είδες τι θα πάρει ο Νικόλας;; :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ευτυχως εχουμε και κατι Νικόλες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
είδες τι θα πάρει ο Νικόλας;; :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ευτυχως εχουμε και κατι Νικόλες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΚΑΛΑ..... ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΜΕ....
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΘEOΣ!! χαχαχα
εεεε..ποιος ειναι ο Nικολας??![]()
![]()
Ελα δευτερα στο δελεαρ, για να τον δεις... ΘΕΟΣ ο ΨΗΛΟΣ!
τι νομιζεις, οτι μονο αυτοι οι 3 που σου μιλανε υπαρχουν? :rotflmao:
υπαρχουν και καλυτεροι!:rotflmao:
επ επ λίγα παιδιά με τον Νικόλα αυτός είναι κλεισμένοςΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΣΑΝ 2ος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ P.B.C, ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ, ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ........................ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ....................................ΚΤΕΟ.
![]()
![]()
![]()
χαχα οχι ρε συυ....προσπαθω να συνδεσω ονοματα με nicksΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
για τις άλλες πάντα μιλάς έτσι;;; χαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ε, καλα πως κανεις ετσι! υπαρχουν και αλλοι!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
οποια παιδια ειναι καλα, εχουν γραψει στο προφιλ τους και το ονομα. αν πατησεις το κουμπι προφιλ θα μπορεσεις να συνδυαζεις απο το να τρεχεις πισω στις σελιδες να δεις ποιος εχει γραψει τι!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
χαχα οχι ρε συυ....προσπαθω να συνδεσω ονοματα με nicks![]()
![]()
![]()
και αλλος αντιπροεδρος?!?!?!? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΣΑΝ 2ος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ P.B.C, ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ, ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ........................ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ....................................ΚΤΕΟ.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
για τις άλλες πάντα μιλάς έτσι;;; χαχαχα
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! τρελλος ειμαι? να σου πεσει κανενα τσιμπιδακι στα χερια σου την Δευτερα και να ψαχνομαι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δέκαμελές παιδί μου!!!!!!!! Για να ξέρεις τι έχεις να τραβήξεις!!!!!!! Η δικιά μου ψήφος πιάνει για 10Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
και αλλος αντιπροεδρος?!?!?!? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Θα πάρω τρία μαζί μου για καλό και για κακόΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! τρελλος ειμαι? να σου πεσει κανενα τσιμπιδακι στα χερια την Δευτερα και να ψαχνομαι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
ψώνια είναι και όλοι θέλουν να γίνουν αντιπρόεδροι για να παρουν τις πλαστικές για βοηθούς![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θα πάρω τρία μαζί μου για καλό και για κακό
:rotflmao: :rotflmao:
καταλαβα, ουτε που θα το βγαλω το κρανος. οτι πιω με το καλαμακι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ψώνια είναι και όλοι θέλουν να γίνουν αντιπρόεδροι για να παρουν τις πλαστικές για βοηθούς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()