Σελίδα 29 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 623

Θέμα: Xt 1200 Tenere

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    [B]Αυστριακος ο provider ?

Αν ήταν αυστριακός θα κόλλαγε ρε συνονόματε...

δεν θα έπεφτε...

:rotflmao:

μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Προς σαλιγκαρο Βill...
    Αυτή η κουβέντα περι αξιοπιστίας έχει καταντήσει γραφική και κουραστική πλέον ρε συνάδερφε οπότε δεν θα συνεχίσω...αλλα σχετικά με το super tenere νιος ήμουν και γέρασα και τελίκα αύτο που περίμενα να δω δεν ξέρω αν θα το δω και ποτέ...
    Θα κανω μόνο μια ερωτηση... Αν εβγαζε η γιαμαχα ενα τενερε με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του 990 θα γινοταν best seller ? ή οχι?

καλούς δρομους παλικάρια

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Όταν λέω ότι δεν μου φαίνονται δύσκολα, αναφέρομαι ......
    Σε κατάλαβα. Απλά δεν γίνονται όλα αυτά σε ένα μηχανάκι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Επίσης και το ΚΤΜ έχει παραπλήσια χαρακτηριστικά...
    Πότε...?

Τι ώρα...?

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλος μου έχει μιά 640 adventure σαν την πρώην σου, με γύρω στα 80000 χλμ.
    Πιστεύεις, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, Μπίλλυ?

Τάσο δεν το πιστεύω.

Αλλά πιστεύω ότι η σωστή χρήση και συντήρηση παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο στο θέμα αξιοπιστίας. Εξάλλου όλα χαλάνε κάποια στιγμή. Άλλα πιο αργά, άλλα πιο γρήγορα...:a13:

Ξεφύγαμε λίγο...

Δεν λέω ότι τα 1200 δεν πάνε χώμα, δεν εννοώ τρελλά πράγματα, αλλά για να τα "πας" απαιτούνται "χέρια", και κάποια Α πείρα στόν χειρισμό μαστόδοντων.

Ωραίοι, τους χαίρομαι ειλικρινά αυτούς που αξιοποιούν τις δυνατότητες της μηχανής.

Αλλά η πλειοψηφία είναι στο Κεφαλάρι, με τα έξτρα προβόλια, τις σιδεριές και τις βάσεις για το τριβάλιτσο (πάντα άδειες)...

Αν βγάλει και η Yamaha μιά τέτοια μηχανή, στην ίδια τιμή και με τις ίδιες δυνατότητες, θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από τον άξονα για να με κάνει να την πάρω.
    Λέμε τώρα...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Τάσο δεν το πιστεύω.

Αν βγάλει και η Yamaha μιά τέτοια μηχανή, στην ίδια τιμή και με τις ίδιες δυνατότητες, θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από τον άξονα για να με κάνει να την πάρω.
    Λέμε τώρα...

Συμφωνώ αλλά για ποιά χρήση βρε Μπίλυ ? Πόσοι για παράδειγμα κάτοχοι 1200 GS τις χρησιμοποιούν γι αυτό που κατασκευάστηκαν ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Συμφωνώ αλλά για ποιά χρήση βρε Μπίλυ ? Πόσοι για παράδειγμα κάτοχοι 1200 GS τις χρησιμοποιούν γι αυτό που κατασκευάστηκαν ?
    Ναι, εντάξει, συμφωνώ.

Εδώ θέλω τη Yamaha!
    Να την κάνει να διαφέρει. Το βάρος πχ είναι σημαντικότατος παράγοντας.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Θα κανω μόνο μια ερωτηση... Αν εβγαζε η γιαμαχα ενα τενερε με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του 990 θα γινοταν best seller ? ή οχι?
    Ο συνάδελφος έθεσε την ερώτηση λαχείο.

Εγώ λέω πως θα γινόταν πατείς με, πατώ σε στις αντιπροσωπείες...

XR
    XTR
    XJR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Σε κατάλαβα. Απλά δεν γίνονται όλα αυτά σε ένα μηχανάκι.

Πότε...?

Τι ώρα...?

Πιστεύεις, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, Μπίλλυ?

Όλα αυτά πολύ δυσκολα να γίνουν...(όχι ότι δεν μπορούν....).

Πάντως σίγουρα αν κάποιο είναι ποιο κοντά σε αυτά είναι το ΚΤΜ 990 αλλά και το gs1200...και αυτό προφανώς έγινε σε ωρα που εσυ αναπαυόσουν
    :ZZZ: και δεν το πηρες χαμπαρι...

Πιστεύω, νομίζω, ελπίζω...και άλλα τέτοια κάθε φορά τα βαρέθηκα...

ΓΝΩΡΙΖΩ πολλές τέτοιες περιπτώσεις και ήμουν και εγώ μια...
    Δεν μπορω να σας αλλάξω την γνώμη βέβαια άλλα μπορώ ελέυθερα να λεω και την δικιά μου αλήθεια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το χτ είναι ιταλικό το τενερέ το ίδιο η bmw δεν ξ'ερω αν έτρεξε κανα ράλυ ποτέ χωρίς 10 φορτηγά σέρβις απο πίσω (αυτή ήταν ή η hpn ακόμα δεν ξέρω) το ίδιο και η KTM , η honda πήγε στην Αφρική με το αστρόπλοιο γκαλάκτικα και στα καπάκια γέμισε το κολωνάκι με africa, και ΤΑ που πουλήθηκαν απο σπόντα (Ιταλικά πλέον)

Η Ευρώπη είναι πολύ πίσω απο την Αμερική στον τομέα "περιπέτεια"
    Εχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε για να φτάσουμε απο τα 990 και τα 1200 στα αυτοκινούμενα των 12 μέτρων με πισίνα τζακούζι και γκαράζ, αλλά πρός τα εκεί πάμε.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Καποτε τα μικρα ον οφ ηταν 250 κυβικα και τα μεγαλα 500 κυβικα και ταξιδευαμε σε ολη την Ελλαδα χωρις να μας πειραζουν οι κραδασμοι και οτι δεν ειχαμε ταχυτητα ταξιδιου 150 χλμ και ανω.
    Καποτε οι μοναδικες μηχανες που ταξιδευαν Ευρωπη ηταν κατι BMW και καιγανε απο βενζινη μεχρι οινοπνευμα.
    Μετα αρχισαν κατι Παρισι-Ντακαρ με κατι αφρικα και κατι τενερε χωρις ψεκασμους-gps-abs και 15 νταλικες με ανταλλακτικα απο πισω.
    Και τωρα μου λετε οτι το καλο mega on of πρεπει να εχει τουλαχιστον 100 αλογα, 250 κιλα βαρος, 2κυλινδρους και ανω, 3-4 προβολεις φρενα με ABS, ταχυτητα ταξιδιου πανω απο 180 χλμ (για να φτανουμε εγκαιρως στον προορισμο) σελα με 5 στρωματα αφρωδες για να μην ποναει ο κ@λ@ς μας που θα καθομαστε 2-3 ωρες συνεχεια, αντισπιν,παρμπριζ απο φορτηγο για να μη μας πολυφυσαει ο αερας και τιμη οσο ενα μεσαιο οικογενειακο αυτοκινητο!!!

Ενταξει μην τρελαινομαστε κιολας, καλη η τεχνολογια αλλα μην ξεφευγουμε και απο την μοτοσυκλετιστικη ιδεα.
    Ο Μπιλλυ με το μονοκυλινδρο το 660 πηγε Βουλγαρια 2 φορες χωρις να εχει ολα αυτα τα καλουδια εν ετη 2009 και απ οτι ειπε το καταευχαριστηθηκε.
    Αν ειχε 50-60-70 αλογα παραπανω θα ητανε πιο μαγκας αραγε??

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ορεξη και καλη παρεα να εχει καποιος και δεν χρειαζεται ενα σωρο καλουδια για να ευχαριστηθει τις βολτες.:o
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Στράτο τα είπες όλα φίλε.

XR
    XTR
    XJR

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε για να φτάσουμε απο τα 990 και τα 1200 στα αυτοκινούμενα των 12 μέτρων με πισίνα τζακούζι και γκαράζ, αλλά πρός τα εκεί πάμε.
    Σωστός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ορεξη και καλη παρεα να εχει καποιος και δεν χρειαζεται ενα σωρο καλουδια για να ευχαριστηθει τις βολτες.:o
    Και εσύ καλά τα λές, αλλά η ακράπα-ακράπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Πάντως σίγουρα αν κάποιο είναι ποιο κοντά σε αυτά είναι το ΚΤΜ 990 αλλά και το gs1200...και αυτό προφανώς έγινε σε ωρα που εσυ αναπαυόσουν
    Λούκυ, δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρω κάτι περισσότερο από σένα, ε...?

Ο μάστορας που σου φτιάχνει το κτμ, για να γνωρίζει, πρέπει να έχει και αυτός ένα...?

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Και εσύ καλά τα λές, αλλά η ακράπα-ακράπα.
    Δεν ειπα πουθενα οτι εγω δεν ειμαι θυμα του μαρκετιν.
    Αλλα και χωρις την ακραπα τις ιδιες διαδρομες θα εκανα.
    Εδω εχει ανοιξει ενα θρεντ για το σουπερ τενερε αν και ποτε θα βγει, και κοντευει να γινει κοντρα αν θα ειναι καλυτερο-γρηγοροτερο και πιο αξιοπιστο απο το ΚΤΜ και το BMW.
    Aκομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε???

Δουκα θα ειναι πιο γρηγορο απο το 990. Θα το παταει κατω το μπουρδελο.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ας είναι πιο αργό , πιο βαρύ , πιο άσχημο κτλ....

αλλά ας γράφει στα πλαινά του SUPER TENERE , και θα το πάρω !!!!

η πρώτη μου αγάπη ήταν το s10 και δε περίμενα ποτέ πως στο μέλλον η yamaha θα μου έδινε την ευκαιρία να ανανεώσω τη σχέση μου μαζί του.

Ας βγει λοιπόν με το καλό και ΤΡΑΠΕΖΑ σου έρχομαι για το γνωστό δάνειο !!!!!

Λούκυ, δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρω κάτι περισσότερο από σένα, ε...?

Ο μάστορας που σου φτιάχνει το κτμ, για να γνωρίζει, πρέπει να έχει και αυτός ένα...? [/B][/QUOTE]

Είναι το πιθανότερο να γνωρίζεις περισσότερα γενικά, αλλά και ειδικότερα και για τα ΚΤΜ. Παρόλα αυτα μπορείς κάλιστα να ακούς και μια δέυτερη γνώμη έστω και αν δεν συμπίπτει με τη γνώση που ήδη κατέχεις... πού ξέρεις καμιά φορά... μπόρεί και άλλοι να ξέρουν κάτι και να θέλουν να τα μοιράστουν μαζί σου... (Στο σημείο αυτό θα μπορούσα να κάνω και αναφόρα σε γνωστές Σωκράτικες κουβέντες και οχι μόνο, αλλά είμαι σίγουρος οτι και εκεί γνωρίζεις κάτι περισσότερο οπότε δεν μπαίνω στον κόπο.... )

Όσο για τον μάστορα μου άστα, γάματα....εχει TDM...850!!!:rotflmao:

Κατά τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω τα όσα ειπώθηκαν για την μοτοσυκλετιστική ιδέα αλλά είμαστε άπληστοι οι πούστηδες.... :rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF