(Τα εξοδα για ενα 250 δεν ειναι οσα σε παπι)
για καντο πιο λιαναΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Γουστάρω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Φιλοι μου θα πατε κοντρα?![]()
![]()
![]()
παιδια καλημερα
τρεις ερωτησεις για οποιον γνωριζει και θελει να βοηθησει!
1) ενα καλο λαδι για το crypton x (μαρκα και τιμη)
2)λαστιχα, γιατι με αυτα της μανας του σταυροκοπιεμαι καθε φορα που φρεναρω (μαρκα, τιμη και διαστασεις)
και τελευταια ερωτηση
3)μια εξατμιση η οποια θα ''βοηθησει'' το μηχανακι αλλα δεν θα μου ζαλισει τα αυτια, αν γινετε και αθορυβη![]()
Λάδια dynamic είναι βελτιωτικά λάδια τα έβαλα και το παπί πήγαινε 4η κόφτη άνετα και είμαι 80 κιλά, 8-10ε. Λάστιχα τα νέα Pirelli dura city75ε στρίβει τάπα σε γλυστερή άσφαλτο και να φρενάρεις δυνατά δεν γλυστράνε, και με βροχή στρίβουν φρενάρουν σαν στεγνά, τώρα εξάτμηση εγώ έχω προτέκ τελείως ελεύθερη ελαφριά πολύ, οβάλ και ειναί μια χαρά, αλλά πολύ φασαρία κάνει και σκασήματα καμιά φορά πετάει φλωγίδια. Περισότερες πληροφορίες για λάστιχα 210-7775380.
soraios
Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Λάδια dynamic είναι βελτιωτικά λάδια τα έβαλα και το παπί πήγαινε 4η κόφτη άνετα και είμαι 80 κιλά, 8-10ε. Λάστιχα τα νέα Pirelli dura city75ε στρίβει τάπα σε γλυστερή άσφαλτο και να φρενάρεις δυνατά δεν γλυστράνε, και με βροχή στρίβουν φρενάρουν σαν στεγνά, τώρα εξάτμηση εγώ έχω προτέκ τελείως ελεύθερη ελαφριά πολύ, οβάλ και ειναί μια χαρά, αλλά πολύ φασαρία κάνει και σκασήματα καμιά φορά πετάει φλωγίδια. Περισότερες πληροφορίες για λάστιχα 210-7775380.
takistrigonis καλημερα
σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
θα μπορουσες να μου γραψεις και τα νουμερα του λαδιου
και κατι ακομα
επειδη δεν εχω το manual για το μηχανακι ξερεις τι καυσιμα θελει?
χρησιμοποιω μονο 100plus και καπου, μεσα στο forum, διαβασα οτι μπορει να μην κανει τοσο καλο η 100plus
(αν και για τα καυσιμα το διαβασα για αλλη μηχανη)
Έχω καταργήσει τον καταλύτη και βάζω όλες τις βενζίνες και super την παλιά και κανένα πρόβλημα, λάδια είναι τα 20-50 super dynamic και θα δείς διαφορά στην όλη απόδοση θα είναι άλλο παπί , έχω 16.000χλμ και δεν ακούγεται τίποτα μόνο λάδια αλλάζω, το καλύτερο παπί είναι και σκυλί, μην ανησηχείς καθόλου αλλά κάθε 2.000χλμ το πολύ να αλλάζεις λάδια και κάθε 7.000 αλλαγή έτσι προληπτικά μπουζί και είσαι καλά. Μια φορά την εβδομάδα καλή λύπανση στην αλυσήδα, και καλά χιλιόμετρα.
soraios
Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Έχω καταργήσει τον καταλύτη και βάζω όλες τις βενζίνες και super την παλιά και κανένα πρόβλημα, λάδια είναι τα 20-50 super dynamic και θα δείς διαφορά στην όλη απόδοση θα είναι άλλο παπί , έχω 16.000χλμ και δεν ακούγεται τίποτα μόνο λάδια αλλάζω, το καλύτερο παπί είναι και σκυλί, μην ανησηχείς καθόλου αλλά κάθε 2.000χλμ το πολύ να αλλάζεις λάδια και κάθε 7.000 αλλαγή έτσι προληπτικά μπουζί και είσαι καλά. Μια φορά την εβδομάδα καλή λύπανση στην αλυσήδα, και καλά χιλιόμετρα.
σε ευχαριστω και παλι!
καλα χιλιομετρα και σε σενα.
παιδια καλημερα!
Εχω ενα προβληματακι με το crypton sp και εξηγω:
Εχω κανει 2160 χλμ, ειναι ολο μαμα και η οδηγηση που του κανω ειναι ''κανονικη''(λογω ηλικιας μου εχει φυγει η τρελα)
Ενω το ανεβασμα των ταχυτητων 1η σε 2η σε 3η σε 4η γινετε πολυ ''γλυκα'',
στο κατεβασμα, μερικες φορες, πρεπει να πατησω με δυναμη για να αλλαξω ταχυτητα. Μου δινει την εντυπωση οτι μαγκωνει κατι.
Συμβαινει και σε 'σας ή ειμαι ο ''τυχερος'' ???
Μπορειτε να δωσετε μια βοηθεια???
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Eινα λιγο τραχυ ουτως η αλλως το σαζμαν,ασε που εχεις και λιγα χιλιομετρα και δεν εχει στρωσει.
Τωρα αν δεις οτι ειναι εντονο το φαινομενο,πηγαινε σε ενα καλο εξουσιοδοτημενο και ζητησε την γνωμη τους.
The only easy day was yesterday.
Και εγώ το είχα το πρόβλημα αυτό και μου ρο ρήθμησαν στο συνεργείο yamaha σε 2 λεπτά και είσαι έτοιμος, δεν είναι τίποτα αυτό, μην ανυσηχείς.
soraios
takistrigonis ευχαριστω και παλι
Να μου ελεγες οδο, αριθμο και τι σου ειπαν για το προβλημα??
Yamaha service Καραμανώλης Σταμάτης 210-4175780 Νοταρά (Πειραιάς) είναι η οδός από Αγ τριάδα στρίβεις δεν θυμάμαι αριθμό.
soraios
Σε λιγους μηνες θα το τσιμπησω κ εγω γιατι το γουσταρω πολυ κ εχθες που το οδηγησα απο φιλο μου αν κ για καποια μετρα μονο το γουσταρα πολυ!!
Εχω το cbr125 αλλα θελω κ κατι διαφορετικο!! Θα δουμε!
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ
6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!
αξεσουαρ
Παιδια εχει πολλα πραματα που μπορει να σας βοηθησουν!
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ
6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!