Σελίδα 29 από 72 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 1069

Θέμα: το abs σώζει ζωές και στην επόμενη αγορά σας προτιμήστε να εχει abs απαραιτήτως

ομορφα...ξεκινησαν οι προσβολες οποτε ο κοσμος ειναι συγκεντρωμενος και θα διαβασει με την δεουσα προσοχη...

παμε λοιπον στο προκειμενο...

το abs δεν σωζει ζωες...απλως τις παρατεινει μεχρι να ξεπεραστουν τα ορια διορθωσης της εκαστοτε μαλακιας του ασχετου...

αιτιολογηση...

οταν καποιος μαθαινει να οδηγει,κινειται με αργους ρυθμους,κατα συνεπεια,τα λαθη που κανει,συνηθως εχουν ως αποτελεσμα ταραχη κι οχι πτωση...δηλαδη...ψιλομπλοκαρισμα τροχων,που με αφημα του φρενου διορθωνεται μονο του και ψιλογλυστριματα επιταχυνσης που επισης,με το αφημα του γκαζιου αυτοδιορθωνονται...

ταραχη=αντιληψη λαθους=αυξηση προσοχης=αποφυγη ιδιου λαθους στον ιδιο ρυθμο=ΜΑΘΗΜΑ...

με υπαρξη abs και traction (ας βαλουμε και αυτο μεσα),αυτα τα λαθακια γινονται μεν αντιληπτα,αλλα δεν υφισταται μαθηση,διοτι δεν δημιουργουνται οι συνθηκες απωλειας ελεγχου που θα ειχαν δημιουργηθει χωρις την υπαρξη τους...

η συνεχεια περιλαμβανει αυξηση της ταχυτητας,χωρις την αντιστοιχη αυξηση της εμπειριας διορθωσης,κατι που συνεπαγεται μια πλασματικη αισθησης ασφαλειας,η οποια επισης συνεπαγεται ακομη μεγαλυτερη αυξηση της ταχητητας...

καποια στιγμη,ερχεται η ωρα που τα βοηθηματα δεν θα ανταπεξελθουν στην μαλακια,διοτι η φυσικη ειναι τεραστια πουτανα και γραφει στα παλαια της τα υποδηματα τις αστειες προσπαθειες οσων προσπαθουν να αλλαξουν την νομοτελεια της...

εκει λοιπον ΜΠΑΜ..και μιλαμε για καλο ΜΠΑΜ...οποτε εχουμε ,ειτε νοσοκομειο,ειτε ταφοπλακα που θα γραφει δεν δουλεψε η πατεριτσα...

διοτι οσοι καταληγουν στο νοσοκομειο,παρολη την τουμπα,δεν ειναι σε θεση να αντιληφθουν το λαθος,διοτι ΠΟΤΕ μεχρι τοτε δεν ειχαν χασει τον ελεγχο και πλεον ηταν τιμονια ανυπερβλητα,οποτε στανταρ υπολειτουργησε η πατεριτσα...

το δυστυχες ειναι οτι,πολλες φορες,μαζι με αυτους,καταληγουν στον νοσοκομειο και ανθρωποι που δεν ειχαν την παραμικρη συμμετοχη στην μαλακια του ασχετου,αλλα απλα ετυχε να βρεθουν στο διαβα του...

εγραψε ο νεοσσος παραπανω οτι το abs βοηθαει οταν αφαιρουμαστε,ειμαστε κουρασμενοι,ειναι βρεγμενος ο δρομος κλπ...

εγω λεω οτι ΔΕΝ οδηγουμε οταν ειμαστε κουρασμενοι,η εαν ειναι απολυτως απαραιτητο,αντιλαμβανομενοι την κουραση,αρα μειωμενη αντιληψη μας,οδηγουμε πιο αργα απο το συνηθες...επισης στο βρεγμενο παμε αργα γιατι γλυστραει και τελος ξεροντας οτι εχουμε στα χερια μας ενα δυνητικο οπλο,φροντιζουμε να μην αφαιρουμαστε...δεν ειναι παντα φυσικα εφικτο,αυτο,τουλαχιστον ομως προσπαθουμε να το περιορισουμε...

