Σελίδα 29 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 956

Θέμα: Ελαστικά για αυτοκίνητο

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    απο τα κορυφαια λαστιχα τα τογιο! και τα πιρελι επισης! αν εκει που εισαι εχει στροφιλικι απεφυγε τα goodyear και οποιοδηποτε αλλο λαστιχο με πολυ μαλακο πλαϊνο

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος
    Κατ΄ αρχήν, για τι αυτοκίνητο και τι χρήση ....

Από εμένα, ναι, τα ΤΟΥΟ αξίζουν...Φορεμένα εδώ και ένα χρόνο, τα εμπιστεύομαι απόλυτα...
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    απο τα κορυφαια λαστιχα τα τογιο! και τα πιρελι επισης! αν εκει που εισαι εχει στροφιλικι απεφυγε τα goodyear και οποιοδηποτε αλλο λαστιχο με πολυ μαλακο πλαϊνο
    Αυτόν άκουσα κι΄ εγώ ... Mikes
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ασωτος Προβολή μηνύματος

Από εμένα, ναι, τα ΤΟΥΟ αξίζουν...Φορεμένα εδώ και ένα χρόνο, τα εμπιστεύομαι απόλυτα...
    το αναφερει, seat ibiza 1.4 75ps

Mikes, σόρρυ, είδα το #420 και ''πήδηξα'' το #418. Οι μπύρες ισχύουν ....

Mikes, σόρρυ, είδα το #420 και ''πήδηξα'' το #418. Οι μπύρες ισχύουν ....
    ετσι σκετες? χωρις λιγο κοκορετσακι? η κανα φρυγαδελι ξερω γω??

Banned

Εγώ πάντως προτίμησα Falken (fk 510 azenis)
    Το οποιο στα ξένα φόρα κλπ,το έχουν στην τριάδα στα sport ελαστικά.
    Σε στατική δοκιμή το προφίλ του δεν πιέζεται με τίποτα με το χέρι..
    Με Α βρεγμένο C κατανάλωση και 69 db
    Το μονο αρνητικό είναι η φθορά του πέλματος, η όχι μεγάλη δηλαδή αντοχή τού.
    Που έτσι και αλλιώς δεν κάνω χλμ όπως κάποτε

στο ματιζ της γυναικας μου εβαλα τα kormoran μια θυγατρικη της μισελεν.μια χαρα οικονομικο λαστιχακι για τετοιο οχημα
    Lost on purpose..again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως προτίμησα Falken (fk 510 azenis)
    Το οποιο στα ξένα φόρα κλπ,το έχουν στην τριάδα στα sport ελαστικά.
    Σε στατική δοκιμή το προφίλ του δεν πιέζεται με τίποτα με το χέρι..
    Με Α βρεγμένο C κατανάλωση και 69 db
    Το μονο αρνητικό είναι η φθορά του πέλματος, η όχι μεγάλη δηλαδή αντοχή τού.
    Που έτσι και αλλιώς δεν κάνω χλμ όπως κάποτε
    τα σπορ ελαστικα που προοριζονται για αυτοκινητα σαν το δικο σου η και δυνατοτερα/γρηγοροτερα ΔΕΝ στοχευουν στη διαρκεια χρονου η χιλιομετρων αλλα στις καλες επιδοσεις! τετοιας κατηγοριας ελαστικα λογικο ειναι να μην εχουν τη διαρκεια και τη χιλιομετρικη αποδοση που εχουν τα πιο "συμβατικα"

και μιας και ανεφερες τις ετικετες, οσον αφορα την ελληνικη ασφαλτο προσωπικα θα προτιμουσα ενα ελαστικο με χαμηλοτερη βαθμολογια στι καταναλωση, καθως υψηλη καταναλωση σημαινει μεγαλυτερες απωλειες λογο θερμοτητας η οποια προερχεται απο τη τριβη, πραγμα που μεταφραζεται σε καλυτερη προσφυση

Νέο μέλος
    τα petlas PT515 και pt311 einai ok για 180/60/14 ; τα βρισκω σε καλη τιμη .Τα falken τα ειδα και εγω ιντερνετικα αλλα το FalkenSincera SN832που εχει καλυτερη ετικετα απο το falken Ziex ZE914 εχει δεικτι 82Τ ενω εγω φοραω 82Η δεν ξερω αν εχει μεγαλη σημασια ,σαν εταιρεια δεν την ηξερα καθολου ...Εγω ψαχνω κατι που να βγαζει χιλιομετρα ,κανω γυρω στα 20.000 το χρονο με νορμαλ οδηγηση σε ασφαλτο κυριως εθνικη και ενισχυμενο λογω επαρχιας μην φαγωθει σχετικα αμεσα οπως τα conti ΚΑΙλογω καιρων σε καλη τιμη ....!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karafire Προβολή μηνύματος
    τα petlas PT515 και pt311 einai ok για 180/60/14 ; τα βρισκω σε καλη τιμη .Τα falken τα ειδα και εγω ιντερνετικα αλλα το FalkenSincera SN832που εχει καλυτερη ετικετα απο το falken Ziex ZE914 εχει δεικτι 82Τ ενω εγω φοραω 82Η δεν ξερω αν εχει μεγαλη σημασια ,σαν εταιρεια δεν την ηξερα καθολου ...Εγω ψαχνω κατι που να βγαζει χιλιομετρα ,κανω γυρω στα 20.000 το χρονο με νορμαλ οδηγηση σε ασφαλτο κυριως εθνικη και ενισχυμενο λογω επαρχιας μην φαγωθει σχετικα αμεσα οπως τα conti ΚΑΙλογω καιρων σε καλη τιμη ....!
    τα πετλας ειναι απο τα καλυτερα (αν οχι τα καλυτερα) στην οικονομικη κατηγορια και δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τα επωνυμα! βαλτα αφοβα! απο τα δυο μοντελα που ανεφερες προτιμησε το 515
    οι δεικτες ταχυτητας Τ ειναι για μεχρι 190χαω ενω ο Η μεχρι 210χαω μπορεις να φορεσεις και τους δυο!

Banned
    Εδώ να αναφερω όπως είπε ο mikes,οτι δεν φοραω Νορμάλ η συμβατική διάσταση ( 225/40/18)
    Και το ζητούμενο μου είναι λάστιχο με μαλακό πέλμα να ζεσταίνεται γρήγορα, και να έχει καλη συμπεριφορά στο βρεγμένο .
    Γι αυτό και πήγα στα falken.
    Τα οποια στο εξωτερικό (Αγγλία, Αμερική, Ιαπωνία) είναι πολύ διαδεδομένα,σε αυτοκίνητα σαν το δικο μου και σε δυνατότερα απο αυτό.
    Εδώ μια αξιολόγηση σχετική με τον συγκεκριμένο τύπο (dk 510)
    http://www.youtube.com/watch?v=fh1gigbTP3c

Τώρα
    Οσον αφορα αυτό με τους δείκτες (βρεγμενου / θορύβου / κατανάλωσης)
    Σε συζήτηση με λάστιχαδες μου είπαν οτι αυτά τα νούμερα και οι αξιολογήσεις δεν μπαίνουν αυθαίρετα, αλλά μετα απο δοκιμές και μετρήσεις απο ανεξάρτητους δημοσιογράφους/ ειδικούς κλπ.
    Αλλά
    Τα τεστ γίνονται ως επι το πλήστον, σε πίστα που ακόμα και βρεγμένη ,είναι πίστα.
    Έτσι μια αξιολόγηση με Α βρεγμένο, στον δρόμο μεταφράζεται σε Β η ακόμα και σε C.
    Μου επισήμαναν το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί με την nokian(αν θυμάμαι.καλά) που η εταιρεία έδινε στα τεστ λάστιχα με καλύτερες γόμες, απ οτι η ίδια παρήγαγε και πουλούσε στο κοινό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα falken μου τα προτειναν αντι για michelin σε 175/65-14 και κλεινοντας ενα χρονο ειμαι ευχαριστημενος
    ηταν και 20% φθηνοτερα..........
    τα χειροτερα που εβαλα ποτε ηταν κατι αντιστοιχα continental

Νέο μέλος
    Καλησπερα στην ομαδα.
    Ο λαστιχας αγρινιο μου ειπε οτι τα continental ta premium 2 εχουν παρελθει και υπαρχουν τα 5αρια τωρα.
    Τιμη τοποθετησης με ζυγοσταθμιση και βαλβιδες 310.
    Τι προτεινετε γιατι πρεπει να τα αλλαξω και εγω τα λαστιχακια.παντως παιδια τα λαστιχα που φοραω αν σας πω τι χρονολογια λενε το 10 τα εβαλα θα με κραξετε αλλα παρ ολα αυτα αντεχουν ακομα.βεβαια 2 χρονια το αμαξι δεν εκανε τρελες διαδρομες τωρα χρειαζετε ομως.
    Ευχαριστω εκ τω προοτερων για τις γνωμες σας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Christofer85 Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα στην ομαδα.
    Ο λαστιχας αγρινιο μου ειπε οτι τα continental ta premium 2 εχουν παρελθει και υπαρχουν τα 5αρια τωρα.
    Τιμη τοποθετησης με ζυγοσταθμιση και βαλβιδες 310.
    Τι προτεινετε γιατι πρεπει να τα αλλαξω και εγω τα λαστιχακια.παντως παιδια τα λαστιχα που φοραω αν σας πω τι χρονολογια λενε το 10 τα εβαλα θα με κραξετε αλλα παρ ολα αυτα αντεχουν ακομα.βεβαια 2 χρονια το αμαξι δεν εκανε τρελες διαδρομες τωρα χρειαζετε ομως.
    Ευχαριστω εκ τω προοτερων για τις γνωμες σας.
    ολα τα επωνυμα σε αυτη τη τιμη παιζουν.. αφου δεν κανει και ιδιεταιρες διαδρομες το αμαξι και αμα ειναι και πολυ νορμαλ η χρηση βαλε καποιο θυγατρικο να σου βγει φθηνοτερα. εγω παντως στο δικο μου (i30) καθως και στο δευτερο της οικογενειας (cordoba) που εχω βαλει πετλας, ολο το στροφιλικι απο αντιρριο μεχρι λευκαδα (τη παλια διαδρομη) που το κανουν αρκετα συχνα δε ξεκουνανε απ'το δρομο οτι συνθηκες και να επικρατουν... στη διασταση τη δικη σου πρεπει να βγαινουν καπου στα 220-230 νομιζω

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. Ελαστικα για sm 2002
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 15:52
  3. Ελαστικά για Ss 600
    από stokos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22