Ευχαρηστω για την προσφορα σου αλλα...1ον δεν εχεις παρακολουθηση ολη την ανακατασκευη απο την αρχη και
ουτε ξερεις τη δουλεια κανει ο πατερας μου (58 χρονια τωρα)
μεσα απ΄αυτα που λες δεν εισαι τοσο γνωστης στα ηλεκτρικα οσο στα
υπολοιπα (και το εννοω οταν λεω τα υπολοιπα),
μαλλον εχεις δει μονο την τελευταια σελιδα
με τον ανορθωτη και το βεντιλατερ (οι οποιες ειναι φοτο απο το ιντερνετ),
ειπαμε με τον πατερα οτι θα χρησιμοποιησουμε τον ιδιο ανορθωτη,θα
επισκευασουμε την φισα και αν εχουμε προβλημα με θερμοκρασια θα δοκιμασουμε
διαφορες πατεντες για την πλακα μας και στο τελος εαν δεν κατσει τιποτα
θα αλλαζαμε ανορθωτη με περισσοτερα αμπερ.(εκει αν ησουν τοσο γνωστης στα ηλεκτρικα θα ηξερες
βλεποντας οτι τα φισακια που χρησιμοποιησε,οτι ειναι για πανω απο 50
αμπερ, στην ασφαλειοθηκη το Zl δεν υπαρχει ασφαλεια πανω απο 30 αμπερ,
οπως θα εβλεπες και τα κολητα φισακια με κλεισιμο στην πισω πλευρα
απο το εργαλειο και γεμισμα μπροστα με κοληση χωρις να κλεισει το φισακι
απο το εργαλειο κατι θα ειχαν να σου πουν ολα αυτα, βεβαια αυτα δεν θα χρειαζοταν να στα πω εαν ειχες προσεξει
οτι και οι δυο ανορθωτες που εχουμε και απο τα δυο ZL ειναι με εξι καλωδια
(ρε μηπως οι ανορθωτες ειναι γιαμαχα και οχι καβα ή μηπως και οι δυο εταιριες
χρησιμοποιουν κατοπιν παραγγελιας την ιδια εταιρια κατασκευης?)
Η Kawasaki σχεδιασε και εφτιαξε ολο το μηχανακι και στη συγκεκριμενη θεση εβαλε τον
ανορθωτη,αυτη ξερει.αυτο που δεν ξερουμε εμεις o srxakias και ο srxakias junior ειναι τι εχουν κανει
οι προκατοχοι της μηχανης πχ. εαν ειχαν αλλαξει την λαμπα μπροστα στο φαναρι απο 55-60 που ειναι, σε
80-100 ή στην χειροτερη 90-130 ο ανορθωτης μολις παρει μπρος το μηχανακι θα ειναι καλος για να
τηγανισουμε αυγο (ενα παραδειγμα απτα χιλια που μπορουμε να σου πουμε πανω στα ηλεκτρικα
για το τι μπορει να εχει παθει ο ανορθωτης).
Θα αφησουμε πρωτα να παρει μπρος το μηχανακι και εαν η πειρα του πατερα δεν με καλυψει θα σου στειλω π.μ.
επειδει νευριασα,να σου πω πεντε πραγματακια για τον πατερα και την υποδειξη στα χρωματα καλωδιων που του εκανες
ο πατερας μου ειπε να μην ασχοληθω καθολου μαζι σου λεγοντας μου την αγαπημενη του ατακα απο την ταινια του
λακη τσιωλη 'φτασαμε'
''ΕΓΩ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ?''
επειδη αυτη τη στιγμη λειτουργω εν βρασμο ο πατερας 1970 εφτιαχνε πλεξουδες αγωνιστικων αυτοκινητων με
δευτερους - παραλληλους ρελεδες (εαν χαλασει ο ενας αυτοματα μπαινει ο αλλος στην λειτουργια
και παραλληλη ηλεκτρικη τρομπα βενζινας διπλα στην ειδη υπαρχουσα + προβολεις(μιλαμε για 4 κατοσταριδες στη σειρα)
δυναμο 90αρι της bosch και αυτοματο να μην κοβει κατω απτα 14 βολτ και η ασφαλειοθηκη της πλεξουδας μπροστα
στο συνοδηγο (και ερχεται ο αλλος σημερα να του πει για 13,8 μαξ 14)
περασε απολα τα σταδια των ηλεκτρονικων και πλεον ασχολειται(ξεφυγε τελειως) με συστηματα ασφαλειας μεσω gps και
καμερες μεσω pc.
οπως καταλαβες τον παρακαλαω να μου κολησει μια φισα και μου λεει ''να σου φτιαξω ενα καινουργιο ανορθωτη
με κολητα καλωδια απτην πλακετα να τελειωνουμε?''και εγω του λεω οχι θελω το μαμισιο.
ζητω συγνωμη απο ολους τους φιλους αν παραφερθηκα,αν προσβαλα
αλλα εχω μαθει να φερομαι οπως νιωθω.
υ.γ. εχω και σενα ρε σπυρο να συμφωνεις με την προσφορα του.(μπορει να ειναι καλοπροαιρετη αλλα ετσι οπως
μιλησε (ρε δεν πανα βαλετε και φτερωτη ....και ελικες απο χοβερκραφτ) το μετραω λαθος.
και πανω απολα το υφακι.........
Τελευταία τροποποίηση από srxakias junior; 07/01/2013 στις 17:35.
ηρεμια και ηρεμια ...
πρωτα δεν εκανα και δεν κανω υποδειξεις ...οσοι πραγματικα με γνωριζουν το γνωριζουν
δεν αναφερθηκα στον πατερα σου ουτε και σε σενα προσωπικα
αφορμη ολη ηταν μια φωτογραφια στο τελευταιο ποστ ...και την σχολιασα με χιουμορ εαν παρεξηγηθηκε αυτο .... .τι να πω γραψτε λαθος μου
εαν προσεξες ρωτησα για τα καλωδια στην αρχη
στην φωτο διακρινονται 5
απο κατω ειναι το χοβερκραφτ ....
μην νευριασεις παλι ..ενας λογος που υπαρχουν αυτα τα ποσταρισματα , εκτος απο δικη σου καταθεση ψυχης ,,ειναι για να φευγουμε και εμεις για λιγο απο τα προβληματα μας
καμια φορα το χιουμορ σπαει αθελα του κοκαλα
Θεωρω Μαγγια να κατσεις και να σχοληθεις με ενα ..... ( ταπεινο μηχανακι οπως φαινεται στα ματια των Ξενων )
αυτο οποιος το καταλαβε το καταλαβε
εαν δεις εγω με τι ασχολουμαι τωρα .. θα πεσεις ξερος
για τον ανορθωτη σου ( 21066-1055 ) ετσι για την ιστορια να αναφερω τον φορανε καμια 20 μοντελα της καβα
απο ελ , ζχ , ζζρ , τζι πι εξ, βι εν , ζεφυρια ,ζε τε ξαρια ..κλπ
σαφως δεν εχει σχεση με οτι σχολιασα ... το σχολιο μου ειχε να κανει με αυτον της συγκεκριμενης φωτο
με τον γιαχαμαχα (εχουν περασει κατι δεκαετιες απο τοτε ) εδω πιαστηκα λαθος ..
ο VEGETA πολυ σωστα με διορθωσε ...... στον γιαμαχα ( 3 ασπρα 1 μαυρο 1 κοκινο ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΕΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ..το ελευθερο καφε στο συν της μπαταριας (εδω επιμενω φιλε Vegeta και οχι στον διακοπτη ) το γιατι οχι τωρα
οπως και να εχει την ωρα της δουλειας τον κυριο λογο .... εχουν οι σημιωσεις σου και τα διαγραματα οποτε και περιπτωση λαθους σου την εντοπιζεις
τελος αυτο το ...(( εαν εισαι καπου κοντα μου ελα να σου το φτιαξω ενα απογευμα )) απορω πως το εγραψα !!!
κατι αλλο ενοουσε ο ποιητης ... φιλε μου τωρα το βλεπω ..εαν το ειχα παρει ειδηση ... δεν υπηρχε περιπτωση να εμενε ουτε για αστειο .ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΑ .
κατι ποιο ανθρωπινο ειχα στο μυαλο μου ...καφεδες μπυρες πλακα και διαθεση να περναμε καλα σε αυτο που γουσταρουμε με μουτζουρομενα χερια .
δεν ξερω ,,δεν ειμαι καλος στο γραψιμο
μπορει να φαινεται οτι εχω υφος ? ...εαν ναι λυπαμαι πραγματικα για την εντυπωση που σχηματισες
σε καθε περιπτωση οπου μπορω να βοηθησω οπως σου ανεφερα απο την αρχη ..αυτο φυσικα ισχυει και θα ισχυει
(( και κατι υπολοιπα απο ελεμ 400 να τα παρεις και αυτα να πιασουν τοπο ... αρκετα εχουν μαζευτει , ωρα τους ειναι να πανε εκει που πρεπει ...))
θεωρω οτι ολη η ουσια της ιστοριας ηταν οι τελευταιες αραδες ..
(( εκει που πρεπει ))
Επειδή είμαι καλό παιδί αλλά κυρίως επειδή είμαι μπόλικος και με φοβούνται, υπήρξε άμεση προσφορά από τον Μάνο (mankam), ο οποίος έχει περίσευμα και θα μου αποσταλεί. Απείλησα να πάω και να του κατσικωθώ στο σπίτι του τις ώρες του φαγητού και λύγισε το παλικάρι (σου λέει δεν θα μείνει τπτ για μας). Να τονίσω δε πως δεν θέλει και χρήματα. Παρ' όλ' αυτά σας ευχαριστώ και τους δυο σας.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τελευταία τροποποίηση από srxakias junior; 12/01/2013 στις 05:01.
Τελευταία τροποποίηση από srxakias junior; 12/01/2013 στις 04:55.
Τελευταία τροποποίηση από srxakias junior; 12/01/2013 στις 04:52.
πολυ ωραιο γινεται! κι εχεις και καπακια 2α απο μοτερ αν θελησεις να βαλεις γυαλισμενα...