Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος γιατι πετροβολατε τον τυπο?
Θυμαμαι οτι ειχε ποσταρει λιγο ακομψα (sic) στο θεμα της Ζαχης
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πήγα στις 2:00 για ύπνο και είχε 4 σελίδες. Ανοιξα το πρωί και είχε 28 (!!!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η αποθέωση του spam![]()
Προσπαθούσαν να κανονίσουν βόλτα, δεν το κατάλαβες?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Καλά εσύ έχεις μείνει πολύ πίσω!!!!
Είδες τι κάνει το σπαμ??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από θαυμασμό γίνεται ότι γίνεται!!!! Μας είπε ότι με λάστιχα TW πας χωρίς αστάθεια όταν είναι ξεφούσκωτα!!! Ε και όπως καταλαβαίνεις κανονίζανε βόλτα, βραδυνή για καφέ και σουβλάκια για να δούνε αν με τους καθρέφτες τους μπορούν να επιταχύνουν καλύτερα ή θα χρειστούν και λάστιχα!!!
Τι λέω????
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Καλά εσύ έχεις μείνει πολύ πίσω!!!!
Είδες τι κάνει το σπαμ??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από θαυμασμό γίνεται ότι γίνεται!!!! Μας είπε ότι με λάστιχα TW πας χωρίς αστάθεια όταν είναι ξεφούσκωτα!!! Ε και όπως καταλαβαίνεις κανονίζανε βόλτα, βραδυνή για καφέ και σουβλάκια για να δούνε αν με τους καθρέφτες τους μπορούν να επιταχύνουν καλύτερα ή θα χρειστούν και λάστιχα!!!
Τι λέω????
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ σοβαρα μιλαω![]()
τον Κυριακο δεν τον ξερω και πολλες φορες δεν συμφωνω με αυτα που λεει
αλλα νιωθω καπως οταν την πεφτουν ολοι ετσι ασχημα σε 1 ατομο
για πες σε παρακαλω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ρε συ σοβαρα μιλαω![]()
αλλα νιωθω λιγο ασχημα οταν την πεφτουν ολοι ετσι ασχημα σε 1 ατομο
για πες σε παρακαλω
Τι να σου πω, το τελευταίο ξεκίνησε από αυτά που έγραψε στο ποστ της Ζάχης. Μετά συνεχίστικε με το ΑΧ που πάει με σκασμένα λάστιχα χωρίς να χάσει την ευστάθειά του. Ήρθε όμως και τρίτο στην παρέα μας!!! Ότι βρήκε τους τέλειους καθρεύτες με χι προδιαγραφές (όχι στη λαϊκή) που βλέπεις τα πράγματα τέλεια!!! Και για να κλείσει το όλο θέμα, θέλουμε να μπούμε στην ψυχή του, έκανε έναν φίλο που του μίλαγε 1 ώρα στο τηλέφωνο και πλήρωσε 20 ? και όλοι εμείς είμαστε κακοί, άξεστοι, και χωρίς ήθος άνθρωποι!!!!
Ά και τώρα ακούει BORN TO BE WILD για να μπει στο κλίμα του Forum!
Και μιλάω πολύ σοβαρά για όλα!!!!
![]()
+1 from me too για την εμπαθεια που δειχνεται απεναντι σε αυτον (και οποιον αλλο στη θεση του).Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
αλλα νιωθω καπως οταν την πεφτουν ολοι ετσι ασχημα σε 1 ατομο
για πες σε παρακαλω
και αλλοι ειναι αποτομοι αλλα δεν βλεπω να ασχολειται ολο το φορουμ με τους οποιους αυτους.
...εκτος, αν οντως εχει μελι ο κυριακοστστ και αρεσει!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
+1 from me too για την εμπαθεια που δειχνεται απεναντι σε αυτον (και οποιον αλλο στη θεση του).
και αλλοι ειναι αποτομοι αλλα δεν βλεπω να ασχολειται ολο το φορουμ με τους οποιους αυτους.
...εκτος, αν οντως εχει μελι ο κυριακοστστ και αρεσει!!!![]()
![]()
![]()
Eσυ παλλικαρι μου εισαι τοσο λακαμας που σε γραφουμε στα @@ μας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
that is my point: αφου σε ενοχλω, με γραφεις (στα αορατα/συρρικνωμενα/ευνουχισμενα @@ σου) και ολα καλα. γιατι θελεις να μου δινεις σημασια, λεγοντας μια λακαμια (αν και εσυ ειδικα αυτο κανεις) για να αποκτω επιπλεον πατημα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ και να συνεχιζω?Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Eσυ παλλικαρι μου εισαι τοσο λακαμας που σε γραφουμε στα @@ μας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και για τα λαστιχα βρε srx6.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+1 και απο μένα, αλλά μόνο για τις μ@λακίες που του λένε για το ΑΧ.![]()
![]()
οταν σκασουν τα λαστιχα του (ελπιζοντας χωρις περαιτερω κινδυνους) και ανακαλυψει οτι ελεγε λαθος για τα λαστιχα, θελω να πιστευω οτι θα μπει και θα πει οτι εσφαλε, ή εστω του ειχαν δωσει τα λαστιχα την εντυπωση αυτη.
...και οχι μονο, εδω που τα λεμε!
that is my point: αφου σε ενοχλω, με γραφεις (στα αορατα/συρρικνωμενα/ευνουχισμενα @@ σου) και ολα καλα. γιατι θελεις να μου δινεις σημασια, λεγοντας μια λακαμια (αν και εσυ ειδικα αυτο κανεις) για να αποκτω επιπλεον πατημα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ και να συνεχιζω?![]()
Όχι δεν κατάλαβες!!!! Δεν χρειάζεται πάτημα!!! Τα λέει μόνος του!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
that is my point: αφου σε ενοχλω, με γραφεις (στα αορατα/συρρικνωμενα/ευνουχισμενα @@ σου) και ολα καλα. γιατι θελεις να μου δινεις σημασια, λεγοντας μια λακαμια (αν και εσυ ειδικα αυτο κανεις) για να αποκτω επιπλεον πατημα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ και να συνεχιζω?![]()
Γιατι εισαι γλυκο και τρυφερο αγορι???![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.ω ρε πουστη μου....πρεπει να κοψω την παρεα με καποιους στο δελεαρ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι να σου πω, το τελευταίο ξεκίνησε από αυτά που έγραψε στο ποστ της Ζάχης. Μετά συνεχίστικε με το ΑΧ που πάει με σκασμένα λάστιχα χωρίς να χάσει την ευστάθειά του. Ήρθε όμως και τρίτο στην παρέα μας!!! Ότι βρήκε τους τέλειους καθρεύτες με χι προδιαγραφές (όχι στη λαϊκή) που βλέπεις τα πράγματα τέλεια!!! Και για να κλείσει το όλο θέμα, θέλουμε να μπούμε στην ψυχή του, έκανε έναν φίλο που του μίλαγε 1 ώρα στο τηλέφωνο και πλήρωσε 20 ? και όλοι εμείς είμαστε κακοί, άξεστοι, και χωρίς ήθος άνθρωποι!!!!
Ά και τώρα ακούει BORN TO BE WILD για να μπει στο κλίμα του Forum!
Και μιλάω πολύ σοβαρά για όλα!!!!
![]()
Κοιτα το να κανεις κηρυγμα και να βγαζεις τα απωθημενα σου, σε καποιον που προσφατα χτυπησε, συμφωνω ειναι το λιγοτερο ακαιρο (sic^2)
αλλα εχω την αισθηση οτι βρηκαν ευκαιρια διαφοροι που δεν τον συμπαθουν για χ δικους τους λογους να του την πουν ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, εδω δεν συμφωνω, αν εχεις κατι με καποιον πεστο στα ισια η μην ασχολεισαι
Τελος θεωρω και εγω οτι το να ασχολεισαι τοσο πολυ με τα μηχανολογικα, οντως σε κανει να χανεις την ουσια αλλα δικαιωμα του ειναι να γουσταρει με οτι γουσταρει και δεν μας πεφτει λογος
και για τα λαστιχα βρε srx6.![]()
![]()
οταν σκασουν τα λαστιχα του (ελπιζοντας χωρις περαιτερω κινδυνους) και ανακαλυψει οτι ελεγε λαθος για τα λαστιχα, θελω να πιστευω οτι θα μπει και θα πει οτι εσφαλε, ή εστω του ειχαν δωσει τα λαστιχα την εντυπωση αυτη.
...και οχι μονο, εδω που τα λεμε!![]()
Ρε συ bart μην προσπαθείς να δικιολογήσεις τα αδικιολόγητα!!! (το κάνεις καλοπροέρετα αλλα....). Ο Κυριάκος είπε ότι το έχει κάνει αυτό και ξέρει!!! Δεν μιλάει στην τύχη!!! Πάντα ξέρει για ότι λέει!!!
Γιατί είναι ηλεκτρολόγος κι αυτοί τα ξέρουν όοοοοοοολα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry δεν άντεξα!!!!
![]()
Όχι δεν κατάλαβες!!!! Δεν χρειάζεται πάτημα!!! Τα λέει μόνος του!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ ασχολεισου με τον Κυριακο ΣΟΥ και μην σχολιαζεις......![]()
![]()
![]()
και αγορασε και κανα καθρεφτακι dot sae και κατι νουμερα με e9 μαζι....γκεγκε???