Και αυτό σωστό ........Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
Καλυτερα να συγκρινεις σερβις μεταξυ V2 και οχι οτι ναναι (vtr με rsv ας πουμε)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αυτό σωστό ........Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
Καλυτερα να συγκρινεις σερβις μεταξυ V2 και οχι οτι ναναι (vtr με rsv ας πουμε)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
[B]Εγω σου μιλησα για καινουργιο μηχανακι αξιας 25 χιλιάδων και συ μου μιλας για μεταχειρισμενο ματρακα με γνωστα προβλήματα ανορθωτων κλπ
Τι γίνετε εδώ ρε ? :hypnotize![]()
![]()
Και δεν μου λες ρε Stabak ? Επειδή είναι γνωστά, πρέπει να τα περνάμε στο ντούκου ?
Όσο για το ''ματρακά'', δεν βλέπω που διαφωνούμε !!
Χρόοοονια τώρα το φωνάζουμε.:rotflmao:
αλλά δεν ακούνε.
![]()
στην αρχική τιμή πώλησης όντως έχουν ένα πρόβλημα. Ιδίως αν πάρεις suzuki & honda είναι στανταράκι ότι θα φας μια-δύο μειωσεις τιμής :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στην αρχική τιμή πώλησης (γενικότερα τα τιμολογούν πιο τίμια τα μηχανάκια τους...)
![]()
![]()
:rotflmao:
ναι, σωσταΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
στην αρχική τιμή πώλησης όντως έχουν ένα πρόβλημα. Ιδίως αν πάρεις suzuki & honda είναι στανταράκι ότι θα φας μια-δύο μειωσεις τιμής :rotflmao:![]()
![]()
(αλλα μετά εχει δώρο ρολόι)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εεεεεπ, μην απομονωνεις εκφρασεις μου απο τον πολιτισμενο διαλογο που ειχαΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Τι γίνετε εδώ ρε ? :hypnotize![]()
![]()
Και δεν μου λες ρε Stabak ? Επειδή είναι γνωστά, πρέπει να τα περνάμε στο ντούκου ?
Όσο για το ''ματρακά'', δεν βλέπω που διαφωνούμε !!
Χρόοοονια τώρα το φωνάζουμε.:rotflmao:
αλλά δεν ακούνε.
[/B]
και δεν ειπα οτι πρέπει να τα περναμε στο ντουκου, βροντοφωναξε το, καντο και τατουαζ αμα θες τον ανορθωτη, απλα ειναι συχνο φαινομενο στα χοντάΪ, πως να το κάμουμε...
ματρακαδες ξεματρακάδες καλοτάξιδοι να ειναι και γουατεβερ φλοατς γιορ μποουτ ναουμ
στο θεμα μας πληζ, τα ντουκατι σκορπάνε και ειναι για κατι κουλαδους με χαρακτηρα που δεν πανε βημα...
άλλος...![]()
τρεις λεξεις για τους ktmακηδες βασικα...
keihin,mikuni,kokusan...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ομολογω δασκαλε, το kokusan το googlara :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που λετε και νταξ τα ντουκάτια, μενεις μια και εξω, αντρίκια, τι να πουν και τα παπρίλια που πανε με τα θερμοσυστελλόμενα και τα κολητήρια βολτα... για το speeddial bill sto 1 δεν μιλαω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
ομολογω δασκαλε, το kokusan το googlara :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που λετε και νταξ τα ντουκάτια, μενεις μια και εξω, αντρίκια, τι να πουν και τα παπρίλια που πανε με τα θερμοσυστελλόμενα και τα κολητήρια βολτα... για το speeddial bill sto 1 δεν μιλαω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ανεκδοτο? με τους ducaτακηδες φανταζομαι το ξερεις ε...
οταν ψωνισαν για το 916 showa απο τους γιαπωνεζους ειπαν χαρακτηριστικα..."μονο 5% σκαρτα θα δεχθουμε στο συνολο της παραγγελιας"...
σκανε τα τζαπιονια με το κοντεινερ της παραγγελιας κι ενα μικρο κουτι στην ακρη...
"τιν αυτο λενε οι ιταλοι?
"το 5% σκαρτα μπροστινα που ζητησατε..."...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Ναι ναι θυμαμαι μου το ελεγε η συγχωρεμενη η γιαγια μου πριν ρουφηξω το μουρουνολαδο...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao:
το ανεκδοτο? με τους ducaτακηδες φανταζομαι το ξερεις ε...
οταν ψωνισαν για το 916 showa απο τους γιαπωνεζους ειπαν χαρακτηριστικα..."μονο 5% σκαρτα θα δεχθουμε στο συνολο της παραγγελιας"...
σκανε τα τζαπιονια με το κοντεινερ της παραγγελιας κι ενα μικρο κουτι στην ακρη...
"τιν αυτο λενε οι ιταλοι?
"το 5% σκαρτα μπροστινα που ζητησατε..."...
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: και γελαγαμε ολοι γυρω απο το τζακι, κατω απο την εικονα του χιροχιτο
![]()
![]()
![]()
![]()
χμ...μαλλον θα μαζευουν πυρομαχικα οι ευρωλουγκρες,γι αυτο αργουν να απαντησουν...![]()
![]()
![]()
![]()
Σταμάτησε να ποστάρει ο σΒόλος και δεν υπάρχει ενδιαφέρον πλέον.
τι θελετε ρε μικροτσουτσουνοι γιαπωνεζοι...
με τα ευρωπαικα τα εργαλεια μας τα ζαλιζουν οι γκομενες συνεχεια για βολτα που
πεταξε και ηλιο και πρεπει να λειπουμε που και που...
![]()
![]()
![]()
για πειτε τωρα για τα γαμηστερα ιαπωνικα σας...
εχουν βγει και τα βαραντερο στο δρομο παλι
:rotflmao: :rotflmao: