Σελίδα 29 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Iparxei Theos?

prepei na diaxwrismoume merika pragmata...

1. (ORGANWMENI) THRISKIA
    einai i EKMETALEUSI (me tin kali kai tin kaki enoia) tis pistsi twn anthrwpwn se ena anwtero on...
    paroti kathe triskia pragmatevete to idio pragma (ton theo dld) to dogma (dld to ti einai theos ktlp) einai diaforetiko apo thriskia se thriskia.
    i thriskia os domi, sistasi kai efarmogi exei na kanei poli perissotero me tin koinoniologia para me tin pneumatikotita...
    gia auto kai an kapoios xaraktirizete os A-THRISKOS ejerei ton eauto tou apo to sinolo twn pistwn kai oxi apo tin pisti oti iparxei theos...

2.THEOS
    o theos den einai tipota allo apo mia enoia..
    den einai onoma oute kai exei kapoia alli ajia...
    i enoia theos einai kataskeuasmeni apo ton anthrwpo... (ara o theos einai kataskeuasma tou anthrwpou? )
    i enoia theos erxete na kalipsei tin pneumatiki anazitisi twn anthrwpwn gia to ti iparxei pera apo ton iliko komso.

den iparxoun apodijeis gia tin iparji tou oute kai apodijeis gia to oti den iparxei
    ( fisika einai mateo kai ADINATO na apodiknieis tin mi iparji enos adikeimenou or oti allo alla auto to exoume kouvediasei se allo thema)

3. PISTI / PNEUMATIKOTITA
    OLOI oi anthrwpoi exoun pisti...
    apo to na pisteueis oti den tha argiseis na ftaseis spiti sou, mexri na pisteueis oti ola tha pane kala telika stin zwi sou (kai gia auto senexizeis na prospatheis kai na agwnizese), ews tin pisti oti iparxei enas kalos theos pou se voithaei kai se prosexei (otan kai opws thelei).
    i pneumatikotita apo tin alli einai poio periploki, mias kai vasizete sto oti o anthrwpos (kai mono autos apo ta onda) exei tin idiotita kai tin ikanotita na adilifthei tin psixi (enos vathiterou egw dld)

POU VRIKSETE TO PROVLIMAOIPON?

i pisti apo moni tis den einai kati kako...
    i organwsi einai auto pou mas kanei koinonia anthrwpwn...
    i pneumatikotita /psixi einai isos i trofi twn kalitexnwn kai dimiourgwn...
    apomenei i enoia tou theou...

ti einai theos?
    ti idiotites exei?
    apo pou proerxete kai ti thelei?
    giati ta eftiaje ola auta?

proswpika adinatw na apadisw se ola auta...

kai auto, tha poun polloi, oti einai "logiko", mias kai o anthrwpw os katwtero on den borei na katalavei..

pws na ejigisw egw sta VAKTIRIDIA pou exw sto stomaxi mou ti eimai kai ti thelw?
    apo emena ejartode apoklistika... eimai to anwtero (kai distheorito on) tous
    tous stelnw trofi kai auta apla kanodas tin douleia tous me kratane zwdano...
    einai adinato gia auta na katalavoun tin iparji mou alla dexode ta minimata mou...
    alles fores eimai kalos mazi tous (trow kataliles trofes) alles fores eimai kakos or adiaforos (alkool p.x.)

ARA THEOS IPARXEI?
    i apadisi einai mia..... ISOS!! (ola einai pithana)
    (mono se auta pou exoume apodijeis or adapodijeis boroume na vasistoume.
    se adithesi me tous theistes pou einai sigouroi oti iparxei xwris na xreiazonde logikes apodijeis)

alla poio theos kai ti theos tha einai autos AN telika iparxei einai ena megalo thema...

auto pou oi atheistes lene (epi tis ousias) einai to oti mono me endijeis DEN EINAI LOGIKO na steinoume mia toso analitiki kai domimeni thriskia.
    den einai logiko na pisteueis otidipote sou lene to opoio malista kathorizei tin zwi sou se apolito vathmo...

TO provlima ara (kata tin ektimisi mou) einai i thriskia kai oxi o theos/ipertato on/pneumatikotita...
    i organwmeni thriskia katadinasteuei tin skepsi kai to mialo twn anthrwpwn
    kai auto den tha toso kako an i thrisikia den xrisimopoiouse tous mixanismous tis koinonias gia na "tsibise" "tous pistous tis...

distoixos einai i katadia tou sistimatos (koinonikou kai kratikou) opou se dimokratikes, fileleutheres kai anejithriskes koinonies oi anthrwpoi den afinode elutheroi na epilejoun tin thriskia tous,
    poso malon na psaxtoun monoi tous gia to ti iparxei kai giati..

iparxoun ena soro anthrwpoi me "anoisixies" kathe idous me tous opoious den asxoloumaste...
    isos kai na thous theoroume kai endiaferodes, isos kai logikous, isos kai asteious, isos kai paranoikous...

to provlima einai arxika i epivoli, kata deuteron o paramerismos tis logikis kai telos i ekmetaleusi twn pistwn apo tin "ekklisia".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Σε συνέδριο ψυχολόγων έχεις ψάξει το θέμα; Σε φιλοσοφικές διαλέξεις;

Στη σύγχρονη βιβλιογραφία;

Το ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος (ή γενικότερα ο άνθρωπος αν θες), έχει ικανότητες που ακόμα δεν είναι πλήρως κατανοητές ή χρηστές σημαίνει αυτομάτως ότι κάποιος ελέγχει τη ζωή σου έξω από σένα και εσύ είσαι έρμαιό του;

Η πίστη έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμα και καρκινοπαθείς να βελτιωθούν (ακόμα και να θεραπευτούν από ότι λένε), μήπως υπάρχει μηχανισμός-λειτουργία που οφείλεται αυτό και μήπως αυτό είναι γνώρισμα του ανθρώπου παρά θεϊκή χάρη -γι' αυτό έλεγα και παλιότερα ότι μπορεί ξόφαλτσα και να ωφεληθείς από τη θρησκεία, αλλά είναι τόσο το διαδικαστικό παραμύθι που χάνεις αλλού.
    εσυ πως ξερεις οτι δεν χρησημοποιεις το 80% των δυνατοτητων σου,και το υπολοιπο 20% το ενεργοποιει ο εγκεφαλος σε περιπτωσεις εκτακτου αναγκης ή οταν τιθεται θεμα επιβιωσης?

επειδη καποιοι λενε οτι δουλευουμε ενα μικρο ποσοστο σημαινει οτι ετσι ειναι?
    καποιοι ελεγαν οτι πηγαν στο διαστημα την δεκαετια του 60' και ομως στην Νεβαδα πηγαν τα αμερικανακια..ολος ο πλανητης το ειδε και το πιστεψε..ετσι και με το μυαλο μας..ισως να δουλευουμε το 80% και το αλλο 20& να ειναι το emergency mode...
    εζησα και σωθηκα απο πτωση επειδη το υποσεινηδειτο μου εχει πιασει πως πεφτουν στα Moto Gp ...
    εκεινη την στιγμη σε κλασματα σκεφτηκα πως επρεπε να βαλω κλιση στο σωμα μου, για να μην χτυπησω το κεφαλι μου...αυτα τα σκεφτηκα καθως επεφτα απο την σελα με 60+km..στον αερα....
    εχω μετρησει το IQ μου και εχω κανει ψυχοτεχνικα τεστ οπου επιανα πανω απο 90 και 95% σε ασκησεις μονο και μονο επειδη ημουνα focus 100% εκει για να με τεσταρω...
    και ομως χθες δεν ξερω τι εφαγα ή με ποιους φιλους μιλησα στο τηλεφωνο...
    εκτος απο πιστη,υπαρχει και το πνευμα και η ψυχη μεσα μας οπου μαζι με τον εγκεφαλο κανουν ενα καλο συνολο...τιποτα δεν ειναι δεδομενο στον ανθρωπο και απολυτο..υπαρχουν δυναμεις μεσα μας αλλα δεν τις δουλευουμε οχι επειδη δεν τις εχουμε αλλα επειδη δεν μας εμαθαν να τις δουλευουμε!
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    εσυ πως ξερεις οτι δεν χρησημοποιεις το 80% των δυνατοτητων σου,και το υπολοιπο 20% το ενεργοποιει ο εγκεφαλος σε περιπτωσεις εκτακτου αναγκης ή οταν τιθεται θεμα επιβιωσης?

καποιοι ελεγαν οτι πηγαν στο διαστημα την δεκαετια του 60' και ομως στην Νεβαδα πηγαν τα αμερικανακια..ολος ο πλανητης το ειδε και το πιστεψε..ετσι και με το μυαλο μας..ισως να δουλευουμε το 80% και το αλλο 20& να ειναι το emergency mode...
    εζησα και σωθηκα απο πτωση επειδη το υποσεινηδειτο μου εχει πιασει πως πεφτουν στα Moto Gp ...
    εκεινη την στιγμη σε κλασματα σκεφτηκα πως επρεπε να βαλω κλιση στο σωμα μου, για να μην χτυπησω το κεφαλι μου...αυτα τα σκεφτηκα καθως επεφτα απο την σελα με 60+km..στον αερα....
    εχω μετρησει το IQ μου και εχω κανει ψυχοτεχνικα τεστ οπου επιανα πανω απο 90 και 95% σε ασκησεις μονο και μονο επειδη ημουνα focus 100% εκει για να με τεσταρω...
    εκτος απο πιστη,υπαρχει και το πνευμα και η ψυχη μεσα μας οπου μαζι με τον εγκεφαλο κανουν ενα καλο συνολο...τιποτα δεν ειναι δεδομενο στον ανθρωπο και απολυτο..υπαρχουν δυναμεις μεσα μας αλλα δεν τις δουλευουμε οχι επειδη δεν τις εχουμε αλλα επειδη δεν μας εμαθαν να τις δουλευουμε!
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ
    2.ΗΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΒΑΔΑ ΤΟΤΕΣ????????
    3. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ !!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΟΣΤΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΩ Ε !!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

και να αφησεις τις μαλακιες εδω μεσα και να ερθεις σε κανα δελεαρ.........

2 δευτερες σε περιμεναμε με μπυρομπουκαλα να σου κοψουμε τη καρωτιδα και μας εστεισες !!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    ΡΕ ZIREΟUS.............ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.......

???????????????????????????????????????????????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    ειπα θα ερθω αλλα πια Δευτερα δεν ειπα...

οταν απο τις 06.00 το πρωι παω σπιτι 21.00 το βραδυ κανοντας δυο δουλειες ,πιστεψε με το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να κανω ειναι να σου αποδειξω αυτο που ολοι λενε..οτι τελικα η προσεληνωση ηταν μια απατη...και οτι υπαρχει και Θεος..

οσο για το κεφαλι μου...με αγωνες αυτοκινητου και γενικα την ασφαλεια ασχολουμαι απο το 1995
    + οτι ημουν μελος αγωνιστικης ομαδας στο πανεληνιο πρωταθλημα στα 250 racing το 2002 και 2003.
    αλλα σιγουρα θα ερθω..και ναι αυτο που εχω σπουδασει ειναι επιστημη..αλλα πως το ηξερες και με ειπες επιστημονα?trooper
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

ειπα θα ερθω αλλα πια Δευτερα δεν ειπα...

οταν απο τις 06.00 το πρωι παω σπιτι 21.00 το βραδυ κανοντας δυο δουλειες ,πιστεψε με το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να κανω ειναι να σου αποδειξω αυτο που ολοι λενε..οτι τελικα η προσεληνωση ηταν μια απατη...και οτι υπαρχει και Θεος..

οσο για το κεφαλι μου...με αγωνες αυτοκινητου και γενικα την ασφαλεια ασχολουμαι απο το 1995
    + οτι ημουν μελος αγωνιστικης ομαδας στο πανεληνιο πρωταθλημα στα 250 racing το 2002 και 2003.
    αλλα σιγουρα θα ερθω..και ναι αυτο που εχω σπουδασει ειναι επιστημη..αλλα πως το ηξερες και με ειπες επιστημονα?trooper
    στις 9 το βραδυ με το που τελειωνεις ερχεσαι καπακι και σου εχω ξαναπει και εγω οτι αν ερθεις το πολυ-πολυ να λυσεις το περι κωλου ζητημα !!!!!!!!!
    οσο για το κεφαλι σου...αυτα που λες δεν αποκλειουν το χτυπημα σε ντουλαπι, πομολο, πορτα κλπ.

τωρα το πως το ηξερα.......εεε φαινεται ο ανθρωπος ρε !!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γμτ... πρέπει να βάλω σύνδεση στο σπίτι και να παραβώ τις αρχές μου για να σας προλαβαίνω... έχει πάρει ωραία τροπή το θέμα εδώ.

Sonic22... κρατώ το
    TO provlima ara (kata tin ektimisi mou) einai i thriskia kai oxi o theos/ipertato on/pneumatikotita...
    και είμαι 110% μαζί σου σε αυτό.

Zireous... κατά την γνώμη μου έχεις μπερδέψει αρκετά κάποια πράγματα. Καταρχάς ενα απο τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυαλά του κόσμου (Hawking) αποδέχεται οτι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη στο σύμπαν. Η οπτική γωνία του ανθρώπου το ονομάζει "Θεό". Σε κάποιο άλλο πλανήτη εκατομμύρια έτη φωτός που μπορεί να είναι κάποια άλλη μορφή ζωής μπορεί να το ονομάζει #@$#.. .ή απλά να αγνοεί την ύπαρξη του σαν αρμονική δύναμη του σύμπαντος.

Και οχι ... η ανθρώπινη λογική είναι παντελώς πεπερασμένη και τετράγωνη για να χωρέσει μέσα της όλες τις εξηγήσεις για το σύμπαν. Είναι όπως είχα πεί σαν να προσπαθείς να βάλεις μια μπάλα του basket μέσα σε μια δακτυλήθρα. Ούτε ξεφούσκωτη δεν χωράει! (σ.σ. spam mode...Βαζέλες κανονίστε σήμερα να ρεζιλευτείτε!! ....close spam mode)

Γιώργο....

Το να είσαι απόλυτος συμπεριλαμβάνει πέρα απο το οτι έχεις κατασταλάξει στις απόψεις σου , οτι κάθε άλλη περίπτωση αποκλείεται διά ροπάλου... Κάτι σαν το οτι γνωρίζουμε οτι ο Γιώργος είναι ο Trooper και δεν πέρνει άλλη εξήγηση. Στο θέμα Θεός όμως δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Εκτός και αν εννοείς οτι πλέον έχεις δημιουργήσει μια άποψη που ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ, είναι 100% αποδεκτή για σένα... μιας και ούτε στο μέλλον ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Για το θέμα θρησκεία και πίστη... .με καλύπτει αρκετά ο Sonic (να και μια φορά που συμφωνούμε σε αρκετά).

i organwmeni thriskia katadinasteuei tin skepsi kai to mialo twn anthrwpwn
    kai auto den tha toso kako an i thrisikia den xrisimopoiouse tous mixanismous tis koinonias gia na "tsibise" "tous pistous tis...

distoixos einai i katadia tou sistimatos (koinonikou kai kratikou) opou se dimokratikes, fileleutheres kai anejithriskes koinonies oi anthrwpoi den afinode elutheroi na epilejoun tin thriskia tous,
    poso malon na psaxtoun monoi tous gia to ti iparxei kai giati..

iparxoun ena soro anthrwpoi me "anoisixies" kathe idous me tous opoious den asxoloumaste...
    isos kai na thous theoroume kai endiaferodes, isos kai logikous, isos kai asteious, isos kai paranoikous...

to provlima einai arxika i epivoli, kata deuteron o paramerismos tis logikis kai telos i ekmetaleusi twn pistwn apo tin "ekklisia".

Παρακαλώ συνεχίστε σε αυτό το τέμπο... πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Γιώργο....

Το να είσαι απόλυτος συμπεριλαμβάνει πέρα απο το οτι έχεις κατασταλάξει στις απόψεις σου , οτι κάθε άλλη περίπτωση αποκλείεται διά ροπάλου... Κάτι σαν το οτι γνωρίζουμε οτι ο Γιώργος είναι ο Trooper και δεν πέρνει άλλη εξήγηση. Στο θέμα Θεός όμως δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Εκτός και αν εννοείς οτι πλέον έχεις δημιουργήσει μια άποψη που ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ, είναι 100% αποδεκτή για σένα... μιας και ούτε στο μέλλον ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Gandalf
    100% σωστος.

απλα μπορεις να μου πεις πως θα καταφερουνε να μας πεισουνε οτι υπαρχει θεος ολοι αυτοι που το παλευουνε 1 μηνα τωρα????
    για να αλλαξει κανεις τη κοσμοθεωρια του εκ βαθρων θα πρεπει να συμβει κατι πολυ συγκλονιστικο στη ζωη του!μεχρι τοτε για εμας θεος-γιοκ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΡΕ ZIREΟUS.............ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.......

???????????????????????????????????????????????????

εσυ εισαι χανουμι ρε.......τι να σου απαντησει?????

αντε το πολυ-πολυ να σου πει αρουαμπαρενα!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    100% σωστος.

απλα μπορεις να μου πεις πως θα καταφερουνε να μας πεισουνε οτι υπαρχει θεος ολοι αυτοι που το παλευουνε 1 μηνα τωρα????
    για να αλλαξει κανεις τη κοσμοθεωρια του εκ βαθρων θα πρεπει να συμβει κατι πολυ συγκλονιστικο στη ζωη του!μεχρι τοτε για εμας θεος-γιοκ.
    Υπομονή Γιώργο μου.

Μιας και το μόνο σίγουρο πράγμα στη ζωή είναι ο θάνατος,ίσως μάθουμε τότε.

Ίσως όχι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μα αυτό ρε φίλε είναι και το λάθος... τόσο εκείνων όσο και των δογματικών της θρησκείας (της όποιας θρησκείας).

Δεν μπορείς να πιστέψεις διά του εξαναγκασμού, ούτε να προσπαθήσεις να αλλάξεις την γνώμη κάποιου. Απλά συζητάς μαζί του, μιας και ποτέ αυτό δεν είναι χάσιμο χρόνου. Κάτι θα έχει να πεί και αυτός και αν μη τι άλλο να δείς και εσύ κάποια λάθη ή σωστά που πιθανώς κάνεις. Το ίδιο ισχύει και για τις δύο πλευρές.

Είναι παντελώς γελοίο να περιμένεις να αλλάξεις την γνώμη κάποιου, μέσα απο μια κουβέντα , όταν αυτό που πιστέυει ο ίδιος (ένθεν και ένθεν) είναι διαμορφωμένο για 10-20-30-40-50 χρόνια τώρα
    !!!!

Όπως είπα σε κάποιο σημείο... μου αρέσει να συζητώ με επιχειρήματα μιας και ακόμα και αν είμαι 100% διαμετρικά αντίθετος, είναι σίγουρο οτι κάποια σημεία θα μου/τους δείξουν , πιθανώς κάποια λάθη στην σκέψη μου (και οχι στην Πίστη μου)...

Καλημέρα μας...

[spam mode]...ρε Γιώργο... μετά τον Τσιρίλο... να σας δώσουμε και τον μικρό Ίβιτς να τον ξεφορτωθούμε εμείς μπας και πάρουμε κανά καλό παίκτη ακόμα;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...[/spam mode]

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Μάγε περιμένω να μου πείς τι σε κάνει να πιστεύεις οτι υπάρχουν πράγματα που δεν θα εξηγηθούν.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

το είπα και πιο πάνω... το πεπερασμένο της ανθρώπινης λογικής και ικανότητας αντίληψης.

Επίσης το μέγεθος του σύμπαντος που μας περιβάλλει. Όταν μας πήρες σχεδόν 35.000 χρόνια πολιτισμού για να αντιληφθούμε σε πρώτη φάση που ζούμε... πόσα θα μας πάρει για να κατανοήσουμε το πως λειτουργεί, πως δημιουργήθηκε , με ποιό σκοπό δημιουργήθηκε... και αν στο τέλος δεν είναι και αληθινό αυτό που μπορούμε να δούμε και δεν υπάρχει κάτι παρα πέρα.

Παρόλα αυτά , διατηρώ και μια πισινή, μιας και όπως είπα... το να είσαι απόλυτος είναι παντελώς αφελές.

Gandalf

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    το είπα και πιο πάνω... το πεπερασμένο της ανθρώπινης λογικής και ικανότητας αντίληψης.

Επίσης το μέγεθος του σύμπαντος που μας περιβάλλει. Όταν μας πήρες σχεδόν 35.000 χρόνια πολιτισμού για να αντιληφθούμε σε πρώτη φάση που ζούμε... πόσα θα μας πάρει για να κατανοήσουμε το πως λειτουργεί, πως δημιουργήθηκε , με ποιό σκοπό δημιουργήθηκε... και αν στο τέλος δεν είναι και αληθινό αυτό που μπορούμε να δούμε και δεν υπάρχει κάτι παρα πέρα.

Παρόλα αυτά , διατηρώ και μια πισινή, μιας και όπως είπα... το να είσαι απόλυτος είναι παντελώς αφελές.

Gandalf

Όπως βλέπεις και εσύ , η ιστορία μας διδάσκει οτι το να κατακτήσεις το επόμενο σκαλοπάτι γνώσης είναι θέμα χρόνου.

Όσο για το " πως λειτουργεί " και το " πως δημιουργήθηκε " δέν είναι μυστικό.

Τωρα για το "ποιό σκοπό δημιουργήθηκε." μάλλον δεν έχεις καταλάβει την ασημαντότητα της Γης στο σύμπαν.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF