ειναι ηδη στα σκαρια κ αυτο πανο
![]()
ειναι ηδη στα σκαρια κ αυτο πανο
![]()
απο την αρχη σκεφτομουν καποιο λογοτυπο τυπου V Twin στο ρεζερβουαρ με καποια καλιτεχνικη γραφη για την ουρα δεν ξερω οποτε οποια ιδεα καλοδεχουμενη
πειραματιζομαι αλλα δεν μου βγαινει.....................
στην τελεφτεα φοτο η μαυρη ριγα ειναι καλη στο πισω καπακι στο ρεζερβουαρ χμ.... μαλον θελει να παει με την καμπηλη για τα ποδια και οχι κατα μπρωστα
λεω εγω!!!!!!!!
τωρα για το logo τη λες για
V MIRACLE ή PROJECT V εεεεεεεεεε??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!ή V DREAM ε ε εεεεεεεεε??????
![]()
mad shark
τερμα το γκαζι
Θα σου προτηνα οι μαυρες ριγες στην ουρα να σταματανε μερικα χιλιοστα πριν το τελος της ουρας... και να τις ενωσεις με ενακαθετο κομματι ριγας εκει!
καποια στιγμη απο εβδομαδα θα παω στο φιλο μου το νικο επαγγελματιας επιγραφας οποτε θα το δουμε στο πισι του να μου δωσει ιδεες
ολο κ κατι παραπανω ξερει σε αυτο το θεμα μη πω πολλλααααα παραπανω
ευελπιστω να βρουμε κατι καλο κ να "δεσει" με τη μοτο
na kati paromio na paris mia idea..
kseris exo perasi apires ores me tin dikia mou to vapsimo ke to garnirisma ine oloi i istoria gia na fenete kati oreo i na afksisis i na miosis tous ogkous
palepse to
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
βαζωντας λιγο καρμπον στο κατω μερος της ουρας "μικρηνε" κ μου φαινεται καλυτερα οποτε ενα δυο λογοτυπα κ οκ
ετοιμος ντυμενος
αυριο κλεισιμο ουρας
κ ναι η γκαντεμια χτυπησε παλι
ειχα βαλει τη μπαταρια της μοτο στο τρακτερ παραλληλα να μην ξεμεινει ολο το χειμωνα αλλα
χαλασε το αυτοματακι υπερφορτωσε παει η μπαταρια της μοτο κ μαλλον κ του τρακτερ γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Κρίμα για τις μπαταρίες.
Η ουρά κατά τα άλλα φαίνεται πολύ βελτιωμένη, να τη δούμε και φορεμένη...![]()
οκ ετοιμα κ τα αυτοκολλητα αλλα δεν θελω να βαλω
απλα θα κανω πιο λεπτο ,στο ιδιο μεγεθος ομως το 800
κατα τα αλλα νομιζω πως τελιωσε![]()
stam2 πραγματικα ευχαριστω για το χρονο που διεθεσες !!!!!!!!!!!!
με κεντρισες το ενδιαφερον κ με πριζωσες για κατι κατι περισσοτερο
μιας κ δεν βιαζομαι ομως θα παρω το χρονο μου κ θα το σκεφτω
σιγουρα μετα τις προτασεις σου θα κανω κατι περισσοτερο
ευχαριστω κ παλι