Lol ekei kolas??? eleeeooosss ti tis exoume emeis tis rodessS???:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Κλαψ, δεν έχω ρόδαααα![]()
![]()
Είναι στο σέρβις και περιμένει γρανάζι...![]()
![]()
έχασα και το δωράκι?![]()
![]()
Lol ekei kolas??? eleeeooosss ti tis exoume emeis tis rodessS???:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Κλαψ, δεν έχω ρόδαααα![]()
![]()
Είναι στο σέρβις και περιμένει γρανάζι...![]()
![]()
έχασα και το δωράκι?![]()
![]()
Life is a waterfall,
We drink from the river... Then we turn around and put up our walls.
Child of the Night... Don't wake me up!
thelw na ta spaswwww ooooooooooooolaa.. na ta kataaaaaaaastrepswww oooooooolaaa.. :a13::a13::a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φερτε τα πθιατα !
Θπαθτε τα ολα !!
![]()
![]()
![]()
Life is a waterfall,
πιο μεγαλο απο το δικο μου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη του μοτοφλόρουμ να δηλώσουν με σειρά προτεραιότητας ποιο θα ήθελε να πάρει τη θέση του τάρανδου του άι βασίλη ο οποίος έπαθε κατάθληψη..........
παρακαλούνται οι υποψήφιοι να διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα.........................δηλ μεγάλο κούτελο............:rotflmao:
![]()
Bartal με τέτοιο μέτωπο όχι μόνο τα κέρατα μπορείς να βάλεις, αλλά και διαφημιστική πινακίδα.
![]()
Μπαγάσα θα 'κονομησεις κιόλας!!!
O vregmenos ti vroxi den ti fovatai
Αρχικά δημιουργήθηκε από The Rainmaker
Bartal με τέτοιο μέτωπο όχι μόνο τα κέρατα μπορείς να βάλεις, αλλά και διαφημιστική πινακίδα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life is a waterfall,
και καμμια μινι κεραια κουνητης τελεφωνιας?Αρχικά δημιουργήθηκε από The Rainmaker
![]()
ε, δεν απλωνει και η κυρα κατινα τα ρουχαλακια της λεω εγω??? κριμα θα ειναι με τετοιο ηλιο να παει ανεκμεταλλευτη η ευκαιρια...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νομίζω πως η θέση κατοχυρώθηκε..............................τι γκουσγκούνης και λ@λ@κίες........................Bartlal rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πιο μεγαλο απο το δικο μου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
καλέ κι εγώ του 81 Σεπτέμβρη είμαι πωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωω πήξαμε στην παρθενιά εδώ μέσα................άλλος για τη βάρκα μααααααααααααααας..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
ahahahaha ola ta 24traxrona sthn pistaaa!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
νομίζω πως η θέση κατοχυρώθηκε..............................τι γκουσγκούνης και λ@λ@κίες........................Bartlal rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................
καλέ κι εγώ του 81 Σεπτέμβρη είμαι πωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωω πήξαμε στην παρθενιά εδώ μέσα................άλλος για τη βάρκα μααααααααααααααας..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life is a waterfall,
στην πραγματικοτητα και εγω ειμαι του '81. μεγαλοδειχνω και για αυτο λεω οτι ειμαι οσο ειμαι!
να μπω στην βαρκα σας?
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
στην πραγματικοτητα και εγω ειμαι του '81. μεγαλοδειχνω και για αυτο λεω οτι ειμαι οσο ειμαι!
να μπω στην βαρκα σας?
καλό παιδάκι είσαι....έλα γιατί όχι....θα σε φροντίσουμε καλά.....................αμεεεεε............![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Όλοι του '81 μου βγήκατε...
Μήπως είναι κανείς Απρίλη του '83;;; Τον ψάχνει ο Χαρδαβέλας...
:hypnotize
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
ρε κοριτσια...
χαθηκε αυτη η ψυχη...
τι το θελε το Δελεαρ..???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Εμ την αγιοβασιλω ηθελε να κανει !!
Τι της κανατε ρε αλητες ;;;
Παλι θα εχουμε
should I stay or should I go now ..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den xathika apla epidi mou fonazate extes piga kai eriksa mia matia se kranoi![]()
![]()
Life is a waterfall,