Σελίδα 29 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 759

Θέμα: MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    o γιαννος δεν ηρθε
    Μη παιζεις με τον πονο μας........

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Εντάξει μιας και το flame πάει σύννεφο και συμμετέχει και το moderation team,
    να δώσω και εγώ λίγο:

Δεν φταίει το παλικάρι που τσούγκρισε με την κορίνα.

Στα σοβαρά τώρα. Το τι έκανε ο ΜΜ,ο Ρόσσις και όλη η παρέα τους έχει να κάνει με το τι θα γράψει ο χιψι εδωμέσα;
    Τέσπα, πότε έκατσε να κάνει ανθρωπινή προσπέραση ο Μαρκίζας; Πάντα στην ταρζανιά. Ε κάποια στιγμή δεν θα του βγεί, το πράμα θέλει και τύχη.
    Απο την άλλη να κράζουμε, δεν έχω καμία μα καμία συμπάθεια στον ΜΜ, διότι ένας αναβάτης δεν είναι ύπνος
    να πάει στα σίγουρα και ποντάρει ρέστα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για μας. Και γιατί δεν τον κράζουμε που δεν έκατσε πίσω την πρώτη φορά.
    Ο άνθρωπος είναι ταρζάν, έχει τζαζάρει πάρα πολύ κόσμο. Τα ξέρει αυτά ο ρόσσης όταν του χώνεται. Ποντάρει και αυτός. Μαγκιά.
    Τέλος πάντων, ο μπαρμπαρόσσις είναι μοναδικός μέσα στον αγώνα, όταν το μηχανάκι πάει όπως το θέλει και μακάρι να συνεχίσει έτσι την χρονιά να γίνεται τζέρτζελο.

Dovi σταθερά καλός, άντεξε με το ίδιο λάστιχο...δεν άρπαξε φόκο δεν έμεινε απο καύσιμα. Κοίτα να δείς που θα είναι σταθερός πελάτης του βάθρου (όσο είναι ακόμα στα open).

Πολύ καλός αγώνας για τα σουζούκια, να είχαν και κανά αλόγατο...
    Αογιάμας 2 στα 2 τραγικός,
    για τον κρατσακρούτσα είμαι στο ντεμί, τα δορυφορικά γιαμάχαχα επίσης έτσι και έτσι.
    Ακούσαμε τίποτα για Λορένθο;

Πι.Ες. Δηλώνω σουτζουκάκιας και δεν τον εθέλω ποτέ τον ΜΜ στην σέλα του α-πο-λυ-του εργοστασίου. Μισό να το κανονίσω στο τηλέφωνο και επιστρέφω με νέο flame.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Ο Πετροζα τι να σκεφτεται με αυτη τη φαση;του θυμιζει τιποτα;

παίδες...

κωλόπαιδο δεν (πρέπει να) είναι

πανγρήγορος Κάγκουρας είναι με το "Κ" Κεφαλαίο
    πουτσ@@@@@@@@@

Τα ducati με αυτά τα αποτελέμσατα ανεβαίνουνε πλέον στη μεγάλη κατηγορία με 20 λίτρα τεπόζιτο και 5 σφραγισμένους κινητήρες τη σεζόν?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Εντάξει μιας και το flame πάει σύννεφο και συμμετέχει και το moderation team,
    να δώσω και εγώ λίγο:

Δεν φταίει το παλικάρι που τσούγκρισε με την κορίνα.

Στα σοβαρά τώρα. Το τι έκανε ο ΜΜ,ο Ρόσσις και όλη η παρέα τους έχει να κάνει με το τι θα γράψει ο χιψι εδωμέσα;
    Τέσπα, πότε έκατσε να κάνει ανθρωπινή προσπέραση ο Μαρκίζας; Πάντα στην ταρζανιά. Ε κάποια στιγμή δεν θα του βγεί, το πράμα θέλει και τύχη.
    Απο την άλλη να κράζουμε, δεν έχω καμία μα καμία συμπάθεια στον ΜΜ, διότι ένας αναβάτης δεν είναι ύπνος
    να πάει στα σίγουρα και ποντάρει ρέστα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για μας. Και γιατί δεν τον κράζουμε που δεν έκατσε πίσω την πρώτη φορά.
    Ο άνθρωπος είναι ταρζάν, έχει τζαζάρει πάρα πολύ κόσμο. Τα ξέρει αυτά ο ρόσσης όταν του χώνεται. Ποντάρει και αυτός. Μαγκιά.
    Τέλος πάντων, ο μπαρμπαρόσσις είναι μοναδικός μέσα στον αγώνα, όταν το μηχανάκι πάει όπως το θέλει και μακάρι να συνεχίσει έτσι την χρονιά να γίνεται τζέρτζελο.

