Σελίδα 290 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 190240280285286287288289290291292293294295 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.336 έως 4.350 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και τα λάθη συνεχίζονται...

http://www.sport-fm.gr/article/155078

Τι "Ντούσαν-Ντούσαν" έιναι αυτά ρε γμτ μου πάλι;... μυαλό δεν έβαλαν;... Η ΑΕΚ είναι εκείνη που δένει τον κόσμο ... οχι ο Σέρβος.. το φελέκι μου μέσα.

Λες και δεν υπάρχει γκρί ρε γμτ.. όλα άσπρο μαύρο. Πόσο άμυαλος μπορείς να είσαι για να δαιμονοποείς / θεοποιείς πρόσωπα... πόσο καμμένος ρε γμτ;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Terens... άστο ρε φίλε... άσε τον τρελό στην τρέλα του δεν λένε;

Ας είναι προτιμώ να μην τακώνομαι με ΑΕΚτζήδες γιατί δεν βγάζει πουθενά. Ίσα ίσα που μας χαλάει ακόμα περισσότερο οπότε προτιμώ να κάνω εγώ οτι νομίζω σωστό και ας κάνουν εκείνοι οτι νομίζουν. Μεγάλα παιδιά είναι.

EL hymador... για τον Σέρβο μιλάνε οι δουλειές του ρε φίλε οχι εμείς. Ο ΠΑΟΚ είδε τίτλο (κύπελο) μετά απο πάρα πολλά χρόνια... στον ΟΣΦΠ έχτισε αυτοκρατορία (και ας είχε πλάτες τον Κόκκαλη.. και άλλοι είχαν αλλά δεν...)..στον ΠΑΟ αν πήγαινε και εκεί θα έκανε έργα.

Πέρισυ με τον ΑΡΗ κατάφερε να τον βγάλει Ευρώπη και να νικήσει την Σαραγόσα ανατρέποντας τα πάντα...

Με την ΑΕΚ έχει ανατροπή απο 2-0 στο Μπερναμπέου σε 2-2...

Στο CH.L. η ΑΕΚ ακόμα παραμένει η μόνη αήτητη ομάδα σε πρώτο γύρο , με τις ιστορικές 6 ισοπαλίες. Στο χάος που επικρατούσε με την διχόνοια κατάφερε και έδωσε το κύπελο στην ΑΕΚ.

Είναι οχι απλά καλός προπονητής φίλε... αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα πολύ καλός...

Για την προσωπικότητα του είναι άλλη συζήτηση βέβαια. Εκεί το συζητάμε το ποσα στραβά έχει.

Gandalf

Aν κατσω να βρω τα στοιχεια, θα σου παραθεσω επισης ηλιθιες ισοπαλιες και παιχνιδια οπου θα επρεπε να φυγει ως νικητης και οχι ως συμβιβασμενος...

ακομα θυμαμαι παιχνιδι του ΠΑΟ με τον γαυρο οπου παιζουμε με 8 (...γιατι αραγε; ) , το σκορ ειναι 4-2 υπερ των αρουραιων και αυτος βγαζει επιθετικο και βαζει μεσα αμυντικο...

ειναι θεμα νοοτροπιας...αμα εισαι looser, εισαι looser...για αυτο και ποτε ο Μπαγιεβιτς δεν εχει καταφερει α δημιουργησει μια ομαδα που να παιζει κατι παραπανω απο αρτηριοσκληρωτικο ποδοσφαιρο...οσο ξινη και αχωνευτη ειναι η μαπα του αλλο τοσο ειναι και το ποδοσφαιρο που εφαρμοζει οπου παει.

Να τον χαιρεστε

Χώστα ρε Terens...

Αυτοί κύριοι είναι η original που είχα μάθει πιτσιρικάς , απο τον καιρό του παπάρα του "Ζήτα" και για αυτό είχα μπεί στην Σκεπαστή... ούτε εγωισμοί ούτε τίποτα.. μόνο ΑΕΚ.. ούτε πρόσωπα , ούτε Τροχανάδες, ούτε αιλουροειδή...

Απο αυτές τις ηλικίες βγήκε το "τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα" και απο εκείνους που βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω απο την ομάδα , είτε απο την εξέδρα , είτε απο τον πάγκο..

Για αυτό και θέλω να δω τι θα γίνει με την ΑΕΚ.. ούτε με την εξέδρα με νοιάζει ούτε με τον Σέρβο και ποιός θα νικήσει.. αφού και οι δύο χαμένοι βγαίνουν πάντα απο μια τέτοια κόντρα. Και κυρίως η ΑΕΚ...

Αν είχα λεφτά ρε γμτ.. το ορκίζομαι θα το είχα πάρει το διαρκείας του φίλου Πάνου.. Καλύτερα ίσως, μήπως και αλλάξει γνώμη ο Πάνος και πάμε να το δούμε παρέα.. και ας βρίζει αυτός δίπλα μου και εγώ ας χειροκροτώ.. εκείνος τον Σέρβο και εγώ την ΑΕΚ.

El_hymador... ισοπαλίες χάνουν όλοι.. μήπως δεν χάνει ο Τεν Κάτε.. ή ο Βαλβέρδε;.. να σου θυμίσω άλλα;.. μήπως την μοναδική φορά στην 8αδα των γαύρων;.. μήπως την ΑΕΚ κόντρα σε Ρεάλ μέσα έξω και το τι έκανε στον τότε γύρο το CH.L.; Μήπως την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στους γαύρους , μέσα στο Καραϊσκάκη απο την εποχή του Κούδα ακόμα;

Σου είπα.. στο ζήτημα της προσωπικότητας θα συμφωνήσουμε σε πολλά... αλλά στο οτι ξέρει να χτίζει ομάδες, δεν χωράει αμφισβήτηση λόγω έργων και δεδομένων.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

EL hymador... για τον Σέρβο μιλάνε οι δουλειές του ρε φίλε οχι εμείς. Ο ΠΑΟΚ είδε τίτλο (κύπελο) μετά απο πάρα πολλά χρόνια... στον ΟΣΦΠ έχτισε αυτοκρατορία (και ας είχε πλάτες τον Κόκκαλη.. και άλλοι είχαν αλλά δεν...)..στον ΠΑΟ αν πήγαινε και εκεί θα έκανε έργα.

Πέρισυ με τον ΑΡΗ κατάφερε να τον βγάλει Ευρώπη και να νικήσει την Σαραγόσα ανατρέποντας τα πάντα...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ
    ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ για να κανει μια ομαδουλα μεσαια ομαδα.
    αυτο εκανε με παοκ
    αυτο με αρη
    αυτο με αεκ
    με τον γαυρο ειχε ετοιμο πρωταθλημα
    ηττοπαθης οσο δεν παιρνει, επαιζε με συστημα ολοι πισω και ενας μπροστα
    ακομα γελανε με τα παθηματα του γαυρου στην ευρωπη επι μπαγεβιτς και τις πενταρες.

ημαρτον πια....

Γιώργο.. αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , ποιοτικά στο σημείο που είναι.. είναι ομαδούλα.

Χειρότερα απο ομαδούλα αν σκεφτώ τι έκανε στο κύπελο και με τις Σέρρες. Αν είναι τελικά 1,5 χρόνος συμβόλαιο είναι ιδανικός για να μπορέσει να φέρει την ΑΕΚ στα ίσα της.. και ποιος ξέρει .. ίσως μπορέσει και κάνει κάτι παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή η ΑΕΚ είναι η "καψούρα" του..

Για αυτό λέω το κλασσικό ώς πάντα..

Να δούμε πως θα πάει και αποφασίζουμε.

Gandalf

Γιώργο.. αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , ποιοτικά στο σημείο που είναι.. είναι ομαδούλα.

Χειρότερα απο ομαδούλα αν σκεφτώ τι έκανε στο κύπελο και με τις Σέρρες. Αν είναι τελικά 1,5 χρόνος συμβόλαιο είναι ιδανικός για να μπορέσει να φέρει την ΑΕΚ στα ίσα της.. και ποιος ξέρει .. ίσως μπορέσει και κάνει κάτι παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή η ΑΕΚ είναι η "καψούρα" του..

Για αυτό λέω το κλασσικό ώς πάντα..

Να δούμε πως θα πάει και αποφασίζουμε.

