Gandalf dr685sm:"Μόλις διάβασα και την συνέντευξη τύπου...
Δεν λέει και πάλι συγνώμη... κακό αυτό για μένα.."
Gandalf o τιτλος του άρθρου είναι "ζητάω συγγνώμη...κτλ". Και λίγο που την άκουσα live , ζήτησε συγγνώμη.
Gandalf dr685sm:"Μόλις διάβασα και την συνέντευξη τύπου...
Δεν λέει και πάλι συγνώμη... κακό αυτό για μένα.."
Gandalf o τιτλος του άρθρου είναι "ζητάω συγγνώμη...κτλ". Και λίγο που την άκουσα live , ζήτησε συγγνώμη.
ενταξει ρε, ζητησε συγνωμη το παιδι...
ολα οκ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge.. το κακό είναι οτι δεν ζήτησε... είπε οτι είχε ζητήσει στο παρελθόν.. Μισόλογα το κέρατο μου.
Βγαίνεις και λες αν μπορείς ...
Ζητώ συγνώμη για εκείνο το τάδε , το δείνα , το άλλο. Έσφαλα όπως κάθε άνθρωπος... Τόσο δύσκολο είναι ρε γμτ;
Με εκνευρίζουν αυτά τα μισόλογα. tespa... είπαμε... τέρμα.. μόνο ΑΕΚ. Οχι πρόσωπα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Eνας ρε.....ενας που να ειχε τα αρχιδια να ρωτησει.....
Κυριε Μπαγεβιτσ (ΟΥΣΤ) ζητησατε και στην δευτερη θητεια σας συγνωμη...και τωρα ξαναλετε στον λαο την ΑΕΚ συγνωμη...συγνωμη που τους πικρανατε...αυτο το ξερουμε οτι το κανατε....θα μας πειτε ομως γιατι το κανατε αυτο???αφου λετε οτι αγαπατε και την ΑΕΚ δεν πρεπει να μαθουν επιτελους αυτοι που σας λατρεψανε ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΦΥΓΑΤΕ???ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ....
![]()
![]()
υ.γ. και επειδη το ακουσα live....σαν κλαμμενο μουνι μιλαγε....
Αν μιλάς για την 2η φορά πρέπει να επιρέασε την επιλογή του αυτην, το γεγονός οτι έβριζαν και απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του....
oxi.. ο Busa μιλάει για την πρώτη...
Και είμαι 100% μαζί του σε αυτό. Πες μας τι έφταιξε.. ξεβράκωσε τους αν φταίνε εκείνοι και να είσαι σίγουρος οτι πολλά θα αλλάξουν τότε...ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ
Αλλά δεν το έκανε τότε , ούτε τώρα... γμτ το πείσμα και τον εγωισμό του μέσα. Γιατί εκεί θα πρέπει να πεί οτι έκανε και λάθος εκείνος που έφυγε και πήρε και παίκτες τότε στον Κόκκινο κατόπιν συμφωνίας... έστω και αν αυτοί ήταν ήδη δυσαρεστημένοι απο το καθεστώς διοίκησης στην ΑΕΚ.
Κρίμα... γιατί είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε και τους ξεμπρόστιαζε (κάποιους που τους ξέρουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες ) και έλεγε και ενα συγνώμη για το λάθος του, πολλά θα άλλαζαν την Κυριακή.. να είστε σίγουροι για αυτό..
Κρίμα..![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα της 1ης φυγής. Το πρόβλημα ήταν οτι έφυγε και πήγε σε άλλη ομάδα (όπως γίνεται συχνά στον επαγγελματικό αθλητισμό) ή οτι αυτή η ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός;;;
ρε Μαγε πλακα μας κανεις???να βγει να ξεμπροστιασει ποιον????τον εαυτο του????οτι προτιμησε την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ :rotflmao: για τα φραγκα του ΚΟΚΚΑΛΗ....???και μην ακουσω μαλακιες για Τροχαναδες και σια γιατι 5 χρονακια πριν τον διωξαμε κλωτσηδον τον Γιδοπουλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
oxi.. ο Busa μιλάει για την πρώτη...
Και είμαι 100% μαζί του σε αυτό. Πες μας τι έφταιξε.. ξεβράκωσε τους αν φταίνε εκείνοι και να είσαι σίγουρος οτι πολλά θα αλλάξουν τότε...
Αλλά δεν το έκανε τότε , ούτε τώρα... γμτ το πείσμα και τον εγωισμό του μέσα. Γιατί εκεί θα πρέπει να πεί οτι έκανε και λάθος εκείνος που έφυγε και πήρε και παίκτες τότε στον Κόκκινο κατόπιν συμφωνίας... έστω και αν αυτοί ήταν ήδη δυσαρεστημένοι απο το καθεστώς διοίκησης στην ΑΕΚ.
