Σελίδα 29 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Καλησπέρα απο salonika...Λοιπόν έχω και εγώ με την σειρά μου ενα brosaki το οποίο το αγόρασα φτηνά=(φοιτητής) γιατί είχε πολλά προβλήματα και όπως οι περισσότεροι προσπαθώ να το φτιάξω....Έχει 3 μήνες που το έχω και με την βοήθεια του gianniblest που ειναι φίλος μου το εχουμε ψηλοφτιάξει..Τα βασικά που εχουν μεινει να φτιάξω ειναι κυρίως το ρεζερβουρ που ειναι τρύπιο στο σημείο της ρεζέρβας οπότε αμα μείνω απο βενζίνη σπρώξιμο και τα σχετικά.και το άλλο ειναι η ντίζα του τσοκ που δν είχε όταν το αγόρασα και αρχίζει να χειμωνιάζει και δν θα πέρνει bros.Θα μπορούσε να με βοηθήσει κανείς αν έχει η ρεζερβουρ η τσοκ???thx...
    xalllara stous dromous

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jap106
    καλησπερα παιδια.Εδω και 1 εβδομαδα αγορασα ενα bros400,σε μετρια κατασταση.Το αγαπησα κατ ευθειαν παρ ολα τα χρονακια του.Ειναι χαμηλοροπο χωρις πολλα αλογα,και σχετικα ανετο...θελω να ρωτησω τι βενζινη να το καιω?και δευτερον προσπαθησα να βρω service manual για το brosακι,οχι το pgm,αλλα,δεν μπορεσα να το βρω.Μπορειτε να με βοηθησετε?
    thanx...
    Γεια σου και καλωσήρθες...

Βενζίνη σου προτείνω την παλιά super (LPR) μιας και δεν έχει κάποιου είδους καταλύτη το bros...

Manual ποιο θέλεις; Το κλασσικό της Honda? Ξεκίνα από εδώ: http://hawkworks.net/manual/

Ότι χρειαστείς ρωτάς...
    Give me fuel, Give me fire

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GiannisDrobi
    Καλησπέρα απο salonika...Λοιπόν έχω και εγώ με την σειρά μου ενα brosaki το οποίο το αγόρασα φτηνά=(φοιτητής) γιατί είχε πολλά προβλήματα και όπως οι περισσότεροι προσπαθώ να το φτιάξω....Έχει 3 μήνες που το έχω και με την βοήθεια του gianniblest που ειναι φίλος μου το εχουμε ψηλοφτιάξει..Τα βασικά που εχουν μεινει να φτιάξω ειναι κυρίως το ρεζερβουρ που ειναι τρύπιο στο σημείο της ρεζέρβας οπότε αμα μείνω απο βενζίνη σπρώξιμο και τα σχετικά.και το άλλο ειναι η ντίζα του τσοκ που δν είχε όταν το αγόρασα και αρχίζει να χειμωνιάζει και δν θα πέρνει bros.Θα μπορούσε να με βοηθήσει κανείς αν έχει η ρεζερβουρ η τσοκ???thx...
    γεια σου ρε δρομπι με το παρταλι σου!!!
    επιτελους σε ειδα και στο μοτο....
    για την ρεζερβα πρεπει να κανεις ενα τεστ πρωτα.
    1 γεμισε το ρεζερβουαρ.
    2 βαλε τον διακοπτη στο οφ.
    3 αποσυνδεσε το σωληνα απο πισω.
    4 συνδεσε εναν αλλο και βαλτον σε ενα μπετονακι.
    5 γυρισε την βανα στο res(ρεζερβα)
    6 και δες αν τρεχει.
    7 αν τρεχει σταματα το.αν δεν τρεχει κανε ενα 2ο ποστ να σου πουμε τι εχει...
    8 πηγαινε το στο on και αστο να τρεχει μεχρι να σταματησει (8α χρειαστεις τουλαχιστων 10 λιτρο μπετονι η να μην το εχεις φουλαρει.να εχει πχ 2 λιτρα την ρεζερβα και 3 κανονικα.συνολο 5)
    9 αφου σταματησει γυρνα το παλι στο res.
    10 αν εχεις φτασει σε αυτο το σημειο και τρεχει κανονικα και ΒΓΑΛΕΙ τα 2 τελευταια λιτρα,τοτε δεν εχεις προβλημα με την ρεζερβα..

υ.γ. παιδια αν καποιος εχει ρεζερβουαρ η τσοκ ας μιλησει!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Καλώς τους!

Γιάννη δώσε μου μέχρι τη Δευτέρα να δω για ντίζα τσοκ!

Υ.Γ.: κορίτσα να ξαναβρεθούμε κιόλας τώρα που μαζευτήκαμε πολλές
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    καλησπερα...
    ο χειμωνας ερχετε κ η δουλεια ξεκινα,το brosακι παρκαρη κ μια κ καθετε κ γω θα δουλευω λεω μεχρι να ξανα το καβαλησω να του κανω καποια επεμβασεις....κ θα ηθελα τα φωτα σας..
    λεω να αλλαξω το μπροστινο(φρενα-αναρτηση)...αλλα θα ηθελα να παραμεινουν τα κλι-ον που εχει(ντ-κ)μαζι με οργανα κ φαναρι,
    τι να ψαξω?
    απο ποιο μοντελο?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Υ.Γ.: κορίτσα να ξαναβρεθούμε κιόλας τώρα που μαζευτήκαμε πολλές

Πλησιάζει η ώρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    ...αλλα θα ηθελα να παραμεινουν τα κλι-ον που εχει(ντ-κ)μαζι με οργανα κ φαναρι,
    τι να ψαξω?
    απο ποιο μοντελο?

Τα κλιπον ΟΚ, αλλά ότι και να βάλεις θα χρειαστεί μια ψιλοπατεντα γιατί δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες βάσεις για τα υπόλοιπα...

99% έχω δει να πωλούνται βάσεις universal για το φανάρι, για τα όργανα πιστεύω κάτι θα σκεφτούμε....
    Give me fuel, Give me fire

georigio mhpws brhkes tpt apo ntizes tsok re su giati edw panw (salonika) exei bgalei kruo!!!!
    xalllara stous dromous

georigio mhpws brhkes tpt apo ntizes tsok re su giati edw panw (salonika) exei bgalei kruo!!!!

Αύριο κατεβαίνω αποθήκη για συγύρισμα, μίλησα και με το Γιάννη. Σόρρυ για την καθυστέρηση αλλά τρέχει και μια σχολή... Αύριο βραδάκι θα σου πω!

@ sernodas: σου κάνει *οποιδήποτε* καλάμι με διάμετρο 41mm. Δηλαδή, cbr, vfr, (τα των 90s) ακόμα και sv. Αλλά θες κομπλέ με ζάντα, δίσκους, δαγκάνες για να μην ψάχνεις μετά ένα ένα. Για το φανάρι και τα όργανα, αφού κρατάς τα κλιπον κρατάς και τις τιμονόπλακες, δεν έχεις λόγο να τις αλλάξεις. Το θέμα είναι τι θα κάνεις με τον ατέρμονα από τον οποίο παίρνουν τα όργανα ένδειξη. Εκεί θα χρειαστεί πατέντα. Και αν είναι απλά ένας αποστάτης έχει καλώς. Αν στο καινούργιο μπροστινό δεν υπάρχει χώρος μεταξύ ζάντας και καλαμιού για να χωρέσει ο ατέρμονας;;

edit: μαλακία έγραψα. Για να κρατήσεις τις τιμονόπλακες πρέπει να ταιριάζει η απόσταση τους με το μήκος του άξονα της ρόδας. Εκεί περιπλέκεται το θέμα, με τον άξονα της ρόδας και τον ατέρμονα. Οι τιμονόπλακες θα μπουν. Στη χειρότερη ξεπρεσάρεις σε μηχανουργείο τον λαιμό από την δικιά του και τον πρεσάρεις στην καινούργια. Και μετά ψάχνεις και τι θα κάνεις με τη στήριξη του φαναριού (εύκολο), των οργάνων (πιο δύσκολο) και της κλειδαριάς (ακόμα πιο δύσκολο, ειδικά αν θες να έχεις κλείδωμα στο τιμόνι -καλό είναι να έχεις).
    Μιχάλης Δερτούζος

exw ena mprostino
    apo cbr
    συμβατικο με 2 δισκους.
    ειναι του drobi.
    ροδα,καλαμια,φρενα,τρομπα,
    το εχω μετρησει και μπαινει κουτι.
    αν το 8εσ μιλα με τον δρομπι.

φωτο εδω

μαληστα....
    ωραια ψαχνουμε για ενα κομπλε μπροστινο
    ζαντα-δισκους-δαγκανες
    για να δουμε τι μπορουμε να βρουμε απο cbr, vfr,sv
    αντε παλι με τα σιδερα

ευχαριστω παιδες

ρε σεις τωρα θα παιξει συναντιση που ξεκινω εγω δουλεια
    τωρα που τελεψε κ η ασφαλεια.οχι δεν ειμαι απ΄΄αυτους που φανταζεστε.στη φαμπρικα η μηχανη δουλευει νυχτα μερα κ εγω ειμαι ο χειρηστης

Ρε σεις μου ήρθε μια ηδέα
    Να βαλω κ ένα δευτερο δισκοφρενο στα δεξια…..
    Πως?
    Βάζοντας μια μπότα(απ τα καλαμια) αριστερή στη δεξια μερια,φτιαχνοντας ένα αποστατη πανω στη ζαντα που εκει πανω θα μπει ο δισκος
    Τωρα αυτό που με προβληματίζει είναι κατά ποσο μπορει ο νεος δισκος να είναι σταθερός κ ασφαλής πάνω στην ζάντα??? με τι μεσα(κολλήσεις υλικά κατασκευεις)
    θα μπορουσε να γίνει αυτό άραγε…ιδεες…
    ε μην με κραξετε….ε τι να κανω μου έρχονται διαφορα στο μυαλο,μεσα στα τοσα ολο κ κατι βγαίνει

Η ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ??http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=99296

Λοιπόν φίλος, βρέθηκε!

Αλλά είναι μόνο η ντίζα, το 3 δηλαδή εδώ, χωρίς τις μεταλλικές γωνίες στην ένωση με το καρμπιρατέρ (το 17 εδώ).

Τι κάνω, τη δίνω στο Γιάννη;
    Μιχάλης Δερτούζος

Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    Ρε σεις μου ήρθε μια ηδέα
    Να βαλω κ ένα δευτερο δισκοφρενο στα δεξια…..
    Πως?
    Βάζοντας μια μπότα(απ τα καλαμια) αριστερή στη δεξια μερια,φτιαχνοντας ένα αποστατη πανω στη ζαντα που εκει πανω θα μπει ο δισκος
    Τωρα αυτό που με προβληματίζει είναι κατά ποσο μπορει ο νεος δισκος να είναι σταθερός κ ασφαλής πάνω στην ζάντα??? με τι μεσα(κολλήσεις υλικά κατασκευεις)
    θα μπορουσε να γίνει αυτό άραγε…ιδεες…
    ε μην με κραξετε….ε τι να κανω μου έρχονται διαφορα στο μυαλο,μεσα στα τοσα ολο κ κατι βγαίνει

Η ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ??http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=99296
    μην σε επιρεασω αλλα το να πειραξεις την μαμα μπροστα ζαντα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλη ιδεα....

το αλλο λεει αλλα να ξες λογικα πρεπει να φτιαξεις αλλο λαιμο, και να κατσεις να δουλεψεις τα στοπ του τιμονιου,την κλειδαρια και το φως.η τρομπα σου επισης δεν 8α εχει λογικα βαση για καθρευτη.
    οποτε θα χρειαστεις και εναν ανταπτορα...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    [B]μην σε επιρεασω αλλα το να πειραξεις την μαμα μπροστα ζαντα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλη ιδεα....

mmmm parakindineymeno moy fenete k mena....

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •