Σελίδα 29 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 192425262728293031323334 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 508

Θέμα: Crypton X135

Παλαιό μέλος
    (Τα εξοδα για ενα 250 δεν ειναι οσα σε παπι)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    (Τα εξοδα για ενα 250 δεν ειναι οσα σε παπι)
    για καντο πιο λιανα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Φιλοι μου θα πατε κοντρα?
    Γουστάρω!!!

παιδια καλημερα

τρεις ερωτησεις για οποιον γνωριζει και θελει να βοηθησει!

1) ενα καλο λαδι για το crypton x (μαρκα και τιμη)

2)λαστιχα, γιατι με αυτα της μανας του σταυροκοπιεμαι καθε φορα που φρεναρω (μαρκα, τιμη και διαστασεις)

και τελευταια ερωτηση

3)μια εξατμιση η οποια θα ''βοηθησει'' το μηχανακι αλλα δεν θα μου ζαλισει τα αυτια, αν γινετε και αθορυβη

Λάδια dynamic είναι βελτιωτικά λάδια τα έβαλα και το παπί πήγαινε 4η κόφτη άνετα και είμαι 80 κιλά, 8-10ε. Λάστιχα τα νέα Pirelli dura city75ε στρίβει τάπα σε γλυστερή άσφαλτο και να φρενάρεις δυνατά δεν γλυστράνε, και με βροχή στρίβουν φρενάρουν σαν στεγνά, τώρα εξάτμηση εγώ έχω προτέκ τελείως ελεύθερη ελαφριά πολύ, οβάλ και ειναί μια χαρά, αλλά πολύ φασαρία κάνει και σκασήματα καμιά φορά πετάει φλωγίδια. Περισότερες πληροφορίες για λάστιχα 210-7775380.
    soraios

Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
    Λάδια dynamic είναι βελτιωτικά λάδια τα έβαλα και το παπί πήγαινε 4η κόφτη άνετα και είμαι 80 κιλά, 8-10ε. Λάστιχα τα νέα Pirelli dura city75ε στρίβει τάπα σε γλυστερή άσφαλτο και να φρενάρεις δυνατά δεν γλυστράνε, και με βροχή στρίβουν φρενάρουν σαν στεγνά, τώρα εξάτμηση εγώ έχω προτέκ τελείως ελεύθερη ελαφριά πολύ, οβάλ και ειναί μια χαρά, αλλά πολύ φασαρία κάνει και σκασήματα καμιά φορά πετάει φλωγίδια. Περισότερες πληροφορίες για λάστιχα 210-7775380.

takistrigonis καλημερα
    σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
    θα μπορουσες να μου γραψεις και τα νουμερα του λαδιου
    και κατι ακομα
    επειδη δεν εχω το manual για το μηχανακι ξερεις τι καυσιμα θελει?
    χρησιμοποιω μονο 100plus και καπου, μεσα στο forum, διαβασα οτι μπορει να μην κανει τοσο καλο η 100plus
    (αν και για τα καυσιμα το διαβασα για αλλη μηχανη)

Έχω καταργήσει τον καταλύτη και βάζω όλες τις βενζίνες και super την παλιά και κανένα πρόβλημα, λάδια είναι τα 20-50 super dynamic και θα δείς διαφορά στην όλη απόδοση θα είναι άλλο παπί , έχω 16.000χλμ και δεν ακούγεται τίποτα μόνο λάδια αλλάζω, το καλύτερο παπί είναι και σκυλί, μην ανησηχείς καθόλου αλλά κάθε 2.000χλμ το πολύ να αλλάζεις λάδια και κάθε 7.000 αλλαγή έτσι προληπτικά μπουζί και είσαι καλά. Μια φορά την εβδομάδα καλή λύπανση στην αλυσήδα, και καλά χιλιόμετρα.
    soraios

Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
    Έχω καταργήσει τον καταλύτη και βάζω όλες τις βενζίνες και super την παλιά και κανένα πρόβλημα, λάδια είναι τα 20-50 super dynamic και θα δείς διαφορά στην όλη απόδοση θα είναι άλλο παπί , έχω 16.000χλμ και δεν ακούγεται τίποτα μόνο λάδια αλλάζω, το καλύτερο παπί είναι και σκυλί, μην ανησηχείς καθόλου αλλά κάθε 2.000χλμ το πολύ να αλλάζεις λάδια και κάθε 7.000 αλλαγή έτσι προληπτικά μπουζί και είσαι καλά. Μια φορά την εβδομάδα καλή λύπανση στην αλυσήδα, και καλά χιλιόμετρα.

σε ευχαριστω και παλι!

καλα χιλιομετρα και σε σενα.

παιδια καλημερα!

Εχω ενα προβληματακι με το crypton sp και εξηγω:
    Εχω κανει 2160 χλμ, ειναι ολο μαμα και η οδηγηση που του κανω ειναι ''κανονικη''(λογω ηλικιας μου εχει φυγει η τρελα)

Ενω το ανεβασμα των ταχυτητων 1η σε 2η σε 3η σε 4η γινετε πολυ ''γλυκα'',
    στο κατεβασμα, μερικες φορες, πρεπει να πατησω με δυναμη για να αλλαξω ταχυτητα. Μου δινει την εντυπωση οτι μαγκωνει κατι.
    Συμβαινει και σε 'σας ή ειμαι ο ''τυχερος'' ???
    Μπορειτε να δωσετε μια βοηθεια???
    Ευχαριστω εκ των προτερων!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Eινα λιγο τραχυ ουτως η αλλως το σαζμαν,ασε που εχεις και λιγα χιλιομετρα και δεν εχει στρωσει.
    Τωρα αν δεις οτι ειναι εντονο το φαινομενο,πηγαινε σε ενα καλο εξουσιοδοτημενο και ζητησε την γνωμη τους.
    The only easy day was yesterday.

Και εγώ το είχα το πρόβλημα αυτό και μου ρο ρήθμησαν στο συνεργείο yamaha σε 2 λεπτά και είσαι έτοιμος, δεν είναι τίποτα αυτό, μην ανυσηχείς.
    soraios

takistrigonis ευχαριστω και παλι

Να μου ελεγες οδο, αριθμο και τι σου ειπαν για το προβλημα??

Yamaha service Καραμανώλης Σταμάτης 210-4175780 Νοταρά (Πειραιάς) είναι η οδός από Αγ τριάδα στρίβεις δεν θυμάμαι αριθμό.
    soraios

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Σε λιγους μηνες θα το τσιμπησω κ εγω γιατι το γουσταρω πολυ κ εχθες που το οδηγησα απο φιλο μου αν κ για καποια μετρα μονο το γουσταρα πολυ!!

Εχω το cbr125 αλλα θελω κ κατι διαφορετικο!! Θα δουμε!
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    αξεσουαρ

Παιδια εχει πολλα πραματα που μπορει να σας βοηθησουν!
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