Σελίδα 29 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Τεκμήριο τα γαϊδούρια στα ζώα πως δεν σκέφτηκαν να βάλουν ακόμα; Σκυλιά: 1000 ευρώ | Γατιά: 500 | Ιγκουάνα-Παπαγάλοι άνω των 50εκ 2000 (εμπίπτουν στον πολυτελείας) | Άλογα 5 χήνες και σε όποιον αρέσει
    οριστε;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Τεκμήριο τα γαϊδούρια στα ζώα πως δεν σκέφτηκαν να βάλουν ακόμα; Σκυλιά: 1000 ευρώ | Γατιά: 500 | Ιγκουάνα-Παπαγάλοι άνω των 50εκ 2000 (εμπίπτουν στον πολυτελείας) | Άλογα 5 χήνες και σε όποιον αρέσει
    Μεταξύ μας ξέρεις πόσο μπορεί κάνει ένα άλογο??
    και 200 000 ευρώ !
    (για Ελλάδα μιλάμε )

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    akistrevor ειρωνικό αστείο ήταν με αφορμή τη νομοθεσία, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μεταξύ μας ξέρεις πόσο μπορεί κάνει ένα άλογο??
    και 200 000 ευρώ !
    (για Ελλάδα μιλάμε )
    Στα μεσόγεια πάντως έχει πολλούς ιππικούς ομίλους και όντως το χρήμα δεν κρύβεται, αλλά τόσα πολλά για ένα άλογο δεν το ήξερα. Αυτό που επίσης μου κάνει εντύπωση είναι πως πολλά σκυλιά ράτσας έχουν κομμένη ουρά. Επίσης έχουν και πολλά κυνηγόσκυλα τα οποία είναι συνεχώς κλεισμένα σε σκυλόσπιτα με την αιτιολογία πως έτσι πρέπει για να βγαίνουν στο κυνήγι και να τα δίνουν όλα. Δεν γνωρίζω αν είναι σωστό αλλά δεν μου αρέσει.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    akistrevor ειρωνικό αστείο ήταν με αφορμή τη νομοθεσία, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.

Στα μεσόγεια πάντως έχει πολλούς ιππικούς ομίλους και όντως το χρήμα δεν κρύβεται, αλλά τόσα πολλά για ένα άλογο δεν το ήξερα. Αυτό που επίσης μου κάνει εντύπωση είναι πως πολλά σκυλιά ράτσας έχουν κομμένη ουρά. Επίσης έχουν και πολλά κυνηγόσκυλα τα οποία είναι συνεχώς κλεισμένα σε σκυλόσπιτα με την αιτιολογία πως έτσι πρέπει για να βγαίνουν στο κυνήγι και να τα δίνουν όλα. Δεν γνωρίζω αν είναι σωστό αλλά δεν μου αρέσει.
    Οχι φίλε κακώς σε πληροφόρησαν.
    Απορώ πως γίνεται να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που να υποστηρίζουν τέτοιες δοξασίες , το σκυλί , το κάθε σκυλί , ακόμα και τα μικρόσωμα σαλονιού , έχει ανάγκη καθημερινής δραστηριότητας στον φυσικό τους χώρο , που δεν είναι το σαλόνι μας, για τουλάχιστον μία ώρα, πόσο μάλλον τα κυνηγόσκυλα που είναι σκυλιά αθλητές.
    Η αντίληψη ότι έχω σκύλο σημαίνει πως του παρέχω ένα σκουριασμένο βαρέλι για σπίτι, δύο μέτρα αλυσίδα και μερικά κόκαλα (άλλος μύθος κι αυτός, τα σκυλιά Δεν τρώνε κόκαλα , Δεν πρέπει να τρώνε κόκαλα) , όταν το θυμηθώ , μόνο και μόνο για να κάνει γαβ όταν πλησιάζει κάποιος ξένος , έχει καταδικαστεί στη συνείδηση όλων των ανθρώπων και επί πλέον τιμωρείται αυστηρά από τον νόμο που μακάρι να ήταν και αυστηρότερος..
    Διάβασα κάποιος να επαίρεται πως έχει τον σκύλο του σαν μέλος της οικογένειάς του , δηλαδή πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά ; Από τη στιγμή που υιοθετείς ένα σκυλάκι αναλαμβάνεις και την ευθύνη του, όπως ακριβώς κάνεις με τα παιδιά σου , όταν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά..
    Αγαπώ τα ζώα , εν προκειμένω τα σκυλιά , δεν σημαίνει τίποτα αν δεν φροντίσω να μάθω και ποιες είναι οι ανάγκες τους ώστε να είναι ευτυχισμένα και υγιή μαζί μου , διαφορετικά η αγάπη μου μπορεί να είναι καταστροφική… Για παράδειγμα δεν δίνεις για πρωινό στο λίγων μηνών παιδάκι σου , ψιλοκομμένο πατσά , επειδή αρέσει σε σένα , πληροφορείσαι από τον παιδίατρο ποιες είναι οι διατροφικές του ανάγκες και αναλόγως πράττεις.
    Τα πραγματικά έξοδα του σκύλου είναι ελάχιστα , ένας εμβολιασμός κάθε χρόνο και μια καλής ποιότητας ξηρά τροφή , περίπου 2 ευρώ ημερησίως , αντιπαρασιτικά χάπια και προληπτικές εξετάσεις επίσης στοιχίζουν ελάχιστα , αυτό που πραγματικά τους είναι αναγκαίο , όπως και στα παιδιά σας επίσης , είναι ο χρόνος σας . Χρόνος για σωματική υγιεινή , για τρέξιμο , παίξιμο , αγκαλιές και χάδια.. Αν δεν έχετε χρόνο να αφιερώσετε μην παίρνετε σκύλο (ούτε παιδιά να κάνετε) γιατί θα γίνουν δυστυχισμένα και προβληματικά.
    Καμία νομοθεσία δεν επιβάλλει τα παραπάνω , ούτε θα μπορούσε εξάλλου ,τα επιβάλλει όμως ο κοινός νους κάθε σύγχρονου πολιτισμένου και καλλιεργημένου ανθρώπου.
    Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι (δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν) που μέσα από κάποιο δύστυχο ζωάκι δίνουν διέξοδο στα κόμπλεξ και τις ανωμαλίες τους .
    Όπου τους βρείτε τσακίστε τους , ο νόμος σας δίνει το δικαίωμα (η ανθρωπιά σας κυρίως).

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Κυριες & Κυριοι ,να σας συστήσω τον "Cat-M"(ΚαΤέΜ). ("Nονά" & "Μαμά" του η κυρα μου η"Ζουζου")
    Ειναι ρατσας: "StreetFighter"
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2hrcv45.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	54,7 KB 
ID:	299785
    Τον βρηκαμε (ή μηπως μας βρηκε),τον Σεπτεβρη του 2009,σ'ενα KAFE του Ασπρόπυργου ,οπου ειχαμε παει να συναντησουμε φιλικο ζευγαρι.
    Ηταν σε ασχημη κατασταση (χτυπημενος-βρωμικος-νηστικος-αδυναμος)
    Κατοπιν εντονης πιεσης της κυράς(βλ.Ζουζου),συνυπέγραψα στο "να τον παρουμε μαζι μας-σπιτι-να τον παμε στο γιατρο-να τον φροντισουμε μεχρι να 'αναστηθεί'-κ να του εχουμε ,εξω απ'το σπιτι,φαγητο κ νερο ,ωστε να'χει τροφη και ανεξαρτησία ταυτοχρονα"
    Ετσι κι εγινε.....

Όνομα:	10rjpky.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	68,7 KB 
ID:	299786
    Απο εκεινο το πρωτο βραδυ που εμεινε στο σπιτι μας ,μας εδειξε οτι ΑΞΙΖΕ την φιλοξενια μας.
    Παρ'ολο που ηταν χτυπημενος-μικρος-κι αμαθητος στα "μέσα" ,ηταν ησυχος κ ΔΕΝ πειραξε απολυτως τιποτα!(ουτε κ' λερωσε πουθενα)
    Την επομενη μερα μαθαμε απο τον γιατρο οτι¨
    1)Ηταν γεννημενος τον Μαη του '09 (3 μηνων τοτε)
    2)Ηταν χτυπημενος ασχημα στο κεφαλι & κακοποιημενος γενικα κι αδυναμος.
    3)Ειχε μια ασχημη-μα αντιμετωπισιμη-ωτιτιδα.
    Του καναμε το 1ο του εμβολιο ,κ' πηραμε κ την φαρμακευτικη αγωγη ,που θα πρεπε να ακολουθησουμε ,για να τον βοηθησουμε στην αποκατασταση της υγειας του.
    Η εμπιστοσυνη & η ευγνωμοσυνη που μας εδειξε απο την πρωτη στιγμη,ήταν κατι που με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ!(σημ.ειχα γατο κ στο παρελθον,για μια 10ετία)

Ολα εδειχναν να πηγαινουν καλα ,αλλά ,δυστυχως ,μετα απο 15 μερες,χωρις αλλο προηγουμενο ,επεσε κατω εχωντας σπασμους -αφρους απο το στομα κτλ.
    Ηταν η 1η του κριση επιληψιας.
    Μετα απο επαναλειπτικες κρισεις ,και εξετασεις ,μαθαμε οτι ,το χτυπημα που του προκαλεσε καποιο ανθρωπομορφο θηριο στο κεφαλι,ειχε σαν αποτελεσμα αιματωμα στον αριστερο λοβο του εγκεφαλου ,με μονιμη επιπτωση την οξεια επιληψια.
    Η ευθανασια ΔΕΝ ηταν απαραιτητη μιας και, κατα τις κρισεις ΔΕΝ νιωθει πονο.ΔΕΝ εχει καμια απολυτως αισθηση.
    Απλα ,για να μην παθαινει συνεχεις κρισεις -κατι που θα τον οδηγουσε σε συντομο θανατο απο εξαντληση κ καρδιακη δυσλειτουργια- θα επρεπε να ακολουθηθει καθημερινη-τακτικη-παρακολουθηση κ φαρμακοληψια,με φαρμακα ανθρωπινης επιλειψιας.

Όνομα:	35n7pme.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	78,5 KB 
ID:	299787
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    ...
    Πολύ όμορφο κείμενο και φυσικά δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω
    Ωστόσο την δραματική κατάσταση που περιέγραψα για τα κυνηγόσκυλα την βλέπω καθημερινά, δεν την άκουσα απο κάποιους. Δεν τα βγάζουν ούτε απ το κλουβί. Χωρίς ίχνος υπερβολής αυτό.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Μεγαλη αποφαση και Μεγαλη ευθυνη λοιπον.
    Ο γλυκός γαλανομάτης Gattos ,ΔΕΝ γινεται να μεινει μονος του ΠΟΤΕ.
    Πρεπει να παιρνει καθημερινα κι ανελιπως τα φαρμακα του ,αλλιως...τελος...

Εχει και μειωμενη οραση ,οπως ανακαλυψαμε στην πορεια.(επιπτωση του αιματωματος σε καποιο οπτικο νευρο)
    ΔΕΝ εχει τη δυνατοτητα να υπερασπιστει τον εαυτο του ,ουτε να διεκδικησει την τροφη του ,εκει ,στον εξω κοσμο.
    Μόνιμα μεσα στο σπιτι λοιπον -προστατευμενος- κι εξω μονο μαζι μου βολτα (σα σκυλακι-γελαει ολη η γειτονια λεμε)
    Ακομα κ στην ταρατσα κ σε παρακειμενες στεγες(για να εκτονωσει τη φυση του)-παντα μαζι-υπο την επιβλεψη μου...
    (ευτυχως που με ξερουν οι γειτονες κ δεν φωναζουν την αστυνομια για "μπουκαδορους")
    Εννοειται οτι γουστάρει τις μοτοσυκλετες! Εχει βεβαια ιδιεταιρη αδυναμια ,σε μια ,συνονόματη του....

Όνομα:	23hv9qc.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	79,4 KB 
ID:	299788

Λογω του οτι ,ΚΑΝΕΙΣ δικος μου ανθρωπος ΔΕΝ αναλαμβανει την ευθυνη να τον κρατησει-φροντισει-δινει τα χαπια του κτλ. ,παιζει να ειναι ο πιο ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ γάτος των Βαλκανιων ,κ οχι μονο.
    Εχει γυρισει σχεδον ολη την Ελλαδα ,και εχει μεινει στα καλυτερα Χοτελια κ ξενωνες σε:
    Δραμα - Σέρρες(+ επισκεψη στην πιστα) - Κερκίνη - Πελλοπονησο - Κονιτσα - κ' αλλου που μου διαφευγουν τωρα.
    ΑΨΟΓΟΣ παντα στα ταξιδια (με αυτ/το εννοειται) -ΑΨΟΓΟΣ και στους εκαστοτε χωρους φιλοξενιας μας.

Εδω,σε μια δοκιμασια-γνωριμια με τους φιλους μας τα αλογα ,στη λιμνη Κερκινη.

Όνομα:	2m64vpy.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	65,0 KB 
ID:	299789
    " the PouroDuro team "

Μεσα στο σπιτι τωρα ,εχει ολα τα comfort στη διάθεση του

Όνομα:	209j9mx.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	67,2 KB 
ID:	299790

Αράζει όπου γουσταρει

Όνομα:	e7ez5x.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	80,1 KB 
ID:	299791

Εχει διαλεξει κ τους -εικονικους του- φιλους

Όνομα:	9q8a2t.jpg 
Μέγεθος:	71,6 KB 
ID:	299792
    " the PouroDuro team "

Και νιωθει γενικοτερα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΤΑ!!!

Όνομα:	2h4av79.jpg 
Μέγεθος:	73,5 KB 
ID:	299793

Τον λατρευουμε ΟΛΟΙ στο σπιτι ,και ΔΕΝ μπορω να φανταστω τον χωρο ,χωρις αυτον

Όνομα:	w70yfs.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	57,3 KB 
ID:	299794

Ελπιζω να μην σας κουρασα...Ειμαι χαζο-Γατο-"μπαμπας"...τι να κάνουμε....

Όνομα:	j6phcm.jpg 
Προβολές:	191 
Μέγεθος:	66,6 KB 
ID:	299795
    " the PouroDuro team "

Ωραιος ο κτ Μ ...τον θυμαμαι και απο αλλο θρεντ .

ΒΑΣΚΑ ..δυσκολο το καλαζαρ .... Περαστικα σας ... 2 θηρια εχουμε χασει , αλλα τωρα κανω οτι μπορω να μη μου ξανατυχει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    ΒΑΣΚΑ ..δυσκολο το καλαζαρ .... Περαστικα σας ... 2 θηρια εχουμε χασει , αλλα τωρα κανω οτι μπορω να μη μου ξανατυχει
    Ο γιατρός του ,μου'χει πεί οτι δεν υπάρχει λόγος ν'ανησυχώ.

Αλλά ,μια κ τα λέμε ,για πείτε οι γνώστες:
    1)Το Καλαζάρ τελικά ,"Χτυπάει" και γάτες;
    2)Εκτός απο την αμπούλα στο σβέρκο που του βάζω ,χρειάζεται τιποτ'άλλο;
    3)Το οτι βγαίνει έξω απο ελάχιστα έως καθόλου ,κυρίως στις διακοπές ,είναι λόγος να μην ανησυχώ ,ή όχι;
    " the PouroDuro team "

3 ακόμα φωτό του ,που μ'αρέσουν πολύ.

Αν και πλέον είναι κατα 90+% τυφλός ,με λίγη προσπάθεια-καθοδήγηση απο μένα ,και με την ασφάλεια που νιώθει με μένα κοντά του ,τα καταφέρνει να εκδηλώνει κ να χαίρεται τις ανάγκες που του επιβάλει η γατίσια φύση του.

Όνομα:	DSCN0838.jpg 
Προβολές:	179 
Μέγεθος:	111,6 KB 
ID:	299804

Όνομα:	DSCN0831.jpg 
Προβολές:	179 
Μέγεθος:	99,9 KB 
ID:	299809

Όνομα:	DSCN0824.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	299810
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Ο γιατρός του ,μου'χει πεί οτι δεν υπάρχει λόγος ν'ανησυχώ.

Αλλά ,μια κ τα λέμε ,για πείτε οι γνώστες:
    1)Το Καλαζάρ τελικά ,"Χτυπάει" και γάτες;
    2)Εκτός απο την αμπούλα στο σβέρκο που του βάζω ,χρειάζεται τιποτ'άλλο;
    3)Το οτι βγαίνει έξω απο ελάχιστα έως καθόλου ,κυρίως στις διακοπές ,είναι λόγος να μην ανησυχώ ,ή όχι;
    Κάπου διάβασα πως ναι χτυπάει και τις γάτες , όμως και ο δικός μου κτηνίατρος συμφωνεί με τον δικό σου , άρα η γνώμη τους μετράει περισσότερο.
    Αμπούλα , υποθέτω για γάτες , γιατί αυτή για σκύλους απαγορεύεται στις γάτες (αυτές αντίθετα με τους σκύλους μπορούν να γλείψουν την ράχη τους..)
    Το καλαζαρ θεραπεύεται (υπάρχουν σύγχρονα φάρμακα), τουλάχιστον στα αρχικά στάδια, σε σημείο που να μην ανιχνεύεται πλέον σε εξετάσεις αίματος αλλά μετά απαιτείται ισόβια ήμερήσια χορήγηση ζιλαπουρ (ανθρώπινο φάρμακο) που δρα ως αναστολέας, δοσολογία αναλόγως του βάρους του σκύλου (για τις γάτες δεν γνωρίζω).
    Το καλαζάρ μεταδίδεται απο την φλεβοτόμο σκνίπα , ένα είδος σκνίπας που μεταφέρει την ασθένεια απο το άρρωστο στο υγιές ζώο , αφου ο "κωλόφαρδος" γατούλης σου (τελικά σε όλους χρειάζεται η τύχη) κοιμάται μέσα στο σπίτι σου όπου υποθέτω δεν κάνουν πάρτυ οι σκνίπες δεν έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς.
    Ωραίος ο μόρτης , στις φωτογραφίες δείχνει να απολαμβάνει τα προνομιά του.
    Ωραίος κι εσύ.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες.
    " the PouroDuro team "

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF