Σελίδα 29 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    με κοβεις για τυπο που τρεχει στα αεροδρομια???

δεν ξερω, εσυ ειχες πει μερικες μερες πριν οτι και να ηθελες να πας δεν μπορεις να πας γιατι δουλευεις, αρα να υποθεσω οτι αν δεν δουλευες μπορει και να πηγαινες, οχι οτι ειναι και κακο βεβαια αλλα μετα μην λετε για κωλοτουμπες...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ΝΑΙ ΡΕ!!!!!!!!!!
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!!!!!!
    εμ.....εεεεεεε......εεεεεεεεμμμμμμ..........εκτος απ το Gandalf dr685sm που μπορει να γραφει για ολους!!!!
    τι δηλαδή... δεν έχω το ακαταλόγιστο έτσι και αλλιώς.;... ψιτ .. εσείς με τις άσπρες μπλούζες φρόνιμα έτσι;
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

απ το γεγονος οτι δεν γνωρισες το Δελλα στις καλες του!
    το οτι ηταν καποτε σε καλυτερη κατασταση δεν σημαινει οτι ηταν καλος παικτης καποτε, απλα απο αλλους αμπαλους ηταν καλος...

το οτι αμφισβητω την ποιοτητα του δεν σημαινει οτι βλεπω ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια που ειναι τελειως ερειπιο...

βεβαια δεν περιμενα και καλυτερη αντιληψη

re eipame, itan koini sunainesi giati ithele to paidi na paei na paixei eksw.....
    kai pige....
    stin anorthwsi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    δεν ξερω, εσυ ειχες πει μερικες μερες πριν οτι και να ηθελες να πας δεν μπορεις να πας γιατι δουλευεις, αρα να υποθεσω οτι αν δεν δουλευες μπορει και να πηγαινες, οχι οτι ειναι και κακο βεβαια αλλα μετα μην λετε για κωλοτουμπες...

μπραβο επιμονη??????!!!!!!!!!!
    σε παρακαλω, μην εισαι τοσο επιμονα ανακριτικος μαζι μου γιατι εχω βιωματα απ την πρωην μου που με εστηνε στον τοιχο κανοντας μου ανακριση με επαναλλαμβανομενες ερωτησεις, κρινοντας ενοχη την καθε λεξη και καθε μου κινηση!!!!
    ειμαι σιγουρος οτι εδω στο φορουμ θα υπαρχουν και αλλο συμπασχοντες που με καταλαβαινουν!!!!!!!!

αλλα αφου επιμενεις.........δεν θα σου χαλασω χατιρι ρε μπαγασα!!!!
    λοιπον............
    με ρωτησες 5/6 φορες αν θα πηγαινα στο αεροδρομιο για το Ζιλμπερτο Σιλβα!!!!
    σου ειπα...........................................ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑ, ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!!!!

που σημαινει οτι....................
    δεν θελω να παω στο αεροδρομιο αλλα και να θελα............δεν θα μπορουσα!!!!!!

εξηγουμαι!!!!
    δεν ειμαι φιλος που τρεχει πισω απο παικτες, ειδωλα, αυτογραφα, φωτογραφιες κτλ!!!!!
    ουτε καν γηπεδο (ποδοσφαιρο) δεν παω τα τελευταια χρονια!!!!!!!!
    αλλα σε μια τετοια μερα που ο κοσμος ειναι μες την καβλα για το Σιλβα............δεν θελησα να απαξιωσω την διαθεση καποιων να πανε στο αεροδρομιο, και καλα καλουν ασχετα αν εγω δεν ψηνωμαι για τετοιες φασεις!!!!!!!
    γι αυτο σου ειπα οτι ..............και να θελα δεν μπορουσα να παω στο αεροδρομιο γιατι δουλευα...................αντι να σου πω οτι δεν τρεχω σε αεροδρομια!!!!!!!

αυτα!
    ελπιζω να με κατανοησεις και να μην με κρινεις ενοχο και κωλοτουμπα που δεν πηγα αεροδρομιο γιατι δεν μπορουσα..........
    πιστεψε με.............δεν πηγα αεροδρομιο γιατι ουτως η αλλως δεν ειχα καμια διαθεση!!!!

μπραβο επιμονη??????!!!!!!!!!!
    η επιμονη ειναι για να δω αν τελικα ειστε κωλοτουμπες η οχι τελικα, μαλλον ο la villa δικιο εχει μου φαινεται...

εχετε δηλωσει οτι θελετε να βλεπετε μπαλα, αυτο δεν νομιζω να το προσφερουν μονο τα μεγαλα ονοματα, αλλα παρολα αυτα μια τα λετε ετσι και μια τα λετε αλλιως (εκτος απο τον hymador), εσυ πχ δηλωσες πριν λιγες μερες

Βολεψου εσυ με τον αδερφο του Αλονσο............. και ολα θα πανε καλα!!!
    λες και αφου δεν ειναι γνωστος δεν προκειται να παιξει μπαλα...

σε χαλανε οι αγνωστοι παικτες...

και

πηραμε απλα................Ζ ι λ μ π ε ρ τ ο Σ ι λ β α!!!!!
    που αν δεν κανω λαθος δειχνει τον ενθουσιασμο σου για ενα τοσο μεγαλο ονομα που παιζεται ομως αν θα παιξει μπαλα, αρα κατι δεν μου κολαει καλα λοιπον...

οσον αφορα τις ηλικιες και τα ριμπο ο παππους κλπ δεν θελω να τα σχολιασω, γινομαστε κουραστικοι πια...

τελοσπαντων το σταματαω εδω, ισως ο ενθουσιασμος σου σε εκανε να γραψεις κατι που δεν το πιστευεις απολυτα...

αντε λοιπον, για να μην σου θυμιζω και την γκομενα

με ρωτησες 5/6 φορες
    η δευτερη ή τριτη φορα ηταν σημερα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    wtf ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΙΣΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ καποιος αλλος τα εγραψε (βλεπε idi-ειμαι ρουφ ) ελπιζω να το καταλαβατε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    wtf ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΙΣΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ καποιος αλλος τα εγραψε (βλεπε idi-ειμαι ρουφ ) ελπιζω να το καταλαβατε
    το καταλαβαμε...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παναθηναϊκος - Σαλρερουα (φιλικο)

Μολις γυρισα απο ΟΑΚΑ.

Θελουμε απαραιτητως εναν φορ περιοχης και εναν στοπερ!

Βυντρα για στοπερ ειναι σαν να εισαι σημαιοφορος σε ενα βουνισιο οροπεδιο με καταιγιδα...οι πιθανοτητες να την γλυτωσεις ειναι πολυ μικρες....

Επισης ο Μαντζιος σε ρολο φορ ειναι αστειο μονο και μονο σαν δηλωση...ειναι απιστευτα αργος και το κοντρολ δεν το εχει με την καμια....

Αμυνα εχουμε κενα αλλα πιστευω πως η προσθηκη του Ζιλμπερτο Σιλβα θα δεσει ολη την αμυντικη λειτουργια της ομαδας....αρκει να φυγει και ο Βυντρα ε;

Ως γνωστον ομως η αμυνα ξεκιναει απο τον τερματοφουσκουλα και το γεγονος οτι ο Μαλαρτζ δεν ικανοποιει τον Τεν Κατε δεν μου αρεσει καθολου...ο Γκαλινοβιτς ειναι πολυ ασταθης και δεν οργανωνει....

Στο πρωτο ημιχρονο παιξαμε με καθετη πασα απο το κεντρο και ο Μαντζιος εδειξε οτι δεν μπορει να ανταποκριθει σε αυτον τον ρολο....θελει χωρο αυτος και οχι να παιζει μεσα στην μεγαλη περιοχη προωθημενος.

Στο δευτερο ημιχρονο παιξαμε απο τα πλαγια...και εκει φαινεται οτι ειναι το δυνατο σημειο του Παναθηναϊκου.

Γενικα μου αρεσε οτι οι γιομες εχουν εγκαταληφθει σαν συστημα και παιζουμε με την μπαλα κατω. Αυτο που τους εχει πρηξει τα @@δια ο προπονητης για πασα με την μια δειχνουν οτι αρχιζουν να το εμπεδωνουν και αποδιδει

Μπορει ολα σχεδον τα γκολ να προηλθαν απο στημενες φασεις, αλλα και στα α' και πολυ περισσοτερο στο β' γινοταν συνεργασια των παικτων με τριγωνακια και ανταλαγη γρηγορης πασας. Θελει χρονο αυτο να "βρεθουν" και οι παικτες μεταξυ τους και θελει και φορ να τελειωνει τις φασεις φυσικα...

Αυτοι που ξεχωρισαν ηταν ο μεγιστος Νινης και ο Γκαμπριελ....

ο πρωτος ειναι πολυ μεγαλος παικτης και δεν τον χωρανε τα ελληνικα γηπεδα, οσο και αν δεν γουσταρω να φυγει ειναι κριμα ενα τετοιο ταλεντο να χαραμιστει στο αθλιο πρωταθλημα μας...

ο Γκαμπριελ ειναι Βραζιλιανος με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο....δεξι μπακ και επαιζε πολυ μπροστα, οκ, εκανε παπαδες, αλλα το θεμα ειναι να γυρναει και στην θεση του...πολυ καλος, αλλα θα δειξει...

επισης πολυ καλος ο Ρουκαβινα...σεντρα φαρμακι, τριπλα, κεφαλι, ταχυτατος, πιστευω οτι μπορει να κανει πολλα πραγματα και να βοηθησει σημαντικα την ομαδα.

Σε καλο δρομο πιστευω οτι ειμαστε, χρειαζονται μονο παικτες στις θεσεις που ανεφερα πιο πανω. Η ομαδα δειχενει οτι εχει δυναμικη για ωραιο, γρηγορο και αποτελεσματικο ποδοσφαιρο και αυτο οφειλεται 100% στον Τεν Κατε.

η επιμονη ειναι για να δω αν τελικα ειστε κωλοτουμπες η οχι τελικα, μαλλον ο la villa δικιο εχει μου φαινεται...

εχετε δηλωσει οτι θελετε να βλεπετε μπαλα, αυτο δεν νομιζω να το προσφερουν μονο τα μεγαλα ονοματα, αλλα παρολα αυτα μια τα λετε ετσι και μια τα λετε αλλιως (εκτος απο τον hymador), εσυ πχ δηλωσες πριν λιγες μερες

λες και αφου δεν ειναι γνωστος δεν προκειται να παιξει μπαλα...

σε χαλανε οι αγνωστοι παικτες...
    δεν ξερω αν παρερμυνευεις αυτα που γραφω η αν τα αντιλαμβανεσαι λαθος............

το προβλημα με τον Αλονσο δεν ειναι η φημη του, αλλα η ανυπαρξια του ως ποδοσφαιριστης που δυστηχως για σας, θα τον φορτωθητε λογο του ονοματος και της τασης του Βαλβερδε να θελει ισπανοφωνους.................ισπανοφωνοι να ναι και οτι να ναι!!!

και

που αν δεν κανω λαθος δειχνει τον ενθουσιασμο σου για ενα τοσο μεγαλο ονομα που παιζεται ομως αν θα παιξει μπαλα, αρα κατι δεν μου κολαει καλα λοιπον...

λογικο ειναι .........κατι να μην σου κολλαει καλα!!!
    και σε μενα, αν επαιρνε ο γαυρος τον 1 απ τους 3 ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αρχηγο της εθνικης Βραζιλιας........ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΛΑ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Παναθηναϊκος - Σαλρερουα (φιλικο)

Μολις γυρισα απο ΟΑΚΑ.

Θελουμε απαραιτητως εναν φορ περιοχης και εναν στοπερ!

Βυντρα για στοπερ ειναι σαν να εισαι σημαιοφορος σε ενα βουνισιο οροπεδιο με καταιγιδα...οι πιθανοτητες να την γλυτωσεις ειναι πολυ μικρες....

Επισης ο Μαντζιος σε ρολο φορ ειναι αστειο μονο και μονο σαν δηλωση...ειναι απιστευτα αργος και το κοντρολ δεν το εχει με την καμια....

Αμυνα εχουμε κενα αλλα πιστευω πως η προσθηκη του Ζιλμπερτο Σιλβα θα δεσει ολη την αμυντικη λειτουργια της ομαδας....αρκει να φυγει και ο Βυντρα ε;

Ως γνωστον ομως η αμυνα ξεκιναει απο τον τερματοφουσκουλα και το γεγονος οτι ο Μαλαρτζ δεν ικανοποιει τον Τεν Κατε δεν μου αρεσει καθολου...ο Γκαλινοβιτς ειναι πολυ ασταθης και δεν οργανωνει....

Στο πρωτο ημιχρονο παιξαμε με καθετη πασα απο το κεντρο και ο Μαντζιος εδειξε οτι δεν μπορει να ανταποκριθει σε αυτον τον ρολο....θελει χωρο αυτος και οχι να παιζει μεσα στην μεγαλη περιοχη προωθημενος.

Στο δευτερο ημιχρονο παιξαμε απο τα πλαγια...και εκει φαινεται οτι ειναι το δυνατο σημειο του Παναθηναϊκου.

Γενικα μου αρεσε οτι οι γιομες εχουν εγκαταληφθει σαν συστημα και παιζουμε με την μπαλα κατω. Αυτο που τους εχει πρηξει τα @@δια ο προπονητης για πασα με την μια δειχνουν οτι αρχιζουν να το εμπεδωνουν και αποδιδει

Μπορει ολα σχεδον τα γκολ να προηλθαν απο στημενες φασεις, αλλα και στα α' και πολυ περισσοτερο στο β' γινοταν συνεργασια των παικτων με τριγωνακια και ανταλαγη γρηγορης πασας. Θελει χρονο αυτο να "βρεθουν" και οι παικτες μεταξυ τους και θελει και φορ να τελειωνει τις φασεις φυσικα...

Αυτοι που ξεχωρισαν ηταν ο μεγιστος Νινης και ο Γκαμπριελ....

ο πρωτος ειναι πολυ μεγαλος παικτης και δεν τον χωρανε τα ελληνικα γηπεδα, οσο και αν δεν γουσταρω να φυγει ειναι κριμα ενα τετοιο ταλεντο να χαραμιστει στο αθλιο πρωταθλημα μας...

ο Γκαμπριελ ειναι Βραζιλιανος με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο....δεξι μπακ και επαιζε πολυ μπροστα, οκ, εκανε παπαδες, αλλα το θεμα ειναι να γυρναει και στην θεση του...πολυ καλος, αλλα θα δειξει...

επισης πολυ καλος ο Ρουκαβινα...σεντρα φαρμακι, τριπλα, κεφαλι, ταχυτατος, πιστευω οτι μπορει να κανει πολλα πραγματα και να βοηθησει σημαντικα την ομαδα.

Σε καλο δρομο πιστευω οτι ειμαστε, χρειαζονται μονο παικτες στις θεσεις που ανεφερα πιο πανω. Η ομαδα δειχενει οτι εχει δυναμικη για ωραιο, γρηγορο και αποτελεσματικο ποδοσφαιρο και αυτο οφειλεται 100% στον Τεν Κατε.

σε καθε μας επιθεση παρακαλαγα να μην βαλει γκολ ο Ματζιος........και μας τον κοτσαρουν παλι στους διακριθεντες!!!!!!

τελικα...............
    παρολο που ο Ματζιος ηταν ο μονος καθαρος επιθετικος
    παρολο το οτι επαιξε σχεδον σε ολο τον αγωνα
    παρολο που η ομαδα εβαλε 5 γκολ
    .........................ολα πηγαν καλα και ο Ματζιος εμεινε ασφαιρος!!!!!!!!!!

πιστευω/ελπιζω οτι στους αγωνες με την Τυφλιδα, ο Τεν Κατε θα σιγουρευτει για την ανυπαρξια του Ματζιου που με το Ρομερο και τον Σανμαρτεαν ηταν παντα οι καλυτεροι παικτες φιλικων αγωνων!!!!
    αν ειναι να μεινει ο Ματζιος.............τοτε καλυτερα να παιζει ο Γκαμπριελ επιθετικος!!!!

Το Μαλαρτζ για να μην τον θελει ο Κατε.............κατι θα ξερει!!!
    παντως ο Μαλαρτζ στο φιλικο που επαιξε................πατωσε!!!
    εχει και 1 πολυ σοβαρο μειωνεκτημα ως τερματοφυλακας.........ειναι πολυ κακος με τη μπαλλα στα ποδια (ιδιος με το αριστερο).
    μαλλον πληρωνει περσινες μαλακιες του Πεσειρο που με τα ροτεισον πρωτα τον εβγαλε εκτος φορμας, και μετα με 1/2 γκελες που εκανε..................τον παραγκωνησε και του γαμησε την ψυχωλογια!!!
    κριμα γιατι τα αντανακλαστικα του Μαλαρτζ ειναι/ηταν παρα πολυ καλα!!!
    κριμα και για το Δαρλα που ηταν παικταρας αλλα πηρε την κατω βολτα και αυτος!!!

ο Βυντρα ηταν ο εαυτος του...................δηλαδη Μ Α Λ Α Κ Α Σ για μια ακομα φορα!!!

η ομαδα γενικα ανεβαινει!!!!!!!
    ο Ρουκαβινα αν αποκτησει διαρκεια στο παιχνιδι...........θα γινει Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ!!!!
    Ο Κλειτον καλος........και κολλαει ωραια με τον Γκαμπριελ
    ο Γκαμπριελ για επιθετικο παιχνιδι και για κλειστες αμυνες Α Ρ Ι Σ Τ Ο Σ...........αλλα για δυσκολα ευρωπαικα ματς, μαλλον ο Νιλσον θα ηταν ποιο αξιοπιστη λυση (ο χρονος θα δειξει).
    ο Χριστοδουλοπουλος εχει παρα πολλα προσοντα αλλα πρεπει να αποκτησει ποδοσφαιρικη παιδια και να μην ψαχνει μονο την ατομικη ενεργεια.
    ο Καραγκουνης δεν κολλαει στη φιλοσοφια του Κατε!
    ο Σιμαο ειναι Σ Ι Μ Α Ο.........
    ο Ματτος οταν θα χρειαστει θα ειναι ογκολιθος!!!!
    ο Σπυροπουλος σταθερη αξια!!!!
    Ο ΝΙΝΗΣ................ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΗΣ!!!!!!!

παντως η αμυνα των Βελγων στα στημενα ηταν για το πεος!!!!!!!

με ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ, κεντρικο αμυντικο και επιθετικο ...........η ομαδα θα κανει μεγαλα πραγματα στο γηπεδο!!!!...........

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΕΝ ΚΑΤΕ!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    δεν θα σχολιασω ολους τους παιχτες σημερα γιατι ειμαι ψιλολιωμα τωρα, τα βασικα:

συμφωνω με τα παραπανω που ειπατε τα βαζελια,
    αλλα θελω να συμπληρωσω κατι που ουτε στην τηλεοραση ειπαν, ουτε πολυδιαβασα εδω,
    ο κλειτον μου αρεσε, πολυ καλες ιδεες, και καλη εφαρμογη τους, με αποτελεσμα να βρισκει σχεδον παντα τον αποδεκτη της μπαλας

ο ιβανσιτς ρε γαμωτο και χτες ηταν στην κοσμαρα του..
    ειναι καλος παιχτης και μπορει να προσφερει αλλα δεν μπαινει ευκολα στο κλιμα του παιχνιδιου..
    ελπιζω με τις νεες προσθηκες που ανεβαζουν ακομα το επιπεδο της ομαδας, και με τις οδηγιες του νεου προπονητη να φτασει τα ψηλα στανταρ του και να παρει την θεση που του αξιζει στην ομαδα..

επισης ο τεν κατε μου αρεσε γιατι εκτος απο την δουλεια που ομολογουμενος εχει κανει, σιτς δηλωσεις του ηταν αρχοντας, σεμνος, περιεκτικος, και με προσανατολισμο ΜΟΝΟ για περισσοτερη δουλεια..

για την παικταρα τον νινη τι να πουμε..
    μονο το τελιωμα του γκολ να δεις καταλαβαινεις..
    η σιγουρια και το στιλ που τελιωσε την φαση δειχνει την κλασση του..
    ακριβα φορ και μεσοι στην ελλαδα δεν μπορουν να εκτελεσουν με τοση ανεση..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δεν ξερω αν παρερμυνευεις αυτα που γραφω η αν τα αντιλαμβανεσαι λαθος............

αλλα η ανυπαρξια του ως ποδοσφαιριστης που δυστηχως για σας, θα τον φορτωθητε λογο του ονοματος και της τασης του Βαλβερδε να θελει ισπανοφωνους.................ισπανοφωνοι να ναι και οτι να ναι!!!

λογικο ειναι .........κατι να μην σου κολλαει καλα!!!
    και σε μενα, αν επαιρνε ο γαυρος τον 1 απ τους 3 ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αρχηγο της εθνικης Βραζιλιας........ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΛΑ!!
    πρωτον τον αλονσο δεν τον εχουμε φορτωθει ακομα και δευτερον ποια ανυπαρξια ρε φιλε, τον ηξερες και απο χθες τον αδερφο του αλονσο?

αλλα επαναλαμβανω οτι μπορει να μην τον ξερει ουτε η μανα του εναν παικτη και να παιξει μπαλα κατι που με την αποκτηση του σιλβα το ξεχασατε και ξαφνικα γινατε ομαδα που φερνει ονοματα...

οσο για το αν κανει μ@λ@κιες ο βαλβερδε, ας μην βιαζομαστε να κρινουμε την δουλεια του, ας τον δουμε πρωτα και μετα τον κρινουμε...

μπορει ο αλονσο να ταιριαζει στην ομαδα...

δεν εχεις καταλαβει ακριβως τι δεν μου κολαει καλα και σου ξαναλεω, στα @@@@δια μου ποιος ειναι ο παικτης και που ειναι αρχηγος, αλλα ειπαμε, αρχισατε τις κωλοτουμπες απο νωρις εσεις, ξαφνικα σαν αρεσουν οι παππουδες και τα μεγαλα ονοματα

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε