Σελίδα 29 από 666 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979129529 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 9987

Θέμα: Ο καφενές vol.2

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Stef δεν είναι έτσι όπως τα λες.

https://www.moto.gr/forums/showthrea...42#post2879242

Έχεις δίκιο ότι αλλα μένουν και άλλα φεύγουν, αλλά όχι για τον λόγο που πιστεύεις! Έχει γίνει πολλές φορές προσπάθεια να περιοριστούν τα εντελώς άσχετα, γιατί αυτό που δεν βλέπετε κάποιοι είναι ότι μερικές φορές πιάνετε το αντίθετο άκρο.

Παράδειγμα, που δεν θυμάμαι καν αν έφυγε ή όχι, η σήτα του μπάνιου του shouter. Κανείς δεν ρώτησε, κανείς δεν είχε πρόβλημα με σήτα, αλλά ξαφνικά αποκτήσαμε έναν οδηγό για το πως να φτιάξει κάποιος σήτα για το μπάνιο του, στο moto.gr.

Τα άλλα θέματα που έχουν φύγει τα είδες? Είχαμε για μπετά, είχαμε για αντλίες, παλιότερα είχαμε μέχρι και για τεφαλοποίηση (αυτός ήταν ο τίτλος) τηγανιού! Σας αρέσει εσάς αυτό? Σας αρέσει να πατάτε καινούρια θέματα και να διαβάζετε ότι κολλάνε τα κεφτεδάκια στο τηγάνι? Το πρόβλημα ποιο είναι? Ότι το δικό σου έφυγε και του άλλου έμεινε? Το ότι προσπαθούμε να είμαστε πιο ελαστικοί όταν πράγματι κάποιος μπορεί να πάρει βοήθεια απ' την κοινότητα χωρίς να ψάχνει μια εβδομάδα για ένα πρόβλημα που έχει? Ότι πολλές φορές μπορεί να δούμε ένα που πρέπει να φύγει και να μην το διαγράψουμε επειδή είμαστε από κινητό και να το ξεχάσουμε?

Το πιο εύκολο που μπορεί να γίνει είναι η μηδενική ανοχή. Το είπε ο blitz πολλές φορές πιο πίσω αλλά επανήλθαμε στις ηλεκτρικές κουβέρτες που έφυγαν. Δλδ τι πιστεύεις ότι έχουμε πρόβλημα μαζί σου, με τις ηλεκτρικές κουβέρτες ή ότι υποστηρίζουμε τα φιλαράκια μας και σβήνουμε τα άλλα?
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 06/07/2017 στις 21:32.
    Sent from me using a computer.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Σούτερ, έχεις απίστευτα πολλά μηνύματα (9048 από το 13 που γράφτηκες, χωρίς καν αυτά που δεν μετριούνται) για να γκρινιάζεις ότι δε σε αφήνουμε να μιλάς.

Τελευταία Vrooms! σε μηνύματά σας (Σύνολο: 4132)
    Και καρτες μέχρι να τελειώσουν τα μνημονια
    Και 5/6 Μπαν.
    Τι να λέει?

Να στο εξηγήσω απλά για τον αριθμό των ποστ, αν και μπορείς να το εξακριβωσεις εύκολα.
    1)Δεν κάνω πολλαπλές παραθέσεις,απανταω στον καθένα ξεχωριστά ΠΑΝΤΑ.
    2)Εγραφα και απαντουσα σε ατομα που.δεν απαντούσε κανείς άλλος.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδια, ελεος!! Φορουμ ειναι, και δη για μηχανακια!! Μην το παιρνετε τοσο στα σοβαρα!!
    Κανουμε το χαβαλε μας, μαθαινουμε πραγματα, ισως γνωρισουμε και καποιον ανθρωπΑ και ολα οκ. Η ζωη και τα σοβαρα ειναι εκει εξω.
    Εγω δεν εχω, ουτε ειχα, καποιο θεμα με τους mods αλλα και να ειχα κλαϊν μαϊν.. Το μισθο μου κοβουν ή με κυνηγανε να με δειρουν..;; Αντε να διαφωνουσαμε και στη χειροτερη να με κανανε ban. Big deal...
    Kαι λαθη ολοι κανουν. Μονο οι νεκροι και οι αγεννητοι ειναι αλανθαστοι.
    Εγω ξενερωνω πιο πολυ με διαφορες αποψεις και στασεις που εκφραζονται κατα καιρους εδω μεσα και με κανουν να μη θελω να μοιραζομαι την ιδια πλατφορμα επικοινωνιας με τετοια ατομα αλλα οκ, αυτο ειναι θεμα της δικης μου αντιληψης και θεωρησης των πραγματων.

