ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Γόνατο, Άδεια καλοκαιριού, καθημερινά 10ωρα δουλειάς και επισκευές στο εξοχικό τα ΣΚ.... έχουν πάει πίσω το project. Περιμένω να μπεί καλά το φθινόπωρο να ταμπουρωθώ στο γκαράζ τα βράδια. Βασικά προχωράω αλλά με ρυθμούς χελώνας....... τελικά έριξα χρώμα παντού.
Δυστυχώς και στο ντεπόζιτο λόγο του οτι το βερνίκι επάνω στο μέταλλο έκανε μικρές κιτρινίλες κατά τόπους και μου την έδιναν και δυό λακουβάκια που είχε έτσι.... το έβαψα. Δέν έχω τελειώσει γιατί θέλω να το κάνω διχρωμία old school οπότε έχω λίγο δουλειά ακόμα.
![]()
![]()
![]()
Λίγα πράγματα, έριξα μαύρο μάτ προσωρινά γιατί το σκέτο βερνίκι κιτρίνιζε με τις αναθυμιάσεις της βενζίνης (και φαινότανε και το χτύπημα στο ντεπόζιτο και μου την έδινε στα νεύρα). Το χρώμα δέν το έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά νομίζω γκρι μάτ και γυαλιστερό λευκό θα παίξει τελικά.
Έχω φτιάξει την βάση της σέλας με τον πολυεστέρα και είναι έτοιμη για «γέμισμα»
Έχω κολλήσει (λόγο χρόνου) στην γαμωεξάτμιση....
Τελικά ο ποιο κοντινός που το αναλαμβάνει είναι ο Raceguns στον Πειραιά, οπότε πρέπει να βρω χρόνο να φορτώσω το μηχανάκι στο trailer να του το πάω.... πράγμα αδύνατο στην παρούσα φάση.
Μετά θα θέλει ένα τελικό ρύθμισμα τα carbs και είναι έτοιμο για τελικό βάψιμο και βόλτα.
Η σελα ειναι τελειωμενη?
boss πολυ ωραιο,αναμενουμε να το δουμε τελειωμενο
και με ηχο εχω απορια για αυτο το τελικο
Τελευταία τροποποίηση από fz600; 15/02/2014 στις 20:52. Αιτία: edit
Η επιλογή γκρί ματ με ασπρο γκλόσυ μου αρέσει!![]()
Έριξα τελικά ανθάκι γυαλιστερό και παράγγειλα Kawasaki logo οld school![]()