http://www.tovima.gr/afieromata/elec...459878&h1=true
Στο τελος θα γίνει ο Μανος πρόεδρος του Δημ.Ξανά.
Ρε σεις.
Γιατί όλοι λένε: θα "κατεβούμε" στις εκλογές..??
Οι εκλογές γίνονται σε sea level και η φηφοφόροι είναι highlanders ή απλά θεωρούν την όλη διαδικασία σαν δουλειά κατώτατης υποστάθμης..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
![]()
Quiz... πως μπορει μια παραταξη, ενα κομμα ρε παιδι μου να φθασει το μεγιστο δυνατο τις αηδιας και της αποστροφης;
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/48...oyn_th_ND.html
Ε αφου και οι κυνηγοι στηριζουν ΝΔ δεσαμε, συμπληρωθηκε ο εμετικος κυκλος... και ελεγα ποιοι μ@λ@κες λειπουν; Ο Αντωνακης μου ελυσε την απορια, οι κυνηγοι!
Φημες θελουν τον προεδρο της ΝΔ να εχει επισης εκτεταμενες επαφες με τον συλλογο ερασιτεχνων αλιεων Καλαμακιου "η Συναγριδα", με τον σκοπευτικο ομιλο της κοινοτητας ανω κερασιας και με την πανελληνια λεσχη πρωην αλκοολικων αερομοντελιστων. Μαζεψε - μαζεψε ψηφους κατι θα βγει...
δεν εχω διαθεση να υπερασπιστω κανενα κομμα
ομως η επιθεση στον συριζα (λογω φωτοπουλου, κλπ) ειναι αδικη οταν αφηνουμε απεξω το αντιπαλο δεος. τα ρεταλια της νδ εχουν δοκιμαστει, εχουν κριθει και ειναι ενας προς ενας γτπ. πολλοι θα επρεπε να ειναι φυλακη και αρκετοι τρεμουν μηπως βρεθουν.
στις εκλογες ψηφιζεις εντος πλαισιου και συγκεκριμενους σχηματισμους. απο αυτους που κυκλοφορουν ο συριζα εξακολουθει να εχει το πιο "ποιοτικο" (σικ) δυναμικο. μπορει να βγουν και χειροτεροι. αλλα να εχεις εναντιον σουν ενα ολοκληρο μηχανισμο μμε, χωρις μια εφημεριδα, ενα καναλι να προβαλλει εστω τις αποψεις σου (και οχι αυτα που νομιζουν οτι ειναι αποψεις σου) και να αφηνουν στο απυροβλητο λαμογια , διαπλεκομενους, βασιλοφρονες, χουντικους, ποινικου δικαιου κλπ ε παει πολυ.
ο τζημερος ειναι διαφημιστης (αυτος που δεν θα συνεργαζοταν με τους παλιους πολιτικους ντε...)και λαμβανει αυτα που πρεπει απο τα μμε (οι γνωριζοντες αντιλαμβανονται) η προβολη του ειναι αντιστοφως αναλογη της αποδοχης του. μην παιζεται το παιχνιδι του
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Μιας και ρωτας...ο πατερας μου ειχε ως ηλεκτρολογος/μηχανολογος μηχανικος πολυ υψηλη θεση στον ΟΤΕ και ανεκαθεν μισθο και πλεον συνταξη αρκετα μικροτερη απο απλου τεχνικου, μελλους του συνδικατου.
Περιττο να σου πω, οτι πχ οι αγαπητοι ανθρωποι του λαου, τεχνικοι μελη του συνδικατου αλληλεγγυης, ειχαν αποφασισει με το ετσι θελω να κανουν εργασιες συντηρησης σε μηχανηματα, ακουσον ακουσον, το βραδυ του σαββατου ξημερωματα κυριακης, γιατι ετσι επερναν τεραστια επιδοματα υπερωριων, νυχτερινου ΚΑΙ κυριακης, τα οποια και προφανως καθοριζαν και την συνταξη τους.
Ο δε πατερας μου που ηταν σε συνεχη διενεξη με τα εν λογω συνδικατα (ανεξαρτητως κυβερνωντος κομματος), ηταν αναγκασμενος να υφισταται διαρκως δυσμενεις μεταθεσεις και στασιμοτητα στις προαγωγες και κοντρα διακστηρια.
Η συγκεκριμενη ταξη Ελληνων υπαλληλλων δημοσιου ειναι πληγη σε καθε εννοια ταξης, ηθους και δικαιου.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.