το οτι ο νεοσσος εγραψε τα παραπανω δειχνει οτι εχει ως δεδομενη την "ασφαλεια" που του παρεχει το abs κατα συνεπεια,ειναι πιο χαλαρος οταν οδηγει,αρα οδηγει πιο γρηγορα,απ οτι θα οδηγουσε εαν ειχε πρωτα βρεξει λιγο το βρακακι του...(νεοσσε...θεωρησε την αναφορα ,ως τριτου προσωπου,παροτι σε χρησιμοποιω ονομαστικα...το εκανα διοτι εσυ ετυχε να γραψεις το παραπανω...)

συνειδητα δεν αναφερομαι στους λογους που το abs ειναι ΜΟΝΟ επικινδυνο στα χερια ενος εμπειρου οδηγου,διοτι θα επεκταθουμε τεχνικα κι ελαχιστοι θα ειναι σε θεση να παρακολουθησουν...

αυτα για την ωρα...αναλογως απαντησεων το συνεχιζουμε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος
    το οτι ο νεοσσος εγραψε τα παραπανω δειχνει οτι εχει ως δεδομενη την "ασφαλεια" που του παρεχει το abs κατα συνεπεια,ειναι πιο χαλαρος οταν οδηγει,αρα οδηγει πιο γρηγορα,απ οτι θα οδηγουσε εαν ειχε πρωτα βρεξει λιγο το βρακακι του...(νεοσσε...θεωρησε την αναφορα ,ως τριτου προσωπου,παροτι σε χρησιμοποιω ονομαστικα...το εκανα διοτι εσυ ετυχε να γραψεις το παραπανω...)
    Ναι, αλλά το "πιο γρήγορα" του νεοσσού είναι λίγο πιο αργά από σβηστός σε κατηφόρα κλίσης 0,2%.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος
    ομορφα...ξεκινησαν οι προσβολες οποτε ο κοσμος ειναι συγκεντρωμενος και θα διαβασει με την δεουσα προσοχη...

παμε λοιπον στο προκειμενο...

το abs δεν σωζει ζωες...απλως τις παρατεινει μεχρι να ξεπεραστουν τα ορια διορθωσης της εκαστοτε μαλακιας του ασχετου...

αιτιολογηση...

οταν καποιος μαθαινει να οδηγει,κινειται με αργους ρυθμους,κατα συνεπεια,τα λαθη που κανει,συνηθως εχουν ως αποτελεσμα ταραχη κι οχι πτωση...δηλαδη...ψιλομπλοκαρισμα τροχων,που με αφημα του φρενου διορθωνεται μονο του και ψιλογλυστριματα επιταχυνσης που επισης,με το αφημα του γκαζιου αυτοδιορθωνονται...

ταραχη=αντιληψη λαθους=αυξηση προσοχης=αποφυγη ιδιου λαθους στον ιδιο ρυθμο=ΜΑΘΗΜΑ...

με υπαρξη abs και traction (ας βαλουμε και αυτο μεσα),αυτα τα λαθακια γινονται μεν αντιληπτα,αλλα δεν υφισταται μαθηση,διοτι δεν δημιουργουνται οι συνθηκες απωλειας ελεγχου που θα ειχαν δημιουργηθει χωρις την υπαρξη τους...

η συνεχεια περιλαμβανει αυξηση της ταχυτητας,χωρις την αντιστοιχη αυξηση της εμπειριας διορθωσης,κατι που συνεπαγεται μια πλασματικη αισθησης ασφαλειας,η οποια επισης συνεπαγεται ακομη μεγαλυτερη αυξηση της ταχητητας...

καποια στιγμη,ερχεται η ωρα που τα βοηθηματα δεν θα ανταπεξελθουν στην μαλακια,διοτι η φυσικη ειναι τεραστια πουτανα και γραφει στα παλαια της τα υποδηματα τις αστειες προσπαθειες οσων προσπαθουν να αλλαξουν την νομοτελεια της...

εκει λοιπον ΜΠΑΜ..και μιλαμε για καλο ΜΠΑΜ...οποτε εχουμε ,ειτε νοσοκομειο,ειτε ταφοπλακα που θα γραφει δεν δουλεψε η πατεριτσα...

διοτι οσοι καταληγουν στο νοσοκομειο,παρολη την τουμπα,δεν ειναι σε θεση να αντιληφθουν το λαθος,διοτι ΠΟΤΕ μεχρι τοτε δεν ειχαν χασει τον ελεγχο και πλεον ηταν τιμονια ανυπερβλητα,οποτε στανταρ υπολειτουργησε η πατεριτσα...

το δυστυχες ειναι οτι,πολλες φορες,μαζι με αυτους,καταληγουν στον νοσοκομειο και ανθρωποι που δεν ειχαν την παραμικρη συμμετοχη στην μαλακια του ασχετου,αλλα απλα ετυχε να βρεθουν στο διαβα του...

εγραψε ο νεοσσος παραπανω οτι το abs βοηθαει οταν αφαιρουμαστε,ειμαστε κουρασμενοι,ειναι βρεγμενος ο δρομος κλπ...

εγω λεω οτι ΔΕΝ οδηγουμε οταν ειμαστε κουρασμενοι,η εαν ειναι απολυτως απαραιτητο,αντιλαμβανομενοι την κουραση,αρα μειωμενη αντιληψη μας,οδηγουμε πιο αργα απο το συνηθες...επισης στο βρεγμενο παμε αργα γιατι γλυστραει και τελος ξεροντας οτι εχουμε στα χερια μας ενα δυνητικο οπλο,φροντιζουμε να μην αφαιρουμαστε...δεν ειναι παντα φυσικα εφικτο,αυτο,τουλαχιστον ομως προσπαθουμε να το περιορισουμε...

συνειδητα δεν αναφερομαι στους λογους που το abs ειναι ΜΟΝΟ επικινδυνο στα χερια ενος εμπειρου οδηγου,διοτι θα επεκταθουμε τεχνικα κι ελαχιστοι θα ειναι σε θεση να παρακολουθησουν...

αυτα για την ωρα...αναλογως απαντησεων το συνεχιζουμε...
    τεχνικά θέλει ο λαός.
    ένα αβς είναι τόσο καλό όσο "καλά" το έχουν προγραμματίσει,τα "απλά" abs πολύ χειρότερα από αυτά που παίρνουν δεδομένα και από imu. επίσης πρέπει να είναι σε αγαστή συνεργασία με το λάστιχο,ανάρτηση και τα δάχτυλα του αναβάτη.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Reinmeister, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα περισσότερα μπορώ τόσο σε προσωπικό ύφος, όσο και σε πιο αντικειμενικό, όπως τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι το αντικειμενικό.

- Κατ' αρχάς το ABS μου έχει χτυπήσει κάποιες φορές στη μοτοσυκλέτα και κάθε φορά σκέφτομαι δύο πράγματα:
    1) Χαίρομαι που με έσωσε, αν πράγματι ήταν ακραίες οι συνθήκες και θα έπεφτα διαφορετικά.
    2) Προβληματίζομαι για το λάθος που έκανα και έφθασα το όχημά μου σε σημείο να το χρειαστεί. Προσπαθώ να καταλάβω το λάθος μου και πώς θα μπορούσα να το έχω γλιτώσει. Παρόλα αυτά γνωρίζω ότι η γνώση του λάθους δεν αρκεί για την ορθή πρακτική εφαρμογή στην επόμενη αντίστοιχη περίπτωση. Η θεωρία δεν αντιστοιχεί σε εμπειρία. Άρα λοιπόν, όταν διαπιστώσω την εμπλοκή του, νιώθω χειρότερος οδηγός, όχι καλύτερος και προσπαθώ να είμαι πιο προσεκτικός.

- Ασφάλεια προσπαθώ να μη νιώθω, όχι μόνο λόγω του ABS, αλλά γενικά. Σίγουρα δεν αισθάνομαι το φόβο που ένιωθα όταν πρωτοκαβάλησα μοτοσυκλέτα, αλλά προσπαθώ να διατηρώ ένα επίπεδο δέους, που καταστέλλει εν τη γενέσει της την όποια έπαρση. Δεν είμαι άψογος σε αυτό, αφού είναι στιγμές που νιώθω πολύ άνετα, αλλά προσπαθώ να τις περιορίζω στο ελάχιστο και να θυμάμαι ότι βρίσκομαι σε δημόσιο δρόμο και μπορούν να συμβούν πράγματα που αδυνατώ να φανταστώ και να χειριστώ. Δυστυχώς η αίσθηση ασφάλειας χτίζεται με το χρόνο "αφού δεν έχει πάει κάτι στραβά μέχρι τώρα, είμαι ασφαλής", αλλά αυτό είναι ψευδαίσθηση, οπότε πρέπει να μη σκεφτόμαστε έτσι.

- Κουρασμένος ή εκνευρισμένος δεν οδηγώ μοτοσυκλέτα, ούτε όταν οι καιρικές συνθήκες αυξάνουν το ρίσκο. Είναι φορές που πραγματικά τη χρειάζομαι για να χαλαρώσω από την πίεση, αλλά κρατιέμαι μακριά της. Έχω φίλους που τη χρησιμοποίησαν για να βγάλουν εντάσεις (τσακωμός με τη γυναίκα, πίεση στη δουλειά τους) και βρέθηκαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς εδώ έχω τον αθλητισμό. Τρέχω 10-15 χιλιόμετρα και επιστρέφω σπίτι χαρούμενος. Για αναφερθώ όμως στο αντικειμενικό κομμάτι, υπάρχει πολύς κόσμος που οδηγεί άυπνος ή με το μυαλό του στα προβλήματα. Δε χρειάζεται να το κάνει συχνά, αρκεί μία φορά στη ζωή του για να συμβεί κάτι κακό. Εδώ λοιπόν τα ηλεκτρονικά ενδέχεται να τον σώσουν, αλλά δε θα πρέπει επ' ουδενί να είναι αιτία για να πει: "ΟΚ, ας οδηγήσω άυπνος, με το κινητό στο χέρι, αφού έχω ABS".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά το "πιο γρήγορα" του νεοσσού είναι λίγο πιο αργά από σβηστός σε κατηφόρα κλίσης 0,2%.
    Με τέτοια κλίση φοβάμαι και κατεβαίνω από το μηχανάκι ή έχω τα δύο πόδια κάτω και πάω σβαρνίζοντας τις σαγιονάρες. Επειδή πράγματι πληκτρολογώ λίγο καλύτερα απ' ό,τι φρενάρω κι επειδή το πλήκτρο Break δε βοηθάει στην πέδηση, την επόμενη φορά που θα δω ότι δε με παίρνει κατά το φρενάρισμα, θα γράψω post στο forum, ελπίζοντας να προλάβει κάποιος να μου απαντήσει για να φρενάρω σωστά.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 26/12/2018 στις 22:30.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Reinmeister, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα περισσότερα μπορώ τόσο σε προσωπικό ύφος, όσο και σε πιο αντικειμενικό, όπως τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι το αντικειμενικό.

- Κατ' αρχάς το ABS μου έχει χτυπήσει κάποιες φορές στη μοτοσυκλέτα και κάθε φορά σκέφτομαι δύο πράγματα:
    1) Χαίρομαι που με έσωσε, αν πράγματι ήταν ακραίες οι συνθήκες και θα έπεφτα διαφορετικά.
    2) Προβληματίζομαι για το λάθος που έκανα και έφθασα το όχημά μου σε σημείο να το χρειαστεί. Προσπαθώ να καταλάβω το λάθος μου και πώς θα μπορούσα να το έχω γλιτώσει. Παρόλα αυτά γνωρίζω ότι η γνώση του λάθους δεν αρκεί για την ορθή πρακτική εφαρμογή στην επόμενη αντίστοιχη περίπτωση. Η θεωρία δεν αντιστοιχεί σε εμπειρία. Άρα λοιπόν, όταν διαπιστώσω την εμπλοκή του, νιώθω χειρότερος οδηγός, όχι καλύτερος και προσπαθώ να είμαι πιο προσεκτικός.

- Ασφάλεια προσπαθώ να μη νιώθω, όχι μόνο λόγω του ABS, αλλά γενικά. Σίγουρα δεν αισθάνομαι το φόβο που ένιωθα όταν πρωτοκαβάλησα μοτοσυκλέτα, αλλά προσπαθώ να διατηρώ ένα επίπεδο δέους, που καταστέλλει εν τη γενέσει της την όποια έπαρση. Δεν είμαι άψογος σε αυτό, αφού είναι στιγμές που νιώθω πολύ άνετα, αλλά προσπαθώ να τις περιορίζω στο ελάχιστο και να θυμάμαι ότι βρίσκομαι σε δημόσιο δρόμο και μπορούν να συμβούν πράγματα που αδυνατώ να φανταστώ και να χειριστώ. Δυστυχώς η αίσθηση ασφάλειας χτίζεται με το χρόνο "αφού δεν έχει πάει κάτι στραβά μέχρι τώρα, είμαι ασφαλής", αλλά αυτό είναι ψευδαίσθηση, οπότε πρέπει να μη σκεφτόμαστε έτσι.

- Κουρασμένος ή εκνευρισμένος δεν οδηγώ μοτοσυκλέτα, ούτε όταν οι καιρικές συνθήκες αυξάνουν το ρίσκο. Είναι φορές που πραγματικά τη χρειάζομαι για να χαλαρώσω από την πίεση, αλλά κρατιέμαι μακριά της. Έχω φίλους που τη χρησιμοποίησαν για να βγάλουν εντάσεις (τσακωμός με τη γυναίκα, πίεση στη δουλειά τους) και βρέθηκαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς εδώ έχω τον αθλητισμό. Τρέχω 10-15 χιλιόμετρα και επιστρέφω σπίτι χαρούμενος. Για αναφερθώ όμως στο αντικειμενικό κομμάτι, υπάρχει πολύς κόσμος που οδηγεί άυπνος ή με το μυαλό του στα προβλήματα. Δε χρειάζεται να το κάνει συχνά, αρκεί μία φορά στη ζωή του για να συμβεί κάτι κακό. Εδώ λοιπόν τα ηλεκτρονικά ενδέχεται να τον σώσουν, αλλά δε θα πρέπει επ' ουδενί να είναι αιτία για να πει: "ΟΚ, ας οδηγήσω άυπνος, με το κινητό στο χέρι, αφού έχω ABS".

Με τέτοια κλίση φοβάμαι και κατεβαίνω από το μηχανάκι, ή έχω τα δύο πόδια κάτω και πάω σβαρνίζοντας τις σαγιονάρες. Επειδή πράγματι πληκτρολογώ λίγο καλύτερα απ' ό,τι φρενάρω και επειδή το πλήκτρο Break δε βοηθάει στην πέδηση, την επόμενη φορά που θα δω ότι δε με παίρνει κατά το φρενάρισμα, θα γράψω post στο forum, ελπίζοντας να προλάβει κάποιος να μου απαντήσει για να φρενάρω σωστά.
    Θα σταθώ στις πρώτες παραγράφους...όλα αυτά, ΕΣΥ. Κάποιοι άλλοι (και αρκετοί κιόλας...) όμως;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    ....

- Ασφάλεια προσπαθώ να μη νιώθω, όχι μόνο λόγω του ABS, αλλά γενικά. Σίγουρα δεν αισθάνομαι το φόβο που ένιωθα όταν πρωτοκαβάλησα μοτοσυκλέτα, αλλά προσπαθώ να διατηρώ ένα επίπεδο δέους, που καταστέλλει εν τη γενέσει της την όποια έπαρση....
    Αυτό προσωπικά το βρισκω τραγικό...
    Ακόμη και αν νομίζω ότι καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτήν την υπερβολή, το "προσπαθώ να μην νιώθω ασφαλής" δεν παύω να θεωρώ ότι είναι για πολλά ναρκωτικά..

Ας επαναδιατυπώσω, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η υπερβολική αίσθηση ασφάλειας, οδηγεί σε σιγουριά και ενίοτε σε χαλάρωση. Αντιθέτως, αν αντιλαμβάνεσαι την αβεβαιότητα και το απρόβλεπτο των συνθηκών της δημοσίας οδού, τότε είσαι σε εγρήγορση.

Υπάρχει ο παραγωγικός φόβος που φυλάει τα νώτα σου και ο πανικός που οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Φοβάμαι δε σημαίνει μόνο "δεν ενεργώ, τα παρατάω". Σημαίνει επίσης "δεν είμαι επιπόλαιος, αντιλαμβάνομαι μέρος του κινδύνου, έχω επίγνωση της γνώσης και κυρίως της άγνοιάς μου, της δύναμης και της αδυναμίας μου και ενεργώ προσεκτικά".

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται...
    Throttle that mysterious friend of ours

Reinmeister,
    σου ειπα οτι εγραψα σε τριτο προσωπο,αλλα εφ οσον θελεις να σου μιλησω και προσωπικα...

την μοτοσυκλεττα δεν την βλεπουμε με δεος...ενα ματσο σιδερα,πλαστικα και ηλεκτρικα ειναι που καβαλαμε για να μετακινηθουμε...ουτε απερινοητη ειναι,ουτε εχει ευφυια και προσωπικη βουληση...καλο ειναι να αλλαξεις νοοτροπια, η εστω οπτικη διοτι αν συνεχισεις ετσι δεν θα μαθεις ποτε να οδηγεις...

η αγνοια που πηγαζει απο την χρηση abs ειναι πολυ μεγαλυτερη απ οσο φανταζεσαι...

μικρομπλοκαρισματα οι τροιχοι κανουν συνεχως και τα περισσοτερα απο αυτα δεν τα αντιλαμβανομαστε καν ουτε σημαινει απαραιτητως οτι εχουμε κανει κατι λαθος..μπορει να εχεις λιγο παραπανω φθαρμενο ελαστικο,λιγο περισσοτερο μαλακη η σκληρη αναρτηση απ οσο πρεπει,να εχει ο δρομος σε συγκεριμενο μικρο κομματι μικροτερη προσφυση,1002 μπορει να ειναι οι λογοι...

με το abs ομως λες απλα "εκανα λαθος" διοτι η μοιτοσυκλεττα δεν αλλαζει συμπεριφορα οταν αυτο εμπλεκεται...απλα φρεναρει...

δεν σε αφηνει καν να προβληματιστεις αναφορικα με την ομοιογενεια της μοτοσυκλεττας και την ορθη η οχι λειτουργια αυτης...

με μια λεξη σε "τυφλωνει"...με λιγο περισσοτερες,δεν θα μαθεις να οδηγεις σωστα ποτε,διοτι δεν θα μαθεις ποτε πως λειτουργει με διαφορετικες συνθηκες η μοτοσυκλεττα σου...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Αυτό προσωπικά το βρισκω τραγικό...
    Ακόμη και αν νομίζω ότι καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτήν την υπερβολή, το "προσπαθώ να μην νιώθω ασφαλής" δεν παύω να θεωρώ ότι είναι για πολλά ναρκωτικά..

Γιατί?
    Το να γνωρίζεις ότι υπάρχει κίνδυνος σε κάποιες πράξεις σου βοηθάει στο να αποφύγεις τα χειρότερα.
    Η άγνοια είναι συνήθως κακό πράγμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ρε σεις ειλικρινά τώρα...
    Έχετε/έχουμε υπεραναλυσει τόσο το θέμα που καταντάει κουραστικό...

Και ουσιαστικά θα έπρεπε να γίνεται ότι έγραψα στο ποστ Νο 6...μαζί με την παράθεση...
    Δλδ ή κάποιος θα επιλέξει να πάρει μηχανακι με abs ή θα μάθει να φρενάρει...
    Εξαιρούνται αυτοί που ξέρουν να φρενάρουν και είναι σε καλό οδηγικο επίπεδο αλλά λόγω νομοθεσίας έχουν πάρει αναγκαστικά μηχανακι με abs...εκεί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι περισσότεροι το απενεργοποιουν, μόλις οδηγήσουν 200-300 μέτρα...
    Ξεκολλήστε με τα ποστ και συγκεντρωθειτε στην μάθηση.. Η οποία παρεμπιπτόντως ποτέ δεν τελειώνει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    πω τι ώραία που τα λέτε το μόνο που μετάνοιωσα είναι που έφαγα τα πιτόγυρα βλέποντας youtube αντί
    να διαβάζω το νήμα

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    πω τι ώραία που τα λέτε το μόνο που μετάνοιωσα είναι που έφαγα τα πιτόγυρα βλέποντας youtube αντί
    να διαβάζω το νήμα
    Εσυ εκτός απο φλασάκι να βάλεις και abs στο κιλοτάκι σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται...
    Κυριοκεκτικά όμως. Μετά το προηγούμενο post, έπεσα (όχι από φρενάρισμα) και κοιμήθηκα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Εσυ εκτός απο φλασάκι να βάλεις και abs στο κιλοτάκι σου
    Το ίδιο κιλοτάκι έχεις κούκλα αλλά σε άλλο χρώμα

Παρόμοια θέματα

1. "Το Abs σωζει"....σχεδον
    από menos στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 321
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2016, 14:27
  2. Τελικά ..το κράνος σώζει ζωές ???!!
    από varaderothan στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 168