Dovi σταθερά καλός, άντεξε με το ίδιο λάστιχο...δεν άρπαξε φόκο δεν έμεινε απο καύσιμα. Κοίτα να δείς που θα είναι σταθερός πελάτης του βάθρου (όσο είναι ακόμα στα open).

Πολύ καλός αγώνας για τα σουζούκια, να είχαν και κανά αλόγατο...
    Αογιάμας 2 στα 2 τραγικός,
    για τον κρατσακρούτσα είμαι στο ντεμί, τα δορυφορικά γιαμάχαχα επίσης έτσι και έτσι.
    Ακούσαμε τίποτα για Λορένθο;

Πι.Ες. Δηλώνω σουτζουκάκιας και δεν τον εθέλω ποτέ τον ΜΜ στην σέλα του α-πο-λυ-του εργοστασίου. Μισό να το κανονίσω στο τηλέφωνο και επιστρέφω με νέο flame.
    τι είναι η ζωή χωρίς φλέιμ...!!!

μας βγαίνει η πίκρα του 11-12-13...

μακάρι να πάει έτσι όλη η χρονιά και οι 2 βασικοί διεκδικητές θα είναι ρόσσι-ντόβι....(ευσεβής πόθος)
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 20/04/2015 στις 09:41.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο Marquez μάλλον είχε ξεχάσει τι λάστιχο φορούσε πίσω και οδηγούσε λυσσαλέα χωρίς να έχει κατά νου τη διαχείριση του. Ως εκ τούτου, ακόμη και να μην βρόνταγε στη φάση που βρόντηξε, θα βρόνταγε παρακάτω. Δεν υπήρχε περίπτωση, ο βρόντος ήταν προδιαγεγραμμένος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο Marquez μάλλον είχε ξεχάσει τι λάστιχο φορούσε πίσω και οδηγούσε λυσσαλέα χωρίς να έχει κατά νου τη διαχείριση του. Ως εκ τούτου, ακόμη και να μην βρόνταγε στη φάση που βρόντηξε, θα βρόνταγε παρακάτω. Δεν υπήρχε περίπτωση, ο βρόντος ήταν προδιαγεγραμμένος.
    πάντως οι άγγλοι σχολιαστες όταν ο μάρκεζ πέρναγε πάνω από τα κέρμπ όταν τον κυνηγούσε ο ρόσσι, το είπαν, "δεν είναι καλό για το λάστιχό του αυτό"....

και μετά έπεσε...
    πουτσ@@@@@@@@@

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    πάντως οι άγγλοι σχολιαστες όταν ο μάρκεζ πέρναγε πάνω από τα κέρμπ όταν τον κυνηγούσε ο ρόσσι, το είπαν, "δεν είναι καλό για το λάστιχό του αυτό"....

και μετά έπεσε...

ε μα δεν υπήρχε πλάνο του Marquez σε στροφή που να μην πλασάρει το μηχανάκι... ακόμα και με την διαφορά στα 4" οδηγούσε λες και πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    παίδες...

κωλόπαιδο δεν (πρέπει να) είναι

πανγρήγορος Κάγκουρας είναι με το "Κ" Κεφαλαίο
    Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ είναι κωλόπαιδο. Όχι μόνο ο Mark, όλοι ανεξαιρέτως. Σε τόσο ανταγωνιστικά αθλήματα, που έχει χρειαστεί να παλέψει με κάθε τρόπο σε μικρότερες κατηγορίες για να ξεχωρίσει, δεν παίζει ευγενή άμυλα.

Εδώ, στο ελληνικό πρωτάθλημα του κώλου και μαθαίνεις τις απίστευτες καφρίλες, τσαμπουκάδες και μαλλιοτραβήγματα. Στα MotoGP που παίζουν με εκατομμύρια, θα υπάρχει ευ αγωνίζεσθαι?

Κάποια στιγμή είχε γίνει μια έρευνα από γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους σε οδηγούς αγώνων Moto, F1 & Rally. Είχε αναφορά και στον McRay αν δεν κάνω λάθος. ΟΛΟΙ οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί είχαν προβλήματας συμπεριφοράς, αντικοινωνικότητας και υπεροπτικής αντιμετώπισης της καθημερινότητας γύρω τους. Δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά, αν δεν πιστεύεις οτι είσαι ο καλύτερος ΔΕΝ μπορείς να ντοπαριστείς στο 110% που χρειάζεται σ΄αυτό το επίπεδο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ είναι κωλόπαιδο. Όχι μόνο ο Mark, όλοι ανεξαιρέτως. Σε τόσο ανταγωνιστικά αθλήματα, που έχει χρειαστεί να παλέψει με κάθε τρόπο σε μικρότερες κατηγορίες για να ξεχωρίσει, δεν παίζει ευγενή άμυλα.

Εδώ, στο ελληνικό πρωτάθλημα του κώλου και μαθαίνεις τις απίστευτες καφρίλες, τσαμπουκάδες και μαλλιοτραβήγματα. Στα MotoGP που παίζουν με εκατομμύρια, θα υπάρχει ευ αγωνίζεσθαι?

Κάποια στιγμή είχε γίνει μια έρευνα από γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους σε οδηγούς αγώνων Moto, F1 & Rally. Είχε αναφορά και στον McRay αν δεν κάνω λάθος. ΟΛΟΙ οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί είχαν προβλήματας συμπεριφοράς, αντικοινωνικότητας και υπεροπτικής αντιμετώπισης της καθημερινότητας γύρω τους. Δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά, αν δεν πιστεύεις οτι είσαι ο καλύτερος ΔΕΝ μπορείς να ντοπαριστείς στο 110% που χρειάζεται σ΄αυτό το επίπεδο.
    Αυτό ακριβώς. Δεν επιζείς σε τέτοιο επίπεδο, οπουδήποτε, αν δεν είσαι έστω και λίγο κωλοπαιδαράς.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

και μετά έπεσε...
    Καλά, δεν έπεσε από λάστιχο, μην λέμε ότι να'ναι.

Επίσης το εντυπωσιακό με τα πλάνα μάρκεθ υπό κλίση στα κερμπ ήταν το πόσο καλό έλεγχο του τροχού είχε η ανάρτηση (πιθανότατα και οι ελεγχόμενες ελαστικότητες), που δεν τον άφηνε να ξεκολλήσει παρά ελάχιστα από το δρόμο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgos19 Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς. Δεν επιζείς σε τέτοιο επίπεδο, οπουδήποτε, αν δεν είσαι έστω και λίγο κωλοπαιδαράς.

σωστά +1300

το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι αυτόν τον έμφυτο κωλοπαιδισμό....

άλλος γελάει (ροσσι/ΜΜ) άλλος είναι ανάγωγος (στόνερ - η απάντησή του στην συγνώμη που του ζήτησε ο ρόσσι) άλλος κλωτσάει στον αγώνα (μπιάτζι - για να μην πω για τον χτεσινό στα μοτο3)

υπάρχει χαώδης διαφορά νομίζω
    πουτσ@@@@@@@@@

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    τι είναι η ζωή χωρίς φλέιμ...!!!
    το ξέρω ότι αγαπιόμαστε αλλά ανήκουμε σε διαφορετικές θρησκείες :a015:
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Καλά, δεν έπεσε από λάστιχο, μην λέμε ότι να'ναι.

Επίσης το εντυπωσιακό με τα πλάνα μάρκεθ υπό κλίση στα κερμπ ήταν το πόσο καλό έλεγχο του τροχού είχε η ανάρτηση (πιθανότατα και οι ελεγχόμενες ελαστικότητες), που δεν τον άφηνε να ξεκολλήσει παρά ελάχιστα από το δρόμο.
    συγκριτικά με το πώς πήγαινε το γιαμάχα, ήταν βάρκα γυαλό το χονΔα
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano