Σελίδα 29 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THANOS_KTM Προβολή μηνύματος
    Σε βλέπω....

Να δούμε σε πόσες μέρες θα το τελειώσεις.
    Συνήθως ξεκινάω τη θέαση μετά τη μία τα μεσάνυχτα, οπότε βγάζω δε βγάζω ένα επεισόδιο
    Τώρα βέβαια έχει 2 τριήμερα μπροστά, μπορεί να πάρω φόρα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Καλό το χομλαντ. 1η σαιζόν ωραίες ανατροπές αλλά αν το πάει έτσι και στη συνέχεια θα πρέπει να έχουν πολύ μυαλό
    για να είναι έξυπνες και ρεαλιστικές.
    Και το χόλυγουντ τα τελευταία χρόνια ξέρει πως να καίει υπέροχες ιδέες για το χαρτί.

Επί τοις ευκαιρίας:

http://en.wikipedia.org/wiki/White_Collar_(TV_series)

που η 1η και 2η σαιζόν έφυγε νεράκι αλλά άρχισε να βαλτώνει, τα ίδια και τα ίδια πάλι....

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Μάγκες.. το Spartacus σπέρνει!!! Π**τσα , μπαλα και καράτε!!!

Δειτε και το Prequel μετα την πρωτη σεζον.. Ειναι βασικο για να την κατανοηση της συνεχειας.
    Πολύ κριμα για τον Andy Whitfield ομως.. ηταν πολυ καλυτερος σαν Σπάρτακος.

Το Game of Thrones το περιμενω με σκεπτικισμο, καθως ο 2ο κυκλος ηταν σουπα.. Βαρεθηκα μεχρι νυστας..

Κατα τ'αλλα... Sons of Anarchy ρεεεεεεεεεε
    Πατέρας πια..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Χθες τέλειωσα και το 666 Park Avenue. Κρίμα που το τελείωσαν τόσο γρήγορα και απότομα γιατί μου άρεσε. Επίσης τελειωσα και τον 2ο κύκλο του American Horror Story. Τα 3 τελευταία επεισόδια μαμάγανε κανονικά. Ξεκίνησα το Vikings και συνεχίζω ακάθεκτος με το Walking Dead όπως και το Fringe. Και να πεις οτι εχω και πολύ χρόνο?? Απλά δεν βλεπω καθόλου μα καθόλου τηλεόραση και φυσικά δεν βγαίνω καθόλου έξω γιατι δεν περισεύει ουτε για γκαζόζα το μηνιατικο.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Εγω εχω σωθει με δαυτες απο τοτε που ηρθα στη Νορβηγια. Γιατι από Νορβηγικη τηλεοραση, εκτος του οτι ειναι μονο καλωδιακη, δεν εχει να δεις επίσης και πολλά..
    Οπότε φουλ downloading..
    Πατέρας πια..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    οκ ντάξει Σ/Κ με ήλιο και εγω δε θα μιλήσω για βόλτες και ταξίδια αλλά για τηλεοπτικές σειρές

δε βαριέσαι ...

όταν έβλεπα το lost μου άρεσε. άλλες φορές περισσότερο άλλες λιγότερο αλλα σε γενικές γραμμές εκείνη την εποχή πίστευα ότι ήταν μια καλή σειρά.

Μέτα ήρθε το φινάλε με τσάντισε και μένα και αισθάνθηκα και λιγο εχθρικά απέναντι του αν και καταλάβαινα ότι με αυτό που είχαν φτιάξει δε γινόταν να δημιουργήσουν κάτι για το τέλος το οποιο θα μπορούσε να καλύψει τη ψύχωση που είχε πάθει ο κόσμος.

πέρασε ο καιρός και το ξέχασα

το τελευταίο καιρό όμως συνειδητοποιώ σιγά σιγά πόσο μεγαλειώδες ήταν τελικά αυτή η σειρά. Το καταλαβαίνω πια απο τη μάταιη υπερπροσπάθεια που κάνουν τόσοι και τόσοι να δημιουργήσουν μια σειρά που θα πείσει το κόσμο να θελει να δει το επόμενο επεισόδιο.

μπορεί το lost να είχε επεισόδια απλά για να γεμίζει το χρόνο. μπορεί να είχε επεισόδια που είχαν επιφανειακούς χαρακτήρες (καλό εναντίον του κακού κλπ τα γνωστά βρεφικά διλήμματα ), μπορεί και άλλα τόσα μπορεί, .... όμως κατάφερνε σε κάθε επεισόδιο τα τελευταία 5 λεπτά να έλεγες ...

"καλα δε παίζει αυτό.... στο επόμενο λογικά θα γίνει χαμός" ...

στο επόμενο επεισόδιο δε γινόταν τίποτα απολύτως σοβαρό, αλλά στο τέλος πάλι έλεγες:

"πω ρε μ@λακα τι παίχτηκε τώρα?.... πρέπει να δω το επόμενο στο καπάκι να δω τι έγινε..."

αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει απο τότε με άλλη σειρά (προφανώς και το 24 τα ξεκίνησε όλα, αλλά θα πούμε άλλη φορά για αυτό).

για όσους δε το κατάλαβαν βλέπω το fringe αυτο το καιρο το οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει την αίσθηση οτι υπάρχει μια τεράστια ιστορία πίσω απο αυτο που βλέπουμε, αλλά στο τέλος κάθε επεισοδίου είσαι σίγουρος οτι επόμενο έχει φτιαχτεί όπως και το προηγούμενο, αντιμετωπίζοντας μια αυτοτελή ιστορία η οποια στα σίγουρα θα λυθεί απο τη μέγα ομάδα που τα λύνει όλα μέσα σε μια μέρα.

μου θυμίζει λίγο απο CSI miami / ny / las vegas / nevada / winsonsin / texas / wyomming / long island κτλ κτλ όπου όλα λύνονται μέσα σε ένα επεισόδιο. Το έγκλημα, η έρευνα, οι ερωτήσεις, το κυνηγητό, και η επιτυχία

CSI τύπου σειρές όπου επειδή δε προλαβαίνουμε να κάνουμε πολλα μέσα σε ένα επεισόδιο, η διαδικασία της ανάκρισης γίνεται κάπως έτσι:

- εσύ τη σκότωσες
    - όχι δε τη σκότωσα εγώ
    - έλα τώρα αφου ξέρουμε ότι ...
    - καλά εγώ τη σκότωσα

PS. κρίμα πάντως για τη σειρά, γιατι είχε καλά στοιχεία και μπορούσε όντως να δημιουργήσει μεγαλύτερο hype. αλλά πέραν του ότι δε τη βοηθάνε οι τσιγκουνιές της παραγωγής σε καλούς σεναριογράφους, έχουν διαλέξει πρωταγωνίστρια Barbie να κάνει την 27άρα FBI agent η οποία στα παιδικά της χρόνια ήταν αριθμομνήμων . (προφανώς στα διαλείμματα απο το cheerleading που έκανε στην τοπική ομάδα football αυτή εξασκούσε τις υπερφυσικές δυνάμεις της στα μαθηματικά).

έχει πλάκα γιατι το κορίτσι και όμορφο είναι και ταλέντο έχει αλλά ο συγκεκριμένος ρόλος ήθελε μεγαλύτερες πλάτες. Έχει επίσης πλάκα, γιατι η συγκεκριμένη κοπέλα ακόμα κουνιέται λες και περπατάει στη πασαρέλα (λογικά κατάλοιπα απο τις προγενέστερες εμπειρίες της στην μορφή υποκριτικής), όταν πηγαίνει να δει στο επόμενο δωμάτιο κάποιον που του έχει ανατιναχτεί το κεφάλι, ενώ παράλληλα αναλύοντας με τους συνεργάτες της το ακέφαλο πτώμα προσπαθώντας να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ανοίγει ορθάνοιχτα τα μάτια για να δηλώσει ένταση

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Κοίτα στο Fringe είμαι μόλις στον 2ο κύκλο και εχω βγάλει τα ίδια συμπεράσματα με εσένα ήδη. Δεν αναμένω τρομερά πράγματα και φυσικά δεν το συγκρίνω με το LOST που περα απο το γεγονός οτι το τραβήξανε απο τα αυτιά για να βγούν οι σεζόν είναι απο τις κορυφαίες σειρές θαρρώ. Οσο για την ξανθούλα του fringe ελα παραδέξου το: είναι καλό το γκομένακι...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Θέλω να κάνω μια εξυπηρέτηση σε ένα φίλο που θέλει να δει κάποιες σειρές, για να μην τις κατεβάζω κι εγώ όποιος έχει μεγάλη συλλογή και θέλει να βοηθήσει ας στείλει ένα πμ να του δώσουμε έναν εξωτερικό HDD να κάνει ένα copy! Thanks !!
    Give me fuel, Give me fire

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Κανείς με το Foyle's War ????????????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Κοίτα στο Fringe είμαι μόλις στον 2ο κύκλο και εχω βγάλει τα ίδια συμπεράσματα με εσένα ήδη. Δεν αναμένω τρομερά πράγματα και φυσικά δεν το συγκρίνω με το LOST που περα απο το γεγονός οτι το τραβήξανε απο τα αυτιά για να βγούν οι σεζόν είναι απο τις κορυφαίες σειρές θαρρώ. Οσο για την ξανθούλα του fringe ελα παραδέξου το: είναι καλό το γκομένακι...
    Kαι που να δείς τι γίνετε στους επόμενους κύκλους.Σήμερα μάλλον τελειώνω τον 5ο κύκλο(και τελευταίο).

Το Falling Skies πότε ξαναξεκινάει?

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Καταλαβε κανεις τι εγινε στο ΤΕΛΟΣ του Lost
    Ηταν ζωντανοι?Ειχαν πεθανει ολοι και απλα ηταν σε next level? Ηταν ωραιο γιατι ηταν μπερδεμενο και δεν εβγαζες ακρη.
    Το fast forward (αυτο που ξαφνικα ολοι στον πλανητη ειχαν χασει τις αισθησεις τους για 2-3 λεπτα) ηταν καλο ,αλλα το εκαψαν πολυ γρηγορα.
    Τελευταια εχω δει ολη την σειρα Midsomer Murders,BBC production και ειναι απο τα καλητερα αστυνομικα.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Καταλαβε κανεις τι εγινε στο ΤΕΛΟΣ του Lost
    Το lost είναι η καλύτερη έβερ σειρά μέχρι και το προτελευταίο επεισόδιο (άντε και μέχρι τη προτελευταία σκηνή).

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Το lost είναι η καλύτερη έβερ σειρά μέχρι και το προτελευταίο επεισόδιο (άντε και μέχρι τη προτελευταία σκηνή).
    ήταν κορυφαία σειρά αλλά η τελευταία σεζόν και να μήν υπήρχε κακό δέν θα έκανε (το είχαν τραβήξει απο τα μαλλιά ) .....όσο για το τέλος παραδέχομαι ότι κάναν ένα τέλος που ακόμα και σήμερα ψάχνουμε τι εννούσε και άλλα πολλά (για εμένα σημαντικό για επιστημονική φαντασία )

όσο για το sons of anarchy ένα θα πώ έχόντας δεί και τίς 5 σεζόν απο 2 φορές (μία πάντα τήν ημέρα που έβγαινε το επεισόδιο και μια με σερί επεισόδια , τήν βρίσκω πολύ καλοφτιαγμένη σειρά τρομερή πλοκή ( η φάση με τους mayans και τα μπουμ μπουμ στίς μηχανές δέν είναι τίποτα με ότι γίνετε μετά ) σίγουρα έχει άλλες 2 σεζόν (έχουν υπογράψει και ανακοίνωσή 7 σεζόν ( η 6ή βγαίνει στόν αέρα 30/3 άν θυμάμε καλά ) επίσεις έχει τρο-με-ρο soundtrack (κάθε σεζόν έχει και συλλογή )
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    ( η 6ή βγαίνει στόν αέρα 30/3 άν θυμάμε καλά )
    Βασικά οι 5 προηγούμενες σεζόν ξεκινούσαν πάντα αρχές Σεπτέμβρη και τελείωναν τέλη Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβρη.. οπότε μάλλον για Σεπτέμβρη μας βλέπω.. δυστυχώς..
    Κατά τ'αλλα... συμφωνώ σε όλα!!! Η σειρά απλά δεν πάιζεται!!!
    Πατέρας πια..

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    ήταν κορυφαία σειρά αλλά η τελευταία σεζόν και να μήν υπήρχε κακό δέν θα έκανε (το είχαν τραβήξει απο τα μαλλιά ) .....όσο για το τέλος παραδέχομαι ότι κάναν ένα τέλος που ακόμα και σήμερα ψάχνουμε τι εννούσε και άλλα πολλά (για εμένα σημαντικό για επιστημονική φαντασία )

όσο για το sons of anarchy ένα θα πώ έχόντας δεί και τίς 5 σεζόν απο 2 φορές (μία πάντα τήν ημέρα που έβγαινε το επεισόδιο και μια με σερί επεισόδια , τήν βρίσκω πολύ καλοφτιαγμένη σειρά τρομερή πλοκή ( η φάση με τους mayans και τα μπουμ μπουμ στίς μηχανές δέν είναι τίποτα με ότι γίνετε μετά ) σίγουρα έχει άλλες 2 σεζόν (έχουν υπογράψει και ανακοίνωσή 7 σεζόν ( η 6ή βγαίνει στόν αέρα 30/3 άν θυμάμε καλά ) επίσεις έχει τρο-με-ρο soundtrack (κάθε σεζόν έχει και συλλογή )
    το sons για μενα ειναι απο τις πιο καλοφτιαγμενες σειρες...
    το σεναριο του ειναι τρομερο

αλλα εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος για το ποτε ξεκιναει η 6η σεζον οπως λεει και ο universalgr1
    απο την 1η σεζον ξεκιναγε μεσα Σεπτεμβρη, δεν νομιζω να το αλλαξουν ξαφνικα, μακαρι γιατι μας εχει αφησει μλκες αλλα χλωμο το βλεπω
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF