Θα διαμαρτυρηθώ στην εταιρία παραγωγής!!!
Αν είναι ποτέ δυνατόν....
Κύριε Σεναριογράφε......Επεισόδιο είπαμε να γράψεις....Όχι εμάς στα .... παλιά σου τα παπούτσια!!!
![]()
![]()
(Μιλάμε για σύνδρομο στέρησης πλέον! Σε βαρυά μορφή....!!!)![]()
Θα διαμαρτυρηθώ στην εταιρία παραγωγής!!!
Αν είναι ποτέ δυνατόν....
Κύριε Σεναριογράφε......Επεισόδιο είπαμε να γράψεις....Όχι εμάς στα .... παλιά σου τα παπούτσια!!!
![]()
![]()
(Μιλάμε για σύνδρομο στέρησης πλέον! Σε βαρυά μορφή....!!!)![]()
O idi είχε ήδη ξεκινήσει για το συνεργείο. Ήταν η 5η φορά αυτό το μήνα που του έβγαζε βλάβη το καβασάκι, αλλά "για μιά φανέλα ζούμε ρε γαμώτο!" μονολογούσε καθώς περίμενε για ταξί. Αν είχε την τύχη να είναι έτοιμο, δηλαδή αν δεν έβγαζε κι άλλες βλάβες καθώς το έφτιαχνε ο μάστορας,θα πήγαινε -επιτέλους- στο στέκι του gcrook για καφέ. Ο gcrook είχε πολλά και σημαντικά νέα να του πει.
Ο pokermon φτάνει στο ραντεβού του. Φρενάρει με rolling endo για το εφέ, και πριν σκάσει ο πίσω τροχός κάτω, έχει ήδη βγάλει (με το αριστερό χέρι) το λουκέτο από την τσέπη του τζάκετ. Στην πόρτα της βίλλας τον περιμένουν τσιρίζοντας κάτι κοριτσόπουλα. Του ανοίγουν διάπλατα την πόρτα και όλοι μαζί πάνε προς την πισίνα.
Eν τω μεταξύ ο dirty έχει σκουπίζει τα δάκρυά του, αφού έχει πει όλο το στόρυ στον sniper. Βέβαια, κάτι ακαθόριστο μέσα στο μυαλό του, του λέει ότι ο sniper δεν άκουσε ούτε μισή κουβέντα, αλλά για την ώρα δεν τον απασχολεί. Του αρκεί που ξέσπασε. Μετά από τόσα χρόνια αρμονικής συμβίωσης, αυτό το περιστατικό τον έχει κάνει να αναθεωρήσει πολλά. Κλείνει το τηλέφωνο κι ετοιμάζεται να βγει. Πήρε τη μεγάλη απόφαση: Θα παει να βρει <αυτόν>!
Ο Μακρινός Θείος κοιτά από ψηλά την πόλη του, καθώς το ελικόπτερο πετάει προς το αεροδρόμιο. Αισθάνεται ήδη άλλος άνθρωπος. Τόσο γιατί επιστρέφει μετά από τόσο καιρό στην πατρίδα, όσο και γιατί έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα ανακοινώσει όλα όσα ήθελε τόσο καιρό. "Ισως πέσει κι ολόκληρη η κυβέρνηση" λέει από μέσα του... καθώς το ελικόπτερο κάνει την τελική προσέγγιση. Ήδη βλέπει τον lupo να γυαλίζει το παρπρίζ του Bombardier.
H katy, αφού βαρέθηκε να φωνάζει, ξεκίνησε για το σπίτι της elenas. Αφού και οι δυο είναι να πάρουν μηχανάκι, έχουν πολλά να πουν.
Όμως στον κήπο της elenas ο άγνωστος ήδη την έχει στριμώξει, κρατώντας τη σταθερά από το μπράστο. "ΔΕ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ Ε?" λέει με βροντερή φωνή. "Πάντα..." καταφέρνει να ψελλίσει η elena...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Ήταν μια προσφορά της εταιρίας SURE: το κράνος της ζωής σας!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
εεεεεε οοοοοοο..... πολύ καλό Κωστάκη
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ftou !
Σαν σχεση με ολλανδια ειναι !!
Οργασμος που δεν ερχεται !!
![]()
![]()
Κύριε Σκηνοθέτα...
Θα τον δω εγώ τουλάχιστον τον τυπά που στρίμωξε την Έλενα???
Έτσι για το γ@μwτο, ρε γ@μwτο!!! Να δω κι εγώ κάτι!!!
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλός πάντως... Κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον του φιλοθέατου κοινού σας!!!
(Ελπίζω το επόμενο επεισόδιο να μην έρθει σε κανένα μήνα!!!)
τελικά εχεις κρυφά ταλέντα...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
O idi είχε ήδη ξεκινήσει..
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Ήταν μια προσφορά της εταιρίας SURE: το κράνος της ζωής σας!
koita kolhma pou exw faei kai mou kentrizei to endiaferon ...
Anamenw synexeia ..![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Tωρα εφαγες το κολλημα ;;
Μη ζητησεις να μαθεις περιληψη !
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε να γυρίζουμε τα επισόδεια για την τηλεόραση!
Τρελλή επιτυχία.
Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως δεν δεχτεί ο σκηνοθέτης, αν κάνουμε καμμιά οικονομία, και δεν βάλουμε πολλά ελικόπτερα, υπερηχιτικά αεροπλάνα και ουρανοξύστες μέσα.
Άσε που εκτός από οικονομία, θα είναι και καλό για μένα, αφού στο σενάριο, όλα τα οχήματα, πιο πολύ τα καθαρίζω παρά τα οδηγάω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Βρε ξέρεις πόσα θα βγάλεις με τόσο καθάρισμα;; Μπορείς να το κάνεις και δεύτερο επάγγελμα για σκέψου το!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε να γυρίζουμε τα επισόδεια για την τηλεόραση!
Τρελλή επιτυχία.
Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως δεν δεχτεί ο σκηνοθέτης, αν κάνουμε καμμιά οικονομία, και δεν βάλουμε πολλά ελικόπτερα, υπερηχιτικά αεροπλάνα και ουρανοξύστες μέσα.
Άσε που εκτός από οικονομία, θα είναι και καλό για μένα, αφού στο σενάριο, όλα τα οχήματα, πιο πολύ τα καθαρίζω παρά τα οδηγάω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ θέλω αυτός που με τραβάει να είναι κούκλος στα γυρίσματαμην μου φέρετε κάνα μπάζο
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Εγώ θέλω αυτός που με τραβάει να είναι κούκλος στα γυρίσματαμην μου φέρετε κάνα μπάζο
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Κι άμα ο μάγκας θέλει να σου ζητήσει το τηλέφωνο της μαμάς του γιατί το έχασε????Θα παίζει ρόλο αν είναι κουκλί??????????????
![]()
![]()
![]()
Δεν θα μου κάνει τέτοια πλάκα ο συγγραφέας και σκηνοθέτης!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από katy
Κι άμα ο μάγκας θέλει να σου ζητήσει το τηλέφωνο της μαμάς του γιατί το έχασε????Θα παίζει ρόλο αν είναι κουκλί??????????????
![]()
![]()
![]()
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα τον στείλω πακέτο στη μαμά του δεν θα χρειαστεί ούτε τηλέφωνο να πάρει
:rotflmao::rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τι? Ποιός ήρθε? Ποιά μαάμ??Btw, Υπάρχει ΕΤΟΙΜΟ ένα εναλλακτικό επεισόδιο για κλείσιμο της σεζόν!!!
![]()
---
Όχι ρε!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Τι? Ποιός ήρθε? Ποιά μαάμ??Btw, Υπάρχει ΕΤΟΙΜΟ ένα εναλλακτικό επεισόδιο για κλείσιμο της σεζόν!!!
![]()
Μαμώ τη ιδιωτική τηλεόραση μου, και τις καλοκαιρινές επαναλήψεις!!!!
![]()
![]()
Κι εσύ θα κλείσεις την σεζόν???
Τι θα έχουμε μετά???
Επαναλήψεις "Χουάνα η παρθένα"?
Επαναλήψεις "Οι τρεις χάριτες"?
Επαναλήψεις "Ρετιρέ"?
Τι????
Πάει! χάλασε κι αυτός!
Σ'έφαγε το χρήμα!
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Μπα! Για πήγαινε πιο παλιά.. Κάτι με Γαρδέλη ίσως???![]()
---