δεν διαφωνω πουθενα σ αυτα που λες και αυτα που λεει ο daz.
ειπα και προηγουμενος οτι για αυτο που ειναι και για αυτο που το διαφημιζουν ειναι εξαιρετικο.
δεν ειπε κανεις οτι ειναι ready to race μηχανακι και οποιος το αγορασε για αυτο το λογο ειναι το λιγοτερο βλακας
Ωραία όλα αυτά... Αλλά Test ride παίζει πουθενά; Ξέρει κανείς;
I will take the mountains!
για ρωτα στο μπαξεβανη ,και στον καρακωστα [γαλατσιου]
Κάπου είχα διαβάσει ότι η Honda αποφάσισε να το αποσύρει από την κατηγορία Α2 (αφού έχει ήδη εκεί τα νέα CB500) και για τον λόγο αυτό θα το έβγαζε δυνατότερο και στα 750 cc.
Πράγματι, ψάχνοντας λίγο ανακάλυψα ότι ο Μπαξεβάνης διαφημίζει το 750 από τώρα!
Λίγο βιαστικό τον βρίσκω βέβαια αφού ούτε φωτό υπάρχει, ούτε τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά.
http://www.baxevanismoto.com/index.php?sel=news&aid=153
http://www.car.gr/classifieds/bikes/...79125/?lang=en
I will take the mountains!
να μιλησω λιγο για αυτοματα
το συγκεκριμενο δεν το καβαλησα
αλλα για λιγα φεγγαρια ειχα το aprilia-mana-patera-xaderfe kai ta alla paidia
ειχε πλακα στις εκκινησεις αλλα μεχρι εκει,και καθοτι κουλος δεν μπορουσα να κυνηγησω κανεναν με το σκουτερ που μου εδωσαν
οντας φανατικος αντισκουτερακιας δεν το εμαθα δεν μπορεσα να το παω
ειπαμε ειμαι και κουλος
τωρα πως καποιοι κυνηγανε και περνανε μεγαλυτερα και δυνατοτερα μοτο η αυτοι ειναι πιλοτοι η ολοι αλλοι κουλοι
για την ιστορια το εδωσα γρηγορα και πηρα TDM και αναστηθηκα...
Εμενα μου κανει εντυπωση οτι εαν και νεο σχετικα μοντελο υπαρχουν καμποσα μεταχειρισμενα
με λιγα χιλιομετρα![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Στο car.gr βρήκα 4 μεταχειρισμένα, τα υπόλοιπα ήταν καινούργια από αντιπρόσωπους με 0 χιλιόμετρα. Το εντυπωσιακό είναι πως το μόνο νέο μηχανάκι που βλέπεις να κυκλοφορεί στους δρόμους είναι αυτό... οκ είχα δει και ένα Tenere 1200 και ένα Triumph Tiger 800xc και τα φωτογράφησα για κειμήλιο. Όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια είναι 08, βία 09, λες και η παραγωγή νέων μοντέλων σταμάτησε με την κρίση...
Επί του θέματος, πολλοί μπορεί να ενθουσιάζονται με την κάτω από 4lt/100χλμ κατανάλωση, χωρίς βέβαια να ατιλαμβάνονται ότι, ε, υπάρχει και ένα τίμημα για αυτό... δεν μπορεί...
Βρήκα και αυτό... http://www.mrbike.gr/website/pinakes...mino-2013.html
Καλά τα πάει... είναι η μοναδική μοτοσικλέτα στην λίστα με τα 24 πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς. Στην τελευταία θέση βέβαια (24η), κάτω από scooter και παπιά, αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακό σαν γεγονός.
Ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι πως στη λίστα με τις μοτοσικλέτες 500+ κ.εκ. είναι πρώτο και με διαφορά, (το δεύτερο T-Max δεν είναι μοτοσικλέτα) και έχει σχεδόν τις διπλάσιες πωλήσεις από το επίσημα αγαπημένο της ελληνικής αγοράς, το V-Strom, που κατατάσσεται τρίτο.
δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό υπό την έννοια ότι είναι καινούριο μηχανάκι, ενώ το στρώμα κυκλοφορεί καμιά 10ετία (νομίζω άλλαξε μοντέλο πέρυσι, αλλά δε πρέπει να έχει και τραγικές διαφορές)
επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από μια πολύ μεγάλη δεξαμενή μτχ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για το Χόντα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε