Σελίδα 29 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι 18 μηνες σε Εβρο και Κιλκις

και δε μου αρεσε καθόλου! (αλλα έπρεπε να γινει...)

αλλα τι σχεση εχει αυτο????????????????????

τελιωσαν ειπα τα επιχειρήματα σας.... ολο βλακιες τσαμπουνατε!!!!!!

αμα δε σου αρεσει φιλε που ειμαι περιφανος που ειμαι Ελληνας.... παντα υπαρχει μια λυση... δε θα την ξαναπω....
    Δεν με ενδιαφέρει αν είσε περήφανος ή όχι ούτε με ενοχλεί. Μπορείς να είσε όσο περήφανος θες. και εγώ είμε εξάλου ώς ένα σημείο
    αλλά το ότι δεν σου άρεσε ο στρατός δεν σημαίνει μήπως ότι θεωρείς και εσύ όπως και εγώ το να διαφυλάτεις τα σύνορα του έθνους αγγαρεία και μάλιστα μεγάλη?
    αλλά το κάνεις επειδή σε ανάγκασαν σωστά? ή πήγες εθελοντικά στον εύρο?

Αρα το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι: Λόγια όλοι ξέρουν να λένε πολλά, έργα όμως ?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οπως ειπα και πιο πανω ΕΠΡΕΠΕ να γινει... ουτε να πλενω τα πιατα σπιτι μου γουσταρω αλλα αν δε το κανω θα πεθανω απο τη βρωμα!

δηλ ρε φιλαρακο ποιος θα φυλαει το σπιτι σου, την οικογενεια σου, τη γυναικα σου??? θες να βαλουμε τιποτα κινεζους στα συνορα? ή στα @@@ γενικα....????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ρε σεις πάτε καλά ???

28 σελίδες για μια μαλακία κάποιου που ΕΠΕΔΙΩΞΕ να κάνει ντόρο για να τραβήξει δημοσιότητα ???

Δεν καταλαβαίνετε ότι παίζετε το παιχνίδι που απο την αρχή ήθελε ο (η) "καλλιτέχνης" ???
    Πρόκειται για την γνωστή τακτική του "ANY publishity is good publishity..."

αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι στην τέχνη (με ή χωρίς εισαγωγικά) και στην σάτυρα, τα όρια τα βάζει το κοινό και όχι ο εισαγγελέας γιατί αλλιώς έχεις πάντα τα αντίθετα αποτελέσματα...όπως στην περίπτωση αυτή...αν ΚΑΝΕΝΑΣ "λειτουργός" δεν ασχολιότανε με το θέμα, ΚΑΝΕΝΑΣ εδώ μέσα δεν θα το γνώριζε και τελικά θα περνούσε απαρατήρηρτο...

α ναι ξεχασα ... εχεις την ουτοπια της αδελφοποιησης των λαων στο φτωχο κεφαλακι σου και εχεις βγαλει την λυση απο μονος σου.... με μια γυρα φουντα θα γινουμε ολοι αδελφια και δε θα χρειαστουν συνορα ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Aν σου αρέσει τόσο πολύ η Αλβανία, δίπλα είναι ....

Δεν ειπα οτι μου αρεσει η Αλβανια ή οτι θελω να μεινω μονιμα εκει...ή....ή...ή

Αν το εν λογω βιντεο του εν λογω καλιτεχνη εδω στην Ελλαδα επαιζε με τον Αλβανικο Εθνικο Υμνο στο μπακγκραουντ θα τον τρωγανε λαχανο εδωπερα.

Για την Αλβανια ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΤΩ ειναι σιγουρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Δεν ειπα οτι μου αρεσει η Αλβανια ή οτι θελω να μεινω μονιμα εκει...ή....ή...ή

Αν το εν λογω βιντεο του εν λογω καλιτεχνη εδω στην Ελλαδα επαιζε με τον Αλβανικο Εθνικο Υμνο στο μπακγκραουντ θα τον τρωγανε λαχανο εδωπερα.

Για την Αλβανια ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΤΩ ειναι σιγουρο
    αμα επαιζε τον υμνο της Αλβανιας... θα ειχαμε γενικο ξεσηκωμο των αλβανων για προσβολη των εθνικων τους συμβολων απο τους ελληνες.... πορεια εναντια στο ρατσισμο και παραθυρα στη TV με το μαλακα τον "εκπροσωπο" τους (ποιος τον ορισε????) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Δεν με ενδιαφέρει αν είσε περήφανος ή όχι ούτε με ενοχλεί. Μπορείς να είσε όσο περήφανος θες. και εγώ είμε εξάλου ώς ένα σημείο
    αλλά το ότι δεν σου άρεσε ο στρατός δεν σημαίνει μήπως ότι θεωρείς και εσύ όπως και εγώ το να διαφυλάτεις τα σύνορα του έθνους αγγαρεία και μάλιστα μεγάλη?
    αλλά το κάνεις επειδή σε ανάγκασαν σωστά? ή πήγες εθελοντικά στον εύρο?

Αρα το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι: Λόγια όλοι ξέρουν να λένε πολλά, έργα όμως ?
    φίλε μου υπαρχουν πολλά δυσάρεστα σε αυτή τη ζωή που πρέπει να γίνονται γιατι έτσι λειτουργει η κοινωνία το κράτος η φύση και το σύμπαν γενικότερα

δυσάρεστο μου είναι να πληρώνω εφορία αλλά αν δεν το κάνω εγώ και όλος ο λαός καταστρέφουμε την οικονομία του κράτους και κατ' επέκταση την λειτουργία του μέρος την οποίας είμαστε και εμείς.
    Δυσάρεστο είναι να φυλάμε τα σύνορα (για όσους είναι, προσωπικά όχι) αλλά αν δεν τα φυλάξουμε οι συνεπειες δεν θα είναι καθόλου καλές γιατί ο γείτονας θα συνεχίσει να τα φυλάει και θα εκμεταλευτεί την όποια τέτοια κατάσταση (όχι κατ' ανάγκη με εισβολή) βλέπε λαθρομετανάστες και μύρια άλλα τέτοια.
    Σίγουρα δυσάρεστο είναι για ένα ζώο να μάχεται για να κρατήσει το φαί του για πάρτη του να μην το φάνε άλλα άγρια ζώα αλλά αν δεν το κάνει θα πεινάσει και θα πεθάνει.

Απλώς κάποια πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να γίνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αμφισβητώντας τα είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας και να νομίζουμε οτι δεν μας βλέπει κανείς, ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει με αυτού του είδους τις θεωρίες που λές αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να τις λες ασχέτως αν ούτε εσύ δεν τις εφαρμόζεις.

αυτό που λές ταιριάζει περισσότερο σε εσένα "Λόγια όλοι ξέρουν να λένε πολλά, έργα όμως ?"
    φιλικά πάντα, δεν βριζόμαστε διάλογο κάνουμε.
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

αμα επαιζε τον υμνο της Αλβανιας... θα ειχαμε γενικο ξεσηκωμο των αλβανων για προσβολη των εθνικων τους συμβολων απο τους ελληνες.... πορεια εναντια στο ρατσισμο και παραθυρα στη TV με το μαλακα τον "εκπροσωπο" τους (ποιος τον ορισε????) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μην είσαι και σίγουρος,θα σου δώσω ένα παράδειγμα:

Οταν η εθνική στο euro κέρδισε την Γαλλία τα ξαδέρφια μου που ζούν εκεί βγήκαν στην αψίδα του θριάμβου και πανηγύριζαν με αλλους 1000 Ελληνες περίπου και δεν άνοιξε ούτε μύτη.

Οταν οι Αλβανοί μας κέρδισαν και έκαναν να βγούν να πανηγυρίσουν τους λιανίσαμε στο ξύλο.

α ναι ξεχασα ... εχεις την ουτοπια της αδελφοποιησης των λαων στο φτωχο κεφαλακι σου και εχεις βγαλει την λυση απο μονος σου.... με μια γυρα φουντα θα γινουμε ολοι αδελφια και δε θα χρειαστουν συνορα ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

katalavaino na diafoneis.....kai ego diafono mazi sou....alla den SEVESAI...kai auto einai elleipsi paidias...

AUTO SE EMATHAN OI DIKOI SOU???AUTO EMATHES STO SXOLEIO???NA SEVESAI MONO OSOUS SIMFONOUN ME SENA????
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

kai gia na ksekathariso.....kala kanete kai exete tis aksies pou exete...anthropos xoris aksies den einai anthropos...

kala tha kanete omos otan milate kai epixeirimatologeite na to kanete xoris na prosvallete...

Kai tespa..eimaste off topic...an thelete na milisoume gia ideologika/politika themata pame allou...i otan vretho stin ellada ta leme kai apo konta...giati to pliktrologio polles pareksigiseis dimiourgei...

Ase pou, otan ta grafoume etsi apo apostasi polla leme...in person omos ta pragmata allazoun....pa vrais?
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
    katalavaino na diafoneis.....kai ego diafono mazi sou....alla den SEVESAI...kai auto einai elleipsi paidias...

AUTO SE EMATHAN OI DIKOI SOU???AUTO EMATHES STO SXOLEIO???NA SEVESAI MONO OSOUS SIMFONOUN ME SENA????

αντιθετα ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ τους εκατομμύρια ελληνες που πεθαναν για μια ιδεα... για ενα ιδανικο ... για μια πατριδα.... για μια σημαια... ανα τους αιώνες.....

εσυ τους σέβεσαι????

αυτα τα εμαθες στο σχολειο????

oudepote eironeutika esena i kapoion allo gia auta pou pistevete

oudepote prospathisa me to zori na se peiso pos exo dikio

oudepote apekleisa pos mporei na exeis dikio se auta pou les kai na min to vlepo

ESI?
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

kai nai...sevomai tous agones ton anthropon...asxeta apo ethnikotita, fili, ideologia...o agonas panta aksizei sevasmo

kai nai, ksero kai katalavaino pos kai esi agonizesai me ton diko sou tropo...opos kai ego alloste....

Sevasou tis apopseis mou opos sevomai tis dikes sou...
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
    kai nai...sevomai tous agones ton anthropon...asxeta apo ethnikotita, fili, ideologia...o agonas panta aksizei sevasmo

kai nai, ksero kai katalavaino pos kai esi agonizesai me ton diko sou tropo...opos kai ego alloste....

Sevasou tis apopseis mou opos sevomai tis dikes sou...

+1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ρε παιδία μην τσακώνεστε, ο καθένας έχει τις απόψεις του. Όλες σεβαστες. Το θέμα εδώ δεν είναι ο εθνικός ύμνος gamoto.

Το θέμα είναι πως να γίνεις διάσημος κάνοντας απολύτως τίποτα. Δηλαδή ξύνοντας το μουνί σου.

....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0