ρε σεις ,δυο μέρες στο ιδιο τραπέζι τις περάσατε ??
σας ζήλεψα ρε.....
κι εγω επνιγα τον πονο μου στα ARCOXIA....![]()
Σκηνή εννοείται
Δωμάτιο
ρε σεις ,δυο μέρες στο ιδιο τραπέζι τις περάσατε ??
σας ζήλεψα ρε.....
κι εγω επνιγα τον πονο μου στα ARCOXIA....![]()
Γάλλε..........εύρηκα....εύρηκα.........
je tire un point=τραβάω ένα γαζί........
Έτσι είναι οι Γαλλομαθείς (βλέπε από 'παν)
Όσο καβαλάς το ίδιο παϊτόνι.....τα ίδια θα λέω..........
μΕ φαίνεται προς πρέπει και συ να αρχίσεις να βαράς τατουάζ, για να είστε ασορτί με τον άλλον τον τζούφιο......![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Με προλαβες!
θα εσκαγες αν δεν το εβρισκες........![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μερικά συναισθήματα δεν μπορείς να τα μεταφέρεις στο κείμενο, εκτός αν είσαι ο Καζαντζάκης...
Έχω να δηλώσω ότι τηρήσαμε όλα τα πρότυπα μότο συγκεντρώσεων.. Είχαμε πρόγραμμα που ακολουθήσαμε πιστά... Δεν πιστεύεις ρε απιστε?
Ωραία, διάβασε λοιπόν...
Τεχνικά Σεμινάρια
- Διάρκεια: Από Παρασκευή απόγευμα μέχρι και Κυριακή αργά το απόγευμα. Υπεύθυνος ο Προεδρας, ο οποίος φρόντισε να μάθουμε για το πως σπάνε οι αλυσίδες στην Εγναντια . Μετά από 150 φόρες, το μάθαινες..Θα κατεβεί και Αθήνα να το ηχογραφήσει.. Δεν μείναμε εκεί όμως, ''τεντώσαμε'' και την αλυσίδα με τον Βύρωνα στο παρτάλι μου, υπό το βλέμμα του Τομμυ Ντακαρ -Ρε? Αυτός έχει πάει Ρωσία και δεν ξέρει να τεντώνει αλυσίδα?-
Βόλτες, χωμάτινες, ασφάλτινες και Υδάτινες(γατάκια -υπόλοιπα- φόρουμ)
Διάρκεια: Παρασκευή απόγευμα μέχρι και Κυριακή αργά το απόγευμα... Στα χωμάτινα, μας έδειξε ο Argy πως παρκάρεις κάτω από ελιά και ξαπλώνεις το μηχανάκι πάνω σου...Φοβερή τεχνική... Θα βιντεοσκοπηθεί έμαθα και θα μπει υποχρεωτικό μάθημα στου οδηγούς του Ντακάρ... Στα ασφαλτινα, αναφέρθηκε και πιο πάνω, ο Duke ζωγράφισε με το tuono... Μας έδειξε τεχνικές, τρομερές, όταν έχεις πιει 5 λίτρα τσίπουρο... Αυτό βεβαία, δεν το βλέπω να προχωράει για βιντεοσκόπηση η ηχογράφηση..κριμα.. Στα υδάτινα? Είχαμε Aqua aerobic.. Instructor ο Duke και παλι... Κάναμε σύσφιξη στους γλουτούς και ενδυνάμωση μηρών, προπόνηση για enduro δλδ...
Παιχνίδι χαμένου θησαυρού
Διάρκεια: Κυριακή ολοήμερο..
Εδώ λοιπόν ανέλαβε ο Θοδωρής από Καλαμπάκα... Ήπιε μόνος του το τσίπουρο που μας έφερε και μετά έκρυψε το κινητό του...Κυριακή πρωί δεν θυμόταν τίποτα... Όχι σικέ και στημένο όπως κάνουν σε άλλες μότο συγκεντρώσεις... Αφού ψάξαμε σε κάδους και κάναμε καμιά 500 αναπάντητες ο καθένας προς το κινητό, βρέθηκε... Κέρδισε επάξια ο Θοδωρής που το είχε κρύψει..στην σκηνη του... Και σκάστε, δεν ήταν σικε...Όντως δεν θυμόταν...
Είσαι παλικαρος, μεγάλος...ι
Κλήρωση δώρων
- Διάρκεια: Άγνωστη.... Κληρώθηκαν δώρα από χορηγούς, που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι!! Κληρώθηκαν τσίπουρα, μπύρες και μερικά τσίπουρα... Υπήρχε και μαγιό στην κλήρωση το οποίο κέρδισε ο .... αλλά ο χορηγός δεν το έστειλε με αποτέλεσμα να υπάρξει ΓΥΜΝΗ εμφάνιση μέλους μας!!!!!!!Είσαι Gaλa...
Αυτά ρε μάγκες... Γουστάρουμε moto.gr γιατί είμαστε σαν το φαγητό το κλέφτικο...Έχει μέσα ότι αρχίδια θες...
Ότι αφορά τα μεθύσια υπερβάλουν...Ειλικρινά.. Δλδ άμα σας έλεγα ότι είδα ένα victory(cheap Harley) να σέρνει φουσκωτό, τι θα λέγατε? Ο Gallos έγινε σαν την τρόμπα βενζίνης του, φιτίλια...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΓΚΕΣ..
υγ: Η συνάντηση συνέπεσε με το μνημόσυνο του PanVas... Είχα ένα τηλεφώνημα με μια παραγγελιά η οποία πραγματοποιήθηκεΠαιχταρα Παναγιώτη δεν σε ξεχνάμε, πότε. Όπως και όλους του υπολοίπους άλλους καλούς φίλους που χάσαμε...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Προφανώς και ζηλεύω.
Πρέπει να ζητήσω από πολλούς ένα συγνώμη για τη μη παρουσία μου. Σύντομα όμως με κάποιους από εσάς που ήσασταν εκεί, θα τα πούμε από κοντά.
Μπράβο μάγκες!
![]()
![]()
![]()
εν πλω ρε, εν πλω... bar και Τακης δεν πανε...το γαζι απο το google το βρηκες? Αμα το πεις σε κανα Γαλλο ΑνΔρα, σιγουρα θα σου tire un point...
Αγόρια σας ευχαριστώ για το γέλιο που μου χαρίσατε!(το χρειαζόμουν) να ζητήσω μια ΜΕΓΑΛΗ συγνώμη για το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού (συγχαρητήρια Gallos για την τοποθέτηση, με κάνει να φαίνομαι λιγότερο μαλάκας!) Πάντα τέτοια και θα χαρώ πολύ να σας ξαναδώ όλους σε επόμενη συνάντηση!
υγ Τα Tenere σας καθυστερούσαν διότι τα κλειστά κομμάτια δεν είναι το φόρτε τους! Πώς να το κάνουμε τα άλογα φαίνονται στην ευθεία!Πόσα είπες byron τροχό;
Τελευταία τροποποίηση από byron; 30/09/2013 στις 11:56.
Σε μια κοινωνία οπού η αίσθηση της ελευθερίας ολοένα και συρρικνώνεται η μοτοσυκλέτα είναι το τελευταίο νόμιμο ναρκωτικό για μένα!
το μοχιτο σε πειραξε?το ριμαδι σου που θελει 30 ευρω ανα 90κμ?
αααααχχχ ρε κουφαλες, με ξεκανατε νωρις για να μην απολαυσω τα μοχίτος στο εν πλω, ε?
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.