Κρίμα... γιατί είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε και τους ξεμπρόστιαζε (κάποιους που τους ξέρουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες ) και έλεγε και ενα συγνώμη για το λάθος του, πολλά θα άλλαζαν την Κυριακή.. να είστε σίγουροι για αυτό..
Κρίμα..![]()
Gandalf
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ????ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ...![]()
Αν και σε γενικες γραμμες συμφωνω,δεν νομιζω οτι ειναι η ωρα να ανοιξουν και αλλα μετωπα στην ΑΕΚ...Γιατι ειναι πολυ πιθανον αυτοι που θα μπορουσε να δειξει ως υπευθυνους της ολης καταστασης να ειναι ακομα μπλεγμενοι στα της ΑΕΚ.Ισως,δεν ξερω.
Αλλα να σκαλιζουμε τα γεγονοτα δεν βοηθαει σε αυτο που θελουμε οι πιο πολλοι στην παρουσα φαση....Ηρεμια και προσπαθεια να ανατρεψουμε την κατασταση.
Ναι ρε Busa...τον Τροχανά... την Enic μετέπειτα που ήδη είχε μπεί μέσα για τα καλά.
Γιατί τον Τροχανά δεν τον έδιωξε κανείς , έστω και αν παραδεχτώ οτι τον Γιδόπουλο τον έδιωξε η εξεδρα (που δεν έγινε έτσι και το ξέρεις)...
Γιατί κανείς δεν είναι τρελός να φεύγει μέσα στην νύχτα σαν κυνηγημένος απο εκεί που είναι και περνάει καλά... Μπορεί να έφευγε αλλά οχι έτσι... γιατί ποιός θα του έλεγε κάτι αν στο τέλος του χρόνου έλεγε , μου δίνουν περισσότερα και φεύγω;... για να φύγει άρον-άρον σημαίνει οτι κάτι έπαιζε ήδη...
Tespa..σκαλίζουμε βόθρους τώρα και μόνο σκατά θα βγούν στην επιφάνεια... δεν χρειάζεται.. οχι σε αυτο το χρονικό σημείο. Έχει την γνώμη σου , έχω την γνώμη μου. Σημασία έχει η ΑΕΚ τώρα. όπως σου είπα... έλα να βρίζεις εσύ και εγώ να χειροκροτώ δίπλα σου. Αν αυτό είναι το ζητούμενο.
Την ΑΕΚ όμως την θέλουμε και οι δύο να παίζει μπάλα... αυτό είναι το ζητούμενο... οπότε βλέποντας και κάνοντας.
Gandalf
ρε εσάς λέμε θα σας έχει για πλάκα...εδω σας είχε με τον Δώνη...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
να φανταστεις οτι θα παιζει ακομη πιο χεσμενα απο οτι παιξατε εσεις μαζι μας...
μαγε όταν έπαιζε καλή μπάλα το αεκάκι άλλες εποχές...συγκυρίες των καιρών ήταν....απλά μπορείς να ελπίζεις σε άνετη 2η θέση πλέον και καλή μπάλα....
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Για μένα το καλή μπάλα είναι το πρώτο ζητούμενο.. τα άλλα θα δούμε.. κάθε πράγμα στον καιρό του. Προς το παρόν το ζητούμενο είναι να γίνει ομάδα το χάλι που βλέπαμε.
Και για εκείνους που λένε οτι ο Μπαγιεβιτς δεν είναι ικανός τεχνικός..
===================================================================
Ενδέκατος στον κόσμο ο Ντούσαν 21-11-2008
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης προπονητών σε τίτλους, σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε ο Γιάννης Διακογιάννης στον Arrena-radio 89,2. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει κατακτήσει 14, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πολυνίκης Σκοτσέζος προπονητής, Αλεξ Φέργκιουνσον με 38. Μία θέση παραπάνω από τον «Ντούσκο» είναι ο Μαρσέλο Λίπι με 15.
Αναλυτικά οι έντεκα πρώτοι:
Σερ Αλεξ Φέργκιουνσον 38
Τζοκ Στιν 26
Βαλερί Λομπανόφσκι 23
Οτμαρ Χιτσφελντ 23
Τζοβάνι Τραπατόνι 21
Σβεν Γκόραν Ερικσον 18
Ερνστ Χάπελ 17
Λουίς Φαν Γκάαλ 16
Κάρλος Μπιάνκι 15
Μαρσέλο Λίπι 15
Ντούσαν Μπάγεβιτς 14
======================================================
Είπατε τίποτα κύριοι;...και για να σας προλάβω .. φυσικά μιλάει για τοπικά πρωταθλήματα έτσι;
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αστέρας Τρίπολης πρότεινε κλειστό συμβόλαιο για 2,5 χρόνια με 3.000.000 περίπου αμοιβή. Αυτά είναι τα αζήτητα;... αν είναι έτσι να πάμε και εμεις εκεί ρε παιδιά...
Και μόνο οτι γυρνάει στην ΑΕΚ που του έστελναν ταχυδρομικώς κάλυκες απο σφαίρες ώς ραβασάκι... αν μη τι άλλο δείχνει οτι κάτι θέλει ακόμα απο την ΑΕΚ.. το τι .. δεν το ξέρω... μπορεί να το πεί τώρα στην συνέντευξη τύπου. Ας ακούσουμε λοιπόν πρώτα και μετά ας "χτυπήσουμε"... σε παραφρασμένη δημοτική.
Gandalf
κοίτα μάγε για να τα λέμε όλα...
αν υπήρχε περίπτωση να πάει τώρα στον βάζελο θα πήγαινε....όπως θα πήγαινε και το καλοκαίρι....
μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας...
2ον είναι μεγάλος προπονητής και δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στον Α.Τρίπολης...είναι μικρή ομάδα για τον Ντούσαν
3ον το αεκάκι είναι μια μικρομεσαία ομάδα αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να χτυπάει άνετα 3η θέση και υπο προυποθέσης ακόμα και 2η και με μικρά θαύματα και πρωτάθλημα...π.χ με την φετινή κατάσταση των 2 μεγάλων
οπότε ΟΣΦΠ δεν υπήρχε περίπτωση να πάει και σωστά (πρωτα για αυτόν)
ΠΑΟ επίσης γιατι εχει προπονητη που στηρίζεται απο την διοίκηση...ΑΝ υπήρχε περίπτωση να φέγει ο τεντας να είσαι σίγουρος ότι ο Ντούσαν θα πήγαινε στου βάζελους και όχι σε εσάς
απο τον Αρη τώρα έφυγε άρα πάει και αυτός
ο Παοκ έχει καλό προπονητή άρα αποκλειόταν και αυτός
ΑΡΑ μοναδική λύση για τον Ντούσαν ήταν το αεκάκι και φυσιολογικά κατέληξε εκεί...![]()
ούετ γιατί είναι αεκτζής πήγε ούτε για να την σώσει πήγε...ήταν η μοναδική καλή δουλειά για το μεγεθος του Μπάγεβιτς αφού οι μεγάλες ομάδες δεν μπορούσε να δουλ'εψει και στις μικρές δεν καταδεχόταν να πάει
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ρε θελετε να με τρελλανετε και οι 2????η μονο εγω θυμαμαι τον Αλεφαντο να λεει απο τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ στον Τσιμα (νομιζω) για συμφωνια Βατραχου-Γαυρου....μονο εγω θυμαμαι πως πηρε τον Σαμπανατζοβιτς....μονο εγω θυμαμαι που ηθελε και Μανωλα και ''παππου''....μονο εγω θυμαμαι το σκαουτινγκ της ΑΕΚ να εχει βρει κατι παιχτακια και να λεει ο Βατραχος στον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Τροχανα αστους ακομα ενα χρονο να ψηθουν (Γεωργατος,Τζορτζεβιτς,Γιαννακοπουλος) και μετα να καταληγουν στην ομαδα που πηγε....μονο εγω θυμαμαι που ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ οτι δεν εχει κανει προσυμφωνο...μονο εγω θυμαμαι που ελεγε οτι αν παρει το κυπελο θα μεινει(αυτη την δηλωση την εκανε δυστηχως για αυτον πριν γινει το θαυμα και παει ο Απολλων Αθηνων τελικο)....μονο εγω θυμαμαι την ΓΙΑΓΙΑ να κλαιει μπροστα του και αυτος να λεει τις μαλακιες του.....μονο εγω θυμαμαι τα κωλοδαχτυλα και τα ''θα σας γαμησω'' (και το εκανε φαιδρα με πλατες και τις παραγκας)....μονο εγω διαβασα την συνεντευξη του ''Θειου Λουκα'' για χαρτακια εντεκαδας και μαλακιες με τον ΟΦΗ (αγωνας που εγινε τελος απριλιου)...μονο εγω???![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ....
υ.γ. σημερα εχασε αλλη μια ευκαιρια...απο προδοτης....να γινει μισθοφορος....αν το εκανε πιστευω οτι ΟΛΟΙ δεν θα ειχαμε πια να πουμε τιποτα....απλα επιτελους θα ξεραμε...οχι ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....
υ.γ.2 προς καποιον που εγραψε απο πανω....φιλαρακο....και στον βαζελο αν πηγαινε με τον ακριβως ιδιο τροπο τα ιδια θα ελεγα....το προβλημα (μου) δεν ειναι η ομαδα....ειναι η πραξη....και για θυμησου ενα ΟΑΚΑ στις φλογες αρχες 80 για την μεταγραφη του Αποστολακη και ελα και ξαναπεστα μου....