Gandalf
    ωραιος....οκ....δεν μπορω να πω κατι.
    μια απορια..
    ολοι οι υποστηρικτες του ¨ο μπαγεβιτς ειναι προπονηταρας και ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ομαδᨨ...ΑΝ..λεω ΑΝ αρχισει να τρωει τα ¨πακετα¨...ΤΙ θα βγουν να πουν;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ωραιος....οκ....δεν μπορω να πω κατι.
    μια απορια..
    ολοι οι υποστηρικτες του ¨ο μπαγεβιτς ειναι προπονηταρας και ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ομαδᨨ...ΑΝ..λεω ΑΝ αρχισει να τρωει τα ¨πακετα¨...ΤΙ θα βγουν να πουν;;;;
    http://www.youtube.com/watch?v=FzygICrsOBo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιώργο.. για αυτό λέω και παραπάνω.. αυτές τις γραφικότητες με τις υποδοχές στα αεροδρόμια και τις θεοποιήσεις δεν τις αντέχω όπως και τις δαιμονοποιήσεις... αν δεν τα καταφέρει.. δεν τα κατάφερε. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είναι.

Ούτε ο Φερέρ, ούτε ο Δώνης.. ε και;

Μια ελπίδα είναι για μένα ... τίποτα παραπάνω .. ειδικά στο σημείο που είμαστε..

Και ενα τελευταίο για τους διαφωνούντες

Ένα μεμονωμένο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ενας άνδρας (γύρω στα 35) φώναξε «φύγε προδότη από την ΑΕΚ» και αμέσως οι υπόλοιποι έπεσαν πάνω του. Επενέβη αμέσως ο Στέλιος Μανωλάς που είπε: «Μην τον ακουμπήσει κανείς, κάτω τα χέρια από τον άνθρωπο. ΑΕΚ είναι και αυτός».

Ο Μανωλάς μίλησε για περίπου μισή ώρα με τον οπαδό και ακούστηκε να του λέει: «Αν δεν αντέχεις να κοιτάς τον πάγκο, κοίτα την ομάδα». Στο τέλος ο οπαδός μόνο συγνώμη δεν ζήτησε!
    source: contra.gr

Όταν η σημαία της ΑΕΚ (μετά τον Μαύρο .. για μένα) λέει και κάνει ώς παραπάνω και βάζει την ΑΕΚ στην κορυφή όλων.. γιατί να μην το κάνουμε εμείς, παρά να μείνουμε σε εγωισμούς;

Απαντήστε μου..

Gandalf

Όταν η σημαία της ΑΕΚ (μετά τον Μαύρο .. για μένα) λέει και κάνει ώς παραπάνω και βάζει την ΑΕΚ στην κορυφή όλων.. γιατί να μην το κάνουμε εμείς, παρά να μείνουμε σε εγωισμούς;

Απαντήστε μου..

Gandalf
    εγω εχω μια απορια μαγε...
    ησουν εκει; τον ακουσες να τα λεει τον μανωλα;;;

δεν ξερω αν με πιανεις αλλα μπορω να σου κανω ρεπορταζ και να σου βγαλω ΟΠΟΙΟΝ θες το καλυτερο παιδι....και να τον αγαπησεις κιολας

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    http://www.youtube.com/watch?v=FzygICrsOBo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εσυ γιαυτο θελεις να παμε να παιξουμε μπαλα;;; θα κανεις προπονηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χααααχαχχχχχ....ε ρε γελια

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω εχω μια απορια μαγε...
    ησουν εκει; τον ακουσες να τα λεει τον μανωλα;;;

δεν ξερω αν με πιανεις αλλα μπορω να σου κανω ρεπορταζ και να σου βγαλω ΟΠΟΙΟΝ θες το καλυτερο παιδι....και να τον αγαπησεις κιολας
    ρε πστ μου με τσιτωνεις τωρα....

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ....ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΤΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...

ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ''ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ'' ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ....

Βρε Γιώργη.. ΕΛΕΟΣ.. εντάξει εκεί δεν ήμουν...

Αλλά θες να πείς οτι το Contra.gr , βάζει λόγια στο στόμα του Μανωλά και σκηνοθετεί περιστατικά , μόνο και μόνο για να στηρίξει τον Σέρβο και την ΑΕΚ;

Και η πλάκα είναι οτι το γράφει και στην ΕΞΕΔΡΑ (Δική σας εφημερίδα αυτή), το sportdog, το goalnews (η αντιπολίτευση της ΑΕΚ), μέχρι και το sport-fm

Ε δεν νομίζω όλοι πλέον να είναι συνενοημένοι για να αγιοποιησουν τον Μανωλά τώρα!!!!

Μην αρχίζουμε τα σενάρια τώρα περί νεφελίμ, σιωνιστών και τον Σέρβο που τους έχει όλους στην μισθοδοσία με την διοίκηση της ΑΕΚ να τους τα χώνει στην τσέπη...

ΕΛΕΟΣ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Busa.. σε αυτο μαζί σου 100% ,.. ο Μαύρος είναι τόσο ψηλα για τους ΑΕΚτζήδες που δεν χωράει αμφιβολία... για εμάς τουλάχιστον. Για αυτό και λέω οτι αυτός είναι ουσιαστικά η σημαία της ΑΕΚ και μετά έρχεται ο Μανωλάς. Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό.

Gandalf

Βρε Γιώργη.. ΕΛΕΟΣ.. εντάξει εκεί δεν ήμουν...

Αλλά θες να πείς οτι το Contra.gr , βάζει λόγια στο στόμα του Μανωλά και σκηνοθετεί περιστατικά , μόνο και μόνο για να στηρίξει τον Σέρβο και την ΑΕΚ;

Και η πλάκα είναι οτι το γράφει και στην ΕΞΕΔΡΑ (Δική σας εφημερίδα αυτή), το sportdog, το goalnews (η αντιπολίτευση της ΑΕΚ), μέχρι και το sport-fm

Ε δεν νομίζω όλοι πλέον να είναι συνενοημένοι για να αγιοποιησουν τον Μανωλά τώρα!!!!

Μην αρχίζουμε τα σενάρια τώρα περί νεφελίμ, σιωνιστών και τον Σέρβο που τους έχει όλους στην μισθοδοσία με την διοίκηση της ΑΕΚ να τους τα χώνει στην τσέπη...

ΕΛΕΟΣ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Busa.. σε αυτο μαζί σου 100% ,.. ο Μαύρος είναι τόσο ψηλα για τους ΑΕΚτζήδες που δεν χωράει αμφιβολία... για εμάς τουλάχιστον. Για αυτό και λέω οτι αυτός είναι ουσιαστικά η σημαία της ΑΕΚ και μετά έρχεται ο Μανωλάς. Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό.

Gandalf
    οχι ρε μαγε, απλα λεω οτι εγω δεν ΠΙΣΤΕΥΩ τιποτα απο οσα μεταφερουν οι δημοσιογραφοι...ολοι παντα κατι εξυπηρετουν.

οσο για το η εξεδρα δικη μας εφημεριδα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μην τα λες ρε μαν, γελανε και οι πετρες

Γιώργο το έδειξε μόλις στην τηλεόραση το επεισόδιο με τον Μανωλά και τον φίλάθλο..

Για την ΕΞΕΔΡΑ... είχα την εντύπωση οτι ήταν προσκείμενη προς τον ΠΑΟ.. έτσι δηλώνουν τουλάχιστον. Εντάξει δεν είναι Πράσινος Τύπος... αλλά κλίνει προς τα εσάς. Αν ξέρεις κάτι άλλο , πεστο μου και εμένα, γιατί πραγματικά αυτή την εντύπωση έχω.

Gandalf

Γιώργο το έδειξε μόλις στην τηλεόραση το επεισόδιο με τον Μανωλά και τον φίλάθλο..

Για την ΕΞΕΔΡΑ... είχα την εντύπωση οτι ήταν προσκείμενη προς τον ΠΑΟ.. έτσι δηλώνουν τουλάχιστον. Εντάξει δεν είναι Πράσινος Τύπος... αλλά κλίνει προς τα εσάς. Αν ξέρεις κάτι άλλο , πεστο μου και εμένα, γιατί πραγματικά αυτή την εντύπωση έχω.

Gandalf
    Τουρκικη

οσο για το επεισοδιο, το ειδα οπως λες...αλλα δεν ειδα ουτε ακουσα τι ειπε ο μανωλας...δεν ξερω εσυ αν ειδες,

α και αυτοι που χειροκροτουσαν τον ντουσαν ηταν οι 10 παππουδες που ηταν εκει;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα