ρε WWW εισαι σιγουρα γαυρος? νομιζα πως γαυρος και μπαμπουινος ηταν το ιδιο πραμα μεχρι σημερα!
ρε WWW εισαι σιγουρα γαυρος? νομιζα πως γαυρος και μπαμπουινος ηταν το ιδιο πραμα μεχρι σημερα!
η πρωτη ποια ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
και για τους ...τιμιους ΠΑΟΚτζηδες(τη δευτερη πιο ευνοημενη ομαδα στην Ελλαδα οικονομικα,πολιτικα,και ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ την τελευταια δεκαετια)
Οσο για το οτι σας κανει εντύπωση που ΟΛΟΙ οι οπαδοί και φίλαθλοι στην Ελλαδα θεωρουν οτι παίρνετε στημένα πρωταθλήματα.... ελα μη κάνετε τους χαζούς... ξερουμε πολυ καλα οτι λαθη οι διαιτητές εκαναν και θα κάνουν παντα και ειναι ανθρώπινο.... το πρόβλημα ειναι οτι ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ (εκτος απο μερικες φορες 1 στις 100 για ξεκάρφωμα)
Εχω πει τη κλασική ερώτηση που πρεπει να κανετε οταν βλεπετε τα παιχνιδια της ομαδας σας ειδικα στο Καραϊσκάκη
ΑΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ/ΦΑΟΥΛ/ΚΙΤΡΙΝΗ/ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΤΛ ΚΤΛ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ... ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ Η ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ?
Κανε ενα συλλογισμό φιλε μου γαυρε...
Δεν ειμαστε οσο κομπλεξικοι νομιζεις... οταν ο αντίπαλος ειναι σαφώς καλύτερος... μπορει να ευνοείται αλλα δε ξεκατινιαζόμαστε (οπως γινεται στο μπάσκετ τα τελευταια χρονια με το βαζέλα που ολοι παραδέχονται οτι εχει καλύτερη ομαδα και οτι λιγο μετράει που παίρνει φιλικα σφυρίγματα)
Εσυ εισαι κομπλεξικός γαυρε που πέρσι μου πανηγύρισες ενα χάρτινο πρωτάθλημα και το ιδιο κανεις 12 χρονια τωρα ...
Εσυ που ενω βλεπεις πως έπρεπε να σε παίζουν οι διαιτητές γιατι παιζεις και στην Ευρωπη ... απαιτείς στο ελληνικό πρωτάθλημα να κερδιζεις με το ετσι θελω ακομα και οταν σέρνεσαι
1-2 φασεις δε κρίνουν ενα αγωνα αλλα το συστηματικό σπρώξιμο εκτός του οτι σου δινει αυτοπεποίθηση και σιγουριά... εκνευρίζει και τον αντίπαλο και βλεπεις μετα το ΠΑΟΚ να παιζει με 9 και εσένα να σχολιάζεις αφ υψηλου τις καθεαυτες φασεις... κανοντας τον αντικειμενικό (που ποτε δεν ήσουν)
και μη ξεχναμε.... ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ (χοχοχο ε δε θα κατσουμε και να τη φαμε!)
ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ρε μαγκες καλα τα λετε.Να σας πω κι εγω τι θελω μιας κι απο ποδοσφαιρο ψιλοαπεχω.Θελω να μπορω να παρω τη γυναικα μου και τα παιδια μου,να παω στο γηπεδο,να δω ΜΠΑΛΑ,να κερδισει ο καλυτερος,να χειροκροτω τις καλες φασεις και να παω σπιτι μου ικανοποιημενος και με γεματη τη μερα.
Οταν δεν εχω τπτ απ τα παραπανω δεν αξιζει να συζηταω.Μετανιωνω που εγραψα κι αυτα τα ποστ εδω μεσα αλλα παροτι ηπιων τονων στο ποδοσφαιρο αυτο το ματς κυπελου ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι.
![]()
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΕΚ
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΔΕΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
Φιλικά μεν ................ αλλά για τελευταία φορά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ![]()
![]()
![]()
ΜΑΖΕΨΟΥ !!!
Χουλιγκάνια ΔΕΝ θέλουμε στην παρέα μας !!! Από ΚΑΜΜΙΑ ομάδα !!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ή ΟΧΙ ;;;![]()
![]()
![]()
Στο έχουμε ξαναπεί ............. ή φέρσου ανάλογα ή τζάσε !!!![]()
![]()
![]()
Κοψε τα κεφαλαια για αρχη.Εκτος κι αν φωναζεις.Αν φωναζεις λοιπον να πας στο γηπεδο να φωναξεις κι οχι σε μενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
Οταν λες ολοι εσεις τι εννοεις?Γιατι αυτη η "τσουβαλοποιηση" μου φερνει στο μυαλο τη λεξη φασισμος κι εκει εχω μια αλλεργια.
Σε ποιο ματς θα παω ειναι αποκλειστικα δικη μου επιλογη.Το θεμα ειναι οι πιθανοτητες να βρεθει κανα τσουρμο κωλοπαιδα και να τα κανουν ολα ρημαδιο ειναι αυξημενες.
Καλυτερα πατατακηδες και παλαμακηδες παρα μαλακες σκλαβοι του καθε κοκαλοβγενοπουλου κλπ.
Το φιλικα μονο σαν ειρωνια μπορω να το εκλαβω κι ετσι στο επιστρεφω.
Υ.Γ
Το ACAB τι ειναι ακριβως μου λες?Γιατι το συναντησα γραμμενο καπου σ ενα τοιχο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
δηλαδη πως επρεπε να πηγαινει ο κοσμος στο γηπεδο.Με κανενα ak47 ανα χειρας;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
κοκακολιτσα δεν παιζει εεεε????
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαι γαύρος φίλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Παναχαϊκή είμαι, που δυστυχώς αποτέλεσε και αυτή υποχείρειο του γαύρου, όπως και ο Πανηλιακός, όπως και η ΣΚΟΝΤΑ και πάει λέγοντας το πράγμα.
I had a dream ...
Νικήσαμε τη λάρισα και βγάζουμε γλωσσίτσα;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
AKOMAAAAAAAAAAAA????![]()
KOKOKOKOKOKOKO
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κακό παιδι
θα σε μαλώσω![]()
![]()
Γιο λεφτά δεν ξέρω! Δε μπορεί να μην έχει και να κάνει δεκάδες μεταγραφές πάντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
......(Γιατί λεφτά δεν έχει)......
- Γιατί όποιος ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ στον Ολυμπιακό με "συνοπτικές" διαδικασίες τον ΑΠΟΠΕΜΠΕΙ ??(βλέπε Λεμονής - Ντούσκο αλλά και άλλους που όταν προσφέρουν και ανεβαίνουν ΚΟΒΟΝΤΑΙ με συνοπτικάς διαδικασίας)
Για την ερώτησή σου, η θεωρία μου είναι πως το χόμπι του κρόκους είναι η προπονητική, από τον καναπέ του σπιτιού του, όσον αφορά το "στρατηγικό" της μέρος. Οπότε αναθέτει σε κάποιον προπονητή την προετοιμασία της ομάδας αλλά σε θέματα τακτικής θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Γι' αυτό και ο προπονητής που θέλει, πρέπει να είναι στην ουσία ένα σκυλάκι που κουνάει την ουρά του, κοιτάζοντας τον Πρόεδρο της εταιρείας στα μάτια, σα να είναι έτοιμος να πετάξει το κόκκαλο, όταν αυτός μιλάει. Αν τολμήσει να φέρει αντιρρήσεις ή να πει τη γνώμη του; ...Έφυγες!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Γιο λεφτά δεν ξέρω! Δε μπορεί να μην έχει και να κάνει δεκάδες μεταγραφές πάντως.
Για την ερώτησή σου, η θεωρία μου είναι πως το χόμπι του κρόκους είναι η προπονητική, από τον καναπέ του σπιτιού του, όσον αφορά το "στρατηγικό" της μέρος. Οπότε αναθέτει σε κάποιον προπονητή την προετοιμασία της ομάδας αλλά σε θέματα τακτικής θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Γι' αυτό και ο προπονητής που θέλει, πρέπει να είναι στην ουσία ένα σκυλάκι που κουνάει την ουρά του, όταν μιλά ο Πρόεδρος της εταιρείας. Αν τολμήσει να φέρει αντιρρήσεις ή να πει τη γνώμη του; ...Έφυγες!
I had a dream ...
παλαμακίδες (ο τόνος πέφτει στην παραλήγουσα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
ρε τι γίνεται![]()
☠☠☠
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
παλαμακίδες (ο τόνος πέφτει στην παραλήγουσα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι γίνεται![]()
ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.........
Είναι γνωστό έδώ καί χρόνια.......καμμιά 12καριά άν δέν κάνω λάθος...!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
AKOMAAAAAAAAAAAA????![]()
KOKOKOKOKOKOKO
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Είναι τρελλοί αυτοί οι βάζελοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Νικήσαμε τη λάρισα και βγάζουμε γλωσσίτσα;
Κακό παιδι
θα σε μαλώσω![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]