Σελίδα 29 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 192425262728293031323334 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλα τα ειπες, εδω τα χαλασες...

να θυμασαι οτι ολοι οσοι γραφουμε εδω μεσα εχουμε μηχανες.
    αν δεις καποιον κατω στο δρομο δεν θα κατσεις να ρωτησεις αν ειναι απο το μοτο και αν ειχες διαφωνησει μαζι του εδω μεσα.
    αρα μαλλον ακυρο το <<εχθρικα σε καποιους>>

δεν εχεις εχθρους εδω...

αποψη μου...............

+ 10000

Υποτίθεται, ότι εδώ μέσα μιλάμε και φερόμαστε ελεύθερα και δημοκρατικά.
    Υποτίθεται ότι λέμε τις απόψεις μας και μπορεί να πείσουμε τον άλλο, μπορεί όμως και να μην τον πείσουμε. Αυτό όμως ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ εχθρό μας.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ....................Θυμίζω ότι ο φοιτητής κατηγορείται για την καταστροφή μιας συγκεκριμένης mercedes (με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας κλπ) ενώ υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται αυτός που καστρέφει το αμάξι και ΔΕΝ μοιάζει με τον φοιτητή. Ο εισαγγελέας φαίνεται να έχει πειστεί για την αθωώτητα

επειδή κάποιοι τηλεδικαστές και ιντερνετικοί δικαστές ήδη τον έχουν καταδικάσει.

να συμπληρώσω στο κουίζ:

7....αντιδρούν αυθόρμητα, μπρουτάλ, βίαια ακόμα και αψυχολόγητα στο θέμα της υγείας , της παιδείας , των ομολόγων? αλλά αντιδρούν! έστω και λάθος?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ...Και οποιος δυσκολευτει να απαντησει να με βρεi μεσω ip του ξηγησω τον Ηροδοτο απο κοντα!!!...

Αυτό είναι ό τρόπος σκέψης σου για υπάρξει μία κοινωνία πιο δίκαιη για όλους, με πραγματική δημοκρατία και διάλογο;

Όποιος δε συμφωνεί μαζί σου του "ξηγάς τον Ηρόδοτο";

Πρόσεχε γιατί πάντοτε υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον ξέρει πολύ καλύτερα από σένα και να την πατήσεις...

"Διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα υπερασπιστώ με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να λες τη γνώμη σου ελεύθερα"

Ούτε πετώντας δακρυγόνα και δέρνοντας αδιακρίτως, αλλά ούτε και καίγοντας το αμάξι του άλλου (κι ας είναι Μερσεντές -δεν τα βγάζει από τα δέντρα τα λεφτά)...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Πραγματικα ειναι πολυ αδικο,ακομα και σ αυτην εδω την συζητηση,να παιζουμε
    το παιχνιδι ορισμενων που ΔΕΝ θελουν να προκοψει η γενια μας...

Εγραψα την αποψη μου καλα και ωραια,σε πολυ π-ρ-ο-γ-ε-ν-ε-σ-τ-ε-ρ-ο post,
    και ειπα την μαγικη λεξη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στις σχολες και στα πανεπιστημια!

Το λεω εγω που κινδυνευει ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟ,που πιστεψε το
    μετραει πολυ στην αγορα.Στ @@ μου ομως.

"Τσουβαλιαστε τα τσογλανια"...ΟΛΟΥΣ...που τολμανε να διαδηλωνουν ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

Αντι να κανετε ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ που υπαρχουν ακομα τετοια ατομα...
    Την ωρα που εσεις δουλευετε,και καλα κανετε,καποιοι βγαινουν ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ (απο κοπροσκυλα)για τα παιδια σας(μας)
    που αυριο..εκτος απο τα διδακτρα (500ε το μαθημα ε?),θα πληρωσουν και τα βιβλια απο πανω.

Σ' αυτους πηγαινε το κουιζ...

Οταν λοιπον καθομαι και "θαβω" επιτηδες το μελλον μου...
    καποιοι αλλοι...
    "πατανε" σε ενα κουβουκλιο(που κακως καηκε),
    σε μια σημαια(που κακως καηκε),
    σε μια Mercedes(που κακως καηκε)...
    και ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ Σ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...σ αυτους πηγαινει και ο Ηροδοτος,και τεχνικες εντο αν θελουν...(τους εχω!!!)

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Πραγματικα ειναι πολυ αδικο,ακομα και σ αυτην εδω την συζητηση,να παιζουμε
    το παιχνιδι ορισμενων που ΔΕΝ θελουν να προκοψει η γενια μας...

