Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
CX σαν αυτό εδω...![]()
ωχ μου ξεφυγε το Β γμτ
CX ηθελα να πω το ειχε ενας γνωστος
εβγαινε και σε τουρμπο αλλα τοσο βαρυ που ηταν τσαμπα πηγαινε![]()
CX σαν αυτό εδω...![]()
ωχ μου ξεφυγε το Β γμτ
CX ηθελα να πω το ειχε ενας γνωστος
εβγαινε και σε τουρμπο αλλα τοσο βαρυ που ηταν τσαμπα πηγαινε![]()
καλα μιλαω κι εγω που τα 2,5 απο τα 3,5 μηχανακια που ειχα εως τωρα ηταν honda...
Ωραία πράματα Χρήστο, αλλά πανάκριβα.
Ξεχασες και το echo στο on!![]()
Aυτό ειναι για τον catmaster για να μην ξεχνιέται... η για να ξεχνιέται, όπως τον βολέυει.
Ειδικά στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα που είναι άσχημη απο την μάνα της, η μετατροπή επιβάλετται!!![]()
Τα Cx ....
αυτά τα μηχανάκια τα έχω δει να τα κάνουν από cafe racers μέχρι εντούρο και bobbers αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αμφισβητήσιμο .... ότι και να τους κάνεις πάλι κάτι δεν θα κολλάει ρε γαμώτη ... λες και όταν τα φτιάξανε στη Honda κούμπωσαν ότι τους περίσσευε στις αποθήκες ...γερό άσπαστο αλλά κακάσχημο ...
το Cx του πατέρα μου το έπιασα και το έκανα φιτίλια το καλοκαίρι ίσα για να το ακούσω να δουλεύει ξανά μετά από χρόνια ακινησία ...αφού έφτιαξα την μίζα πρώτα παράλληλα αφαιρούσα τζαμαρίες τιμόνια κάγκελα φώτα .... τελικά αφού έκανα το σέρβις κόλλησα και μερικά σημεία που ήθελαν μελέτη πριν αρχίσω το κόψε -ράψε και το μετανιώσω μετά .... αλλά τελικά διαπίστωσα ότι το μηχανάκι είχε μια χαζή βλάβη (σπασμένο κεραμικό αντλίας νερού) αλλά που δυστυχώς απαιτούσε κατέβασμα του κινητήρα για να φτιαχτεί ... μετά το άφησα και ίσως το ματαπιάσω εν καιρώ ...
(μια φωτό από τότε.... μιλάμε για πολλά κιλά σίδερα)
![]()
Γειά σου Άκη, δεν ήξερα για την βλάβη, εγω το θυμάμαι να δουλεύει!
Ειπα να σε μπριζώσω λίγο...
Παμε λοιπόν γερά, αυτή την φωτό ισως να την εχω ξαναβάλει, μια που ειναι απο τις πολύ καλές φωτό που έχω βγάλει εν κινήσει και μάλιστα χωρίς να το ξέρει ο άλλος, είναι και φίλος μου ο Βασίλης και πολύ γλήγορος!
Ο ορισμός του cafe racer?![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957