Σελίδα 29 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    επαγγελματικό δεξιά λωρίδα στην ακαδημίας, στρίβεις χαλαρός τελευταία στιγμή να πας πανεπιστημίου.

ευτυχώς που έχω χρέπι και δεν παει βήμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    Σας είδα προχθές το πρωί στην Ηλία Ηλίου,να έχει σχηματιστεί ουρά πριν το φανάρι, από την μια εσύ με την μπάσα φωνή και το Vstrom και από την άλλη ο οδηγός του Audi TT, να κάνετε τον ακόλουθο διάλογο(υποθέτω ότι το αμάξι έκλεισε την μηχανή σε κάποια φάση):

-η είσαι μαλάκας ή το παίζεις μαλάκας
    -άντε γαμήσου
    -τελικά είσαι πολύ καραγκιοζάκος
    -μ..πανο

Το ενδιαφέρον δεν είναι τόσο στον διάλογο αυτόν καθ'εαυτόν,ΑΛΛΑ στον χρωματισμό της φωνής και τον τονισμό και των 2,που ήταν ήρεμος,χαλαρός και μάλλον πράος θα έλεγα,να μιλάνε αργά και δίχως εμφανείς εντάσεις.

Φανταστείτε τώρα τον παραπάνω διάλογο σε ένα ανάλογο στυλ...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε ειδα καραγκιοζακο με το γκρι hyundai χωρις πινακιδες και καγκουροκοκκινες ζαντες να σφαζεις το στοπ κατω απο τις 3 γεφυρες οπου παραλιγο να με μαζέψεις... Εννοια σου και με τετοιο γελοιο οχημα σταμπαρεσαι ευκολα. Τι να σε κανω που δεν ειχα χρονο ν ασχοληθω με τα στρουμφακια για την παρτη σου
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    καλα με 60 στην αριστερη στην κηφισιας εχουμε δει πολλους...........
    και με κινητα περισσοτερους...........
    αλλα το κινητο καρφωμενο στο τζαμι να κρυβει το μισο παρμπριζ και να αλλαζεις σελιδες στο facebook οδηγωντας;
    ναι φαινοταν ακομα και η ιστοσελιδα και η φωτο με τη γκομενα

Παλαιό μέλος
    Σε είδα τρελιάρη με το τμαξ να πηγαίνεις γαμίωντας και να το χώνεις στις στροφές σαν τον βαλεντινο ροσσι..σε κάποια φάση λέω πάει τον χάσαμε αυτόν..πραγματικά εντυπωσιάστικα δεν ηξέρα ότι πέρνουν τόση κλίση τα τμαξ.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε είδα με το παπάκι σου να πηγαίνεις τάπα την Κηφισίας... Ευτυχώς τουλάχιστον που είχες κράνος...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    Σε ειδα καραγκιοζακο της ομαδας Δελτα με το παπι σου πριν μιση-μια ωρα,στο υψος του Χιλτον,να εχεις σταματησει οπως ολοι μας στο φαναρι.

Μονο που εσυ αφου μαλλον το σκεφτηκες πρωτα,το εσφαξες το κοκκινο και πηρες τελικα την αποφαση να φυγεις ευθεια οντας ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

Ακολουθησε ρητορικη ερωτηση στον μοτοσυκλετιστη διπλα μου που περιμεναμε υπομονετικα: Αν το ειχα κανει εγω αυτο...??

υ.γ στον φιλο/η με το Vroom...οχι,δεν ζω σε αλλη χωρα(αν και το εκανα και αυτο για καποια χρονια),αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει και να σχολιζω τα κακως κειμενα(οπως βεβαια και τα θετικα οποτε τα συνανταω) των οδηγων δικυκλων που βλεπω καθε μερα εκει εξω...
    Τελευταία τροποποίηση από nobody; 11/06/2015 στις 21:13.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    "Δεν" σε ειδα ρε μ@$$νο/νη που μου πεταξες την μηχανη κατω και μου εγδαρες την καρασπανια εργοστασιακη εξατμιση πως θα την φτιαξω γαμω την π#$@@#να μου μεσα!!!!??????Και το ειχα βιτρινα το μηχανακι...:a37:

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    "Δεν" σε ειδα ρε μ@$$νο/νη που μου πεταξες την μηχανη κατω και μου εγδαρες την καρασπανια εργοστασιακη εξατμιση πως θα την φτιαξω γαμω την π#$@@#να μου μεσα!!!!??????Και το ειχα βιτρινα το μηχανακι...:a37:
    τι τελικο θες?

σε ειδα αγορι τρεντικο με την αλφα τζιτι μπουλκουμε να ζητας με υφακι 10 ευρω κατοσταρα.

σας ειδα μικρα πακις με την παπια και τα κρανακια.... και το χερακι του επιβατη στο εσωτερικο του μηρου του οδηγου...

σε ειδα χαμηλωμενο αγροτικο με τα αστραφτερα ζαντολαστιχα κλπ να σου σκαει το ψυγειο και να βουτας τρεις λωριδες ως την ΛΕΑ σαν να εισαι ο τρανσπορτερ.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σας ειδα σημερα στην ελλαδα της κρισης να πηγαινετε σουπερ μαρκετ με ferrari, να βγαινετε βολτα στην παραλιακη με lamborghini και mercedes sls.... Μονο για μας ειναι η κριση.... οι αλλοι την περνανε ζαχαρη......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σε είδα να παίρνω την παραγγελία από τα σουβλάκια και να ψάχνω την πάπια που ρθες... Ανταυτού είδα να σε περιμένει SLK Σε ρώτησα κιόλας και μου επαλήθευσες αυτό που έβλεπα. RESPECT!!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα να αλλάζεις λωριδα αποτομα και χωρισ φλας...ευτυχως προλαβα να φρεναρω... γ@μω τους πληρωμενους που σας ανανεωνουν τα διπλωματα...100 χρονων βγαινετε στους δρομους και οποιον παρει ο χαρος...
    Σε ειδα και εσενα με την παπια να ελεγχεις και να φευγεις με κοκκινο... πρεπει να ειναι ο νεος Κ.Ο.Κ. αυτος και εμεις οι πιο παλιοι δεν τον ξερουμε...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

πάντα αναρωτιόμουν πως καταφέρνουν οι καφεκούριερ και οδηγάνε γ@μιώντας και αβίαστα....

ε, σήμερα σε είδα που έσκασες πίσω σε αυτοκίνητο.... ευτυχώς (για σένα) ενα φτερό στο παπί και οι καφέδες η ζημιά....
    πουτσ@@@@@@@@@

Μέλος
    Σε είδα σήμερα καινουργιο ΧΤΖ 1200 Super Tenere να ανηφορίζεις την Κηφισιάς....Υπερ-εργαλείο! Κανείς απο εδω μήπως??

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε