Αρχικά δημιουργήθηκε από Vorios
Όχι και πολύ τίγκα...![]()
Ρε συ βόρειος τα συγκεκριμένα χρώματα ποιας χρονιάς είναι? . Το γκριζομαύρο με τα κίτρινα γράμματά CBR είναι ίσως το πιο όμορφο της σειράς που έχω δει .
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vorios
Όχι και πολύ τίγκα...![]()
Ρε συ βόρειος τα συγκεκριμένα χρώματα ποιας χρονιάς είναι? . Το γκριζομαύρο με τα κίτρινα γράμματά CBR είναι ίσως το πιο όμορφο της σειράς που έχω δει .
![]()
Modenas Kriss 125
Είναι του 99 το πρώτο του μοντέλου F4 μεταχειρισμένο από Ευρώπη (μάλλον Αγγλία γιατί έχει κοντέρ σε μίλια)Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
![]()
Δηλαδή όλα τα μαύρο κίτρινα που κυκλοφορούν είναι παραεισαγωγές ας πούμε η ήρθανε και αργότερα κανονικά αντιπροσωπείας ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vorios
Είναι του 99 το πρώτο του μοντέλου F4 μεταχειρισμένο από Ευρώπη (μάλλον Αγγλία γιατί έχει κοντέρ σε μίλια)
Και αυτά τα F3 F4 Fi και λοιπά περίπου τι σημαίνουν ?
![]()
Modenas Kriss 125
paidia i cbr600rr G@M@EI!!!!!!!!!!!!!!!!! :hypnotize
panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
και αυτή..?
Σουπερ τουμπανο!!!
Ζηλευω οικτρα το μπροστινο σου..
Οι ζαντες τι ειναι??
Οπως και να'χει να το χαιρεσαι![]()
![]()
Δεν ξέρω αν έχει εισαχθεί κανονικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Δηλαδή όλα τα μαύρο κίτρινα που κυκλοφορούν είναι παραεισαγωγές ας πούμε η ήρθανε και αργότερα κανονικά αντιπροσωπείας ?
Και αυτά τα F3 F4 Fi και λοιπά περίπου τι σημαίνουν ?
Το τι σημαίνουν τα FXYVCXBVCNXF θα το δείς εδώ:http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%20.htm
paidia enas gnostos moy tha parei ena 600 cbr h cbf kai leei pos borei na moy to dosi kai bolta.ego exo 125.ti prepei na prosexo gia na min skototho????tha me dixei bebea kai aftos merika pramata alla mexri tote eseis ti moy proteinete??mipos....na min to paro katholou?????
filika![]()
ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!
Πολύ ωραίο το μηχανάκι σουΑρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
και αυτή..?έχεις γούστο
![]()
thx gia thn apantisi paidia....