νοικοκυρεμένες (καπιταλιστικά πάντα) και οι οποίες είχαν ή έχουν κάποια μικρά περιθώρια ευελιξίας (παροχές κλπ). Δεν είναι πολλές, ούτε θα είναι για πολύ ακόμα. Μην πάμε σε εξαιρέσεις τύπου Ελβετία ή κάτι κουκίδες στο χάρτη με 100.000 πληθυσμό και 50 τράπεζες γιατί αυτό δεν ειναι ο κανόνας.
δ) Αυτό που δεν λέγεται ποτέ είναι ότι - η κρίση δεν παραμένει σε αυτό το επίπεδο ("δεν έχουμε λεφτά") αλλά εξελίσσεται πολεμικά και - το πως θα ονομαστεί η αφορμή για το ξεζούμισμα είναι παντελώς αδιάφορο (χρέος, Μπιν Λάντεν, μπαρμπα Γιάννης)
Η κατασπατάληση του δημοσίου (δανεικού) χρήματος τόσα χρόνια δεν φταίει σε τίποτα θέλεις να πεις;
Κι αν το πάμε σύμφωνα με το εγγενές πρόβλημα του συστήματος (όπως περιγράφεται και στο "Money as debt") κάποια στιγμή ΟΛΑ θα σκάσουν έτσι κι αλλιώς
Give me fuel, Give me fire
σε παραπεμπω στην απαντηση του αλρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Νομίζω με άλλη διαχείριση/κυβερνήσεις θα ήταν λιγότερο το χρέος.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Δε φαντάζομαι κάποιος να πιστεύει ότι δεν κάνει πλάκα ο μπλόγκερ;
Ρε συ και εγω αυτο σκεπτομουνα, αλλα απ την αλλη υπαρχει τοση βλακεια στον κοσμο τουτο που δεν το αποκλειω να μιλαει σοβαρα
αν κανει πλακα ειναι φοβερος!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Δε φαντάζομαι κάποιος να πιστεύει ότι δεν κάνει πλάκα ο μπλόγκερ;
αν ΔΕΝ κανει πλακα ειναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟΣ ομως!!!!
Δεν ήταν κατασπατάληση. Τα πρώτα χρόνια ('81) ήταν κοινωνική πολιτική, αποκατάσταση όσων ήταν λόγω φρονημάτων στην απέξω και προσπάθεια αποκατάστασης της κοινωνικής ειρήνης (η οποία ως και το 85-90 δεν ήταν στάνταρ...). Το ότι μετά δημιουργήθηκε μια ροή κερδών (χοντρά για τους ψηλά ιστάμενους και ψιλολοίδια για την πλέμπα), είναι αλήθεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Η κατασπατάληση του δημοσίου (δανεικού) χρήματος τόσα χρόνια δεν φταίει σε τίποτα θέλεις να πεις;
Κι αν το πάμε σύμφωνα με το εγγενές πρόβλημα του συστήματος (όπως περιγράφεται και στο "Money as debt") κάποια στιγμή ΟΛΑ θα σκάσουν έτσι κι αλλιώς
Ακόμα και αν δεν υπήρχε το χρέος όμως, θα έπρεπε να εφευρεθεί κάτι. Σε άλλες χώρες με λιγότερο χρέος, γίνονται οι ίδιες κινήσεις μείωσης της αξίας της εργασίας. Τι διάολο, και αυτοί ΠΑΣΟΚ έχουνε;
Η επίκληση χρέους (ακόμα και αν ήταν 110% ή 140 ή 500%) δεν είναι παρά άσκηση πολιτικής, βίαιης και εκβιαστικής. Χρέος υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια και κανείς από τους όψιμους φύλακες του δημόσιου χρήματος, δεν έλεγε τίποτα. Επίσης, το βασικό ερώτημα είναι: γιατί όλοι τρώνε αγγούρι, αλλά λεφτά για σώματα ασφαλείας υπάρχουν;
Το δεύτερο ερώτημα δεν το κατανοώ.
ΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ , ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ MAILS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ , ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ . ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ , ΓΙΩΡΓΟΣ !
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι αυτη την ωρα στον ALTER ενα τσΟλι που την λενε Διαμαντοπουλου... και εχει το ιδιο υφακι με την Αννα Διαμαντοπουλου ... δεν ξερω τι βαθμο συγγενειας εχουν αλλα
ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ..... μπροστα στα ματια σου ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
Διαμαντοπουλου, Βαρβιτσιωτης, Πετραλια , Κεφαλογιαννη, Παπανδρεου, Καραμανλης, Μητσοτακης
συνεχισε ρε προβατο να ψηφιζεις σαν καλο πελατακι.....
γιατι για ποιοτητα στη σκλαβια ,προτιμαμε τις "φιρμες" Αυτοι ξερουν να μας εκμεταλευονται με στυλ
οι αλλοι ειναι αμαθοι και αγαρμποι... :a31:
Accipere quam facere praestat injuriam
Παραλλαγή ενός παλιού ανεκδοτου:
Δεκαετία του ογδόντα - ενενήντα.
_
Το Έμπασυ στο Κολωνάκι παίζει Σταμάτη Γαρδέλη και Στάθη Ψάλτη.
_
_Ο Νίκος ο Αναστώ κάθεται στο Ντα Κάπο και πίνει το δέκατο τρίτο καπουτσίνο, oταν ένα Datsun γεμάτο καρέκλες σταματά στη μέση της πλατείας.
_
Από μέσα_ βγαίνει_ ένας τύπος Σάντα Μπάρμπαρα , πενηντάρης με χρυσό ρόλεξ, χρυσό δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα, φα- καντόρο στο λαιμό και δυο ολόχρυσα δόντια που λάμπουν στο μεσημεριανό ήλιο.
_
Ο Κώστας ο τροχονόμος διορισμένος το 81 από τον Δροσογιάννη τον υπουργό αρχίζει να φωνάζει:
_
-«Που παρκάρεις εδώ ρε φίλε , απαγορεύεται δε βλέπεις; » και την ώρα που είναι έτοιμος να του ρίξει την κλήση , του πασάρει στη ζούλα μια πεντοχιλιαρικούμπα ο τζίψι:
_
- «Για το καφεδάκι. Και πούσε, γαλονάτο μπαλαμό, να μου προσέχεις την κούρσα και το εμπόρευμα νταξ; ».
_
Και τότε όλο το Κολωνάκι μένει με ανοιχτό το στόμα.
_
Απ' τη δεξιά πόρτα του Datsun ξεπροβάλλει μια ξανθιά αλφαδιασμένη δίμετρη, με ψηλές μαύρες γόβες , ξώπλατο, ξώβυζο, σχιστό ζαρτιεράτο και δικτυωτό από μέσα, Ααααβάδιστα αββασάνιστα φιδίσιο κορμί. Μπροστά της η Πίππα Μίντλετον δεν πιάνει μία.
_
Ο Νίκος ο Αναστόπουλος αφήνει τον δέκατο όγδοο καπουτσίνο κι αναρωτιέται:
_
- «Πού το χτύπησε τέτοιο "παιδί"_ ο τζίψι; Να σκίσω τα Βερσάτσε μου».
_
Να μη μακρηγορώ , μπαίνουν χεράκι - χεράκι σε ένα από τα γνωστά κοσμηματοπωλεία του Κολωνακίου.
_
-«Τι θα επιθυμούσε ο. κύριος;», ρωτάει με λίγο Κολωνακιώτικο φλέγμα ο κοσμηματοπώλης .
_
- «Άκου μπαλαμό μάστορη , τέλω να κάνει ένα ντώρο στο κοπέλα. Ενα περιντέραιο μαλαματένιο να χει ντιαμαντάκι σπέσιαλ».
_
-«Ο,τι επιθυμητέ αγαπητέ κύριε » αλλάζει ύφος ο μάστορης μπαλαμός κι ανοίγει μια κασετίνα:
_
- «Αυτό πως σας φαίνεται; Η τιμή του βέβαια είναι γύρω στο 1.500.000 δραχμές...
_
- «Μα τι λέει, κύριος;», τα παίρνει ο Γύφτος. «Είπα τέλω το καλύτερο που έχεις. Πιάσε κάτι άλλο».
_
_
Με τα πολλά βρίσκουν το επιθυμητό κόσμημα .
_
- «Αυτό είναι το πιο ακριβό κόσμημα για το λαιμό που έχουμε, αγαπητέ μου.
Είναι χειροποίητο από ατόφιο χρυσάφι, με λεπτά ακατέργαστα διαμάντια και τιμάται στα 30.000.000 δραχμές ».
_
_
«Σσσσσσσσωραίος », αναφωνεί όλος ικανοποίηση ο Αθίγγανος. «Φόρα το μωρό μου και πες μου αν σου αρέσει; »
_
Τρελαίνεται η μικρή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα καλλονή και συναινεί.
_
Τότε βγάζει ο Γύφτος μια επιταγή 30 εκατομμυρίων δραχμών κι άλλη μια 5 εκατομμυρίων δραχμών. Και την αφήνει μπροστά στον τρελαμένο κοσμηματοπώλη.
_
- «Η δεύτερη επιταγή γιατί; », ρωτάει.
_
- «Ενα μπουρμπουάρ να πιεις ένα καφεδάκι στην υγειά μου», απαντάει με στιλ ο δικός μας.
_
-«Κοιτάξτε κύριέ μου, δεν θέλω βέβαια να σας προσβάλω, αλλά είμαι υποχρεωμένος. να κάνω επιβεβαίωση στην τράπεζα ότι οι επιταγές έχουν αντίκρισμα. Είναι μια τυπική διαδικασία. Καταλαβαίνετε. Και μιας και σήμερα είναι Σάββατο δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αν θέλετε, αφήστε μου τις επιταγές, πάρτε την απόδειξη και να έρθει η κυρία να πάρει το κόσμημα τη Δευτέρα το πρωί. Δώστε μου το τηλέφωνό σας να σας ειδοποιήσω ο ίδιος προσωπικά».
_
-«Κανένα πρόβλημα!» Λέει ο Τζίψι.
-«Κούκλα θα έρθεις νωρίς τη Δευτέρα να γίνεις πριγκιπέσσα. Δω το μπαλαμό είναι φίνος».
_
_
Πάει ο κοσμηματοπώλης τη Δευτέρα το πρωί στην τράπεζα. Νομίζω στην τράπεζα Κρήτης του Κωσκοτά ...
_
Κι όχι μόνο είναι ακάλυπτη η επιταγή, αλλά δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή.
_
Παίρνει το Γύφτο τηλέφωνο:
_
- «Συγγνώμη, κύριε δεν μπορώ να δώσω το κόσμημα γιατί οι επιταγές είναι ακάλυπτες ».
_
-«Έλα μωρέ, δεν πειράζει κράτα το κολιέ!!! Και με το συμπάθιο για το ταλαιπωρία και χίλια φχαριστώ. Χάρη σε σένα εγκώ γκάμησα Σάββατο βράδυ».
_
_
Αγαπητέ αναγνώστη. Βάλε τώρα όπου Γύφτος τους Έλληνες πολιτικούς, όπου κοσμηματοπώλη την Ε.Ε. κι όπου γκόμενα τον Ελληνικό λαό και θα καταλάβεις την ουσία. Στο ρόλο του Νίκου Αναστόπουλου ο Νίκος Αναστόπουλος.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais