Να αλλαξεις καμια 25αρια φορες δισκους συμπλεκτη ισως;Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Me 10.000++ se ena japan kseris ti pragmata mporeis na kaneis....![]()
Να αλλαξεις καμια 25αρια φορες δισκους συμπλεκτη ισως;Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Me 10.000++ se ena japan kseris ti pragmata mporeis na kaneis....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να αλλαξεις καμια 25αρια φορες δισκους συμπλεκτη ισως;![]()
150 fores tha ta alakso esi ti zori trabas?
Stenaxoriese gia to xarxali sou?Pou de mporei na faei tous diskous?
nomizo grook pos rotaei giati de xerei.
gligoli mporeis enalaktika me 10000 e to japan na to kaneis aytomato..oyte symplektes oyte diskoi oyte tipota...
tha xeniaseis...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Stenaxoriese gia to xarxali sou?Pou de mporei na faei tous diskous?
χααχαχχ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:rotflmao:
Καλα θα βαλω αγγελια σε site για "μοναχικες καρδιες".
Και θα λεω:
"Απο την μερα που συνειδητοποιησα οτι το χαρχαλι μου δεν μπορει να φαει τους δισκους ολα πηγαν κατα διαολου...οι φιλοι μου με παρατησαν....το αφεντικο μου ψαχνει αφορμη να με διωξει...οι γυναικες ουτε που με κοιτανε πια..Αυτη την στιγμη ατενιζω εξω απο το παραθυρο.Αν δεν βρεθει καποιος να μου μιλησει εντος 5 λεπτων αυριο θα με δειτε στις ειδησεις.."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
-..Not Yet!
OXI TZOYTZOYKO MOY EDO EIMAI EGO ..MH KANEIS KAMIA TRELA...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
χααχαχχ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:rotflmao:
Καλα θα βαλω αγγελια σε site για "μοναχικες καρδιες".
Και θα λεω:
"Απο την μερα που συνειδητοποιησα οτι το χαρχαλι μου δεν μπορει να φαει τους δισκους ολα πηγαν κατα διαολου...οι φιλοι μου με παρατησαν....το αφεντικο μου ψαχνει αφορμη να με διωξει...οι γυναικες ουτε που με κοιτανε πια..Αυτη την στιγμη ατενιζω εξω απο το παραθυρο.Αν δεν βρεθει καποιος να μου μιλησει εντος 5 λεπτων αυριο θα με δειτε στις ειδησεις.."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ELA KAI THA TRIPSOYME ME GYALOXARTO TOYS DISKOY SOY NA THELOYN ALAGMA..:rotflmao:
![]()
κλαψ....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ELA KAI THA TRIPSOYME ME GYALOXARTO TOYS DISKOY SOY NA THELOYN ALAGMA..:rotflmao:
![]()
....Τι τυπου γυαλοχαρτο;![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
κλαψ....
....Τι τυπου γυαλοχαρτο;![]()
![]()
![]()
PROSTYXE ANTRA..
![]()
Y.Γ.: ΄μαλακα δε πιστευω να χουν ιντερνετ στο σακετα...
θα σε περιμενουνε καμια μερα με τα σωβρακα και κανα κουτι καποτες...:rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
nomizo grook pos rotaei giati de xerei.
gligoli mporeis enalaktika me 10000 e to japan na to kaneis aytomato..oyte symplektes oyte diskoi oyte tipota...
tha xeniaseis...![]()
Ama einai na mou kaneis esi ti metatropi dino kai 15.000 giati eisai o kaliteros.Ypo ton oro oti tha me mathis kai na stribo.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μου είναι δύσκολο να διαβάσω τόοοσες σελίδες αλλά πιστεύω ότι τα μαχαίρια ή μάλλον τα πιστόνια έχουν βγει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .
Είμαι παθιασμένος με τα Ιταλικά και πιο συγκεκριμένα με τα V2 αλλά πήρα 600 4K.Μετά από σκέψη και υπολογισμούς είδα ότι η συντήρηση μίας τέτοιας μηχανής (πχ Ducati 749-999) είναι αρκετά υψηλή.Με το Japan μου λοιπόν είμαι ευχαριστημένος και δεν έχει κάνει κιχ φυσικά.Από κράτημα ΑΡΙΣΤΟ και πιστεύω η διαφορά, αν υπάρχει, είναι απειροελάχιστη.Είναι σαφώς πιο ευκολοδήγητο χωρίς σκορτσαρίσματα παντού.Όμως το Ιταλικό έχει άλλη φινέτσα, άλλο αέρα.
Κατά την άποψή μου όποιος θέλει απροβλημάτιστα χιλιάδων χλμ με μικρότερο κόστος συντήρησης και απόδοση (τα 1000αρια είναι αλλούυυυ) θα πρέπει να πάει Japan μεριά.Όποιος θέλει σκληροπυρηνικό εργαλείο, με άλλο αέρα-φινέτσα αλλά και με νάζια στην συντήρηση και στην οδήγηση, που όμως είναι το αλατοπίπερο της υπόθεσης, θα πρέπει να στραφεί προς ΕυροποΙταλία μεριά.
*Καλά είμαι ή δεν είμαι διπλωμάτης.Όχι πείτε μου...
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι σε εχουν στην μπουκα εμαθα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PROSTYXE ANTRA..
![]()
Y.Γ.: ΄μαλακα δε πιστευω να χουν ιντερνετ στο σακετα...
θα σε περιμενουνε καμια μερα με τα σωβρακα και κανα κουτι καποτες...:rotflmao:
:rotflmao:
Εχει ανοιξει ειδικη σκοπια Σ12 με την συγκαταθεση του ΓΕΣ εκτος Στρατοπεδου και συγκεκριμενα μετα το εργοστασιο εκει που ξεκιναει ο ανηφορικος δρομος που πατε και ειναι τιγκα στην πετρα.
Ο σκοπος εχει παρει εντολες να πυροβολησει οτι κινειται και μυριζει διχρονιλα.
Ερωτησεις...μετα.:rotflmao:
-..Not Yet!
καλα πεσ του σκοπου το νου του..μη τον εκανω ραμπα και κανω αλματα απο τη πλατη του...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι σε εχουν στην μπουκα εμαθα.
Εχει ανοιξει ειδικη σκοπια Σ12 με την συγκαταθεση του ΓΕΣ εκτος Στρατοπεδου και συγκεκριμενα μετα το εργοστασιο εκει που ξεκιναει ο ανηφορικος δρομος που πατε και ειναι τιγκα στην πετρα.
Ο σκοπος εχει παρει εντολες να πυροβολησει οτι κινειται και μυριζει διχρονιλα.
Ερωτησεις...μετα.:rotflmao:
ρε βαλτους εκει να καθονται προσοχη οταν βλεπουν κτμ λεμε..
:rotflmao::rotflmao:
Δε νομιζω κανεις να ειπε οτι και τα Ιαπωνικα ειναι εντελως αφθαρτα ολες οι μηχανες χαλανε καποια στιγμη αλλα πχ στα χοντα χαλαει το 2% μεχρι τα 50.000χλμ, ενω στα πχ ντουκατι το 15%........
φερτε μου την πιο γερη μηχανη του κοσμου και την χαλαω σε 1 ωρα. που ξερω γω ποιος κανγκουρας οδηγει και πως την μηχανη του..........
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...........ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..........ΕΧΕΙ.........??????Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Ρε Iriniaaa γίνεσαι γραφικός .....
Τι να πω, πάνε μία βόλτα στα συνεργεία για Jap να δεις τι γίνεται.![]()
Το έχετε μαλακίσει το ζήτημα με τα Jap που και καλά δεν χαλάνε, τα άφθαρτα και π@τσες μπλε![]()
Άμα θες να έχεις την καλύτερη σχέση τιμής, αξιοπιστίας και αξίας πάνε πάρε ένα παπί και άσε τις μηχανές.
Καβάλλα τό.........ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΟΥ........καί μή δίνεις σημασία,άσε έμάς
τούς γραφικούς νά λέμε........
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ....????
Έγώ κινέζικο παπί.....!!!!!!!!!
500 εύρώ ............άπό τό σούπερ μάρκετ...........
Άμα χαλάσει τό πετάω καί παίρνω καινούριο.............
![]()
Ευτυχώς που δεν έχεις το αξιόπιστο Honda Innova ....Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...........ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..........ΕΧΕΙ.........??????
Καβάλλα τό.........ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΟΥ........καί μή δίνεις σημασία,άσε έμάς
τούς γραφικούς νά λέμε........
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ....????
Έγώ κινέζικο παπί.....!!!!!!!!!
500 εύρώ ............άπό τό σούπερ μάρκετ...........
Άμα χαλάσει τό πετάω καί παίρνω καινούριο.............
![]()
![]()
που το πληρώνεις για Jap και στα 30000χλμ το πετάς.
Triple 1050![]()
30.000..Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Ευτυχώς που δεν έχεις το αξιόπιστο Honda Innova ....![]()
που το πληρώνεις για Jap και στα 30000χλμ το πετάς.
και πολλα βαζεις...
Με το καλημερα μην σου πω.
-Οριστε κυριε τα κλειδια καλοταξιδο.
-Ευχαριστω που εχει καδο;
-...... ?
-..Not Yet!