Συγγνώμη ρε φίλε

δηλαδή όταν κάποιος λέει κάτι αντίθετο απο εσένε "παίζει το παιχνίδι κάποιου"
    ή μήπως επειδή συμφωνεί με κάποιον σε ένα ή και περισσότερα ζητήματα, σημαίνει ότι συμφωνεί σε όλα ;;;

και εν τέλει:
    πόσα και ποια είναι τα παιχνίδια που παίζονται ;;;

ή μήπως διαφωνείς με αυτό που είπαν οι περισσότεροι εδώ μέσα, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατό κάθε διαδήλωση να γίνεται μπάχαλο απο μερικούς "γνωστούς - αγνώστους".

Μήπως τελικά τα επεισόδια βολεύουν το παιχνίδι αυτών που λες, αφού έτσι "αυτοί" βρίσκουν ευκαιρία να τους βάλλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
    Μήπως όμως βολεύουν και τους "άλλους" αφού βρίσκουν αφορμή να διαμαρτυρηθούν και τελικά να προβληθούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε φορά μετά από κάθε πορεία όλοι μιλούν για τα επεισόδια και κανείς για τα θέματα της πορείας.
    Αν όμως γινόταν αυτό που, από ό, τι κατάλαβα, λέμε οι περισσότεροι εδώ μέσα, δηλαδή να συλλαμβάνονται επί τόπου αυτοί (οι λίγοι) που πραγματικά έκαναν τα επεισόδια:
    α. και θα υπήρχαν αποδείξεις ώστε να καταδικαστούν μόνο όσοι ευθύνονται και όχι να αθωώνονται μαζί με τους πράγματι αθώους στα πλαίσια της παροιμίας "μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα"
    β. και θα απομονώνονταν απο τη συντριπτική πλειωψηφία της πορείας
    γ. και τα αιτήματα της πορείας θα ακούγονταν και θα συζητιούνταν από όλους.

Και τελικά ήθελα να ρωτήσω:
    έχει καταλάβει κανείς ποια είναι τα αιτήματα αυτών των τύπων (των γνωστών - αγνώστων), γιατί εγώ τουλάχιστον δεν έχω ...

Aν διαβασεις αυτα που εγραψα θα δεις οτι οι
    "γνωστοι αγνωστοι" δεν εχουν καμια σχεση με φοιτητες...ΜΑ ΚΑΜΙΑ!!!

Αλλα αν τους "πιασουν" τοτε πως θα συγκρατησουν 5-πλασιο σε ογκο κοσμο
    να μην μπουκαρει στου "Μαξιμου"???

Πως θα συγκρατησουν αδιοριστους γιατρους,καθηγητες,νοσηλευτες,παιδαγωγους,ανεργους???

Ειδες ποσο απλη ειναι η συνταγη?

Μπορει να ξερω και πιο πολλα απο σενα για που δουλευουν καποια απ τα "καμαρια"...

Μαντευεις???

Εγώ oμολογώ ότι ούτε και τα αιτήματα των φοιτητών έχω καταλάβει ή έχω ακούσει (αφού προβάλλονται μονάχα τα επεισόδια).

Το πρόβλημά μου είναι ότι και οι ίδιοι οι φοιτητές -άθελά τους οι περισσότεροι- παίζουν το παιχνίδι κάποιων άλλων όπως...

α. Των καθηγητών που όντας βολεμένοι στις θεσούλες του παίρνουν δουλειές, στήνουν εταιρείες, εκμεταλλεύονται τις εργασίες φοιτητών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών για να κάνουν μπίζνες, των καθηγητών που είναι ακούνητοι και 9 στους 10 έχουν μπει με κομματικά κριτήρια, των καθηγητών που "διδάσκουν" γράφοντας ένα βιβλίο, παίρνοτας τα λεφτά και βάζοντας τους φοιτητές να μαθαίνουν την ύλη και τα ΣΟΣ... Αυτό μόνο επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν είναι...

β. Των κομματικών παρατάξεων και των κοπρόσκυλων μέσα σε αυτές. Τους είδα κι απ' την καλή κι απ' την ανάποδη όταν ήμουν φοιτητής και σιχάθηκα το πώς περνούσαν μαθήματα (ιδίως σε περιόδους εκλογών για καθηγητές, επίκουρους κλπ). Τους είδα και γενικά πώς βολεύονται, όπως η πρώην αρχηγός της ΠΑΣΠ που είναι τώρα βουλευτής ούτε ξέρω τί σκατά (αυτή είναι ένα παράδειγμα που θυμάμαι χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν άλλοι τέτοιοι).

Αντί οι φοιτητές να είναι το πιο ζωντανό και αντιδραστικό (με την έννοια της καλώς εννοούμενης αμφισβήτησης) κομμάτι της κοινωνίας, έχουν καταντήσει να είναι αντίθετοι στην οποιαδήποτε αλλαγή ενός συστήματος που αποδεδειγμένα έχει αποτύχει. Οι περισσότεροι πλέον δεν ασχολούνται πραγματικά και εν τέλει ακούγονται ελάχιστοι που είναι είτε τα φερέφωνα των κομμάτων, είτε ασχολούνται από μόδα. Έτσι προβάλλονται μονάχα το ξύλο και οι καταστροφές χωρίς καν να αγγίζονται τα πραγματικά προβλήματα της παιδείας.

Αλλά τί περιμένετε, όταν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα στη χώρα έχουν για αρχηγούς δύο άτομα ουσιαστικά με κληρονομικό δικαίωμα, που και οι δυο τους δεν έχουν ούτε ένα ένσημο. Πώς λοιπόν θα μπορέσουν αυτοί οι δύο κουλοί να διοικήσουν μία ολόκληρη χώρα;

Όχι ότι υπάρχουν κι εναλλακτικές... Η Παπαρήγα που είναι μες στη θεωρία στέλνει το γιόκα της στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Μήπως για να μάθει τον "εχθρό" ΄καλά και να τον διαβρώσει από μέσα; Ο Αλαβάνος; Έχετε δει το πόθεν έσχες του; Το σπίτι του στου Παπάγου; Τί να μου πει εμένα αυτός ο υποκριτής περί δημόσια παιδείας, περίθαλψης και δικαίου των αδυνάτων και των φτωχών; Ο Καρατζαφέρης; ΧΑ!

Οι φοιτητές είναι που πρέπει να περιφρουρήσουν τις πορείες του και να μην πηγαίνουν κρατώντας δήθεν σημαίες με κάτι καδρόνια μισό μέτρο. Οι φοιτητές πρέπει να παλέψουν για να αποδείξουν σε "εμάς" του μεγάλους και βολεμένους ότι ο αγώνας τους αξίζει την προσοχή και τη συμπαράστασή μας. Αυτοί θα πρέπει να αγωνιστούν και να αποδείξουν σε όλους ότι και σήμερα η παιδεία απέχει παρασάγγας από το να λέγεται "δημόσια και δωρεάν". Τί είναι δημόσιο; Τα φροντιστήρια; Τα ΙΙΕΚ; Τα σπίτια που νοικιάζουν οι χιλιάδες των φοιτητών;

Αλλά κι έτσι να είναι, δυστυχώς τα πτυχία έχουν καταντήσει σχεδόν κουρελόχαρτα. Εγώ προσωπικά ότι έμαθα το έμαθα μες στη δουλειά, καθώς -προς έκπληξή μου- διαπίστωσα ότι όσα έμαθα ήταν μόνο για ακαδημαϊκή κατανάλωση και με μηδαμινή πρακτική (της αγοράς) εφαρμογή. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και έτυχα σε ανθρώπους που είχαν τη διάθεση να μου μάθουν... Δεν είναι όλοι έτσι όμως...

Ούτε ξύλο, ούτε φωνές διορθώνουν την κατάσταση. Λογική, συνεννόηση και πραγματική θέληση για πρόοδο... Τώρα θα μου πείτε ποιός τα έχασε αυτά για να τα βρούμε εμείς...

Λυπάμαι τα νέα παιδιά για το τί θα βρουν όταν βγουν να ψάξουν για δουλειά. Και δεν είμαι και τόσο μεγάλος. 30 και 3 μηνών...

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αλλα αν τους "πιασουν" τοτε πως θα συγκρατησουν 5-πλασιο σε ογκο κοσμο
    να μην μπουκαρει στου "Μαξιμου"???

Πως θα συγκρατησουν αδιοριστους γιατρους,καθηγητες,νοσηλευτες,παιδαγωγους,ανεργους???

Μια χαρά τους συγκρατουν τους αδιοριστους γιατρους,καθηγητες,νοσηλευτες,παιδαγωγους,ανεργους,
    Όταν θέλουν όμως ....

Μήπως τελικά δεν θέλουν ;;
    Εδώ είναι το ερώτημα.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

εισαι πολυ ωραιος δε μιλας με φιλοσοφιες και πιστευω αλλα οπως ειναι τα πραγματα ακριβως.......γιατι για τα χαλια στην παιδεια δε φταινε οι καθηγητες αλλα το κρατος για τα βουλομενα φρεατια δε φταινε οι πολιτες που ριχνουν σκουπιδια και λαδια αλλα το κρατος για την εγκληματικοτιτα δε φταινε οι διαταραγμενες πρωσοπικοτητες αλλα το κρατος για ολα φταινε οι αλλοι αλλα οχι εμεις.

και μην πεταχτει κανεις να πει αλλα το κρατος τι κανει κλπ κλπ γιατι δε λεω αυτο

αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα που ουτε εμενα με βρισκει συμφωνη

δε φταινε οι αστυνομικη που βρισοντε στο ΄΄πεδιο της μαχης'' αλλα τα κομματοσκυλα που καθοντε στις πολυθροναρες τους και δινουν διαταγες

δε φταινε οι αστυνομικοι για αυτους που μπαινοβγαινουν στα κρατητηρια

αλλα τα κομματα (ολα) που τους βαζουν για να κανουν κακο στην εκαθοστε κυβερνηση και μετα να ζητανε εκλογες

και οταν τους μπουζουριαζουν ερχωντε οι ΄΄αλλοι΄΄να τους βγαλουν εξω για να συνεχισουν την δουλεια τους

οπως τα μπαρακια εχουν τον τυπο που πήρωνετε να παει κρατητηριο μια νυχτα αν τυχων καποιος κανει καταγγελια........................

και αυτοι ειναι φοιτιτες ασχετοι οτι να ναι ..........................ολα αποσκοπουν σε ενα σκοπο.

ποιος θα παρει την εξουσια να φαει οσα μπορει να παρει τον μπουλο για λιγο να ριξει λασπη στον αλλον να ξαναπαρει την εξουσια

ολοι για αυτην κοπτωντε.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μια χαρά τους συγκρατουν τους αδιοριστους γιατρους,καθηγητες,νοσηλευτες,παιδαγωγους,ανεργους
    :hypnotize :hypnotize

Ε...αφου τους συγκρατουν τοτε λυθηκε το προβλημα...

(3 λαλουν και 2 χορευουν... )

ΥΓ.Θα μου πεις τελικα τι "δουλεια" κανουν μερικοι "κουκουλοφοροι"?
    Καλα αστο...

:hypnotize :hypnotize

Ε...αφου τους συγκρατουν τοτε λυθηκε το προβλημα...

(3 λαλουν και 2 χορευουν... )

ΥΓ.Θα μου πεις τελικα τι "δουλεια" κανουν μερικοι "κουκουλοφοροι"?
    Καλα αστο...
    Ρε φίλε, ειρωνικά το είπα
    Νομίζω ήταν σαφές.
    Όσο για το τί δουλειά κάνουν, τί να συζητάμε ;; τα αυτονόητα ;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Sferopetadhn εχεις απολυτο δικιο σχεδον σε ολα απο οσα γραφεις...Το μονο που με πειραξε ηταν οταν ανεφερες πως οι φοιτητες 8α πρεπει να ''αποδειξουν΄'' πως ο αγωνας τους ειναι δικαιος στους ''μεγαλους''...Μα το 8εμα της παιδιας δεν αφορα ΜΟΝΟ τους φοιτητες αλλα ολη την κοινωνια...Φανταζεσαι τι 8α γινοταν αμα ξαφνικα σταματαγανε ΟΛΟΙ και κατεβαινανε στους δρομους???Φοιτητες ,δημ. υπαλληλοι, ιδιωτικοι...ΟΛΟΙ???και οχι μονο για το 8εμα της παιδειας αλλα για ολα τα στραβα κι αναποδα...Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι γενικα παρ'ολο που παραπονιομαστε για το τι συμβαινει γυρω μας δεν κανουμε τιποτα παρα μονο σχολιαζουμε και συζηταμε τα εκαστοτε μπαχαλα...8α μου πειτε οτι απο το τιποτα κατι ειναι κι αυτο...Δεν ξερω...ισως τελικα μια κοινωνια για να αλλαξει 8α πρεπει να καταντησει να ψοφαει ο διπλανος μας η και εμεις οι ιδιοι στο δρομο μπας και ευαισ8ητοποιη8ουμε...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ................................
    δεν διαφωνω πουθενα !!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Sferopetadhn εχεις απολυτο δικιο σχεδον σε ολα απο οσα γραφεις...Το μονο που με πειραξε ηταν οταν ανεφερες πως οι φοιτητες 8α πρεπει να ''αποδειξουν΄'' πως ο αγωνας τους ειναι δικαιος στους ''μεγαλους''...Μα το 8εμα της παιδιας δεν αφορα ΜΟΝΟ τους φοιτητες αλλα ολη την κοινωνια...Φανταζεσαι τι 8α γινοταν αμα ξαφνικα σταματαγανε ΟΛΟΙ και κατεβαινανε στους δρομους???Φοιτητες ,δημ. υπαλληλοι, ιδιωτικοι...ΟΛΟΙ???και οχι μονο για το 8εμα της παιδειας αλλα για ολα τα στραβα κι αναποδα...Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι γενικα παρ'ολο που παραπονιομαστε για το τι συμβαινει γυρω μας δεν κανουμε τιποτα παρα μονο σχολιαζουμε και συζηταμε τα εκαστοτε μπαχαλα...8α μου πειτε οτι απο το τιποτα κατι ειναι κι αυτο...Δεν ξερω...ισως τελικα μια κοινωνια για να αλλαξει 8α πρεπει να καταντησει να ψοφαει ο διπλανος μας η και εμεις οι ιδιοι στο δρομο μπας και ευαισ8ητοποιη8ουμε...

Εννοώ ότι οι ίδιοι οι φοιτητές με τη στάση τους πρέπει να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την παιδεία. Εγώ το μόνο που έβλεπα από το 95 που μπήκα μέχρι σήμερα είναι κομματόσκυλα να δέρνονται μεταξύ τους και με την αστυνομία, έχοντας στο πλευρό τους τον κάθε αντικοινωνικό μαλάκα που γουστάρει να δέρνεται (και το ονομάζει αναρχία παρότι δεν έχει ιδέα τί λέει η ιδεολογία που ονομάζεται έτσι).

Εγώ γουστάρω να δω φοιτητές να συμφωνούν για τα αποτελέσματα των εκλογών (μεταξύ μας είναι μεγάλη ξεφτίλα αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο), να διώξουν κάθε τι κομματικό και να έχουν παρατάξεις που να ασχολούνται μόνο με τα προβλήματα των σχολών και των ιδρυμάτων συνολικά. Αυτοί το μόνο που κοιτάζουν είναι τα πάρτυ, οι εκδρομές και οτιδήποτε μαλακία τους έρθει.

Δείξε ρε πούστη μου ότι ξέρεις να παλεύεις. Να κάνεις την εκάστοτε κυβέρνηση να απολογείται και όχι να απολογείσαι εσύ για τα καμμένα (που πιθανότατα δε φταις κιόλας). Κάνε μία ειρηνική επανάσταση. Άνοιξε τα πανεπιστήμια, άνοιξε τους δρόμους και κλείσε πλατείες και πεζοδρόμια έξω απ' τα υπουργεία και τα Μέγαρα χωρίς ναεμποδίζεις όμως κανέναν να κάνει τη δουλειά του... Στήσε σκηνές στην πανεπιστημιούπολη, κάνε συναυλίες, βγάλε έντυπα... Μαύρα! Ούτε μπλε, ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα! ΜΑΥΡΑ! Δείξε ότι έτσι βλέπεις το μέλλον σου.

Οι "μεγάλοι" δεν είναι εξωγήινοι. Οι γονείς σου είναι και του διπλανού σου. Κι αυτοί ήταν κάποτε νέοι. Αρκεί να τους το θυμήσεις...

Μια, δυο, τρεις μέρες/βδομάδες/μήνες και θα σε προσέξουν. Αυτό είναι αγώνας! "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"...

Το πραγματικό φοιτητικό κίνημα χρειάζεται ανεξαρτησία, αληθινή συντροφικότητα και πρωτοποριακές ιδέες. Δε χρειάζεται να ξανα-ανακαλύψουμε τον τροχό! Ας δούμε τί κάνουν έξω (όσο κι αν δε μας αρέσει τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ είναι κορυφαία) κι ας πάρουμε τα καλύτερα στοιχεία , προσαρμόζοντάς τα στην Ελληνική πραγματικότητα.

Αλλά δυστυχώς για να γίνει αυτό πρέπει να "ξεβολευτεί" πολύς κόσμος και δεν το βλέπω να γίνεται...

ΥΓ Δυστυχώς αυτά τα λέω τώρα που είναι πολύ αργά για μένα. Ίσως δεν είχα το μυαλό να τα σκεφτώ έτσι τότε που έπρεπε... Ίσως να φταίει το ότι δε μου τα είπε ποτέ κανείς. Οι καημένοι οι γονείς μου υπάλληλοι ήταν και μου έδωσαν ότι μπορούσαν. Εσείς που τα ακούτε και είστε τώρα εκεί κάντε κάτι. Όχι για μένα, για το νεογέννητο παιδί μου (τριών εβδομάδων μόλις) και το μέλλον που έχει μπροστά του.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Εννοώ ότι οι ίδιοι οι φοιτητές με τη στάση τους πρέπει να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την παιδεία. Εγώ το μόνο που έβλεπα από το 95 που μπήκα μέχρι σήμερα είναι κομματόσκυλα να δέρνονται μεταξύ τους και με την αστυνομία, έχοντας στο πλευρό τους τον κάθε αντικοινωνικό μαλάκα που γουστάρει να δέρνεται (και το ονομάζει αναρχία παρότι δεν έχει ιδέα τί λέει η ιδεολογία που ονομάζεται έτσι).

Εγώ γουστάρω να δω φοιτητές να συμφωνούν για τα αποτελέσματα των εκλογών (μεταξύ μας είναι μεγάλη ξεφτίλα αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο), να διώξουν κάθε τι κομματικό και να έχουν παρατάξεις που να ασχολούνται μόνο με τα προβλήματα των σχολών και των ιδρυμάτων συνολικά. Αυτοί το μόνο που κοιτάζουν είναι τα πάρτυ, οι εκδρομές και οτιδήποτε μαλακία τους έρθει.

Δείξε ρε πούστη μου ότι ξέρεις να παλεύεις. Να κάνεις την εκάστοτε κυβέρνηση να απολογείται και όχι να απολογείσαι εσύ για τα καμμένα (που πιθανότατα δε φταις κιόλας). Κάνε μία ειρηνική επανάσταση. Άνοιξε τα πανεπιστήμια, άνοιξε τους δρόμους και κλείσε πλατείες και πεζοδρόμια έξω απ' τα υπουργεία και τα Μέγαρα χωρίς ναεμποδίζεις όμως κανέναν να κάνει τη δουλειά του... Στήσε σκηνές στην πανεπιστημιούπολη, κάνε συναυλίες, βγάλε έντυπα... Μαύρα! Ούτε μπλε, ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα! ΜΑΥΡΑ! Δείξε ότι έτσι βλέπεις το μέλλον σου.

Οι "μεγάλοι" δεν είναι εξωγήινοι. Οι γονείς σου είναι και του διπλανού σου. Κι αυτοί ήταν κάποτε νέοι. Αρκεί να τους το θυμήσεις...

Μια, δυο, τρεις μέρες/βδομάδες/μήνες και θα σε προσέξουν. Αυτό είναι αγώνας! "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"...

Το πραγματικό φοιτητικό κίνημα χρειάζεται ανεξαρτησία, αληθινή συντροφικότητα και πρωτοποριακές ιδέες. Δε χρειάζεται να ξανα-ανακαλύψουμε τον τροχό! Ας δούμε τί κάνουν έξω (όσο κι αν δε μας αρέσει τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ είναι κορυφαία) κι ας πάρουμε τα καλύτερα στοιχεία , προσαρμόζοντάς τα στην Ελληνική πραγματικότητα.

Αλλά δυστυχώς για να γίνει αυτό πρέπει να "ξεβολευτεί" πολύς κόσμος και δεν το βλέπω να γίνεται...

ΥΓ Δυστυχώς αυτά τα λέω τώρα που είναι πολύ αργά για μένα. Ίσως δεν είχα το μυαλό να τα σκεφτώ έτσι τότε που έπρεπε... Ίσως να φταίει το ότι δε μου τα είπε ποτέ κανείς. Οι καημένοι οι γονείς μου υπάλληλοι ήταν και μου έδωσαν ότι μπορούσαν. Εσείς που τα ακούτε και είστε τώρα εκεί κάντε κάτι. Όχι για μένα, για το νεογέννητο παιδί μου (τριών εβδομάδων μόλις) και το μέλλον που έχει μπροστά του.
    1. να σου ζησει !!!!!!!!!

2. θυμησε μου ρε σφερο...διαφωνουσα εγω μαζι σου η εσυ μαζι μου ?????γιατι οτι εχεις γραψει απο το ποστακι της ευης και μετα με βρισκει απολυτως συμφωνο !!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF