Σελίδα 29 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 431 από 431

Θέμα: Συντεκνάκια talking επαέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    & που'σαι, για κανονίστε με Εχετλαίο ρακάκια Σούγια, από βδομάδα
    Νά'τα νά'τααα... κάψωσε ο Μιχαλιός!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    [B]Προς τους γρήγορους της παρέας, το "βγάζω την πινακίδα" μεταφράζεται σε "....κι ο Θεός βοηθός" για τους πολλούς είτε το θέλετε είτε όχι.
    Mακη, δεν με νοιαζει πως μπορει να το μεταφρασει ο καθενας! Εγω βγαζω την πινακιδα (και το 80% των Κρητικων) οχι επειδη το θεωρω μαγκια ή επειδη θελω να τρεξω αλλα για τον λογο οτι θα σε πιασουνε τα ρανταρ και θα σε γραψουνε και για τα 100km/h σε μια ευθεια 3km+. Αυτα δεν γουσταρω, τα και καλα ασφαλιστικα για μας μετρα, που εξυπηρετουνε κερδοσκοπικους σκοπους!

Banned Το avatar του/της antonis_fr4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
    Mακη, δεν με νοιαζει πως μπορει να το μεταφρασει ο καθενας! Εγω βγαζω την πινακιδα (και το 80% των Κρητικων) οχι επειδη το θεωρω μαγκια ή επειδη θελω να τρεξω αλλα για τον λογο οτι θα σε πιασουνε τα ρανταρ και θα σε γραψουνε και για τα 100km/h σε μια ευθεια 3km+. Αυτα δεν γουσταρω, τα και καλα ασφαλιστικα για μας μετρα, που εξυπηρετουνε κερδοσκοπικους σκοπους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
    Ωριμάστε παιδιά! Ωριμάστε...
    Επειδή το κράτος θέλει να εισπράξει από εμένα & εσένα δε σημαίνει ότι εγώ από αντίδραση και μαγκιά (κλανιά & εξάτμιση) πρέπει να γίνω ταυτότητα ούτε κάπια άλλη θλιβερή στατιστική.
    Ωριμάστε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    & που'σαι, για κανονίστε με Εχετλαίο ρακάκια Σούγια, από βδομάδα
    Οικογενειάρχης μέσα!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ωριμάστε παιδιά! Ωριμάστε...
    Επειδή το κράτος θέλει να εισπράξει από εμένα & εσένα δε σημαίνει ότι εγώ από αντίδραση και μαγκιά (κλανιά & εξάτμιση) πρέπει να γίνω ταυτότητα ούτε κάπια άλλη θλιβερή στατιστική.
    Ωριμάστε...
    Επαναλαμβανω οτι δεν βγαζουμε την πινακιδα για να τρεξουμε!

ποιος την αρχισε την ιστορια ρε παιδια με τα ορια ταχυτητας να τον βρουμε να δει τι θα παθει εγω λεω να παμε καμια μερα στο μπρικι ολοι μαζι να πιουμε και καμια μπυρα.

Όπως είχε πει κ η μανα ενος φίλου μου στο γιο της λίγο πριν τον αγώνα..."Να τρέχεις παιδί μου αλλα με προσοχή".Μεγάλα παιδιά είμαστε και θέλω να πιστευω οτι ξέρουμε τα ορια μας και μέχρι που μας παίρνει!Αν γουστάρεις να παίζεις τη ζωη σου κορονα ή γράμματα δικαίωμα σου είναι,αρκεί να μην παίρνεις στο λαιμό σου και άλλους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Παιδιά δυστυχώς στον ΒΟΑΚ δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τρέχουμε.Ναι το έχω κάνει και εγώ αλλά πραγματικά δεν είναι δρόμος για να "ξεδίνουμε".Δεν μιλάω να πηγαίνουμε με 70, αλλά να πηγαίνουμε πάντα έχοντας στο νου μας την αναστροφή,το αγροτικό με τα κατσίκια,τα κατσίκια κλπ.Μου αρέσει πιο πολύ το επαρχιακό δίκτυο με όποια ανάλογα μειονεκτήματα υπάρχουν(Σούγια,Παλαιόχωρα κλπ).Ακόμη και εκεί το αποφεύγω γιατί μου έχει τύχει στραβή.Τα τελευταία χρόνια πάω στην μικρή πιστούλα που έχουμε και απλά το διασκεδάζω.Δεν έχω τρελές ταχύτητες αλλά μαθαίνω μέχρι να έρθει αυτή η σωτήρια ημέρα να ανέβω ξανά Σέρρες .

Παιδιά προσοχή γιατί δεν αξίζει για μια γκαζιά...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
    .....

Εμενα μαρεσει να τρεχω τερμα γκαζι χωρις πινακιδα και χωρις τιποτα.Ας φτιαξουνε πρωτα τους δρομους .....
    προσεξε τωρα την αυτοκαταστροφικη σου ταση...

σου αρεσει τερμα γκαζι,χωρις πινακιδα και στα @@ σου ολα.και μενα.και σε πολλους ακομα.αλλα απο μονος σου αναγνωριζεις αμεσα κιολας την ελεεινη κατασταση των δρομων.αρα οι συνθηκες ειναι αυτες που θα επρεπε να σε φρεναρουνε απο το να κανεις αυτα που γουσταρεις.

αρα αν εχω απεναντι μου εναν ανθρωπο που βλεπει το καυλι να του ρχετε και δεν κανει κατι να το αποφυγει πως τον λεμε?

και θα σου το παω και ενα βημα παραπερα.αν για οποιονδηποτε λογο κοψεις ενα πιτσιρικι,πως θα ''αναλαβεις την ευθυνη των πραξεων σου''?η μηπως νομιζεις οτι τους γονεις του παιδιου του ενδιαφερει η γενναια σταση σου?προσωπικα θα σε κυνηγουσα μεχρι να παγωσει η κολαση.

και τελος,γραφεις του παντες στα ματσο παπαρια σου.τουλαχιστον αμα φυγεις πουθενα,μη σκοτωθεις!!!να βγαλουμε και εμεις κανα φραγκο γιατι ερχονται δυσκολοι καιροι.

υ.γ.τα ορια δε μου λενε τπτ ουτε εμενα.αλλα σιγουρα το ''τερμα γκαζι'' δεν εχει καμια επαφη με τα ορια.ουτε που θεσαν αλλοι για τον δρομο ουτε με τα δικα σου.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση...
    Ουτε ειναι δυνατον να πηγαινεις με τα χλμ που λενε οι σωφρονες, γιατι τα κουτακια θα σε περνουν απο δεξια και αριστερα αλλα ουτε και μαλλιοκουβαρα σαν να μην υπαρχει αυριο. Αλλο η γρηγορη βολτα και αλλο με την ταυτοτητα στο στομα. Αρκετους εχουμε χασει.. Φτανει πια...
    Αλλα να μην φτανουμε και στο αλλο ακρο...
    Αλλωστε οι γνωριζοντες τη Κρητη, ξερουν οτι υπαρχουν και υπεροχοι δρομοι, με καλη ασφαλτο, ωραιες κλισεις, μηδεν κινηση και κανε οτι γουσταρεις...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 29 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829

Παρόμοια θέματα

1. Talk like a pirate day
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 12:44
  2. Mens Talk
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2005, 09:12
  3. CBR talk