Σελίδα 294 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 194244284289290291292293294295296297298299304344 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.396 έως 4.410 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Πλέον σταμάτησα να παρακολουθώ την συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα.

Απλά θα ποστάρω τη συνέντευξη του καθ.Χρουσου, ενός από τους σημαντικότερους Ιατρούς παγκοσμίως.

Δεν είναι για τον κορωνοιο αλλά φυσικά αναφέρεται σε αυτόν. Η πιο σημαντική άποψη για το θέμα είναι αυτη:
    "Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται από απόσταση τεσσάρων μέτρων. Οπότε, όσοι είναι ανεμβολίαστοι έχουν βάλει ήδη το όνομά τους σε λίστα θανάτου. Δύο στους εκατό είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν."

https://www.lifo.gr/tropos-zois/heal...-ta-teleiotera

Ας αμφισβητήσουμε όλοι τώρα την άποψη του, γιατί και εμείς δικαιούμαστε να έχουμε αποψη μια που γίναμε ειδικοί μέσα από τα facebook joint degrees στην ανοσολογια και επιδημιολογία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    https://www.iatronet.gr/article/1032...oys-okto-mhnes

σεβομαι την ιατρικη γνωμη αλλα φυσικα και θα την αμφισβητησω οταν προκειται για ενα εμβολιο που βγηκε μολις τωρα,δεν εχουν γινει αρκετες ερευνες και βγηκε εντελως βιαστικα οπου πιθανον σε διαφορετικη φαση,πχ εκτος πανδημιας δεν υπηρχε περιπτωση να παρει μερικη εγκριση.16% αποτελεσματικοτητα στο 8μηνο..Αλλα οχι ολοι επιμενετε οτι εμεις που δεν εμβολιαζομαστε ειμαστε τρελοι,επικινδυνοι,ψεκασμενοι,συνομοσιολογοι φαν του λιακοπουλου.Που προσωπικα σκεφτομαι και να το κανω,αλλα δεν ειμαι σιγουρος ρε παιδι μου και μου φαινεται και εντελως λογικο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Και δεν καταλαβα,βαζω το ονομα μου σε λιστα θανατου?Οχι φιλε διαφωνω,προσεχω,τηρω αποστασεις,φοραω μασκα,πλενω τα χερια μου,ετσι κι αλλιως δεν ειμαι ατομο που παω στα κλαμπ και συνοστιζομαι με κοσμο,γενικα δεν ειμαι των μαγαζιων,ζω στην επαρχια,αμα ποσταρω φωτο τωρα εξω απο το σπιτι μου εχει χωραφια τριγυρω..Δεν ζω στην αθηνα να μπαινω στο αστικο η στο μετρο σαν την σαρδελα μες στην κονσερβα για να κινδυνευω,αν ζουσα εκει ναι ισως το εκανα

Νέο μέλος Το avatar του/της jimpap
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Και δεν καταλαβα,βαζω το ονομα μου σε λιστα θανατου?Οχι φιλε διαφωνω,προσεχω,τηρω αποστασεις,φοραω μασκα,πλενω τα χερια μου,ετσι κι αλλιως δεν ειμαι ατομο που παω στα κλαμπ και συνοστιζομαι με κοσμο,γενικα δεν ειμαι των μαγαζιων,ζω στην επαρχια,αμα ποσταρω φωτο τωρα εξω απο το σπιτι μου εχει χωραφια τριγυρω..Δεν ζω στην αθηνα να μπαινω στο αστικο η στο μετρο σαν την σαρδελα μες στην κονσερβα για να κινδυνευω,αν ζουσα εκει ναι ισως το εκανα
    Η θνησιμότητα (θάνατοι επί του γενικού πληθυσμού) στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι περίπου 0,00133 ή αλλιώς πεθαίνει ο 1,35 στους 1000

Η θνητότητα όμως (θάνατοι επί των νοσούντων) είναι περίπου 2,38% ή αλλιώς πεθαίνουν 2,38 στους 100!! (13351/559186)

Θες να μην είναι όλα τα κρούσματα καταγεγραμμένα και να είναι άλλα τόσα; 13351/1.118.372 = 1.2%

Παίζουμε τζόκερ με ελπίδα να κερδίσουμε περίπου 1/25000000 ή 0,00000004%

Με αυτά τα στατιστικά ρισκάρεις να είσαι στην κλήρωση του θανάτου; Κι αν σου κάτσει;

Φυσικά και είναι επιλογή σου, είναι επιλογή του καθένα, λογικά το σκέφτεσαι. Ένας να έρθει κοντά σου όμως που είναι ασυμπτωματικός, το τσίμπησες. Και κανένας δεν ξέρει πως θα σε χτυπήσει. (ο αδερφός μου πχ 33 χρονών γυμναστήρια κλπ αρρώστησε το μάρτιο, και ακόμα δεν έχει συνέλθει, έχει βλάβες στους πνεύμονες, η μάνα μου με ένα σωρό θέματα υγείας, υπέρβαρη, καπνίστρια, το πέρασε με δέκατα πιο ελαφρά απ'όλους, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε 20 μέρες με οξυγόνα και γλίτωσε στο τσακ τη διασωλήνωση)

Σου εύχομαι να μην το κολλήσεις, και αν το κολλήσεις να μην αρρωστήσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    αρχικα ειχαμε τους αρνητες του ιου.τους θυμαστε?πολυ μεγαλο ποσοστο μιλαγε για παραπληροφορηση των μμε,για φουσκωματα σε νουμερα και τρομοκρατια.
    ακουγαμε και το απιστευτο στις αρχες "τοσοι πολλοι κολλανε εσυ εχεις ακουσει για κανεναν γνωστο σου?"
    τωρα που αυτο κατερρευσε πανηγυρικα τους ακους να λενε "μα δεν λεω οτι δεν υπαρχει ιος",λες και εσενα περιμεναμε να μας το πεις ρε διανοια,μεγαλο μερος απο αυτη την κατηγορια ανθρωπων γινανε αρνητες των εμβολιων.θεμα χρονου ειναι να καταρρευσει και αυτη αποψη.και σε καθε 'μεταλλαξη΄ αρνησης ευτυχως μικραινει το ποσοστο.
    θεμα χρονου να μηδενιστει και να φτασει στο επιπεδο αυτων που ειναι γενικα κατα των εμβολιων απλα μεχρι τοτε μας κουραζετε και καθυστερουν την ομαλη μεταβαση στην κανονικοτητα.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Tι καλά που όταν έσκασε μύτη το AIDS δεν υπήρχε ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Εγώ έχω μια σχετική, άσχετη απορία...

Μπορεί κάποιος να περιγράψει εν συντομία την τυπική διαδικασία αδειοδότησης ενός "νέου" φαρμάκου (δηλαδή με καινούργια σύνθεση και νέα δραστική ουσία), ας πούμε υποθετικά ένα αντιφλεγμονώδες.
    Πόσες και ποιες κλινικές δοκιμές πρέπει να συμπεριληφθούν, μετά από πόσο καιρό μπορεί να καταθέσει αίτηση άδειας, προηγείται δημοσίευση κάπου;

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι πολύ γνωστό φάρμακο για τις καούρες δεν έχει διεξάγει καμία έρευνα για άτομα κάτω των 13 ετών!

Επίσης τι γίνεται με τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα με σημείωση "Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης", βλ. βιταμίνες, συμπλέγματα βιταμίνων και άλλα συμπληρώματα διατροφής.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω μια σχετική, άσχετη απορία...

Μπορεί κάποιος να περιγράψει εν συντομία την τυπική διαδικασία αδειοδότησης ενός "νέου" φαρμάκου (δηλαδή με καινούργια σύνθεση και νέα δραστική ουσία), ας πούμε υποθετικά ένα αντιφλεγμονώδες.
    Πόσες και ποιες κλινικές δοκιμές πρέπει να συμπεριληφθούν, μετά από πόσο καιρό μπορεί να καταθέσει αίτηση άδειας, προηγείται δημοσίευση κάπου;

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι πολύ γνωστό φάρμακο για τις καούρες δεν έχει διεξάγει καμία έρευνα για άτομα κάτω των 13 ετών!

Επίσης τι γίνεται με τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα με σημείωση "Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης", βλ. βιταμίνες, συμπλέγματα βιταμίνων και άλλα συμπληρώματα διατροφής.
    Μάλλον είσαι σε λάθος forum

Παλαιό μέλος
    κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος. πιεση να εμβολιαστουν ολοι καθε μερα σε καθε μεσο. ο σκοπος ειναι η εξαλειψη της πανδημιας και τα εμβόλια δεν μας βοηθανε οσο θελαμε. αντε και εμβολιαστηκαν αρκετοι, το εκαναν ηδη στο ισραηλ. μειωνεται γρηγορα η ανοσια που προσφερει και θελει 3η 4η 5η δοση κτλ. καλο το εμβόλιο αλλα για να πιεσουν να εμβολιαστει ο κοσμος χασανε το δασος. η μασκα, τα τεστ και οι περιορισμοι δεν πρεπει να μειωνονται για οποιον εκανε εμβολιο. δινουν κινητρα και αντικινητρα αντιθετα στις δικες τους ερευνες και δεδομενα. τα self πρεπει να μεινουν για ολους ανεξαιρέτως, ενα rapid ανα 15 μερες για ολους, καραντινα μετα απο στενη επαφη για ολους. μασκα παντου προφανως. οσοι εκαναν εμβόλιο ας μπαινουν σε κλειστους χωρους αλλα και παλι εγω δεν θα εμπαινα. οι εμβολιασμενοι αυτη τη στιγμη κολλανε και νοσουνε, κολλανε αλλους και νοσουνε και αυτοι. τα δεδομενα λενε τωρα οτι το περνανε ελαφρια σχεδον ολοι αλλα καποιοι οχι, κι ας εκαναν εμβολιο. σε μερικους μηνες η ανοσια παει περιπατο, της pfizer σε 8 μήνες ειναι στο 50-60%, ηδη δηλαδη οι πρωτοι ειναι σε επικινδυνη ζωνη. Η μανια με το εμβόλιο θα μας παει πισω στο 2020. Αν ειχαν παει στην λογική επιλογη να πιεσουν μονο τους 40+ να κανουν εμβόλιο και να κρατησουν περισσοτερους περιορισμους και πολλα ΠΟΛΛΑ τεστ για ολους θα ειχαμε λιγοτερα κρουσματα και αρα λιγοτερους σε μεθ. βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα ματια μας. Σεπτέβρη θα βαράμε 5-6 χιλιαδες κρουσματα με 5 εκατομμυρια εμβολιασμένους γιατι πετάμε χαρταετο. Ενταξει βγηκανε στα κανάλια ηδη 5.869 φορες να μας πρηξουν το π@π@Ρ! να κανουμε εμβόλιο το εμπεδωσαμε. Κατι άλλο θα κανουν η θα παμε στα 10 χιλιαδες και θα φταινε οι ανεμβολιαστοι που ειναι ουτε ο μισος πλυθησμος πλεον?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Μάλλον είσαι σε λάθος forum
    Και εγώ το σκέφτομαι τελευταία, μάλλον δίκιο έχεις.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Tα self tests είναι επιεικώς άχρηστα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    για ολους εσας που λετε οτι ειστε νεοι και δεν θα παθετε τπτ γελιεστε.
    σημερα φιλος γνωστου μου μηχανοβιος 38 ετων χωρις κανενα υποκειμενο νοσημα με 3 μικρα παιδακια πεθανε.ανεμβολιαστος.
    συνεχιστε αν θελετε την κουβεντα τωρα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    για ολους εσας που λετε οτι ειστε νεοι και δεν θα παθετε τπτ γελιεστε.
    σημερα φιλος γνωστου μου μηχανοβιος 38 ετων χωρις κανενα υποκειμενο νοσημα με 3 μικρα παιδακια πεθανε.ανεμβολιαστος.
    συνεχιστε αν θελετε την κουβεντα τωρα...
    παει ο σπυρος,ελαφρυ το χωμα
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Μέλος Το avatar του/της freco
    "Χα. Τα βλέπεις; Ένα βέλος σε πέτυχε ούτως ή άλλως. Φαίνεται πως δεν χρειάζεσαι την πανοπλία τελικά."

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	239086084_1094526284410430_4016177713010972558_n.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	430294
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Μπερδεύτηκε ο υπουργός

Ευτυχώς δεν επανέφεραν το γελοίο μέτρο της χρήσης μάσκας παντού σε εξωτερικούς χώρους, όπως με σιγουριά ανέφεραν τα περισσότερα Μέσα τις προηγούμενες μέρες.
    Χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους μόνο όπου υπάρχει συνάθροιση.
    Κατά τα λοιπά, οι ανεμβολίαστοι πια φανερά στο στόχαστρο.
    Ακόμα και σε δημόσιες δομές υγείας θα μπορούν να κάνουν τεστ μόνο εμβολιασμένοι και συμπτωματικοί...οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πληρώσουν τα 10€ του rapid test.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF