Σελίδα 29 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλα γίνονται για το καλό μας. Οι ασφαλιστικές έχουν δίκιο, οι προλαλήσαντες που τις στηρίζουν επίσης, όπως και το μέτρο είναι (αν ισχύσει) καθ όλα νόμιμο, αλλά και οι τιμές λογικότατες (να πώ και ευχαριστώ που μου αρμέγουν ΜΟΝΟ 500 ευρώ το χρόνο για 2 μηχανάκια?). Αυξήσεις είδα στα ασφάλιστρα μου. 1 Ευρώ για το επικουρικό και τα άλλα καπέλο στην προμήθεια συμβολαίου. (σύνολο 8 ευρώ επί 2 εξάμηνα).

Δεν χαλιέμαι όμως. Καταθέτω πινακίδες και τα στέλνω με φορτωτική επαρχία. Όσο για τους νόμιμους ελπίζω την επόμενη φορά που κάποιος χτυπήσει το μηχανάκι μου (όπως χθες) τουλάχιστον να έχει την ευγενή καλοσύνη να κάτσει να πληρώσει τις ζημιές και όχι να τον ψάχνουμε μέσω τροχαίας. (Έστω και ασφαλισμένος την έκανε για να μην του ανεβάσουν τα ασφάλιστρα για τη ζημιά... Τι να πώ.... )
    2 stroke Sport Touring

Αυστηρές ποινές προβλέπει διάταξη για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις». Το σχέδιο νόμου έχει αναρτηθεί στο opengov.gr για δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2013.

Σε περίπτωση κυκλοφορίας οχήματος, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, επιβάλλονται οι παρακάτω κυρώσεις:

- Αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας μετά των κρατικών πινακίδων του οχήματος για δέκα ημέρες με πράξη της αστυνομικής αρχής. Επί προκλήσεως ατυχήματος από όχημα αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια. Για την επιστροφή των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας μετά την παρέλευση των ανωτέρω περιόδων απαιτείται η προσκόμιση από τον ενδιαφερόμενο του σχετικού σήματος ασφάλισης.

- Χρηματικό πρόστιμο, το οποίο βεβαιώνεται με πράξη της Αστυνομικής Αρχής, υπέρ του κατά το άρθρο 16 του κ.ν. 489/1976 Επικουρικού Κεφαλαίου ίσο με 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα φορτηγά δημόσιας χρήσης, 500 ευρώ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης και 250 ευρώ για τα δίκυκλα.

Ο εντοπισμός των τυχόν ανασφάλιστων οχημάτων και η επιδίωξη συμμόρφωσης των ιδιοκτητών αυτών και μέσω της επίσπευσης της διαδικασίας επιβολής των διοικητικών κυρώσεων και ποινών και των ποινικών κυρώσεων διενεργείται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές με επιτόπιους ελέγχους και ηλεκτρονικά με επιμέλεια της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ) του υπουργείου Οικονομικών, η οποία ορίζεται ως η αρμόδια για το σκοπό αυτό υπηρεσία.

Η ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνει με ηλεκτρονικό τρόπο τη διασταύρωση και την επεξεργασία των στοιχείων που προκύπτουν από τη ζεύξη των κάτωθι αρχείων (ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων):

- του αρχείου Κέντρου Πληροφοριών, στο οποίο τηρούνται ηλεκτρονικά τα στοιχεία των αυτοκίνητων που είναι ασφαλισμένα και των αυτοκίνητων οχημάτων που εξαιρούνται από την υποχρέωση ασφάλισης αστικής ευθύνης

- του αρχείου της ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο τηρούνται ηλεκτρονικά τα στοιχεία των αυτοκίνητων οχημάτων που η άδεια κυκλοφορίας τους εκδίδεται από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,

-των αρχείων οιασδήποτε άλλης δημόσιας Υπηρεσίας ή Υπουργείου που νομιμοποιείται σύμφωνα με τη νομοθεσία να εκδίδει άδεια κυκλοφορίας οχημάτων, στα οποία τηρούνται ηλεκτρονικά τα στοιχεία των οχημάτων αυτών.

Για το σκοπό αυτό, το Κέντρο Πληροφοριών και οι παραπάνω δημόσιες υπηρεσίες ή υπουργεία υποχρεούνται να θέτουν, σε διαρκή βάση, στη διάθεση της ΓΓΠΣ τα παραπάνω αρχεία και στοιχεία τους:

- Σε περίπτωση που προκύπτει ανασφάλιστο αυτοκίνητο, η ΓΓΠΣ συντάσσει σχετική ειδοποιητήρια επιστολή προς τον ιδιοκτήτη του οχήματος αυτού, με την οποία τον καλεί να προβεί άμεσα και το αργότερο εντός οκτώ ημερών από την παραλαβή αυτής είτε στην παροχή εξηγήσεων σχετικά με την εκ μέρους του τήρηση ή μη της υποχρέωσης προς ασφάλιση. Για την έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην περίπτωση αυτή απαιτείται η προσκόμιση στην ασφαλιστική επιχείρηση της Ειδοποιητήριας Επιστολής και παραβόλου υπέρ του ελληνικού Δημοσίου ύψους 250 ευρώ.

- Σε περίπτωση μη εμφάνισης, μη παροχής ικανοποιητικών εξηγήσεων και μη συμμόρφωσης ιδιοκτήτη οχήματος με τα οριζόμενα στην προηγούμενη περίπτωση, η ΓΓΠΣ αποστέλλει τα στοιχεία αυτού και του οχήματός του στην αστυνομική αρχή του τόπου διαμονής του ιδιοκτήτη του οχήματος, η οποία επισπεύδει τη σε βάρος του επιβολή των κυρώσεων και ποινών.

Η ΓΓΠΣ εκτελεί την προβλεπόμενη διαδικασία ετησίως, σε τακτά χρονικά διαστήματα, και τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, μετά και από αίτηση του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Για εμας τους αδιαβροχους δεν προβλεπεται κατι? 8α παιρνω μαζι τις μηχανες στο καραβι πλεον

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Εγώ θέλω να δω αν θα είναι "ικανοποιητική εξήγηση" το ότι έχω το μηχανάκι κομμάτια για ανακατασκευή...

αλλά τα τέλη τα πλήρωσα...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Εγώ θέλω να δω αν θα είναι "ικανοποιητική εξήγηση" το ότι έχω το μηχανάκι κομμάτια για ανακατασκευή...

αλλά τα τέλη τα πλήρωσα...
    Και γιατι δεν παραδιδεις κ την πινακιδα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fidel_98_99 Προβολή μηνύματος
    Και γιατι δεν παραδιδεις κ την πινακιδα?
    Γιατί δεν θα του επιστρέψουν τα τέλη κυκλοφορίας που έχει πληρώσει....! (για το υπόλοιπο του έτους)
    2 stroke Sport Touring

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johnny_Nik Προβολή μηνύματος
    Γιατί δεν θα του επιστρέψουν τα τέλη κυκλοφορίας που έχει πληρώσει....! (για το υπόλοιπο του έτους)
    ναι αλλα αμα του ερθει ραβασακι για ανασφαλιστο?
    αφου δεν θα το κυκλοφορησει μεχρι να το τελειωσει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fidel_98_99 Προβολή μηνύματος
    ναι αλλα αμα του ερθει ραβασακι για ανασφαλιστο?
    αφου δεν θα το κυκλοφορησει μεχρι να το τελειωσει
    Υποθέτω ότι η κίνηση να πληρώσει τα τέλη ήταν γιατί τότε δεν γνώριζε /περίμενε ότι θα του έρθει ραβασάκι και γι αυτό δεν την κατέθεσε εξ αρχής.
    2 stroke Sport Touring

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Δεν περίμενα (και δεν πιστεύω ότι είμαι ο μοναδικός) ότι αυτόν τον τρόπο θα διάλεγαν οι γραφειάδες για την αντιμετώπιση των ανασφάλιστων...

Αλλη μια κίνηση "πλήρωνε με το έτσι θέλω ηλίθιε πολίτη".

Καθαρά εισπρακτικό και εκφοβιστικό, όπως η πλειοψηφία των μέτρων τέτοιου τύπου, στην Ελλάδα.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ρε μάστορα, μη με απειλείς με 250άρι πρόστιμο...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 100cc Προβολή μηνύματος
    - Σε περίπτωση που προκύπτει ανασφάλιστο αυτοκίνητο, η ΓΓΠΣ συντάσσει σχετική ειδοποιητήρια επιστολή προς τον ιδιοκτήτη του οχήματος αυτού, με την οποία τον καλεί να προβεί άμεσα και το αργότερο εντός οκτώ ημερών από την παραλαβή αυτής είτε στην παροχή εξηγήσεων σχετικά με την εκ μέρους του τήρηση ή μη της υποχρέωσης προς ασφάλιση. Για την έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην περίπτωση αυτή απαιτείται η προσκόμιση στην ασφαλιστική επιχείρηση της Ειδοποιητήριας Επιστολής και παραβόλου υπέρ του ελληνικού Δημοσίου ύψους 250 ευρώ.

- Σε περίπτωση μη εμφάνισης, μη παροχής ικανοποιητικών εξηγήσεων και μη συμμόρφωσης ιδιοκτήτη οχήματος με τα οριζόμενα στην προηγούμενη περίπτωση, η ΓΓΠΣ αποστέλλει τα στοιχεία αυτού και του οχήματός του στην αστυνομική αρχή του τόπου διαμονής του ιδιοκτήτη του οχήματος, η οποία επισπεύδει τη σε βάρος του επιβολή των κυρώσεων και ποινών.
    Κατ αρχήν σ ευχαριστω για την δημοσιευση. Είναι δύσκολο να μένεις ενημερωμένος μακρια απο την πατρίδα σου για το τι γίνεται εκει. Πάλι καλά που υπάρχει και το μοτο.γρ!

Δηλαδή, τι μπορεί να είναι η ικανοποιητική εξήγηση? Και εαν του ικανοποιήσεις τότε γλυτώνεις τα 250 ευρω για το παράβολο?
    Εγώ ως ναυτικός, εφόσον δεν μπορώ να είμαι εκεί στις 8 ημέρες που δίνουν ως προθεσμία, αναγκαστικά τα πληρώνω? Πως τα πληρώνω?
    Δεν θα μπορούσε να είναι ικανοποιητικη εξήγηση το Ναυτικό Φυλλαδιο? Αφου δεν τα κυκλοφορώ όσο λείπω, ΓΙΑΤΙ να πληρώνω?

Βασικά υπάρχει τηλέφωνο κάποιας αρμόδιας υπηρεσίας που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να εξακριβώσω τα παραπάνω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Γιατι το εχουμε τραβηξει τοσο το θεμα?ο νομος ειναι ξεκαθαρος.αν εχεις πινακιδες οφειλεις να εχεις και ασφαλεια.ουτε κι εγω συμφωνω με τα εισπαρακτικα μετρα αλλα και ο νομος δεν βγηκε τωρα.οσοι εχουμε μοτο που καθονται για οποιονδηποτε λογο εχουμε 2 επιλογες.ασφαλεια η καταθεση πινακιδων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    Το σωστό είναι για όσο καιρό καβαλάς να πληρώνεις τέλη και ασφάλιστρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Γιατι το εχουμε τραβηξει τοσο το θεμα?ο νομος ειναι ξεκαθαρος.αν εχεις πινακιδες οφειλεις να εχεις και ασφαλεια.ουτε κι εγω συμφωνω με τα εισπαρακτικα μετρα αλλα και ο νομος δεν βγηκε τωρα.οσοι εχουμε μοτο που καθονται για οποιονδηποτε λογο εχουμε 2 επιλογες.ασφαλεια η καταθεση πινακιδων.
    Και όταν δούν ότι το μέτρο δεν αποδίδει, γιατί όσοι ήταν παράνομοι θα καταθέσουν τις πινακίδες και θα κυκλοφορούν έτσι τι θα γίνει; Αν σου πούν αύριο, αφού έχεις όχημα, ανεξάρτητα από το αν κινείται ή όχι, ανεξάρτητα από το αν έχει πινακίδα ή όχι θα πρέπει να είναι ασφαλισμένο; Θα το ασφαλίσεις; Η θα το δώσεις παλιοσίδερα; Θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια άποψη;

Εάν είχαμε όλοι στη διάθεσή μας τα στοιχεία για τα πραγματικά ανασφάλιστα, (αφαιρώντας τα κρατικά, αφαιρώντας οχήματα που εκ των πραγμάτων δεν κινούνται για οποιοδήποτε λόγο, πχ ιδιοκτήτης στο εξωτερικο, ναυτικός κ.α.) τότε θα βλέπατε πόσο είναι το μέγεθος του πραγματικού προβλήματος. Δεν είναι όλοι οι ανασφάλιστοι παράνομοι. Υπάρχει κόσμος που άφησε τα αυτοκίνητα του στην άκρη γιατί δεν έχει. Πλήρωσαν τα τέλη για να μη τα πάρει ο Δήμος για παλιοσίδερα, μιας και κάποιοι τα απέκτησαν με κόπο. (Αλλά μάλλον δεν είναι δικό μας πρόβλημα)

Εγώ πιστεύω και το έχω πεί πιο πάνω -και σίγουρα θα βρώ αρκετούς σύμφωνους- ότι αν θέλουν να πιάσουν τους ανασφάλιστους αρκεί να στηθούν σωστοί έλεγχοι. Αλλά όταν βάζεις 5 αστυνομικούς ανά βουλευτή τότε προφανώς και δεν είναι δυνατός ο έλεγχος γιατί δεν έχεις άτομα. Όταν σε σταματάει η ΔΙΑΣ και σου λέει άδεια και δίπλωμα για να δουν αν εκρεμεί σε βάρος σου σύλληψη ή αν το μηχανάκι σου είναι κλεμμένο χωρίς να ζητά ασφάλεια τότε δεν μιλάμε για σωστούς ελέγχους

Το ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός. Όπως πολλοί ακόμα νόμοι έχει γίνει στο πόδι, και αυτό που ξεκάθαρα φαίνεται είναι ο εισπρακτικός χαρακτήρας του και το "άγχος" των νομοθετών να "σώσουν" τις ασφαλιστικές εταιρείες. Γιατί όταν σε πιάσουν θα πληρώσεις και το ασφάλιστρο αλλά και το πρόστιμο στο ακέραιο. Είναι ένας ακόμα νόμος αντιγραφή κάποιου αντίστοιχου του εξωτερικού, χωρίς όμως να ληφθούν υπόψην οι αντίστοιχες μεταβλητές που αφορούν τη χώρα μας. Όσοι πιστεύετε ότι θα σωθείτε από τον ανασφάλιστο, σκεφτείτε αυτές τις γραμμές αύριο όταν ο ίδιος ανασφάλιστος δεν θα έχει ούτε πινακίδα και γίνει καπνός από τον τόπο του ατυχήματος...

Τις επιλογές τις ξέρω. Και θα εφαρμόσω την κατάθεση πινακίδων σε συνδυασμό με την "μεταγραφή" των οχημάτων μου στην επαρχία προς αναζήτηση φθηνότερης ασφάλισης. Να σημειώσω εδώ ότι κατάθεση πινακίδας πρέπει να κάνω στην αρμόδια ΔΟΥ η οποία βρίσκεται από την Αθήνα όπου και μένω (προσωρινά) ~400 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα, δουλειά που πρέπει να γίνει καθημερινή πλην Παρασκευής. (Δεν έχω τα 100 ευρώ για να ασφαλίσω το όχημα, ούτε φυσικά τα 250 για το πρόστιμο, αλλά καλούμαι να κάνω ένα ταξίδι με έξοδα το λιγότερο 50 ευρώ, χωρίς να υπολογίζω τα χαμένα μεροκάματα, όπου πλέον το κόστος φτάνει σχεδόν όσο το ασφαλιστήριο που δεν έχω να πληρώσω για να καταθέσω μια πινακίδα ?!?!)

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση για να καλύψω τις σκέψεις μου, αλλά ξέρω ότι κάποιος θα βρεθεί να προσπαθεί να αποδείξει ότι εγώ έιμαι ο λάθος επειδή δεν έχω να πληρώσω (ή κατά άλλους κάνω ότι δεν έχω να πληρώσω). Έτσι λοιπόν θα κλείσω εδώ. Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει για τις κινήσεις που θα ακολουθήσω και έτσι δεν χρειάζετε να ανησυχεί κανείς μήπως πέσω πάνω του ανασφάλιστος με ένα όχημα που δεν κυκλοφορώ.
    2 stroke Sport Touring

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johnny_Nik Προβολή μηνύματος
    Και όταν δούν ότι το μέτρο δεν αποδίδει, γιατί όσοι ήταν παράνομοι θα καταθέσουν τις πινακίδες και θα κυκλοφορούν έτσι τι θα γίνει; Αν σου πούν αύριο, αφού έχεις όχημα, ανεξάρτητα από το αν κινείται ή όχι, ανεξάρτητα από το αν έχει πινακίδα ή όχι θα πρέπει να είναι ασφαλισμένο; Θα το ασφαλίσεις; Η θα το δώσεις παλιοσίδερα; Θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια άποψη;

Εάν είχαμε όλοι στη διάθεσή μας τα στοιχεία για τα πραγματικά ανασφάλιστα, (αφαιρώντας τα κρατικά, αφαιρώντας οχήματα που εκ των πραγμάτων δεν κινούνται για οποιοδήποτε λόγο, πχ ιδιοκτήτης στο εξωτερικο, ναυτικός κ.α.) τότε θα βλέπατε πόσο είναι το μέγεθος του πραγματικού προβλήματος. Δεν είναι όλοι οι ανασφάλιστοι παράνομοι. Υπάρχει κόσμος που άφησε τα αυτοκίνητα του στην άκρη γιατί δεν έχει. Πλήρωσαν τα τέλη για να μη τα πάρει ο Δήμος για παλιοσίδερα, μιας και κάποιοι τα απέκτησαν με κόπο. (Αλλά μάλλον δεν είναι δικό μας πρόβλημα)

Εγώ πιστεύω και το έχω πεί πιο πάνω -και σίγουρα θα βρώ αρκετούς σύμφωνους- ότι αν θέλουν να πιάσουν τους ανασφάλιστους αρκεί να στηθούν σωστοί έλεγχοι. Αλλά όταν βάζεις 5 αστυνομικούς ανά βουλευτή τότε προφανώς και δεν είναι δυνατός ο έλεγχος γιατί δεν έχεις άτομα. Όταν σε σταματάει η ΔΙΑΣ και σου λέει άδεια και δίπλωμα για να δουν αν εκρεμεί σε βάρος σου σύλληψη ή αν το μηχανάκι σου είναι κλεμμένο χωρίς να ζητά ασφάλεια τότε δεν μιλάμε για σωστούς ελέγχους

Το ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός. Όπως πολλοί ακόμα νόμοι έχει γίνει στο πόδι, και αυτό που ξεκάθαρα φαίνεται είναι ο εισπρακτικός χαρακτήρας του και το "άγχος" των νομοθετών να "σώσουν" τις ασφαλιστικές εταιρείες. Γιατί όταν σε πιάσουν θα πληρώσεις και το ασφάλιστρο αλλά και το πρόστιμο στο ακέραιο. Είναι ένας ακόμα νόμος αντιγραφή κάποιου αντίστοιχου του εξωτερικού, χωρίς όμως να ληφθούν υπόψην οι αντίστοιχες μεταβλητές που αφορούν τη χώρα μας. Όσοι πιστεύετε ότι θα σωθείτε από τον ανασφάλιστο, σκεφτείτε αυτές τις γραμμές αύριο όταν ο ίδιος ανασφάλιστος δεν θα έχει ούτε πινακίδα και γίνει καπνός από τον τόπο του ατυχήματος...

Τις επιλογές τις ξέρω. Και θα εφαρμόσω την κατάθεση πινακίδων σε συνδυασμό με την "μεταγραφή" των οχημάτων μου στην επαρχία προς αναζήτηση φθηνότερης ασφάλισης. Να σημειώσω εδώ ότι κατάθεση πινακίδας πρέπει να κάνω στην αρμόδια ΔΟΥ η οποία βρίσκεται από την Αθήνα όπου και μένω (προσωρινά) ~400 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα, δουλειά που πρέπει να γίνει καθημερινή πλην Παρασκευής. (Δεν έχω τα 100 ευρώ για να ασφαλίσω το όχημα, ούτε φυσικά τα 250 για το πρόστιμο, αλλά καλούμαι να κάνω ένα ταξίδι με έξοδα το λιγότερο 50 ευρώ, χωρίς να υπολογίζω τα χαμένα μεροκάματα, όπου πλέον το κόστος φτάνει σχεδόν όσο το ασφαλιστήριο που δεν έχω να πληρώσω για να καταθέσω μια πινακίδα ?!?!)

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση για να καλύψω τις σκέψεις μου, αλλά ξέρω ότι κάποιος θα βρεθεί να προσπαθεί να αποδείξει ότι εγώ έιμαι ο λάθος επειδή δεν έχω να πληρώσω (ή κατά άλλους κάνω ότι δεν έχω να πληρώσω). Έτσι λοιπόν θα κλείσω εδώ. Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει για τις κινήσεις που θα ακολουθήσω και έτσι δεν χρειάζετε να ανησυχεί κανείς μήπως πέσω πάνω του ανασφάλιστος με ένα όχημα που δεν κυκλοφορώ.
    αντι να καθεσαι και να φιλολογεις εσυ και μερικοι αλλοι κατεβειτε και σε καμμια πορεια διαμαρτυρια.απο τους καναπεδες δεν γινετε τιποτας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Γιατι αισθανομαι καθε μερα απο συζητησεις πως ολοι ειμαστε σαν την πουτανα που αισθανεται υποχρεωση που την προστατευει ενω την εκδιδει ο νταβατζης και ενω του δινει τα λεφτα την πλακωνει και στις φαπες...
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων