Σελίδα 295 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 195245285290291292293294295296297298299300305345 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.411 έως 4.425 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Tα self tests είναι επιεικώς άχρηστα.
    Προφανως, γιατι απλα ΔΕΝ ειναι "Self"..
    (for professional use only..)

Εχουν γινει απειρες καταγγελιες/γνωμοδοτησεις στον Ε.Ο.Φ. (ημετερας συμπαριλαμβανομενης) και εχουμε αραξει στις καλενδες και περιμενουμε..

Υ.Γ.
    In brief:

Οποιοδηποτε διαγνωστικο τεστ απαιτει κατι παραπανω απο ΑΠΛΗ και ΑΜΕΣΗ τοποθετηση του δειγματος στην συσκευη εξετασης, ΔΕΝ μπορει να κατηγοριοποιηθει σαν αυτοδιαγνωστικο.!!!
    ΕΕ 2017/745 (πρωην 93/42/ΕΟΚ) και ΕΕ 2017/746 (πρωην 98/79/ΕΚ)
    Τελευταία τροποποίηση από OldMan; 24/08/2021 στις 17:05.
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύτηκε ο υπουργός

Ευτυχώς δεν επανέφεραν το γελοίο μέτρο της χρήσης μάσκας παντού σε εξωτερικούς χώρους, όπως με σιγουριά ανέφεραν τα περισσότερα Μέσα τις προηγούμενες μέρες.
    Χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους μόνο όπου υπάρχει συνάθροιση.
    Κατά τα λοιπά, οι ανεμβολίαστοι πια φανερά στο στόχαστρο.
    Ακόμα και σε δημόσιες δομές υγείας θα μπορούν να κάνουν τεστ μόνο εμβολιασμένοι και συμπτωματικοί...οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πληρώσουν τα 10€ του rapid test.
    αυτο ειναι το πιο σημαντικο μετρο. απο την πρωτη μερα λέγανε οτι η μασκα ειναι η καλυτερη προστασια.

anyway, καλή χουντα να έχουμε, κάντε εμβόλιο "εθελοντικό" γιατι σε ενα μήνα λήγουν 1εκ δοσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Προφανως, γιατι απλα ΔΕΝ ειναι "Self"..
    (for profesianal use only..)

Εχουν γινει απειρες καταγγελιες/γνωμοδοτησεις στον Ε.Ο.Φ. (ημετερας συμπαριλαμβανομενης) και εχουμε αραξει στις καλενδες και περιμενουμε..

Υ.Γ.
    In brief:

Οποιοδηποτε διαγνωστικο τεστ απαιτει κατι παραπανω απο ΑΠΛΗ και ΑΜΕΣΗ τοποθετηση του δειγματος στην συσκευη εξετασης, ΔΕΝ μπορει να κατηγοριοποιηθει σαν αυτοδιαγνωστικο.!!!
    ΕΕ 2017/745 (πρωην 93/42/ΕΟΚ) και ΕΕ 2017/746 (πρωην 98/79/ΕΚ)
    Αυτό είναι το πρόβλημα ή ότι κάθε φορά που έκανα στο γιό μου έβγαινε θετικός και μετά στο Νοσοκομείο έβγαινε αρνητικός?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    αυτο ειναι το πιο σημαντικο μετρο. απο την πρωτη μερα λέγανε οτι η μασκα ειναι η καλυτερη προστασια.
    Η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους έχει νόημα μόνο κατά περίπτωση

Όταν περπατάς μόνος σου δεν προσφέρει απολύτως τίποτα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Εγώ πάντως γουστάρω που τερμάτισε το τσάμπα σελφ τεστ
    και ακόμα πιο πολύ γουστάρω ότι σε λίγο δεν θα είμαστε ούτε συνάδελφοι
    θα πάνε σε μαγαζιά χωρίς μπόλι να δουλέψουν άκουσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ακούω στοιχήματα: τα €10,00/rapid test περιλαμβάνουν και το κόστος της δειγματοληψίας ή όχι;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους έχει νόημα μόνο κατά περίπτωση

Όταν περπατάς μόνος σου δεν προσφέρει απολύτως τίποτα
    χανεις το νοημα. πρωτον, οταν λες βαλτε μασκα οταν εχει κοσμο γυρω σου ουσιαστικα δεν θα την βαλει ποτε κανενας, δεν ειναι υποχρεωτική απλα. Δεν ειναι μετρήσιμη ποσοτητα ο συγχρωτισμος. Δευτερον, τη μασκα σε εσωτερικους χωρους την φοραγαν ολοι και σωστα μονο οταν ηταν υποχρεωτική εξω. Ειναι το γνωστο "ζηταω δεκα να παρω πεντε". Τωρα που ειναι υποχρεωτική μονο σε εσωτερικους δεν την φοράει κανενας σωστα και μερικοι καθόλου. Ουτε καν ο τυπος που σου φτιαχνει το σουβλακι δεν την φοράει. Ασχετα με τις αηδιες του πουλημένου πολιτικου συστήματος, η μασκα οταν φοριέται σωστα ειναι το καλύτερο μεσο προστασίας μιας κοινοτητας απεναντι σε οποιαδήποτε αναπνευστική λοιμωξη. Πριν το εμβόλιο το λέγανε συνεχως, τωρα γαργαρα. Θα φτάσουμε σε επιπεδα ισραηλ στα εμβόλια και παλι θα κολλάμε και παλι θα πεθαινει κοσμος γιατι ειμαστε γτπ. Σε 6-12 μήνες θα σκασει απο χωρες του 3ου κοσμου (δεν εχουν εμβόλια) άλλη μετάλλαξη και τα εμβόλια θα ειναι άχρηστα. Ηδη ειναι στο 60% προστασια για τους πρωτους που το έκαναν και ειναι σε ηλικια 65+. Αν ήταν να επιλέξουμε ανάμεσα σε εμβόλιο η μάσκα, η μασκα κερδιζει γιατι δεν μασαει απο μεταλλάξεις. Αρκει να τηρουμε οντως το μετρο της μασκας. Εδω θα ειμαστε με 75% εμβολιασμένους να μιλάμε για 5ο κύμα και η κυβερνηση θα μας λεει για τους "λίγους" παλι που χαλανε τη σουπα. Να βγάλουμε τελειώς τη μασκα για ενα μήνα να δεις γέλιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Γυρισα πριν μια βδομαδα απο νησι.Με το που εφτασα Πειραια δεκατα,συναχι κτλ.Θετικος στο ραπιντ τεστ...Λιγες μερες μετα θετικα και αλλα 4 ατομα της παρεας.Ημουν ο μονος ανεμβολιαστος,οι αλλοι full εμβολιασμενοι.Ολοι τα ιδια συμπτωματα αλλα τον καθεναν τον επιασε σε διαφορετικο χρονο,εμενα τον ανεμβολιαστο με επιασε πρωτο,μπορει τυχαιο μπορει οχι.Σημερα εκανα σελφ τεστ το εβγαλε αρνητικο και ειμαι πολυ καλυτερα,οι εμβολιασμενοι της παρεας τωρα το περνανε.
    Απο βδομαδα θα παω για τεστ αντισωματων να δουμε τι θα δουμε.
    να πω οτι οταν φτασαμε στο νησι ενα αλλο μελος της παρεας(εμβολιασμενο) που πηγε νωριτερα,είχε συναχι για 2-3 μερες.Στα νησια γινεται της Ποπης αλλα βγηκανε πολλα δις απο τουρισμο διαβασα σημερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύτηκε ο υπουργός

Ευτυχώς δεν επανέφεραν το γελοίο μέτρο της χρήσης μάσκας παντού σε εξωτερικούς χώρους, όπως με σιγουριά ανέφεραν τα περισσότερα Μέσα τις προηγούμενες μέρες.
    Χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους μόνο όπου υπάρχει συνάθροιση.
    Κατά τα λοιπά, οι ανεμβολίαστοι πια φανερά στο στόχαστρο.
    Ακόμα και σε δημόσιες δομές υγείας θα μπορούν να κάνουν τεστ μόνο εμβολιασμένοι και συμπτωματικοί...οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πληρώσουν τα 10€ του rapid test.
    Απο 13/09 μασκα παντου διαβαζω....

Αντε πες στον εργατη που σκαβει και στον οικοδομο οτι πρεπει να φοραει μασκα.... ειναι γελοιο

χανεις το νοημα. πρωτον, οταν λες βαλτε μασκα οταν εχει κοσμο γυρω σου ουσιαστικα δεν θα την βαλει ποτε κανενας, δεν ειναι υποχρεωτική απλα. Δεν ειναι μετρήσιμη ποσοτητα ο συγχρωτισμος. Δευτερον, τη μασκα σε εσωτερικους χωρους την φοραγαν ολοι και σωστα μονο οταν ηταν υποχρεωτική εξω. Ειναι το γνωστο "ζηταω δεκα να παρω πεντε". Τωρα που ειναι υποχρεωτική μονο σε εσωτερικους δεν την φοράει κανενας σωστα και μερικοι καθόλου. Ουτε καν ο τυπος που σου φτιαχνει το σουβλακι δεν την φοράει. Ασχετα με τις αηδιες του πουλημένου πολιτικου συστήματος, η μασκα οταν φοριέται σωστα ειναι το καλύτερο μεσο προστασίας μιας κοινοτητας απεναντι σε οποιαδήποτε αναπνευστική λοιμωξη. Πριν το εμβόλιο το λέγανε συνεχως, τωρα γαργαρα. Θα φτάσουμε σε επιπεδα ισραηλ στα εμβόλια και παλι θα κολλάμε και παλι θα πεθαινει κοσμος γιατι ειμαστε γτπ. Σε 6-12 μήνες θα σκασει απο χωρες του 3ου κοσμου (δεν εχουν εμβόλια) άλλη μετάλλαξη και τα εμβόλια θα ειναι άχρηστα. Ηδη ειναι στο 60% προστασια για τους πρωτους που το έκαναν και ειναι σε ηλικια 65+. Αν ήταν να επιλέξουμε ανάμεσα σε εμβόλιο η μάσκα, η μασκα κερδιζει γιατι δεν μασαει απο μεταλλάξεις. Αρκει να τηρουμε οντως το μετρο της μασκας. Εδω θα ειμαστε με 75% εμβολιασμένους να μιλάμε για 5ο κύμα και η κυβερνηση θα μας λεει για τους "λίγους" παλι που χαλανε τη σουπα. Να βγάλουμε τελειώς τη μασκα για ενα μήνα να δεις γέλιο.
    Εσύ έχεις χάσει το νόημα, εγώ κάθε πρωί που περνάω από στάσεις λεωφορείων βλέπω ότι σχεδόν όλοι φοράνε μάσκες

Το ίδιο και όσοι περπατάνε γύρω από τον ηλεκτρικό (του Πειραιά)

Όποιος βγάζει βόλτα το σκύλο του 10 το βράδυ στη γειτονιά του, ούτε πριν φόραγε (που ήταν υποχρεωτική), ούτε τώρα φοράει (που δεν είναι), ούτε στο μέλλον θα φοράει (αν ξαναγίνει)

Ο σουβλατζής που δε φοράει τώρα, δε θα τη φόραγε αν γινόταν υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους, νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό

Συμφωνώ μαζί σου ότι θα έπρεπε να είναι αυστηρά τα πράγματα σχετικά με τη χρήση μάσκας, αλλά αυτό θέλει σοβαρό έλεγχο από το κράτος, κάτι το οποίο προφανώς δε γίνεται

Μια βόλτα αστυνομικών με πολιτικά (ή υγεινομικού) σε 100 μαγαζιά και θα σου πω εγώ πως συμμορφώνονται όλοι

Πάντως το εμβόλιο κάνει τεράστια διαφορά, είτε θέλετε μερικοί να το πιστεύετε είτε όχι

Δες δεδομένα από Winsconsin (πολιτεία με 54% πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένου), ούτε ΣΚΑΙ, ούτε Χαρδαλιάδες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture.jpg 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	430295

Όπως βλέπεις τα κρούσματα σε ανεμβολιάστους είναι 3πλάσια

Άρα είναι προφανές ότι το εμβόλιο προστατεύει ακόμα και στο να κολλήσεις

Όχι με απόλυτη επιτυχία, αλλά δε τα πάει και άσχημα

Στους θανάτους δε και στις νοσηλείες, φαντάζομαι ότι δε χρείαζεται να αναλύσω την διαφορά στα νούμερα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Εσύ έχεις χάσει το νόημα, εγώ κάθε πρωί που περνάω από στάσεις λεωφορείων βλέπω ότι σχεδόν όλοι φοράνε μάσκες

Το ίδιο και όσοι περπατάνε γύρω από τον ηλεκτρικό (του Πειραιά)

Όποιος βγάζει βόλτα το σκύλο του 10 το βράδυ στη γειτονιά του, ούτε πριν φόραγε (που ήταν υποχρεωτική), ούτε τώρα φοράει (που δεν είναι), ούτε στο μέλλον θα φοράει (αν ξαναγίνει)

Ο σουβλατζής που δε φοράει τώρα, δε θα τη φόραγε αν γινόταν υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους, νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό

Συμφωνώ μαζί σου ότι θα έπρεπε να είναι αυστηρά τα πράγματα σχετικά με τη χρήση μάσκας, αλλά αυτό θέλει σοβαρό έλεγχο από το κράτος, κάτι το οποίο προφανώς δε γίνεται

Μια βόλτα αστυνομικών με πολιτικά (ή υγεινομικού) σε 100 μαγαζιά και θα σου πω εγώ πως συμμορφώνονται όλοι

Πάντως το εμβόλιο κάνει τεράστια διαφορά, είτε θέλετε μερικοί να το πιστεύετε είτε όχι

Δες δεδομένα από Winsconsin (πολιτεία με 54% πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένου), ούτε ΣΚΑΙ, ούτε Χαρδαλιάδες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture.jpg 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	430295

Όπως βλέπεις τα κρούσματα σε ανεμβολιάστους είναι 3πλάσια

Άρα είναι προφανές ότι το εμβόλιο προστατεύει ακόμα και στο να κολλήσεις

Στους θανάτους δε και στις νοσηλείες, φαντάζομαι ότι δε χρείαζεται να αναλύσω την διαφορά στα νούμερα
    υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. οι εμβολιασμένοι που βγαινουν θετικοι με σελφ δεν πανε να δηλωσουν τιποτα στον εοδδυ για να μην κατσουν σπιτι*. αρα λειπουν δεδομένα απο εκει. Το ίδιο και στο hospitalization αφου τους εμβολιασμένους τους στέλνουν σπιτι. Το έγραψα και πιο πανω οτι κρουσμα pcr καραθετικο με συμπτωμα ο εοδδυ ΔΕΝ βαζει καραντίνα τις στενες επαφες με εμβολιο αλλα τους λέει πας κανονικά στην δουλεια σου. τωρα ειναι σπιτι με πυρετο ενω ο άλλος που θα κολλησει χωρις εμβόλιο θα τον κρατησουν μεσα αρα θα προσθεθεί στο γράφημα σου. το εμβόλιο προστατευει -τωρα- απο τη νοσηση, δεν το αμφισβητει κανένας αυτο. Κάνει ομως μιση δουλεια στην εξάπλωση, η μασκα κάνει πολύ καλύτερη. η σωστη χρηση μασκας απο ολους μειώνει κατω απο 10% την εξαπλωση. Εγω δεν βλεπω τοσο κοσμο με μασκα, εδω στα δυτικα που κινουμαι δεν την φοράει κανένας σωστα. με τη μυτη εξω ειναι σαν να μην φοράς. Ξαναλεω, σωστα δεν την φοράει κανένας, στο περιπου την φοράνε ολοι.

Λόγω εξαναγκασμου έκλεισα και εγω ραντεβου, δεν ξερω αν θα παω, εξαρταται απο το κοστος γιατι φοβαμαι οτι θα γινει οπως λεει ο McGyver. όπως γινετε ηδη δηλαδη....

Τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού (Rapid test): 20€

Τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (COVID 19 Ag Rapid test) 10€

Δειγματοληψία για το τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (COVID 19 Ag Rapid test) 10€

γελάνε και οι πετρες...

Ο αποκλεισμός των μη εμβολιασμένων απο τα δωρεαν τεστ του εοδδυ ειναι εγκληματική ενέργεια. Αλλα και τι έγινε? Το καθεστώς αποφασίζει.

edit: δεν θα τους στείλει σπιτι ο εοδδυ αλλα οι φίλοι και οι συνάδελφοι μολις το μάθουν.
    Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 24/08/2021 στις 15:44.

υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. οι εμβολιασμένοι που βγαινουν θετικοι με σελφ δεν πανε να δηλωσουν τιποτα στον εοδδυ για να μην κατσουν σπιτι. αρα λειπουν δεδομένα απο εκει. Το ίδιο και στο hospitalization αφου τους εμβολιασμένους τους στέλνουν σπιτι. Το έγραψα και πιο πανω οτι κρουσμα pcr καραθετικο με συμπτωμα ο εοδδυ ΔΕΝ το βαζει καραντίνα αλλα του λέει πας κανονικά στην δουλεια σου. τωρα ειναι σπιτι με πυρετο ενω ο άλλος που θα κολλησει χωρις εμβόλιο θα τον κρατησουν μεσα αρα θα προσθεθεί στο γράφημα σου. το εμβόλιο προστατευει -τωρα- απο τη νοσηση, δεν το αμφισβητει κανένας αυτο. Κάνει ομως μιση δουλεια στην εξάπλωση, η μασκα κάνει πολύ καλύτερη. η σωστη χρηση μασκας απο ολους μειώνει κατω απο 10% την εξαπλωση. Εγω δεν βλεπω τοσο κοσμο με μασκα, εδω στα δυτικα που κινουμαι δεν την φοράει κανένας σωστα. με τη μυτη εξω ειναι σαν να μην φοράς. Ξαναλεω, σωστα δεν την φοράει κανένας, στο περιπου την φοράνε ολοι.

Ο αποκλεισμός των μη εμβολιασμένων απο τα δωρεαν τεστ του εοδδυ ειναι εγκληματική ενέργεια. Αλλα και τι έγινε? Το καθεστώς αποφασίζει.
    Ρε πατρίδα σύνελθε, δεδομένα από τις ΗΠΑ είναι, ούτε από το στομάχι μου τα έχω βγάλει, ούτε ο Κικίλιας μου τα έδωσε ούτε τα πήρα από τον ΣΚΑΙ

Πλήρως εμβολιασμένος πάντως που κόλλησε στη δουλειά, είναι στο σπίτι του καραντίνα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Ρε πατρίδα σύνελθε, δεδομένα από τις ΗΠΑ είναι, ούτε από το στομάχι μου τα έχω βγάλει, ούτε ο Κικίλιας μου τα έδωσε ούτε τα πήρα από τον ΣΚΑΙ

Πλήρως εμβολιασμένος πάντως που κόλλησε στη δουλειά, είναι στο σπίτι του καραντίνα
    σωστα δεδομένα ειναι δεν σου ειπα οτι ειναι ψευδη.
    σωστα ο ασθενής μπαίνει καραντίνα, για την στενή επαφή ηθελα να γράψω.

σωστα δεδομένα ειναι δεν σου ειπα οτι ειναι ψευδη.
    Ε, δεν είναι αρκετά για να σε πείσουν για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τι άλλο θες δηλαδή ;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking

Είχανε πει αυτοί που ξέρουν ότι για να χτίσουμε τοίχος ανοσίας
    πρέπει να φτάσουμε στο 75 80% των εμβολιασμένων.
    Σωστά?

Τώρα κάποιοι όλη μέρα σκούζουν για το δικαίωμα τους να μην κάνουν εμβόλιο
    (γιατί η μπιγκ φαρμα ξέρω γω κι ο Μητσοτάκης που γ... και άλλα ωραία)

Το δικαίωμα τους δηλαδή να κατεδαφίσουν ότι έχει απομείνει
    από τη χώρα.
    Μια χώρα μάλιστα που ελπίζει στον τουρισμό.

100 έπρεπε να κάνει το σελφ τεστ
    10 στη βιοϊατρική
    40 στον εοπή
    40 στα νοσοκομεία
    10 στο ταμείο ανεργίας

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