Δηλαδή έγινε η κόντρα και έχασες?? Θα περιμένεις να νικήσεις για να βάλεις ποστ??Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Θα ριξω post και οποιος θελει το πιστευει (οταν νικησω).![]()
Δηλαδή έγινε η κόντρα και έχασες?? Θα περιμένεις να νικήσεις για να βάλεις ποστ??Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Θα ριξω post και οποιος θελει το πιστευει (οταν νικησω).![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εγω ηλπιζα να ερχοντουσαν καποια ατομα απο το moto.gr αλλα θα ηταν ανοησια απο ο,τι φαινεται. Δεν πειραζει. It's OK.
Δεν βλεπω και το λογο να μοιραστω το τελικο αποτελεσμα, για σας ειναι ο Νεκροθαφτης.Eνα post μου αρεσε απο φιλο εδω για το Highlander...αλλα ειμαι ο ακεφαλος καβαλαρης.
τι εννοεις οτι για ''εμας'' ειναι ο νεκροθαφτης????
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
:a04: :a31: :a57:
και να ρωτησω και κατι?.....
ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΟΕΟ?????
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Πάντως αρκετοί δεν είναι εντάξει.
Ο άπιαστος βγήκε να μας κάνει μια ερώτηξη για κόντρα (μπορεί και υποθετική) και αμέσως να τον φάτε. Οπότε μην απορείτε κάποιοι που τέλοσπάντων τον στείλατε συλήβδιν στον άλλο κόσμο.
Οπότε και "Ο Νεκροθάφτης" σαν τρόπος σκέψης έχει σχέση.
Κοίτα το 199κάτι, όταν είχε την εκπομπή ο Άρης Σταθάκης στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ο τότε νεαρός και πολλά υποσχόμενος και ανερχόμενος Διατσίδης, είχε κάνει ένα απλό πείραμα.
Πήγε στην ευθεία του αεροδρομίου της Τρίπολης με ένα FZR600, ένα Ferrari 355 κι ένα Porsche 911. Τα έβαλε στην κόντρα στην εκκίνηση, αφού πρώτα έκανε κάτι σχόλια περί μόνον 100άλογα το Yamaha και 600c.c. και 10φορές πιο φθηνό και τα ρέστα, μαζί με το διαχρονικό "Κοιτάξτε τι θα τους κάνω."
Ε λοιπόν και τους έκανε σκόνη. Αλλά στην δικιά σου περίπτωση καλό θα ήταν να βάλεις καινούρια λάστιχα, τακάκια φρένων, να λάδώσεις καλά την αλυσίδα και τουλάχιστον αν ο άλλος δεν είναι καθίκης ή θα είστε μαζί ή θα είσαι μπροστά. Ανάλογα την διαδρομή πάντα. Πάντως αν είναι να τα πάτε δίχως αύριο, καλό θα ήταν να πάς πάσο. Κι εσύ κι αυτός.
Διότι εκεί που είσαι αλαζόνας και σίγουρος την πατάς big time.Μια και καλή για πάντα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ρε μη τον γλωσσοτρωτε τον ανθρωπο.
Σε τοσο μεγαλη κοντρα μπαινουν θεματα αντοχης και νευρων.
Αν ο ενας απο τους δυο περασει μπροστα εξ αρχης και απομακρυνθει,ολα καλα.
αν ομως ειναι κοντα και παιζεται το αποτελεσμα τοτε τα πραγματα μπορει να γινουν πολυ επικυνδινα.
Η αντοχη ειναι υπερ του αυτοκινητου.
Η κινηση υπερ της μηχανης.Αρκει να ξερει τι κανει και δε παει να φαει τα μουτρα του.
Τοσο μεγαλη κοντρα παντως ειναι τρελλα να γινει στον δρομο.θα πρεπε να γινει στην πιστα των σερρων
αλλα δεν μπορω να παραβλεψω ,με ποση νοσταλγια λιγο ρομαντισμο, αναφερομαστε σε τετοια επικυνδινα περιστατικα που εκανε ο ταδε ή ο δεινα στο παρελθον.
σιγουρα εχουν την γοητεια τους.Ωστοσο η βλακεια σκοτωνει
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Εγώ λέω άν την κάνουν και παίζει και camera, να την κάνουμε DVD: "O ηλήθιος και ο πανηλήθιος ΙΙΙ"Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν οι περισσότεροι είναι από την Αθήνα πως να έρθουν καλό μου στη κόντρα??
Έπρεπε να βάλεις μια web camera να δούμε την κόντρα live![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Δεν εγινε η κοντρα ακομη. Αναμενετε αποτελεσματα εντος 80 ωρων. Εαν τυχον κοτεψει ο αλλος παλι θα σας ενημερωσω αν και δεν τον υποτιμω, το φιλο Mazda.Δηλαδή έγινε η κόντρα και έχασες?? Θα περιμένεις να νικήσεις για να βάλεις ποστ??
Σιγουρα.Σε τοσο μεγαλη κοντρα μπαινουν θεματα αντοχης και νευρων
Θα γινει πρωι-πρωι. Δεν εχω τρεξει ποτε σε πιστα. Σε μια πιστα υπαρχει κινδυνος προσκρουσης μεταξυ μας, ειδικα οταν θα τον προσπερνω για δευτερο γυρο...Τοσο μεγαλη κοντρα παντως ειναι τρελλα να γινει στον δρομο.θα πρεπε να γινει στην πιστα των σερρων
Nαι αγορι μου ακριβως ετσι ειναι.Οι πιστες ειναι επικυνδινα πραγματα.Ετσι οπως τα λες σε κοβω να γυρνας στα μεγαρα σε 36"
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο, τα δισκοφρενα και τακακια κατω απο 7μηνο + καινουργια μπαταρια...Παρασκευη παιζει χαμηλωμα εμπρος αναρτησεων 2εκ.
Υπολογιζω μια σχετικα ευκολη μαχη αν ειναι ο τυπος "ραλιστας" οπως διαφημιζουν οι φιλοι του...θα χαρω να φαω για πρωινο ενα ραλιστα.
Απο Θεσσαλονικη ειμαι αν και υπηρετησα ενα μηνα στο Πευκο.Ετσι οπως τα λες σε κοβω να γυρνας στα μεγαρα σε 36''
δεν τρως ένα ντουζλαμά καλύτερα;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο, τα δισκοφρενα και ταμπουρα κατω απο 7μηνο + καινουργια μπαταρια...Παρασκευη παιζει χαμηλωμα εμπρος αναρτησεων 2εκ.
Υπολογιζω μια σχετικα ευκολη μαχη αν ειναι ο τυπος "ραλιστας" οπως διαφημιζουν οι φιλοι του...θα χαρω να φαω για πρωινο ενα ραλιστα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
του βολάν...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Με ματι?![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.