Παντως εχω περασει καλα στο moto. Ειναι το πρωτο φορουμ που γραφτηκα και παραμενει και το μοναδικο. Ουτε facebook δεν εχω. Θα ηθελα να το δω να προοδευει και να υπαρχει παντα. Μακαρι να παρει τα πανω του απο τη νεα σεζον.
    Από την νέα σεζόν θα τρέξει η παραγωγή "Survivor" όπου οι Μοντ του μοτό θα καλούνται να καλύψουν τον γύρο τις Ελλάδος με κινέζικο 50ρι σκούτερ.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Καταλαβαίνω τι λες και θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει σε πολύ μικρή κλίμακα ή καθόλου τελευταία. Κι εγώ πχ θα σπαμάρω ή θα τρολάρω πού και πού, αλλά αν το κάνω σε κάποιο "σοβαρό" νήμα, μετά από λίγο, μόνος μου θα διαγράψω τα ποστ μου (και τα υπόλοιπα άσχετα). Το έχω κάνει πολλές φορές. Σε πιο "χαλαρά" θέματα, είμαστε αρκετά ανεκτικοί και δε θεωρώ ότι γίνονται διακρίσεις. Αλλά όπως και να΄χει, ναι, δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο ένα χρήστη που μπήκε χτες και τον sniper πχ. Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις κι εσύ αυτό.
    Ρε το Μα***α ,παράδειγμα και πρότυπο είναι ο κερατάς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάντως το θέμα μου δεν ήταν για ηλιακό, αλλά για απλό. Για αυτό και επέζησε εκτιμώ
    Αν κρίνω από την συνηθέστερη θεματολογία (τα ιταλικά είναι μπουρδέλα, όποιος οδηγάει BMW είναι ψώνιο) τα συναφή θέματα είναι λίγα. Σε τελική ανάλυση αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα κεφτεδάκια, ας μην ασχοληθείς μαζί του. Το θέμα θα πάει αδιάβαστο και θα χαθεί στο άπειρο. Και εμένα με ενοχλούν κάποια πράγματα στο forum (αν θες σου λέω) αλλά δεν τα δείχνω, επιδεικτικά, με το "δαχτυλο" !

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εγώ λέω να κάνουμε μια ομαδική αγορά σε dulcolax και στο καπάκι καμιά Βαλεριανα μπας και χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί πολύ τσιτωμενους μας βλέπω γενικώς.
    ή πολύ σνομπ......................

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	KOΠΗ ΤΟ ΠΙΤΑ '17 (55).JPG 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	56,8 KB 
ID:	385810
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ρε το Μα***α ,παράδειγμα και πρότυπο είναι ο κερατάς...
    Μπαν για προσωπική προσβολή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Να στο εξηγήσω απλά για τον αριθμό των ποστ, αν και μπορείς να το εξακριβωσεις εύκολα.
    1)Δεν κάνω πολλαπλές παραθέσεις,απανταω στον καθένα ξεχωριστά ΠΑΝΤΑ.
    2)Εγραφα και απαντουσα σε ατομα που.δεν απαντούσε κανείς άλλος.
    Σούτερ, θα σου πω κάτι, εσένα προσωπικά, κι αν θες, κατάλαβέ το, γιατί δε θα το ξανακάνω. Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σου αρέσει το φόρουμ και δεν είσαι εδώ μόνο για να παραπονιέσαι, μείνε και γίνε σωστός. Όσο είμαι εγώ αντμίν, μπαν για προσωπικούς λόγους ΔΕ γίνονται. Αν έχεις φάει μπαν, είναι επειδή έκανες μαλακία. Τελεία. Ναι, την επόμενη θα φας μπαν ευκολότερα από κάποιον άλλον, επειδή έχεις βεβαρυμένο ιστορικό. Και ναι, δε θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον άλλον, όταν συνηθίζεις να ενοχλείς και να κάνεις τα ίδια. Αστυνομικός είσαι, ξέρεις ακριβώς πώς λειτουργούν αυτά.

Επίσης, ξέρω ότι θα σου φανεί πρωτόγνωρο και εξωγήινο, αλλά μάθε ότι εγώ δεν κρατάω κακίες και μούτρα σε κανέναν προσωπικά. Έχω "πλακωθεί" με αρκετούς εδώ μέσα, αλλά πιθανότατα ούτε τα usernames τους δε θυμάμαι πλέον. Λέμε ό,τι έχουμε να πούμε και το ξεχνάω το επόμενο δευτερόλεπτο. Γιατί είναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Τόση σημασία δίνω. Άλλοι με γουστάρουν γι'αυτό που είμαι, άλλοι όχι. Το ίδιο μου κάνει. Ούτε καν θυμόμουν ότι στην είχα πει κάποτε (δικαίως) και το κρατούσες μανιάτικο. Οπότε χαλάρωσε. Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία εναντίον σου. Αλλά αν επιμένεις να τη βλέπεις, ε κάποτε θα υπάρξει.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Γελάνε και τα τσιμέντα...

Mε το τι από όλα;
    safety doesn't happen by accident

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Απλο μου φαινεται εμενα. Αφηστε για 2 μερες το φορουμ χωρις να επεμβαινετε. Και αν αυτο το τερατουργημα, που θα δημιουργηθει χωρις αμφιβολια, αρεσει σε ολους αυτους που γκρινιαζουν........τι να πω. Αφηστε το ετσι. Αλλα τι να λεμε. Εδω μπηκε ο αλλος και ρωτησε απο που περναει το κτελ για ναυπακτο.
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153167

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Mε το τι από όλα;
    Με μένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάντως το θέμα μου δεν ήταν για ηλιακό, αλλά για απλό. Για αυτό και επέζησε εκτιμώ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Απλο μου φαινεται εμενα. Αφηστε για 2 μερες το φορουμ χωρις να επεμβαινετε. Και αν αυτο το τερατουργημα, που θα δημιουργηθει χωρις αμφιβολια, αρεσει σε ολους αυτους που γκρινιαζουν........τι να πω. Αφηστε το ετσι. Αλλα τι να λεμε. Εδω μπηκε ο αλλος και ρωτησε απο που περναει το κτελ για ναυπακτο.
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153167
    Αν σε ενοχλεί γιατί ασχολείσαι; Ας του απαντήσει όποιος ξέρει, θέλει, καταδέχεται. Τόσο πολύτιμο χρόνο σου "τρώει" που διάβασες αυτή την ερώτηση; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν όλα αυτά τα "μπράβο", emoticons με μπύρες, προχώρα, κτλ μετά από κάθε ταξιδιωτικό έχουν νόημα; Χώρο πιάνουν. Μέρες μετά το ταξιδιωτικό του Nikanthi διαβάζω το εγκώμιο. Ο άνθρωπος έχει την αξιοπρέπεια και μας κάνει την τιμή να απαντάει στον καθένα προσωπικά αλλά αν το δεις ψυχρά μια τυπική ατάκα γράφουμε όλοι, χωρίς καμία χρηστική αξία.
    Τελευταία τροποποίηση από Stefanos73; 06/07/2017 στις 13:05.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    ή πολύ σνομπ......................

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	KOΠΗ ΤΟ ΠΙΤΑ '17 (55).JPG 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	56,8 KB 
ID:	385810
    Τι χρώμα είχα πάρει τότε!
    Σαν @@@κεφαλο ήμουν ....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Αν κρίνω από την συνηθέστερη θεματολογία (τα ιταλικά είναι μπουρδέλα, όποιος οδηγάει BMW είναι ψώνιο) τα συναφή θέματα είναι λίγα. Σε τελική ανάλυση αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα κεφτεδάκια, ας μην ασχοληθείς μαζί του. Το θέμα θα πάει αδιάβαστο και θα χαθεί στο άπειρο. Και εμένα με ενοχλούν κάποια πράγματα στο forum (αν θες σου λέω) αλλά δεν τα δείχνω, επιδεικτικά, με το "δαχτυλο" !
    Το ότι τα ιταλικα είναι μπουρδέλα, αν θέλεις, είναι μια άποψη που σηκώνει και επιχειρήματα και αντίλογο. Τα κεφτεδάκια τι σχέση έχουν με μηχανές? Εγώ που είμαι διαχειριστής μπορώ να πω ότι δε θα ασχοληθώ και δε θα παρακολουθώ τα κεφτεδάκια μην αρπάξει κανένα και πέσουν μπινελίκια μεταξύ χρηστών?

Το ότι τα Ιταλικά είναι μπουρδέλα που κολλάει με αυτά που έγραψα και έγραψες παραπάνω? Δλδ αυτός είπε ότι τα ιταλικά είναι μπουρδέλα, οπότε εγώ θα μπω να γράφω για κεφτεδάκια?

Διάβασες για μια άλλη οπτική απ' αυτή που είχες. Αυτό έχεις να πεις?
    Sent from me using a computer.

Ασχολούμαστε με μαλακίες νομίζω.

Κοιτάξτε, από όλα τα καλά έχει ο πλανητάκος μας.

Να 2 άκρα του τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος.

@Vaska από το άλλο σόσιαλ μίντια στο κλέβω.

http://www.huffingtonpost.gr/2017/07..._17402718.html

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Αν σε ενοχλεί γιατί ασχολείσαι; Ας του απαντήσει όποιος ξέρει, θέλει, καταδέχεται. Τόσο πολύτιμο χρόνο σου "τρώει" που διάβασες αυτη την ερώτηση;
    Εχεις καταλαβει πως αντι να ανοιγεις το περιοδικο "μοτο" σε λιγο καιρο θα ανοιγεις το "αθηνοραμα"; Δηλαδη εσενα θα σου αρεσε να ανοιγεις το περιοδικο, που αγορασες για να διαβασεις οτι τα μπεμπε ειναι γαμω τα μηχανακια και πως ο μητσακης εφτασε με παπι στο ιραν (τυχαια τα παραδειγματα) στην επομενη σελιδα να διαβασεις ποσο αντιψυκτικο θελει ο calpak και καθε ποσα χρονια συντηρηση; Σου κανει λογικο ολο αυτο;

Παρόμοια θέματα

1. Σ/Κ στα Τζουμέρκα, Vol. II
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 13:17
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3